Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

8%?!

אני באליהו ואני משלם לפי 14%...חחח תמיד אמרתי שהם גנבים!

סליחה שאני מתפרץ ככה...אבל אם אני מבטח רק מערכת כלומר עושה פרמיה רק על המערכת אצל סוכן אחר זה אפשרי?

פורסם

אז חבל פשוט חבל לבטח אם אתה רוצה לשמור על המערכת שלך פשוט תוריד את הסאב כל לילה ואת הפאנל כל לילה ואת המגבר תבנה לו מקום שיהיה קשה להוציא אותו וזהו זה הפתרון הכי טוב..

אני פעם חשבתי על בניית פרספקס בגב של הכיסא של זה שיושב ליד הנהג ופשוט לאתום שלא יהיה מקום לראות את המגבר ולהתקין שם כמה מאווררים ותאמינו לי אני מתחיל לעשות את זה..

"

זה נראה לי מאוד לא מעשי כל פעם שאני יוצא מהאוטו להוציא את הסאב.

הרי גם רוב הפעמים שאתה באמת מסתכן זה לרוב לא הפעמים שאתה מחנה מתחת לבית אלא אם כן מישו גר ביפו או משו כזה.

אני אישית פוחד כשאני יוצא בימי שישי בדר"כ ואני מחנה את האוטו באיזה מקום יחסית חשוך באיזור רחוב במסגר בתל אביב או בנמל, לא חסרים שם עבריינים שיפרצו לי את האוטו-ואני לא רואה את עצמי נכנס למועדון עם הסאב שלי בידיים.

אבל החלום שלי הוא בהחלט לתפוס אחד בשעת מעשה-אני לא מרחם על הבנאדם הזה, ללא ספק יפנו אותו מהאיזור באמבולנס.

פורסם

קודם כל אל תמהר לפנות בן אדם באמבולנס זה לא כזה כיף שעוצרים אותך על תקיפה- אל תהיה גיבור גדול

אני מעדיף שיגנבו לי את כל המערכת כולל הברגים והתושבת של הרדיו עם הנרתיק של הפנל

וגם שיקח את החוברות מהבגאז'

מאשר לאבד את העתיד שלי כי שברתי למישהו את הצורה (אם תראה אותי גם תבין שאני יכול)

אני פשוט מנמיך וגם מפרק את הפאנל דקה לפני שאני מגיע לאזור שאני יודע שהוא לא משהו

מקסימום תעבור חברת ביטוח אתה לא מחוייב והם ישמחו לבטח לך את המערכת שהם יבינו שהם מאבדים לקוח

ולAVIII

"אז חבל פשוט חבל לבטח אם אתה רוצה לשמור על המערכת שלך פשוט תוריד את הסאב כל לילה ואת הפאנל כל לילה ואת המגבר תבנה לו מקום שיהיה קשה להוציא אותו וזהו זה הפתרון הכי טוב..

אני פעם חשבתי על בניית פרספקס בגב של הכיסא של זה שיושב ליד הנהג ופשוט לאתום שלא יהיה מקום לראות את המגבר ולהתקין שם כמה מאווררים ותאמינו לי אני מתחיל לעשות את זה.. "

בתאונה זה יכול להיות להיט לקבל סמל של אלפיין לעמוד השדרה או לפנים של מי שמאחורה

ואם אתה לא רוצה שיראו את המגבר אז למה פרספקט?(שקוף)

בכיסא אין תחלופת אויר והמגבר ישרף גם עם מאוורר שמוציא אוויר לוהט

אם הייתי האוטו שלך הייתי נותן לך מכה עם הכרית אוויר על הרעיון הזה

פשוט תתקין מתחת לכיסא

או שתהנה קירות מדומים בבגאז'

• תוכן חדש...