פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
מחר אני מחליף את הP1 בP2 וקונה XETEC VECTOR 75X2 במקום הרדבוקס. ככה שהמגברים שיהיו לי זה הXETEC ורוקפורד P4004, הרמקולים הם PULSE6.5 ו 6X9 POWERBASE. עם איזה מגבר הייתם מרימים איזה רמקולים? אני חשבתי בגלל שהXETEC מאד איכותי להרים איתו את הפולס. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום, עוד שבוע נגמר לי הביטוח על הרכב בAIG ואתמול אבא שלי הודיע לי שאין בכוונת חברת הביטוח לחדש את כל הביטוח על המערכת אלא רק על רדיו דיסק+צ'יינג'ר אם יש. שנה שעברה לקחתי את הרכב לשמאי והוא העריך את השווי הכולל של המערכת ובמחיר הזה ביטחה אותי החברה. מסתבר שעוד חברות בשוק כמו ביטוח ישיר ועוד חברות שאני כרגע לא זוכר את שמן גם הן נוקטות באותה גישה-לפחות לפי דבריו של אבא שלי. אני אובד עצות, למישהו יש כאן ביטוח על המערכת ויכול להפנות אותי לחברת הביטוח שלו? אני לא מוכן להשאיר מערכת בשווי של 15 אלף שקל באוטו ללא ביטוח, אני מעדיף להוציא אותה ושתשב בבית. צריך עזרה דחוף, תודה.
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
הכותרת מדברת בעד עצמה. (אלא אם המידה היא לא 3.5") זה בשביל חבר שרוצה רמקולים שיחליפו את הרמקולים המקוריים שנגמרו חייהם. הציעו לו באוטו דיפו פיוניר 3.5" כלשהם ב-250 שקל (ו80 שקל התקנה ) ואני חושב שאפשר למצוא מציאות יותר טובות בסכום הזה. איך האינפיניטי REF3002 ?
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 4 תגובות
- 837 צפיות
צהריים טובים לכולם. אז ככה בקרוב מגיע אלי חבר מאטלנטה ואני רוצה לבקש ממנו לקנות לי את הסט הזה, מה אתם חושבים על המחיר והתמורה , האם שווה והאם מישהו שמע אותו ? אז ככה כרגע הוא יותקן בלי מגבר ואחרי זה בהמשך אני יתקין מגבר כי אני כנראה מתחיל לשדרג את המערכת ברכב מחדש. http://cgi.ebay.com/Alphasonik-PCZ65-6-5-2-Way-Component-Speakers-6-1-2_W0QQitemZ160008471090QQihZ006QQcategoryZ18799QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. מה קורה אם הנושא של הקניה הקבוצתית?
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 575 צפיות
אשמח לשמוע דיעה ממישהו שמכיר על פניו - מתחרה ראוי לאלפיינים, או שאני טועה?
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
יש לי סאב של פיוניר 306 dvc זה השני סלילים 400 RMS הוא מחובר אצלי על מגבר jbl המפורסם בלי גישור 2 ערוצים מחוברים ל-6*9 אינפיניטי והשניים האחרים לסאב כל ערוץ לסליל אחר עכשיו אני מרגיש שהסאב בכלל בכלל לא מנוצל! אז חשבתי לקנות מונו שיפתח אותו כמו שצריך על איזה מונו אתם יכולים להמליץ שיפתח אותו? התקציב עד 700 ש"ח יד שניה גם טוב...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
כבר שאלתי על זה בהודעה שכתבתי לפני הרבה זמן יחסית אבל אף אחד כבר לא מתעניין בא אז אני פתחתי נושא חדש... אז ככה...יש לי סאב פיוניר 2 סלילים ומגבר של jbl אני רוצה לגשר בין הסלילים כדי שהסאב יהיה מנוצל מספיק עד עכשיו הוא היה מחובר כך שכל סליל היה מחובר לערוץ בניפרד במגבר. בהודעה הקודמת כתבו לי שזה לא נכון ולא טוב לרמקול ובנוסף כתבו שאני צריך לגשר בין הסלילים. עכשיו לפני שאני עושה טעות, תגידו לי אם זה נכון לחבר ככה: להעביר חוט במינוס של סליל X למינוס של סליל Y להעביר חוט בפלוס של סליל X לפלוס של סליל Y בקשר למגבר איך בדיוק אני מגשר שם? אמרו לי לחבר מינוס להכי חיצוני ופלוס להכי קיצוני במגבר...זה בסדר לעשות ככה? או שיש עוד סוג של גישור? תודה לעונים שב…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 50 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הנכם מוזמנים למפגש אודיו מרכז. כרגיל מאחורי איצטדיון ר"ג יום שבת ה22/7, שעה 12:00. נא לאשר את הגעתכם.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אז אני הולך לי בדיוט פיתאום אני רואה את הדבר הבא(מוצרף תמונה) סתכלו איזה יפים הם.... מה לא תיקנו?
