פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי ! יש לי סקודה פביה 2002 עם זוג רמקולים של בוס מקדימה והרמקולים האחוריים עדיין המקוריים והם ממש זוועה....כנראה די הרוסים. אני מתלבטת איזה זוג נוסף לקנות. התוכנית היא להעביר את הבוס אחורה ולקנות משהו טוב לקדימה. הגודל שלהם הוא 6.5 אינטש ואני לא רוצה לחורר אחורה ולשים רמקול יותר גדול. ההתלבטות כרגע היא בין מורל פולס לג'יי בי אל. אני מחפשת משהו איכותי עם סאונד נקי ומדויק, בס טוב בלי הרבה רעש עד 500 ש"ח. רצוי לציין שאני לא מתכוונת להוסיף להם מגבר... יש לי מערכת של פיוניר דגם 4750. אשמח לעצה טובה, אתם מוזמנים להציע חברות אחרות אם זה נראה לכם מתאים תודה רבה וסופ"ש נעים! (חברה של) דורטור מוטו
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר'ה לפני כמה ימים נשרף לי רמקול אחורי אחד שקניתי מפומפה, הרמקול הוא MP16.2 של MAC AUDIO אז התקשרתי אליהם וביקשתי שיחליפו לי אותו לפי האחריות אז מי שענה לי אמר ככה:" יש לך את המספר שלהם(של מי?) אז אמרתי לו שלא אז הוא אמר תיכנס לאתר שלהם www.macaudio.co.il אז צחקתי לו בפנים ושאלתי אותו אם הוא חושב שאני מטומטם? אז אחרי שיחה ארוכה הוא נתן לי את הכתובת של היבואן ששם אני יוכל להחליף.. מכיוון שלא הייתה לי קבלה כי זרקתי אותה או שלא קיבלתי בכלל אז נכנסתי לאתר ורציתי להכנס בתוך חבר(אני רשום שם) ואז לראות את הקניות שעשיתי שם דרך ה"חבר" באתר אבל הפלא ופלא ההרשמה לא עובדת.. מעניין למה?! בקיצור לא להתעסק עם קניות משם שמעתי שהם גם עושים קומבינות עם שילובים של קומפוננטים.. אנ…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
אז ככה אני כבר די הרבה זמן מעוניין לרכוש מכשיר DVD נייד, בתחום אני לא כל כך חזק הדברים היחידים שאני יודע שחשוב להסתכל עליהם - תומך Divx ודומיו , גודל המסך (מעוניין בלא פחות מ 7 אינץ), וחברות מכיר את Apex ויודע שהם לא רעים. עוד דבר שחשוב לי שהסוללה של המכשיר תחזיק כמה שיותר זמן (שוב הכל כמובן במסגרת התקציב) ואם אפשר שתימוך בכתוביות. עכשיו התקציב שלי הוא בסביבות ה 1000 ש"ח , אפשר טיפה לחרוג אם זה יהיה ממש שווה את ההשקעה. בתודה מראש לכל העוזרים.
חיבור Mp3 לרכב
מאת MatU- 3 תגובות
- 874 צפיות
שלום! רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר מכשיר Mp3 כמו אייפוד או מכשיר אחר לשברולט מאליבו 2006. אני יודע שיש אפשרות כזאת במכוניות בחול שיוצאות מהמפעל עם האפשרות הזאת ורציתי לדעת אם אפשר להתקין את החיבור וגם באיזה איכות הסאונד יהיה. תודה!
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תקציב עד 2000 שקל,אני רוצה סאב שיתאים לי בול לקומפוננטים מקדימה(audiobahn AS62Q 90RMS)וכמובן אם אני אחליף אותם למשהו יותר טוב אז הסאב גם יתאים..יעני אני רוצה שישמעו גם את הקומפוננטים וגם את הסאב ושידפוק יפה כזה לא רק בומים כי אני אוהב SQL אז אם יש לכם הצעות לסאב ומגבר אני ישמח..דרך אגב אם יש איזה שהי בעיה שלא הזכרתי תגידו לי(אני יודע..אולי התקציב או משהו) תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום . ברשותי רכב מסוג דיהטסו שרייד 2000. הרכיבים המותקנים הם: HU 8400 של פיוניר מגבר פלנט אודיו 5 ערוצים סאב של MTX רמקולים אחוריים של BAZOKA כרגע אין קומפוננט . בזמן האחרון צצה תקלה לאחר זמן מה שהמערכת עובדת נידלקת נורת הפרוטקישן בנוסף לנורת הPOWER והסאונד מונמך ונשמע מקורטע . נאמר לי ממתקין שהבעיה היא שאין מספיק מתח שמגיע למגבר . מישהו אולי יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה . תודה .
