Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תראו אני חושב על קניית מערכת חדשה..

אז חשבתי על הסאב הזה :

pioneer 306c

כי הוא מאוד נציל .

אז קודם כל בקשר לסאב .

יש גם שני סאבים של KENWOOD שהם 400WRMS ויש הבדל של 100 שקל ביניהם אפשר לדעת למה ?

ותראו אני מחפש מערכת פשוטה מאוד עד 1300 שקל רק סאב ומגבר.

אני לא מעוניין בקיקר כי הוא לא נציל.אני מחפש גם עם תיבה ואני רוצה שעד סוף החודש הזה המערכת תהיה כבר מורכבת ברכב.

אז קודם כל מה אתם מעדיפים את הקנווד או את הפיוניר ...

ורציתי לדעת האם המגבר הזה טוב :

HTG214 Lanzar

ראיתי שההספק שלו הוא 180 WRMS אני יודע שזה לא ייתכן ושזה סתם זורקיםם מספרים אבל האם אם אקנה את המגבר הזה הוא יזיז לי קצת את הפיוניר או תקנווד?

תודה רבה.

Guest תמיר .א.
פורסם

נצילות הפיוניר לא גבוהה במיוחד, 89dB 1w@1m

אם אתה מחפש סאב נציל זה 93dB 1w@1m ומעלה...

יש לי אחד בבית 15 אינץ 96.3dB 1w@1m והוא ממש נציל.

180W זה הגברה דלה מאוד,

אתה יכול למצוא סאב 306DVC כלומר סליל כפול, ומגבר 4 ערוצים סיני שיפק כ150-200W בגישור,

ולחבר לכול גישור סליל, כך ההספק שיפיק לסאב ינוע בין 300-400W אפקטיביים, והעסק הזה יעלה פחות מ1300 שקלים.

תמיר

פורסם

מה שאני הולך לקנות זה ה306DVC של פיוניר.

הקטע הוא האם אם אשים כל סליל על ערוץ הוא יזוז(כמוצהר כל ערוץ 180 WRMS....)

תודה..

פורסם

זה שסאב נציל זה לא שיקול לקנות אותו - לא השיקול היחיד...

אני חושב שמי שקונה את ה306 של פיוניר ומחפש איכות למשל - ירגיש מנוצל ולא נציל... הסאב הזה נותן באס מאוד חזק אבל גם מאוד מרוח.

סאב של קנווד הרבה יותר מדוייק מסאב של פיוניר - לרוב סאבים של קנווד ממש מזכירים לי את האופי של הP2 של רוקפורד - מאוד פטישיים.

אם אתה מחפש משהו באמצע של השניים - אני דווקא ממליץ לך על הסאב האדום והמחומש של סוני - בדיוק אמצע הדרך מבחינת אופי צליל.

אם כל מה שאתה מחפש זה את ה"בום" תלך על הפיוניר ותסגור עניין.

המגברים של לאנזר לא עומדים בהצהרות אבל הם ממש לא מגברים חלשים.

אתה צריך מגבר שירים בגישור בשאיפה ל15 עד 20 אחוז יותר בRMS מאשר הסאב עצמו לקבלת הגברה אופטימלית ובקטע של SPL זה מאוד חשוב כי אתה שומע מוזיקה עם קטעי באס מתמשכים - מגבר חלש לא יכסה את זה כמו שצריך בעוצמות הפיק שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

Guest תמיר .א.
פורסם
מה שאני הולך לקנות זה ה306DVC של פיוניר.

הקטע הוא האם אם אשים כל סליל על ערוץ הוא יזוז(כמוצהר כל ערוץ 180 WRMS....)

תודה..

צא מהמגבר של לנזר הוא חלש ,אתה צריך מגבר 4 ערוצים בשביל ליצור 2 גישורים בשביל הסאבוופר.

תמיר

• תוכן חדש...