פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 949 צפיות
אפשר לקבל חוות דעת על rockford rfx9120 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי פיאט פונטו ספייס שנת 2003 לפני שבועיים. היום החלטתי שאני רוצה להתקין מגבר שיש לי בבית על האוטו.. אני יודע לחבר הכל.. לא צריך מתקין מיוחד.. רק דבר אחד לא הצלחתי למצוא. חיבור בין תא הנוסעים והנהג לבין המצבר. מישהו יודע מאיפה אני יכול להעביר כאבל מהמגבר למצבר בלי לקדוח? תודה.
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם מה שלומכם ? אני רוצה להשתמש ביציאת ה AUX ברדיו דיסק של פיוניר מדגם : DEH-P5850MP בחוברת למשתמש נאמר ( לפי מה שהבנתי ) שניתן לחבר ציוד לכניסת ה AUX בעזרת כבל מסוג IP-BUS-RCA כגון CD-RB20, או CD-RB10, בחיפושי באינטרנט אחר כבל כזה קיבלתי משהו אחר לגמרי - אין מדובר בכבל אלא במערך שלם !!! - הכתובת שם ראיתי זאת היא : http://www.caraudiodesign.co.uk/product_info.php/pName/pioneer-cdrb20-ipbus-rca-interconnector אני מעוניין לחבר לכניסת ה AUX ציוד כגון מכשיר MP3, וכ"ו. השקע שקיים ברדיו דיסק ואליו צריך להתחבר כדי לנצל את כניסת הAUX הוא בצבע כחול ובתוכו פינים דקים ( הפינים דומים בצורתם לאילו שיש ביציאות המחשב הישנות של המדפסת וCOM1 או COM2!!), צורת השקע…
הודעה אחרונה מאת bolt_18, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקנתי לפני שבועיים מערכת כזאת קומפ' קדמי - מורל הייבריד אוביישן 6.5 סאב - דראגסטר זה שמגיע עם התיבה המקורית האדומה , לא יודע תדגם . מגבר קיקר KX850.4 -4 יציאות קבל רוקפורד 1 פארד בקרוב מקדימה ישב DVD פיוניר או קנווד (עוד לא סגור) וקומפ' אחוריים (על המגש כמובן) של MBQUART מסדרת R 6 וחצי אינטש - שהם 70 ואט RMS (מספיק לי בשביל לתת רקע) השאלה היא על איזה מגבר 2 יציאות אתם ממליצים בשביל להגביר את ההקומפוננטים אחורה ? שיהיה משהו בסביבות 600-800 ש"ח אבל משהו טוב .איך הדראגסטר הכסוף 2 יציאות ? ועוד משהו - איך הרכיבים ברכב ? טובים ? מתאימים יותר ל-SQ או SPL ?? המטרה אצלי היא SQ
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים אני לא רוצה שייתעסקו עם הרכב יותר מידיי אני מחפש מערכת עם מסך DVD נשלף מHU. מה סדר גדול המחירים? נסיונכם? האם כדאי? מועד לתקלות? תודה מראש רועי
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- 1 תגובות
- 814 צפיות
המגבר המדובר הוא מונו בלוק : Rockford Fosgate RF X5-C למישהו יש ניסיון איתו? או שמישהו מכיר את הסדרה החדשה RF? אם כן אז איך היא? יותר טובה מפאנץ'?