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה חד משמעית אני שולח את הרכב לצביעה כללית והפחח אמר לי לפרק את המגבר הסאב והרמקולים האחוריים אני רוצה לעשות זאת לבד מה אני צריך לנתק קודם כדי לא לגרום נזק לרכיבים האם אחרי הפירוק וההרכבה של המערכת אני יצטרך לכוון שוב הכל ? תודה למי שיענה
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
- 24 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום לכולם..זאת ההודעה ה1 שלי בפורום :] אוקיי עברתי טסט ואני כרגע בוחר מערכת לאוטו שלי. כסטודנט לעתיד התקציב שלי באומד מוגבל, אך בכל זאת אני סומך עליכם שתוכלו לעזור לי להפיק את המקסימום בסכום. התקציב הוא 1200 שקל פחות או יותר. בבעלותי DAEWOO ESPERO עם רמקולים 6.5 אינץ' מקדימה ומאחורה ( רמקולים גמורים) ורדיו- טייפ. חשבתי ליקנות רדיו דיסק פיונר 2850 2 זוגות רמקולים מקדימה ומאחורה. השאלה היא איזה רמקולים? והאם עדיף בכלל סידור אחר של הרמקולים? כל ההצעות יתקבלו בברכה... אם זה משנה, אני אוהב רוק.
הודעה אחרונה מאת mazda f2, -
- 11 תגובות
- 950 צפיות
שלום לכולם . לפני שלושה ימיים בידיוק קניתי מורל דוטק mk2 . טוב כיוונתי בעוצמה לא הכי גבוהה אותם ,והיום הטוויטר הימיני פשוט שווק חיים . בושה למורל שהם עושים כזה שילוב בין מיד מצוין ,לטוויטר הכי מעפן שיש ,הטוויטר מוצהר כ90RMS והוא נשרף הרבה לפני שהוא הגיע לעוצמה הזו. חוצמזה הוא גם נשמע ממש גרוע ,ממש לא מפורט וברור . והמלצה בקשר לJBL : אם מחובר סאב למגבר הזה ,והסאב ממש חזק (מעבר ל300 RMS ) אז פשוט לא מומלץ לחבר שום רמקולים ,לאחר כמה דקות של שמיעה אפשר להבחין בעיוות מאוד חזק שהוא שולח . שיהיה לכולם לילה מצוין . וד.א מה אם הקניה קבוצתית של MT22 ?
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום - ראיתי כזה סאב והנתונים שלו מענינים - האם הוא באמת מעניין ?? כיצד להשוות אותו אל מול hx2 של רוקפורד ו idmax הידוע , שניהם 1000 rms למתענינים - יש מגבר שיכול להרים בכבוד את העסק הזה . למי שלא מזהה את הסאב של לנזר אז אני מביא קישור : http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1232D __________________
-
- 1 תגובות
- 844 צפיות
לכול חברי הפורם שלום אחרי שערכתי חיפוש בפורם ולא מצאתי תשובה אני צריך עזרה אני רוצה להתחיל לבנות מערכת בנונית ברכב אבל בצעדים. חשבתי להתחיל ברדיודיסק ורמקולים קומפוננט . חשוב לציין שאני שומע טראנסים ומוזיקה שחורה. כל הפרטים חייבים להיות יד ראשונה והתקציב לרדיו והרמקולים הם 2500 ש"ח. אשמח לשמוע את העצות שלכם. ו
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי HU אלפיין והחיבור של האנטנה ב - HU אינו תואם את חיבור האנטנה ברכב. הבנתי שצריך לקנות מתאם אנטנה שנקרא ISO/JASO, היכן ניתן לקנות מתאם כזה? ומהו מחירו? שלו.
הודעה אחרונה מאת Wuka, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במה יהיה עדיף להתקין מערכת בפגו 106 או בסיאט איביזה שנים 94 -97 שניהם אני חייב שיהיה מקום ל6 וחצי אפשרות לבנייה לא הסחפותית השאלה היא באיזה מהרכבים האלה יהיה לי פחות בלאגן צריך גם מקום בבגאז למגברים וסאב קיקר עם תיבה ענקית 92 ליטר
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
מישהו יודע מהו קוטר הרמקולים שניתן לחבר בהונדה סיויק מאוחורה ומקדימה ? והאם ניתן לחבר מאחורה רמקולים 6X9 ? תודה .