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם חשבתי היום לעצמי קצת האם קיים כזה דבר או ניתן לעשות "תיבה" לטוויטר? כמו תיבה לסאב תיבה ל- 6*9 אז האם גם טוויטר עובד על נפח מסויים יכול להיות שהשאלה שלי מצחיקה אבל חשבתי על זה ומעניין אותי אם קיים דבר כזה... תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר מבט קצר ביד שניה ,שמתי לב שיש הרבה מגברים של לייטינג אודיו שנמכרים בזול מאוד. האם המגבר של לייטינג אודיו שנותן 250 RMS ב2OHM יכול להרים סאב של 350 RMS?.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 954 צפיות
שלום לכולם! אני צריך להתקין סט קומפוננט באוטו ושמעתי על חנות בנס ציונה שנקראת: GV מערכות לרכב. לבחור שם קוראים גידי ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם ההתקנות שלו. האם הוא מתקין טוב? תודה.
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
היי.. יש לי כרגע קומפוננט של אינפיניטי דגם קאפה, אני מתכנן לקנות קומפוננט של אינפיניטי פרפקט קודם כל למישהו יש מושג מה המחירים של הפרפקט בארץ ? האם כדאי להזמין מחול? או אם יש עוד סט שישתלב עם הקאפה ? והשאלה השניה שלי היא מגבר 4 ערוצים לשני הסטים הקאפה שיש לי עכשיו ולפרקפט שיגיע יותר מאוחר חשבתי על הפניקס גולד XENON 100.4 יש עוד המלצות ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=17058 קודם כל איך המגבר עצמו? הדבר השני הוא אם האתר הזה עובד עם שליחה לישראל לפי מה שהבנתי לא היו מיסים כי העלות פחות מ 200 דולר איך אפשר לשלם עליו בלי הסתבחות של גניבת מספר כרטיס אשראי יש לי אשראי בן לאומי שעשיתי בו שימוש בחול כבר בכל ארופה ואפילו בתאילנד תודה לעוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
שלום רציתי לדעת מה המידות לתיבה לסאב הבא : רוקפורד pwr412
הודעה אחרונה מאת berlingo2004, -
- 1 תגובות
- 993 צפיות
הוצע לי המגבר XETEC VECTOR 150.2, מעוניין בחוות דעת על המגברים שלהם..
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 0 תגובות
- 719 צפיות
מחובר בגישור לג'ייביאל. עשה חרחרור יום לפני, ולפתע הפסיק לעבוד.. מה קרה? למה? ומורל יחליפו לי? יש לי אחריות מהחנות שקניתי ממנה, השאלה מה מורל יענו עם זה, תודה לעונים, למי יש נסיון עם מורל בקטעים האלה ?
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
אהלן.התחלתי לכוון מערכת ואת הרמקולים קדמיים כיוונתי עד לרגע שנשמע עיוות ואז הורדתי גיין בקצת,עברתי לסאב וגם כשהגיין פתוח מלא לא הרגשתי\שמעתי עיוות ,האם זה אומר שאני יכול להשאיר גיין פתוח עד הסוף?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הנפח המינימלי של תיבה לסאב "15 מדגם vmax) cerwin vega ) ?
-
- 1 תגובות
- 778 צפיות
הרמקולים צריכים לתת באס חזק כי לבעל הרכב אין סאב והוא לא מעוניין בסאב. המחיר הוא עד 100$.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 5 תגובות
- 924 צפיות
שלום חברים, אני פותח אשכול חדש בקשר למערכת שבעזרת השם יהיה לי בקרוב ברכב ה-"לא ידוע שלי" חחח.. (מה שבטוח..זה יהיה רכב קטן! סיגנון פיג'ו 306 וכאלה..) אני מתלבט מאוד מאוד בין המורל לבין הפואקל. אני אסביר בקצרה מה הדרישות שלי למערכת העתידנית שלי, עוצמה חזקה, שאני פשוט יהנה ואפילו קצת יכאב באוזניים מעוצמה.. אבל על איכות אי אפשר להתפשר..שיהיה שאיכותי ביותר..צליל חד ובלי זיופים כשאני מגביר יותר מידי..שיתן צלילים חדים ומדוייקים..לגביי הבאס אני בטוח שהסאב יעשה את שלו.. להלן שאר הרכיבים : פאנל: CDA9853R Alpine מגבר: Kicker KX650.4 - 120W RMS X 4 סאב: Kicker CVR12 400W RMS (בלי מונובלוק, בלי שום דבר אחר...ככה נטו! .. מישהו מציע לשפר \…
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
- 7 תגובות
- 996 צפיות
ערב טוב יש לי רכב מסוג הונדה סיוויק , בבגא'ז יש לי סאב שמרעיד את "מגש הרמקולים האחורי" ומייצר זמזום מרגיז כך שאני לא יכול למצות את הסאב ולהנות ממנו, אודה למי שיכול לייעץ איך ניתן להפטר מהדבר הזה... ראיתי באתרים ברשת ספריי איטום להשתקת זמזומים ולא ברור לי איך עובדים עם זה. בברכה
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מבקר הרבה באינטרנט וראיתי בzap קומפוננט במחיר של 300 שקל נראה לא רע מבחינה חיצונית השאלה שלי האם מישהו מכיר את הקומפוננט ? טוב לא טוב ?..דיי מוזר לי המחיר הזה שווה לי להשקיע אליו ? קישור לקומפוננט: http://zap.co.il/model.asp?model_id=38522 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת tjstyle, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין להוסיף ברכבי סאב ומגבר. כרגע יש לי רמקולים קדמיים פיוניר 5.25 , ורמקולים אחוריים 6X9 JBL 210W. ואני רוצה להוסיף סאב, וכמובן מגבר. חשבתי על הסאב הנל: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=579&lead_id=&look= שמעתי אותו באוזני וממש אהבתי,והמחיר ממש מצחיק. ורציתי שתמליצו לי בבקשה על ההגברה האופטימלית ביותר שתנצל את הסאב (אני רוצה מגבר שיגביר רק את הסאב) אשמח אם תגיבו, ותתנו דעות. התקציב הוא משהו כמו 1200 שקל לסאב ולמגבר, אם למישהו יש הצעות שונות אשמח לשמוע. תמיר.
