פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
שלום ! ברשותי פניונרר פרימייר דגם 750 הדולפינים .. לוקח למערכת דיי הרבה זמן ליקרוא שירים של mp3 בין שיר לשיר .. בפורמט רגיל זה לא ככה ...רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו ..?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
קניתי רדיו-דיסק עם כניסה ל-usb וכרטיס זיכרון (cd של חברת soundtech). כשאני מכניסה את הנגן לתוך ה-cd דרך ה-usb הוא כל הזמן מנגן רק ערוץ אחד, רק שיר אחד- יש למישהו ניסיון עם העניין? צריך להעביר אותי למצב AXE?
הודעה אחרונה מאת sivan120, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
ברגע שאני שומע רדיו ואז עובר למצב של קומפק דיסק.. ( למצב שמיעת דיסקים ) האיכות ירודה בהרבה ושומעים מתכתי כזה זה קורה כשאשר אני מנתב בין הרדיו לקומפק
הודעה אחרונה מאת ITVT, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מאמין שיש הרבה אתרים כאלה אבל יש אחד מוכר .. עם מיון של שמות של סאבים .. ואפשר לראות תמונות וסרטונים של הרכבים של הגולשים אשמח לקבל את הכתובת תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 1 תגובות
- 977 צפיות
שלום לכולם חשבתי לקנות את הסאב הזה ID10D2 V3 IMAGEDYNAMICS איך הוא מבחינת איכות? מהו המונובלוק האופטימלי בשבילו? כרגע יש לי קיקר comp האם אני ירגיש בהבדל? תודה רבה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת NIRMINES, -
- 1 תגובות
- 733 צפיות
למישהו יש ניסיון עם הרכבת רמקול\קומפוננט 6.5 בבלנו 2002 ? לפי מה שהבנתי אני צריך לעשות טבעות עץ על מנת שהרמקול לא יעצר בחלון... מישהו עשה את זה פעם ברכב הזה ?
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מתלבט בין 3 מכשירים... הפיוניר החדש (!!!) DEH-P8850MP אני יכול לקנות אותו ב-2200 חדש יתרונות: צבעוני, נח לשימוש, איכותי, אמין חסרונות: נמאס לי מפיוניר כבר! כאן בתמונה הדגם מוצג כ-7800 אבל בארץ הדגם יהיה 8850. אליפיין CDA-9855 אני יכול לקנות אותו ב-2500 חדש יתרונות: אלפיין!! , איכות חסרונות: לא נח לשימוש, פס מגע נוטה להתקלקל קלריון DXZ656MP אני יכול לקנות אותו ב-1600 חדש חדש או שאני יחכה לדגם DXZ666MP יתרונות: איכות, נח לשימוש, אמין, מחיר (!) חסרונות: אז הוא לא צבעוני... אני מחפש מכשיר איכותי ואמין, נח לשימוש. תצוגה יפה שכוללת את כל נתוני השיר, ושיהיה יותר איכותי מהס…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מהו ההבדל בין מגבר 2 ערוצים ו 4 ערוצים והאם ההבדל הנו משמעותי. בתודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחים שלי תעזרו לי בבקשה אחי אני לא יודע איךצ מכוונים את השעון במערכת שלי באוטו שלי ומהמערכת היא מסוג:DEHP6750MP Pioneer אם מישהו יודע שיכתוב הסבר תודה רבה אחים שלי
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי כרגע את הרדיו דיסק הבא: http://www.kenwoodaudio.com/Gulf/prodDetails.asp?Cat=Car%20Entertainment&SubCat=Head%20Unit&Model=KDC-MP6026 אני מעוניין לרכוש רדיו דיסק חדש עד מחיר של 1200 שקלים יש אפשרות לחרוג קצת, על איזה רדיו דיסק אתם ממליצים לי במחיר הזה. ומה דעתכם על הרדיו דיסק הבא: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=291 תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת פונטו HGT, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת של פיוניר. הצ'יינג'ר התקלקל, ולתקן אותו עולה 500 ש"ח- נראה לי לא משתלם (הוא בן כמה שנים). אני מחפש צ'יינג'ר משומש, ושאלתי היא האם אפשר לחבר צ'יינג'ר של חברה אחרת (נגיד קנווד) במקום (בהנחה כמובן שהחיבורים זהים).
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
התקנת CD הייכן??