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
הרכבת מערכת לפרייד 1 2
מאת Drx-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם!.. קצת רקע לעיניין: לא מזמן התחדשתי בקאיה פרייד שנת 98 (שינוי לטובה כמובן מהגאסטי 91 ). בכל מקרה, דיברתי עם אחי, ואחרי שהראתי לו כמה שהמערכת שבאוטו היא "מרשימה" (eagleroad), מדגם מדהים שלא מצאתי אפילו בגוגל.. :\ הוא השתכנע שצריך מערכת חדשה. עכשיו הראתי לו את הרמקולים, וביחד ראינו שהם מעלים אבק, ושמענו אותם מחרחרים ונשמעים ממש גרוע... טוב, אז כצעד ראשון בדקתי את המידה של הרמקולים שיש בדאש בורד, והם במידה של 4" אניטש... ובדקתי את הרמקולים שיש מאחורנית, והם במידה 5.25. שאלה ראשונה: איזה קומפוננט 4" אניטש מומלצים לרכב כמו שלי? (קטן יחסית). רציתי להוסיף בנוסף לרדיודיסק, קומפוננט, ומגבר אני חושב על סאב או רמקולים אחוריים שיוסיפו קצת באס לסאו…
הודעה אחרונה מאת Drx, -
-
- 1 תגובות
- 779 צפיות
שלום פתאום בזמן האחרון לפעמים יש לי רעשים כאילו של חוטים נוגעים אחד בשני חשבתי מהרדיו דיסק שמתי רדיו דיסק אחר לבדוק זה לא עזר הסתכלתי על החוטים במערכת הם בסדר ופתאום אני שומע והמגבר נכבה לשניה וחוזר וזה בחיים לא היה לי ככה יכול להיות שבמגבר יש בעיה?... בפנים של איזה קצר קטן? תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 802 צפיות
שלום . ברשותי רכב מסוג דיהטסו שרייד 2000. הרכיבים המותקנים הם: HU 8400 של פיוניר מגבר פלנט אודיו 5 ערוצים סאב של MTX רמקולים אחוריים של BAZOKA כרגע אין קומפוננט . בזמן האחרון צצה תקלה לאחר זמן מה שהמערכת עובדת נידלקת נורת הפרוטקישן בנוסף לנורת הPOWER והסאונד מונמך ונשמע מקורטע . נאמר לי ממתקין שהבעיה היא שאין מספיק מתח שמגיע למגבר . מישהו אולי יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה .
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למה מועילים החורים בתוך התיבה? הם לא פורטים זו לא תיבת באנד-פאס פשוט התכנון מוזר לי כמובן שראיתי המון בניות של אימאג' דיינאמיקס שבנויות באותו הסגנון חורים בדפנות התיבה הפנימית? תודה
-
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז תראו אני חושב על קניית מערכת חדשה.. אז חשבתי על הסאב הזה : pioneer 306c כי הוא מאוד נציל . אז קודם כל בקשר לסאב . יש גם שני סאבים של KENWOOD שהם 400WRMS ויש הבדל של 100 שקל ביניהם אפשר לדעת למה ? ותראו אני מחפש מערכת פשוטה מאוד עד 1300 שקל רק סאב ומגבר. אני לא מעוניין בקיקר כי הוא לא נציל.אני מחפש גם עם תיבה ואני רוצה שעד סוף החודש הזה המערכת תהיה כבר מורכבת ברכב. אז קודם כל מה אתם מעדיפים את הקנווד או את הפיוניר ... ורציתי לדעת האם המגבר הזה טוב : HTG214 Lanzar ראיתי שההספק שלו הוא 180 WRMS אני יודע שזה לא ייתכן ושזה סתם זורקיםם מספרים אבל האם אם אקנה את המגבר הזה הוא יזיז לי קצת את הפיוניר או תקנווד? תודה רבה.
-
-
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש מישהו שאתם ממליצים עליו ?
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תאמת שהבקשה היא לא בשבילי אלא לחבר טוב שלא יודע מה לקנות.. הציעו לו פאנל של ג'י וי סי בסביבות ה 800 שקל + התקנה. הוא לא יודע בדיקו איזה דגם.. אבל אם למישהו יש המלצה על חנות שמוכרת דגם טוב במחיר טוב של מערכת טובה.. ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד!! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת orenbass, -
זקוק לעזרה!!!
מאת sagia21- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום . ברשותי רכב מסוג דיהטסו שרייד 2000. הרכיבים המותקנים הם: HU 8400 של פיוניר מגבר פלנט אודיו 5 ערוצים סאב של MTX רמקולים אחוריים של BAZOKA כרגע אין קומפוננט . בזמן האחרון צצה תקלה לאחר זמן מה שהמערכת עובדת נידלקת נורת הפרוטקישן בנוסף לנורת הPOWER והסאונד מונמך ונשמע מקורטע . נאמר לי ממתקין שהבעיה היא שאין מספיק מתח שמגיע למגבר . מישהו אולי יודע ממה יכולה לנבוע הבעיה .