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפי שמועות הבנתי שחברת SONY החלה בקידום רציני בתחום ההגברה לאודיו לרכב שימו לב שגם בתוכנית PIMP MY RIDE התחילו להשתמש במגברים שלהם. גם הרדיו דיסקים שלהם לא רעים בכלל. אני מדבר על הדגמים החדשים 2006
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
עזרה בבניית מערכת
מאת M.D- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לבקש את עזרתכם אני מעוניין להרכיב מערכת באוטו שלי עכשיו בתור התחלה אני רוצה לקנות מערכת טובה, רמקולים אחוריים ומגבר. זה לשם התחלה עכשיו אני מעוניין לפרט לכם מה ברציני לקנות ורציתי לקבל את חוות דעתכם איך כל אחד מהמרכיבים ואיך כולם ביחד ישמעו והאם כדי להתחיל לבנות מערכת מרכיבים אלו.. תודה לכם מי שיכול לעזור: המערכת היא : DEH-4700MP PIONEER הרמקולים האחוריים הם : morel PULSE 6x9 והמגבר הוא : jbl GTO-75.4 זו המערכת שאני מרכיב לשם התחלה יותר מאוחר שאני ישיג עוד כסף אני יקנה זוג רמקולים קומפוננט טובים למקדימה בנתיים יש רקמולים רגילים (הגודל מקדימה אצלי הוא 4 אינץ אז מי שיכול לתת לי דגם וסוג של רקמולים קומפוננט שטובים לגדול הזה אני אודה לו מאוד. ו…
בניה בטויוטה 1 2
מאת R8082-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאחר שנה של המון מחשבות הגעתי לסדנא של SOUNDSTORM ובשעה טובה קיבלתי את אחת ההתקנות היפות בעיני התמונות המוצורפות אינן משקפות את מלוא היופי של ההתקנה הזאת ומכאן לתמונות
הודעה אחרונה מאת R8082, -
-
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, אני טיפה חדש פה ובכלל בקטע הרכב, נקווה שאני אשתלב פה אז ככה, ההקדמה לסיפור: קיבלתי מההורים שלי כמתנת יום הולדת 22 רכב, שברולט אופרה 4. (הרכב בהזמנה ואני אמור לקבל אותו בעוד שבועיים) (לפי מה שקראתי פה - אין לה הרבה מעריצים אבל כרכב ראשון שהתקבל במתנה נראה לי סבבה) ברכב יש מערכת של PANASONIC קוראת MP3 (אין דגם כרגע) קומפוננט (גם לא יודע איזה כרגע, במחיר של 590 ש"ח) (אין דגמים לדברים כי לא אני בחרתי אותם אלה ההורים שלי ניסו לעשות לי הפתעה וגליתי על זה במקרה ואין להם ממש מושג אז הם לקחו מה שדחפו להם) אני רק מקווה שאפשר להפיק מזה משהו. ועכשיו לשאלה, יש לי תקציב של כ-2000-3000 למגבר+סאב+התקנה. הייתי רוצה לדעת מספר דברים: א. האם בסכום הזה…
הודעה אחרונה מאת Delusion, -
- 0 תגובות
- 965 צפיות
*** עריכה - זה לא שוק. זה פורום רכב. קרא את הכללים בבקשה *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת דודי כהן, -
אחרי דיבורים ותכנונים רבים,סופסוף יוצא לפועל מפגש צפון מיוחד וחגיגי. המפגש יערך ב-7.7 יום שישי בשעה-15:30 ב-ART OF SOUND שבחיפה שהסכים להעמיד לרשותנו את המקום כולל כיבוד ושתייה. המקום נמצא בדרך בר יהודה 33 בעיר התחתית בחיפה(קצת לפני גשר פז לכיוון העיר התחתית בתוך המתחם של תחנת "דלק"). המפגש הוא כרגע מפגש חד פעמי והצלחתו תלויה אך ורק בנוכחות של כולנו, לכן אני רוצה להגיד גם לכם החברה מהמרכז שאתם יותר ממוזמנים להגיע למפגש ולכבד אותנו בנוכחותם, בטח בטח חברה מ"האמצע"(בנימינה,חדרה,נתניה וכו'...) וכמובן כל החיפאים והצפוניים. לכל מי שרוצה להוסיף,להביא,לצלם או כל רעיון אחר מוזמן כמובן לעשות כן שכן המפגש הוא שלנו וכל דבר שיכול להוסיף הרי הוא מבורך(נעשה נסיון לא…
הודעה אחרונה מאת SUB, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שבת שלום, עוד כ-3 שבועות אני הולך להיות בתאילנד בבנגקוק יש לי שבוע להיות.. יש לי 4 אלף שקל להשקיע במערכת לאוטו שמה.. רדיו דיסק, סאב, מונו וסט קומפנט קדמי. את הרכיבים פחות או יותר נאי יודע מה נאי רוצה.. אבל השאלה שלי.. איז מקומות יש בתאילנד ששוה בדיקה של מערכות לרכב. יש לי מלא זמן ללכת להסתובב. רק תנו לי כתובות או שמות של מקומות שיש שם סחורה טובה, ושאפשר לעשות שם קניה טובה (לא עובדים עליי, לא ציוד זבל). תודה מראש. נועם :]
