Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תבין אותי לא נכון קוואטרו,לא אמרתי שהוא לא נוח לרגע לא זה מה שאמרתי,

רק אמרתי שה-53 נוח יותר.

גם לדעתי אלפיין נוחים מאוד להפעלה וזו אחת הסיבות שגם אני שומר אמונים לחברה.

פורסם

אני רק אחזק את מה שנכתב כאן.

מבחינת שלושת המכשירים שהוצגו כאן, האלפיין הוא האופציה הטובה ביותר.

לגבי נוחות תפעול, אז מדובר רק על עניין של הרגל, אחרי שלומדים את המכשיר מבינים שהכל זה שטות אחת גדולה.

יצא לי להתעסק עם עשרות מכשירים כמו ה9855 וה9853 אין שום בעיה, מאוד נוחים לעבודה ואני לא שמעתי בכלל שהגלייד טאצ' נוטה להתקלקל וזה אחרי נסיון הם המון מכשירים כאלו.

פרט לכך, אין לגלייד יותר מידי שימוש ביום יום, כי אחרי שיושבים לכוון מערכת כמו שצריך החל מה קרוסאובר המשך בטיים קורקשיין ולבסוף באקולייזר, אז זהו כמעט ואין שימוש בגלייד למעט חיפוש בספריות MP3 ושימוש בפוקציית הTILT.

אף אחד לא ממש מכוון את צבע המקשים תוך כדי נסיעה, ואתה גם לא ממש מכוון את השעון כל שני וחמישי ...

under construction..

פורסם

אני רק אוסיף על ניר דבר קטן,

תקופה לא קטנה לא הייתי פה אני חוזר ומה אני רואה ? שוב אנשים עונים מ"שמועות" אם הוא היה רוצה תשובה משמועה, הוא היה עוצר סתם אדם ברחוב ושואל אותו איך ה9855

הבן אדם בא לפה לקבל תשובה מניסיון של אנשים, כאלה שיש להם את המכשיר או כאלו שהתעסקו איתו מספיק

הגלייד טאץ' בסדר גמור - ולא מפריע ולא נעליים ואין שום נוחות משופרת ב53 וזה אני אומר אחרי שנה+ עם 55 ושכמעט שנה לחבר הכי טוב שלי יש 53 ואני בממוצע כל יומיים מתעסק לו במערכת(הוא נוהג לי משעמם)

בקיצור הגלייד טאץ' הוא לא הסיבה לא לקנות את האלפיין...

אלפיין מכשיר מצויין הטיים קורקשן מסייע בצורה נפלאה למרכז את הבמה ברכבים בהם ההתקנה היא איפה שהיצרן החליט (אלוהים יודע למה) ולא רוצה לחתוך ולקדוח ולשנות כדי לקבל במה ממורכזת בצורות טיבעיות

האקולייזר הפרמטרי מסייע לטשטש או להדגיש תחומי תדרים שלמערכת יש "חולשה" בהם, ומה לעשות לא לכולנו יש מערכת ב45 אלף שקל שמשחזרת את כל התדרים בתאימות מושלמת למקור (מבחינת עוצמה) - מי שלא נוח לו אקולייזר פרמטרי ימצא שבלחיצת כפתור הוא יכול לעבור לאקולייזר גרפי

הקרוס אובר פשוט מציין ונותן משחק מעולה, חיתוך עד 24DB בכל הערוצים (בפיוניר לדוגמא בסדרות המתקדמות 12 קדימה+אחורה ו18 לסאב), מדוייק עם גרף שממחיש ויזואלית את מיקומי החיתוך והשפעתם על ספקטרום התדרים הסופי שנשמע ברכב

בקיצור מומלץ מאוד

וכערך מוסף : למי שיש אייפוד יכול למצוא את עצמו עם 60G של שירים ברכב, נשלטים בצורה מסודרת ומופתית דרך הפאנל

וניר - יא נקניק למה אתה לא עונה אף פעם בטלפון ?

פורסם

(בפיוניר לדוגמא בסדרות המתקדמות 12 קדימה+אחורה ו18 לסאב)

dB36 התכוונת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא חמוד לא "36 התכוונת"

אלפיין חותך בכל הערוצים בין 0 ל24 אוקטבות...

פיוניר חותך פרונט ב12

וסאב ב18

מקס'

קאפיש ?

פורסם

אבל אף אחד לא אמר לי פה בכתלס... האם כדאי לי להשקיע את ה-'עוד' 1000 שקל האלה בשביל המכשיר,

שאני יכול לקנות את הקלריון ב-1600 שקל בערך, והוא גם איכותי מאוד. אני מדבר על עניין הכסף שאתה מסתכל

על המערכת שאני אמור להתקין...

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

גם אף אחד לא יוכל להגיד לך את זה - כי אלף שקל זה המון כסף לאדם אחד

ולאדם אחר זה גרושים.....

לאדם אחד אפילו שיפור של 5 אחוז באיכות המערכת שווה אלפי שקלים ולאחר גם שיפור של 30 אחוז לא שווה 500 שקל

אחד נוסע על ליאון 1600 ומבסוט מהסחיבה - השני נוסע על 20VT ומחפש השתלות של K04

מבין מה אני אומר ?

פורסם
אבל אף אחד לא אמר לי פה בכתלס... האם כדאי לי להשקיע את ה-'עוד' 1000 שקל האלה בשביל המכשיר,

שאני יכול לקנות את הקלריון ב-1600 שקל בערך, והוא גם איכותי מאוד. אני מדבר על עניין הכסף שאתה מסתכל

על המערכת שאני אמור להתקין...

כולם כאן בערך אמרו לך פה אחד שה ALPINE עדיף. את השיקול הכלכלי אנחנו משאירים לך...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
swiftoren', זו תגובה ממש מועילה: לא היה לך מכשיר ALPINE אבל אתה נותן המלצות.

1) הגלייד טאץ' - "ב 53 הוא נוח אבל ב 55 מסורבל" - מעניין מאוד.... פשוט שטות.

2) מי לא צריך טיים קורקשיין, אתה יודע? מי שאצלו לא כיוונו את המערכת ע"י בניות מיוחדות בהתאם לאקוסטיקה של הרכב ומירכזו במה וכיוונו פאזות וכו'. כלומר, דווקא למי שיש מערכת פשוטה, שלא נבנתה בתכנון אקוסטי, צריך את היכולת הזאת לצורך מירכוז במה.

אם אתה לא מכיר, פשוט אל תתייחס.

אומנם נכון לי אישית בחיים לא היה מכשיר של אלפיין , אבל יצא לי להתעסק ולשחק עם כמה וכמה מכשירים (בדגש על ה 53 ו ה 55)

עכשיו ב 55 הגלייד טאץ הרבה פחות נוח מה 53 ! לא יעזור , בוודאי שהכל עיניין של הרגל ולא צריך לקחת את העיניין בצורה קיצונית

אבל הבחור שאל על נוחות של תיפעול ואין מה לעשות האלפיין ויתר מסובך (בגלל ריבוי האפשרויות שבו) וגם פחות נוח לשימוש בגלל

כן נכון הגלייד טאץ !

ועוד , מי לא צריך טיים קורקשיין ?! הרבה מאוד , אם יש לו מערכת בסיסית יחסית קשה לי להאמין שהוא ישב שעות על גבי שעות

בכדאי לכוון את הטיים קורקשן (וזה כמה זמן שלוקח אם באמת רוצים לכוון את זה מושלם לאוזן שלך ..) או כדאי להתעסק עם שאר האפשרויות.

• תוכן חדש...