מאת almo- 1 תגובות
- 808 צפיות
אז קודם כל "חג שמח", יש לנו אלופת עולם חדשה, איטליה סוף סוף!!!! 24 שנה חיכינו לרגע הזה, וכ"ך משמח לראות את טרזגה (למרות שמחשק ביובנטוס) מחטיא את הפנדל, אחרי שגנב לאיטליה את הניצחון ב'שער הזהב' ביורו 2000. ועכשיו לעיניין... סוף סוף קיבלתי את הFR (החדשה), ואני ממש לא בעיניין של שיפורים, או מערכות שמע/אודיו באלפי שקלים. אז קניתי CD-RECEIVER של KENWOOD ב-200$ בדיוטי-פרי,הרכב מגיע עם 4 רמקולים (טוויטרים או כל מה שזה לא יהיה), ככה שלא קניתי עוד. השאלה שלי היא איפה הכי כדאי לבצע התקנה באיזור ת"א/ר"ג? או שההתקנה פשוטה שאפשר לבצע אותה בכל מקום אחר? תודה לכוווולם. וITALIA CHAMPIONE DEL MONDO!!!! FORZA AZURI
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 712 צפיות
איך המגברים של LANZER שווה להביאאא??
הודעה אחרונה מאת דביר יהודה, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקינו לי את הרדיו-דיסק- רדיו דיסק עם usb של soundtech- לא הכי מוכר-הרכב הוא סוזוקי יורוסוויפט 1300. בכל מקרה-כמה שאלות: 1) כל פעם שאני מדליקה את הסוויץ, הרדיו גם נדלק וכשאני מדליקה את המנוע- הרדיו נכבה ואז נדלק שוב- זה תקין?נראה לי שפעמיים רדיו נדלק ונכבה יכול להרוס אותו. 2) אני שומעת ברדיו חלש יחסית- זה יכול להיות קשור לאיכות החיבורים? יש לי רק שני רמקולים קדמיים. 3)הרדיו לא זוכר את התחנות שאני מכניסה לזיכרון- זה יכול להיות קשור לחיבור (ראיתי שיש איזה חוט שנקרא זיכרון). 4)מישהו יכול להפנות אותי לקצת ידע באשר להתקנה של רדיו-דיסק. נראה לי שנפלתי על מתקין לא משהו למרות ששילמתי יופי. תודה!!!
הודעה אחרונה מאת Sefi, -
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני הייתי כבר סגור על הJBL המפורסם אבל אז שמעתי את העיוותים שלו וזה קצת ביאס הבנתי שזה קורה רק שהגיין פתוח לגמרי מה שבטוח לא יקרה אצלי אבל בכל זאת אני מתייעץ אתכם הנה כמה אפשריות שיש לי: בוס אודיו: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BA-2900&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 מק אודיו: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 Premier PS-600: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=PS-600&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 או עדיין נלך על ה-JBL אז מה אתם אומרים? על מה נלך?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תקציב- 1000-800 מכשיר 2750 פיונר קומפפנט פלוס 6 מגבר 4200 Z של מאק אודיו המגבר נותן בגישור 285 רמס שומע טראנסים מוזיקה שחורה לפעמים גם אחרים. נ.ב אם אני יחליף את הרדיו למשהו קצת יותר טוב זה היה מורגש מבחינת צליל.
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 4 תגובות
- 935 צפיות
בעקרון ראיתי את http://www.audionet.co.il/details.asp?id=594&lead_id=&look= http://www.audionet.co.il/details.asp?id=597&lead_id=&look= כשהשני יותר מועדף מטעמי מחיר רציתי לשאול , מה אני צריך לדעת בכלל לפני שאני ניגש לקנות? בעקרון אני רוצה שיהיה MP3 קורא צרובים וקורא mp3 wma חוץ מזה לא יודע לפי אילו קריטריונים לקנות טווח מחירים - עד 1400 שקל , שהמחיר המועדף הוא עד 900 שקל
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 0 תגובות
- 843 צפיות
שלום לחברי הפורום יש לי רדיו דיסק של פיונייר דגם deh-p90hdd ( מכשיר עם הארד דיסק של 10 ג"ב) . קניתי את המכשיר מארה"ב . לפני כשבועיים הייתה לי בעייה בכפתור של המדפים ברכב ( הכפתור שאחראי על וויסות האוויר ברכב , ז"א בורר לאן האוויר ברכב יצא אם לרגלים או לשמשה ) . הלכתי לחשלאי רכב הוא הוציא לי את הרדיו פירק את הצמה שלו ואת אחד מכבלי האר.סי.אי . ולאחר שהוא החזיר אותם והנעתי את הרכב התחילו אעשי מנוע , שהרכב לא מונע אין שום רעשים כמובן , אך כאשר הרכב מונע יש רעשים ) . הלכתי היום עם המכשיר ל"עוזי רדיו " - הוא בדק את המכשיר וגילה שה"ג'וק " של המינוס - הוא קרה לזה ג'וק של ה- " MUTE" - נשרף וצריך להחליף אותו - עלות גו'ק כזה + עבודה כולל מע"מ 690…
הודעה אחרונה מאת erga25, -
מתי יש מפגש ? 1 2
מאת עתיד- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ים של זמן לא הייתי פה בגלל עיסוקים קודמים - אבל עכשיו אני מקווה אט אט לחזור לעיניינים.... מתי יש מפגש ברמת גן מתגעגע לחבר'ה ניר דודו רועי כולםםםםםםםם
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 818 צפיות
היי כולם.. שאלה קטנה.. 1. האם ניתן לחבר את ה MT23 לקרוס של ההייבריד אוביישן (להזכירכם ה MT23 הוא 6OHM לעומת הMT22 שהוא 4OHM) האם יש סכנת פגיעה בטוייטר או בקרוס במצב כזה? 2. האם הטוויטרים של האוביישן / אילייט החדשים (דגמי 2006) שונים מהקודמים? תודה על התגובות...