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם מכיוון שהבאתי מגבר מונו נוסף אני לא רציתי לשים את המגברים על הגב של המושבים חשבתי קצת ובסוף הכי טוב שאני יעשה פלטה שיושבת בבגאג' כמו חוצץ בין הגב של המושבים לבין הבגאג' עצמו. היום התחלתי, חתכתי קרטון לפי המידה, חתכתי עץ ועכשיו נשאר רק לעטוף את זה בלבד שאני יעשה את זה מחר, להיום זה מספיק עבודה. עכשיו יש בעיה קטנטנה, שאני מלביש את העץ למקום שהוא אמור לשבת בו הוא נכנס עם טיפה לחץ ואני חשוב מאיפה לחזק את העץ ועם מה ? כמובן שהכי חזק יתפסו אותו הברגים, אבל אין לי מושג מה נמצא מתחת לבגאג' ולא רוצה חלילה לחורר את הטנק דלק. אשמח לקבל רעיונות מאחרים שעברו את זה (כמובן אפרסם תמונות של הבניה בסוף שהכל יהיה מסודר ויפה) בתודה, רועי. נ.ב …
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
עזרה בהתאמת סאב למגבר 1 2
מאת noamg- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רציתי עזרה בהמלצה לקניית סאב שיתאים למגבר שברשותי (ואם אפשר גם חוות דעת על המגבר) הדרישות מהסאב שלא יהיה גדול מקסימום 12 אינצ' ושיהיה הכי איכותי במסגרת התקציב שעומד על 700 ש"ח בערך לא כולל תיבה. זה המגבר שברשותי http://www.pioneer.eu/eur/product_detail.jsp?product_id=3229&taxonomy_id=25-29 נועם.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם הנה לכם כתבה מעניינת ואתר סאונד מעניין. http://www.carsti.co.il/objDoc.asp?PID=1381&OID=1728&DivId=1
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
איטום לרכב 1 2
מאת ROEE7- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אני רוצה לאטום את הדלתות מקדימה אבל לא בדיינאמיט כי אין לי כסף כרגע. הבנתי שספוג ביצים לא יעיל ורציתי לדעת באיזה חומר ניתן להשתמש שהוא יעיל כמו הדיינאמיט אבל זול בהרבה ממנו-שכחתי את השם שלו.
הודעה אחרונה מאת GL-10, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה גודל הרמקולים הקדמים בטיוטה קורולה 2005? תודה מראש על התשובות,מעוניית בהתקנת מורל פולס ....
הודעה אחרונה מאת bolt_18, -
מבקש ח"ד על סאב
מאת VTEC- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני דיי נעול על הסאב CVR12 של קיקר.. שמעתי עליו רק דברים טובים אך חיפשתי קצת בפורום עליו והבנתי שהוא לא ממש סאב של SQ אבל לא ממש מצאתי איך הוא בשביל עוצמה גבוהה וגם איכות סבירה. אפשר להגיד שאני בן אדם של SQL.. אני אוהב עוצמה גבוהה (אבל לא להגזים) אבל שגם ישמע יפה (אני לא אידיופיל) ואני לא סובל בס נמרח.. אני שומע בדרך כלל ראפ (ליל גון יינג יאנג וכאלה) אבל לפעמים לא ולכן חשוב שהוא לא ישתלט על המוזיקה יותר מדי אז איך הסאב הזה בשביל כל מה שרשמתי? ודרך אגב לא משנה לי אם הוא צריך הרבה עוצמה כי אני במלא מביא מונובלוק חזק תודה לכל מי שיענה!
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חוות דעת על חומר איטום שבתמונה ואם הוא עושה את העבודה שלו יחסית לחומרים כמו דינמיט וכ"ו... כי הוא זול יחסית לחומרים האחרים והאם הוא משפיע על איכות הסאונד? ומאיפה קונים אותו? http://img92.imageshack.us/my.php?i
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 17 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או.קיי - אז בלי הרבה בילבולי ביצים - זה המצב אצלי ברכב: HU - אלפיין 9855 (לא שזה צריך לשנות...) מגבר ראשון: לאנזאר וויב 421 נכון להיום מגביר בשני ערוצים סט קומפוננט - מורל הייבריד אוביישין ובשני ערוצים נוספים סט של 6/9 מתפורר... מגבר שני: JBL GTO 75.4 מגביר בשני גישורים (4 אום כ"א) שני סלילים של קיקר קומפ' VR (גם כן, שני סלילים של 4 אום כ"א) מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: 1. להוריד את ההגברה של ה 6/9 ולחבר אותם (HIGE POWER) ישירות ל HU (מן הסתם הם גם יוחלפו במשהו פשוט כי הסט הנוכחי ממש מתפורר - ואני לא רוצה לשמוע בבקשה שכדאי לי לוותר עליהם, בלה בלה בלה במה קידמית - אני אוהב שיש לי סאונד גם מאחור) 2. זה להיפרד מהלאנזאר. עכשיו, ההתלבטות שלי …
הודעה אחרונה מאת אביחי א.,