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
אני מתלבט הרבה בזמן האחרון לגבי מונו בלוק לסאב Hifonics Atlas AS12 הסאב בעל 2 סלילים של 2 או ואני מעדיף שהוא יחובר למגבר בניגוד של 4 אום. המגברים: 1) Rockford Fosgate RF X5-C 2) MB Quart RAA1000 3) Lightning Audio Storm 1000bd 4) Orion 600D בחיבור של 1 אום. 5) Precision Power DCX500.1 כולם נעים במחיר של 150-250$ אני רוצה לקנות אחד שישאר גם לסאב הבא שאני אקנה ז"א שישאר הרבה זמן.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
התלבטות בקשר למגבר
מאת Guest anakonda- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי את המערכת הבאה קומפוננט JBL6506 סאב קנווד W3009 מגבר אוריון 4004 עכשיו הבעיה היא שהמגבר מתחמם רצח אני שומע בווליום גבוה והוא לא מחזיק מעמד ונכנס לפרוטקשן! עכשיו אני מעוניין בהחלפה למגבר חדש ויש לי מספר הצעות כמובן עם התחיבות של המתקין שהוא פותר את הבעיה אם לא אין תשלום אשמח באם תוכלו להציע לי על איזה מגבר ללכת מבין כולם חשוב לציין את כולם אני משיג באותו מחיר חדשים!!! רוקפורד P4004 היפוניקס4406 סדרת טיטן נראה לי אלו האופציות היחידות שלי שמוכנים לעשות לי טרייד אין על מגבר ככה שחבל שתציעו הצעות אחרות אשמח במקביל לקבל חוות שעת על שניהמגברים הנ"ל בעיקר על ההיפוניקס כי את הרוקפורד שמעתי. והאם נגיד שכל החיווט שלי תקין ואין לי בעיה ב…
-
המגבר משגע אותי 1 2
מאת GORGE- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חברה אני חייב עזרה למה המגבר קופץ כל פעם? יכול להיות שבגלל עומס המגבר קופץ לשניה ? שאלה נוספת היא האם 150 RMS של מונו שונים מ150 RMS שאני אקבל ממגבר בגישור או שמי שאמר לי את זה סתם מזיין במוח בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת GORGE, -
אקוסטיקה באיביזה 1 2
מאת dj sg-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
רציתי לשאול ... איך האקוסטיקה של סיאט איביזה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מערכת של: קומפוננט מורל דוטק, מגבר מאק אודיו Z-4200, אחוריים של פיוניר- שווה לקנות ?? 1 2
מאת Ski Farm- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם חלק א של השאלה אני מעוניין לשדרג את המערכת שיש לי ברכב כעת ( רדיו דיסק פיוניר, 6*9 300W של פיוניר) הרכב הוא מסוג סובארו אימפרזה 2002 עלפי שאלות ששאלתי בפרורום (ונעניתי בצורה טובה ומלאה - תודה לכל העונים !!!) וקריאת שאלות של אחרים הגעתי למסכנה את מה אני רוצה לקנות ( תקציב של לערך 2000 ש"ח !!) א. קומפוננט של מורל מדגם דוטק ב. מגבר לרכב 4 ערוצים 1500W MAC AUDIO Z-4200 ג. סאב לא כרגע אלא בהמשך (לא נכנס לתקציב כרגע !! ) - אולם הבהירו לי שעם מגבר זה לא תהיה בעייה לחברו בהמשך לסאב אז לאחר כל ההסבר ופירוט הזה רציתי לשאול האם לדעת המומחים בפורום מערך של מערכת כזו ( הקומפוננט, המגבר, וה 9*6) שווה להשקיע ולקנות ? אם לא אז ב…
הודעה אחרונה מאת Ski Farm, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש הרבה מכוניות, שכשאתם מגיעים לחניה וחונים, מוציאים את המפתח מהסוויץ, המערכת מתכבה. אז אני רוצה להודיע שלי יש את אחת מהמכוניות שזה קורה בהן. אבל היום, נסעתי באוטו והחנתי באיזה מקום, יצאתי, נעלתי את האוטו וכשאני חוזר אני מגלה לפתע שהמערכת נשארה דולקת. טוב המשכתי להתעסק כיביתי הדלקתי וגילתי שכל פעם שאני מוציא את המפתח מהסוויץ היא עדין נשארת דולקת. עכשיו לשאלתי. האם יש אולי איזשהי סיבה (הגיונית) לכך שעד היום הייתי מוציא את המפתח מהסוויץ והמערכת הייתה מתכבת ופתאום היא נשארת דולקת? יכול להיות שאולי איזשהו פיוז נשרף שם או משהו כזה? יכול להיות שזה קשור להזעקה? (כי היא דפוקה קצת אצלי) אשמח לתגובות בנושא, יוסי.