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תראו לחבר שלי יש מגבר של LIGHTNING AUDIO ... אז לפני כמה ימים הוא ישב יום שלם ברכב (כמעט יום שלם..) איזה 5 -6 שעות באוטו והרכב על סוויץ חוץ משהבטריה הלכה.. גם המגבר הלך איתה.. הוא כיבה את הרכב בכלל .. ואז לאחר 3-4 שעות הלך הפעיל תרכב עבד קצת וכבה בזמן שהוא עבד אני והוא הרחנו ריח של שרוף.. הסתכלנו על המגבר וראינו ששני הפיוזים שנמצאים בו פשוט נמסו .. וכל המקום הזה של הפיוז נמס מישהו יודע למה ? ורציתי לומר שהכבל הפלוס שמגיע למצבר .. הבית פיוז וקצת מהכבל שם פשוט נמסו בכלל שינו צורה .. רציתי לציין .. לפי מה שידוע לי LIGHTNING AUDIO היא חברה טובה+- ולמגבר יש מאוורר שיקרר אותו והוא לא נכנס לפרוטקשיין.. מישהו יודע מה קרה שם ? אנחנו לא ממש רוצים שהמגבר יילך לזבל…
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
התקנתי את המכשיר לפני כמעט חודש לא היה לי זמן לכוון כלום מאז אתמול אני פותח את הבאגז ואני שומע שהסאב מנגן את כל התדרים לאחר משחק בתפריט ראיתי שזה לא עוזר ופתחתי את הקרוס LP במגבר במערכת הקודמת היה קרוס מובנה במכשיר לסאב האם במכשיר הזה יש רק שליטה על ווליום של הסאב ואין קרוס?
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
לכוון את המגבר
מאת vic89-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 926 צפיות
איך אני מחליט ומכוון כמה וואט\ כמה טרבל\ באס יהיה על הרמקולים ?.. רק 2 אחוריים 9*6 מחוברים אצלי למגבר.. כל אחד 70 RMS ..אני רוצה למשל לתת להם פחות מ70 בשביל לא לקרוע אותם
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברתי מגבר רוקפורד 50 RMS ליציאה לרמקולים אחוריים של אינפינטי 100 RMS. בגיין נמון שומעים טוב ונקי, אבל לא חזק. ושהמערכת על ווליום חלש לא שומעים רחישות. בגיין גבוה שומעים טוב בווליום גבוה אבל שהוליום חלש או על מיוט יש רחישות (היסים) מהרמקולים. (לא רעשי אלטרנטור ) הרעש הוא אותו רעש שהאוטו כבוי או מונע. אני חושבתי שזה יכול להיות בגלל שהמגבר חלש מידי לרמקולים..
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי ! יש לי סקודה פביה 2002 עם זוג רמקולים של בוס מקדימה והרמקולים האחוריים עדיין המקוריים והם ממש זוועה....כנראה די הרוסים. אני מתלבטת איזה זוג נוסף לקנות. התוכנית היא להעביר את הבוס אחורה ולקנות משהו טוב לקדימה. הגודל שלהם הוא 6.5 אינטש ואני לא רוצה לחורר אחורה ולשים רמקול יותר גדול. ההתלבטות כרגע היא בין מורל פולס לג'יי בי אל. אני מחפשת משהו איכותי עם סאונד נקי ומדויק, בס טוב בלי הרבה רעש עד 500 ש"ח. רצוי לציין שאני לא מתכוונת להוסיף להם מגבר... יש לי מערכת של פיוניר דגם 4750. אשמח לעצה טובה, אתם מוזמנים להציע חברות אחרות אם זה נראה לכם מתאים תודה רבה וסופ"ש נעים! (חברה של) דורטור מוטו
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,624 אורחים (הצג רשימה מלאה)