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום כולם, לאחרונה עלה לי הרעיון בראש לחליף את ההגברה לסאב שלי שכרגה עובד בגישור על הPG שלי ןמקבל 280W לפי הנתונים של החברה. אז מה עם כמה המלצות למונובלוק חביב הסאב הוא KICKER COMP 12" סליל בודד
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 2 תגובות
- 920 צפיות
מישהו מכיר את המגבר הנ"ל ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8708122&came=4033 אני לא מחפש להשקיע הרבה כסף ורק רוצה לדעת אם הוא סביר או זבל אמיתי ביחס למחיר הנמוך.
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי את המכשיר הנ"ל קרוב לשנתיים כבר,ועכשיו אני מעוניין קצת לנצל את האופציה שבו ולהעלות תמונות וסירטונים למכשיר. הבעיה שהדיסק שהגיע עם המכשיר עבד לי,מאיפה אולי אני יכול להוריד את התוכנה? או שלמישהו במקרה יש את המכשיר ויכול לצרוב לי עותק. תודה מראש מאור
הודעה אחרונה מאת maor172, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סאב שני סלילים כל סליל 4 אום 300RMS מה יותר טוב להפעיל סליל אחד בגישור של 300RMS או להפעיל שני סלילים בגישור 300RMS ב2אום?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן כולם, אני יודע שדובר פה רבות על מחשבים לרכב והתקנת מסכים... אבל יש לי כמה עניינים מאוד ספציפיים שאני רוצה לשמוע לגביהם ונראה לי שכאן יש את הנסיון כדי לענות לי קודם כל הבעיות שרובכם נתקלתם בהם לא כ"כ רלוונטיות לגבי כי כל מה שאני רוצה זה להפיץ וידאו מהלפטופ שלי אל מסך ה LCD ברכב. אז קודם כל המסכים שאני מוצא באתרים הישראליים לא נראים מדהימים אלא סתם רגילים, יש למישהו המלצה? עד עכשיו ראיתי את אלה שנראו סבירים: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2765671 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2800214 בעיקרון כמה שיותר גדול יותר טוב. עכשיו, מה שאני צריך זה את הדברים הבאים: 1. 12V כמובן... שהבנתי שזה הסטנדרט בכל המוצרים האלה. אין בעיה לחבר את המסך…
הודעה אחרונה מאת Fireball, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המערכת שכתובה לי בחתימה מחוברת כבר חודש + והכל סבבה, פתאום שבוע שעבר המכבר שמגביר את הההיבריד מפסיק לעבוד לכמה שניות וחוזר לעבוד וכך הלאה, ורק שומעים את הסאב. זה קורה בווליום גבוהה דרך אגב. מה זה? גליפינג? צריך קבל? מה אתם אומרים? תודה..
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
היה לי מערכת םפיוניר טובה ואבא שלי שבר לי אותה בטעות הוא הלך קנה על דעת עצמו משהו של קנווד החדשים ואני לא מרוצה מזה ואמרו לי שאני יכול להחליף איזה כדאי לקחת עד 1800 שקל ?
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי זוג הורים עם הרבה מקום במזוודה מטיילים להם איפשהו בצרפת חוץ מפוקל שבצרפת נמכר למשל ה K2P ב 2200 מה עוד ניתן למצוא שם "מעניין"? איפה מיוצרים VIFA וסקאן ספיק? ואם מישהו מכיר בצרפת איזה חנות ששוה לבקר בה אז בכלל טוב
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 674 צפיות
שלום לכולם, שמתי במכונית שלט(על ההגה) אינפרא של פיוניר SR100. לפי החוברת אמורות להיות לו 2 מנורות(משדרים) אינפרא אדום. יש לו בוודאות אחת בחלק האחורי, אבל הוא לא משדר מהחלק הקדמי. כתוצאה מכך, אני חייב לשים אותו בתושבת הפוך. האם הוא מקולקל או שמא ככה זה אמור להיות? תודה.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. שבוע הבא אני הולך לקנות את אחד המונו בלוקים האלו. השאלה שלי היא האם הנתונים של הPYLE לא מנופחים (400 RMS ב4OHM) . והאם אולי שווה לי בכלל להוסיף עוד 200 -300 שקל ולקנות מונו בלוק אחר?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.