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה... מישהו פה יודע איפה אני יכול למצוא את הדיסק הזה של הצלילים שאני אכוון כמו שצריך את הסאונד במערכת...?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 1 תגובות
- 911 צפיות
שלום.... בעקבות ההמלצות של כמה חברי פורום וכמובן ששמעתי אותם גם - החלטתי ללכת על הדוטק (שישודך למגבר אוריון 4004 - אני מקווה שהשילוב יהיה טוב....). ראיתי באתר של מורל את הקטלוג החדש (לשנת 2006): http://www.morelhifi.com/media/pdf/car-catalog-2006.pdf רואים שם שהדוטק "קצת השתנה"...... קודם כל קוראים לו DOTECK OVATION. שנית, ראיתי שהטוויטר שונה - מה - mt11 ל- mt12 (האם זה יותר טוב)? וגם בתמונה של הקרוס, רואים שזה שונה (האם גם לטובה)? הקיצר - האם הסט ה"כביכול" החדש הזה טוב יותר מהקודם? אהה, ועוד שאלה: ראיתי בקטלוג גם דגם שנקרא: ACCUSET - alignment system. זה נראה לי נמצא בין הדוטק להייבריד- מישהו שמע/מכיר את הדגם הנ"ל? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ירוני32, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
1. lanzar vibe1500d 1 x 400 Watts RMS at 4 Ohms 1 x 800 Watts Max at 2 Ohms 1 x 1500 Watts Max at 1 Ohms מחיר: 100$ קישור:http://cgi.ebay.com/NEW-Lanzar-2000-Watt-Monoblock-Digital-Amplifier-AMP_W0QQitemZ230000573125QQihZ013QQcategoryZ18796QQrdZ1QQcmdZViewItem 2. hifonocs brutus bxi1206d 450W x 1 RMS @ 4 Ohms 900W x 1 RMS @ 2 Ohms 1200W x 1 RMS @ 1 Ohm מחיר: 230$ קישור:http://cgi.ebay.com/HIFONICS-BXi1206D-BRUTUS-CLASS-D-MONO-AMP-BXi-1206d-NEW_W0QQitemZ9712200234QQcategoryZ18797QQtcZphotoQQcmdZViewItem השאלה היא האם ההיפוניקס שווה את התוספת הענקית במחיר(130 דולר) או שלא? יש למישהו ניסיון עם הלאנזר הזה?
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קומפוננטים מורל פולס, מגבר Dragster 4050 סאב - רוקפורד p-1 הכל חדש ועם אחריות לשנה. כולל קיט התקנה ועבודה ב2500, שווה?
