Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני הולך לי בדיוט פיתאום אני רואה את הדבר הבא(מוצרף תמונה)

סתכלו איזה יפים הם.... מה לא תיקנו:)?

IMG_1032.jpg

מתי תבוא הVTS?

פורסם

לקנות טוויטרים של מורל סבבה....אבל פולס? זה לא הטוויטרים האלו שאין עלייהם אפילו אחריות מכייון שהחברה לא רוצה לקחת אחריות על מוצר כה זוועתי.. מכייון שהם נשרפים במהירות האור??

אני מקווה שהם עלו לך לא יותר מ - 20$?

בכל זאת תתחדש...ופעם הבאה תחשוב ותשאל לפני קניה... מקסימום כמה כבר יכלו לקחת לך...?

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה לא שזה מוצר זוועתי וזה לא שהם נשרפים במהירות האור, זה המגברים והכיוונונים הזוועתיים של האנשים שמכוונים אותם לסף עיוות לא הגיוני הם אלה ש"מטגנים" את הטוויטרים האלה במהירות האור, אגב תתחדש אחל'ה טוויטר למשתמש הממוצע

פורסם

דני צודק, הטוויטר הזה לא נשרף מהר(באחריות) אחרי כיוונים נכונים ושימוש הגיוני שלו..

טוויטר טוב מאד להתחלה של בניית מערכת ראשונה..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מאיפה הבאת את זה שהטוויטרים האלה נשרפים בקלות???

יש לי את הטוויטר הזה כבר מהרגע שקניתי את הסט של המילניום שהיום נמצא ברכב של אבא שלי אחרי שהוא עבר כבר 4 מכוניות ואולי איזה שש או שבע מגברים ומערכות ראש והוא עדיין חדש.

זה טוויטר זול מאוד - ויחסית למחיר שלו הוא מפורט מאוד, הוא לא מדוייק - יש לו מריחה קלה אבל הצליל שלו נעים מאוד לאוזן. זה שאתה פותח יותר מידי גיין זאת כבר בעיה אחרת.

כשאני הייתי שם במאי - היה שם טוויטר אחר לגמרי הרבה יותר טוב מהTW1

הטוויטר שאני מדבר עליו הוא wide range twiter - אני לא זוכר את הדגם לצערי - הוא עלה 70 דולר...

אבל אני החלטתי ללכת על הMT22 בסוף - וזה יצא משתלם!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מישהו יודע איזה עוד טוויטרים של מורל יש שם??

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
לקנות טוויטרים של מורל סבבה....אבל פולס? זה לא הטוויטרים האלו שאין עלייהם אפילו אחריות מכייון שהחברה לא רוצה לקחת אחריות על מוצר כה זוועתי.. מכייון שהם נשרפים במהירות האור??

אני מקווה שהם עלו לך לא יותר מ - 20$?

בכל זאת תתחדש...ופעם הבאה תחשוב ותשאל לפני קניה... מקסימום כמה כבר יכלו לקחת לך...?

ואתה אומר את זה מנסיון של שנים עם מוצרי מורל בהתקנות,כיוונים ומתן שירות???

פרט לכך, סתם בשביל הידע הכללי, גם אם תקנה סט של בראקס גראפיק פרו ב2500 אירו- אין אחריות במידה ושרפת טוויטר או כל אלמנט אחר...אתה יודע למה?

כי שריפת טוויטר= טעות המתקין\מכוון\החובבן או כל גורם אנושי אחר.

under construction..

פורסם

או קיי הבנתי...

כולם החליטו לפתוח עליי מלחמה...אין לי בעיה עם כך....

הדבר היחיד שרצתי להבהיר הוא שרוב הצרכנים מנסים להיפתר מהטוויטר הנ"ל....ובמקומו לשים לפחות טוויטר של דוטק... ואם פותח ההתרד שילם מחיר רציני מדי על הטוויטרים הנ"ל...אז לדעתי העסקה שווה זבל...זכותי לדבר לא? מדינה חופשית...

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הטוויטר הזה הוא כבר דגם מיושן של מוראל... יש להם טוויטרים הרבה יותר מתקדמים ממנו, מדוייקים ממנו ומפורטים ממנו.

בד"כ מה שנמכר בדיוטי זה מלאי שמשיגים ממש בזול או משהו שכבר מנסים להפטר ממנו...

האוריון 4004 שנמכר בדיוטי הוא מסדרה ישנה שסובלת מתופעת התחממות... אף אחד כמעט לא יודע שה4004 שנמכר היום ביבואן הרשמי הוא דגם שעבר שינוי וכבר לא סובל מהתופעה הזאת...

אני לא יודע אם המצב הזה ככה גם היום דרך אגב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מותקן אצלי אצלי ברכב כל הסט של מורל פולס אני שומע הרבה פעמים ב-עומצמה חזקה ובחיים לא נזרפו לי הטוויטרים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...