Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי כבר מערכת באוטו, אבל היא פשוט נשמעת חלש בשבילי והייתי רוצה להשתדרג אחרי שמצאתי ממצאים! למשל רדיו דיסק PIONEER MP7770 חדש ב-1200 ש"ח, מציאה מגבר לאנזר VIBERANT 436 2000 וואט ב- 1100 ש"ח http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402633

אני מתלבט מה לעשות, האם להשאיר את הקומפוננט מורל פולס שלי מקדימה, להוסיף עוד סט של מורל פולס בדלתות האחוריות שכוללות בניה להתאים אותם, ולהשאיר את הרמקולים 6X9 של פיוניר מאחורה,

לחבר את שתיי הסטים של הקומפוננטים למגבר לאנזר 4 יציאות 600watt שמותקן אצלי כרגע, ולמגבר לאנזר החדש לחבר את הסאב שלי שהוא גם כן לאנזר 1000watt 500rms+ את הרמקולים האחוריים?

בקיצור אני לא יודע מה הכי כדאי לעשות! יש לכם המלצות?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כן,לימכור את הפולס דחוף בטח שלא ליקנות עוד אחד:screwy: ולישכוח מהפיוניר!!!

ליקנות רדיו דיסק של אלפיין באיזור ה1200-1300שקל אפשר גם יד שנייה

לחפש מידים של דוטק או משהוא נחמד באיזור ה700-800 שקל אפשר לימצוא מציאות ולהביא טוויטרים של היבריד MT-22 שהתחילו להיתפרסם כאן בפורום סוף סוף

להביא מגבר או של לנזר או משהוא אחר באיזור ה 1000 -800 שלקים תכול לימצוא מגברי 4 ערוצים ממש נחמדים...

סאב נחמד באיזור ה500-700 שקל

להשאיר רמקולים אחוריים רק לרקע כזה חמוד...

והינה המתכון של השאף האדום למערכת שתעלה יחסית זול ותישמע מעולה.....כדי לעשות זאת צריכים להיות סבלניים ולחכות...

אם תהיה סבלני תוכל ליפול על מציאות בשוק ואז להרוויח בגדול..אבל אם ישרוף לך ליקנות הכול בבאת אחת תוכל לפעמיים ליפול..

*** זכור דברים טובים נעשים לאט!!!:-D

אגב באיזו אוטו הולך להיות המערכת?

פורסם

למה פתאום המורל פולס לא מומלצים? כל הזמן ראיתי בפורום שרושמים שהם מומלצים ושווים כל שקל!

והדוטק סך הכל ב-5 רמס יותר חזק מהפולס, מה כבר ההבדלים ביניהם? ולמה מחליפים להם את הטוויטרים למשהו שנקרא MT-22, לטוויטרים של הדוטק יש בעיות? והיכן אוכל לרכוש אותם במחיר שציינת ולא במחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא 1,210 ש"ח ולא רוצה לדעת כמה זה עולה בחנות מערכות.

הרגע ציינתי שמצאתי מגבר לאנזר למכירה יד שניה שהדגם שלו הוא LAZNAR VIBERANT 2000WATT 4 CHANNEL ב-1100 ש"ח! זה לא מציע? בזאפ הוא עולה הכי זול 2000 ש"ח

סאב גם כן יש לי כבר של LANZAR HTG 1000WATT 500RMS רק צריך הגברה

הרכב הוא אוטו רכב בסמלון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...