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
- 3 תגובות
- 864 צפיות
יש לי רדיו דיסק פיוניר deh-415 אבל אין לי את המתאם שיוצא מהמכשיר. סתומרת יש לי את המכשיר ויוצא מהמכשיר פינים ואני לא יודע מה זה כל פין. מישהו יכול לתת לי דף נתונים מזה כל פין שאני ידע לאן לחבר כל פין אני ילחים כל פין עם חוט . כי אי אפשר להשיג פלאג כזה .זה מכשיר מאוד ישן תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רשיון בסך הכל קצת פחות מחצי שנה ואני מאוד רוצה להשתדרג מבחינת סאונד ברכב, אני נוהג בפורד פוקוס שלא בבעלותי (ליסינג-עבודה של ההורים), אז השאלה הראשונה שלי היא האם יש בעיה עם זה שאני רוצה לשנות רכיבים כמו רמקולים ורדיו דיסק ברכב ליסינג? עכשיו בהנחה שאין שום בעיה, התקציב שלי לא ספציפי אבל בואו נגיד שאני יעבוד בחופש וירוויח לא יותר מ2000 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז על העניין את כל הכסף ככה שסביבות 1700-1600 פלוס מינוס לכל העסק של הסאונד ברכב שזה כולל כל מה שצריך. הסאונד צריך להתמקד בעיקר מקדימה כי אסור לי להסיע גם ככה יותר מנוסע אחד מאחורה. אני משער שדבר ראשון צריך רדיו דיסק, מה ההמלצות? משהו שיתן תמורה טובה לכסף, כלומר שיהיה במחיר צנוע+ אבל שיהיה איכותי (ושיראה נ…
הודעה אחרונה מאת מרון, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב רכשתי את הסט מורל פולס 5.25. לפני חודש בערך ומאז שהרכבתי אותם ניסיתי אין ספור כיוונים גם במגבר גם בhu גם בבמה (ניסיתי למשוך את המיד למעלה ולהעצים אותו דרך כיוון הטוויטרים לבמה יותר גבוהה) גם באיטום נכון של המידים אך כנראה זה לא מספק אותי אז אני חושב להחליף אותם במידים יותר "טובים" (למרות שהגדרה "טוב יותר" משתנה מאדם לאדם כפי שלמדתי מהמורה הרוחני שלי באודיו לרכב מר גל ) מה שאני מחפש זה מיד קצת יותר מודגש וחזק יש כמה אנשים שמגדירים את זה בשלל צורות שכוללות "חם"(אני שומע מוזיקת רוק) ועכשיו לשאלה המרכזית לאיזה כיוון אתם ממליצים לי לפנות ? קבלתי הצעות מגוונות למינהם שכללו מידים של XETEC 1.צירקט 2.GRAVITY עכשיו השאלה אם הם יתאימו לקרוס של הפולס? איך הם…
-
- 1 תגובות
- 914 צפיות
מה דעתכם עליו? שוקל קניה
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר פנייה לחברת הביטוח שלי , "כלל" בה אני מבוטח בביטוח מקיף התעוררה בעיה, מסתבר שהם בכלל לא ממהרים בלשון המעטה לבטח מערכות יקרות ערך. הסוכן שלי טוען כי אם המערכת בעלת מה שנקרה, "פריטים גניבים" ויקרה בצורה חריגה , לא ניתנת אפשרות לביטוח. השאלה שלי היא, האם מישהוא התנסה או בידו פרטים וודאים לגבי ביטוח מערכות יקרות יחסית 20K-50K)? היתי מעוניין לדעת לגבי נהלי חברות ביטוח אחרות בהשוואה לכלל או סוכן דרכו ניתן לבטח את המערכת בלבד ללא המקיף. בנוסף אשמח לפרטים לגבי עלויות. אודה לפיתרון מלא ולא על זריקת שם סוכן סתמי. תודה.
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
OK נתחיל במה שיש לי : סאב...................L7 מכשיר................PANASONIC 7300 קומפוננט.............BLACKMAX (לא רעים בכלל) 6X9.................פיוניר 330 מגברים..............RS רד סאונד 1800 .............Z12 1400 אני לא ממש מבין גדול בסאונד אבל הייתי רוצה להשקיע ולנסות להרכיב מערכת SQ ברמה טובה אבל הייתי רוצה עדיין לשמור על העוצמה הגבוהה. למי שזוכר הייתי בארוע האחרון באשדוד בתחרות ה SPL באיביזה ירוקה הוצאתי 136.6DB אשמח לעצות ורעיונות בקשר לשדרוג אם להחליף ומה? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת אוריוןH2, -
- 0 תגובות
- 701 צפיות
ההיתי מעוניין לשמוע קצת על החברה עצמה ואולי אם למישהו יש ניסיון עם המגבר הספציפי הזה nakamich pa-4100 . תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת idan.w,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,093 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- גולדן191
- nechmya
- GTאי
- יבגניפ
- ofer-1973
- avnerak
- hunter22
- davemustaine87
- BoazB11
- yor2
- SlowRide