Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקלריון הוא מכשיר טוב לדעתי גם אני חייתי חושב לכיוון שלו , הוא מאוד דומה לפיוניר מבחינת הפונקציות.

ה6 ערוצים שלו זה 3 זוגות של יציאות RCA, כמו לשאר.

לדעתי תחשוב או על הקלריון או על הפיוניר 6850 (הוא כמו ה7700 רק שנה לפני).

בכל מקרה כל אחת מהבחירות תהיה טובה.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אוקי, liron27 תודה :D

ה 6850 נראה לי ידידותי ומתאים.

להלן המפרט שנראה לי מתאים הן מבחינת תקציב והן מבחינת ההמלצות כאן:

א. מערכת: PIONEER-DEHP6850 - נראה מכשיר נחמד, קיבל בקורות נחמדות בחו"ל. 3 ערוצים (מחיר: 1500+-).

ב. מגבר: JBL - CS60.4 מגבר 4 ערוצים, די חביב פה בפורום לפי מה שראיתי וגם קיבל המלצות יפות וביקורות. (מחיר: 1050+-).

ג. קומפוננט: MOREL-DOTECH MKII 6 - קומפוננט 6.5" (מחיר: 1200+-).

ד. סאב: KICKER-COMP VR 12" לפי מה שהבנתי סאב חזק ואמין, אני טועה? (מחיר: 725+-)

ה. תיבה לסאב: (מחיר: 300+-)

סה"כ: 4750+- (ללא התקנה)

עכשיו כמה שאלות :D

א. האם כל החלקים יעבדו טוב אחד עם השני?

ב. האם החלקים נותנים תמורה טובה לכסף? (אם לא - איזה חלק להחליף באיזה ואם אפשר הסבר :D)

ג. האם שווה לשדרג את המגבר ל ORION-4004 עולה יותר מה JBL ב600 ש"ח אבל קראתי שהוא מתחמם מהר משום מה. (מחיר: 1600+-)

תודה מראש :D

Ha :)

פורסם

הצעה הוגנת מאוד.

שוב POMPA שוברים את השוק....:x

לא מכיר את המגבר הנל' - נראה לי שלא שווה את המחיר.

לא הקשבת. אני רוצה לטובתך - שדרג את הקומפ' לטוויטרים של הייבריד! .....:-)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
הצעה הוגנת מאוד.

שוב POMPA שוברים את השוק....:x

לא מכיר את המגבר הנל' - נראה לי שלא שווה את המחיר.

לא הקשבת. אני רוצה לטובתך - שדרג את הקומפ' לטוויטרים של הייבריד! .....:-)

חיפשתי אחי!! לא מצאתי - ישך שם באנגלית אולי ? :D

או עדיף קישור לאיפה אפשר לרכוש :x

אגב, אמרת תברר לי אולי יש לך מתקין באזור ת"א והמרכז D:

ת1דה

פורסם

המגבר של הJBL CS 60.4 לא יפעיל בצורה טובה את הסאב של קיקר קומפויאר, הוא לא מספיק חזק בשבילו.

לגבי המתקינים באזור המרכז יש לך את טומקר בהוד השרון, ברחובות את סאונדר, בראשון גריז מערכות ואלי מערכות.

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ על מגבר של מאק-אודיו הZ4200, מגבר שהוא סוס עבודה ואמין.

מגבר יחסית ל4 ערוצים מאוד חזק, יחזיר לך גם את הסאב בגישור וגם סט קומפוננט טוב.

המחיר שלו הוא כ1150 ש"ח (כרגע הוא נמכר כך בצ'יפר), בתכלס ממה שאני זוכר הוא היה נמכר באיזור ה1400-1500 ש"ח, ובתמורה למחיר הוא פנטסטי.

בגדול אין הרבה מגברי 4 ערוצים שמסוגלים לתת לסאב כמו הCVR את ההספק הדרוש לו(400 וואט RMS), למעט המאק-אודיו.

מה שכן, אם יש לך תקציב גבוה יותר יהיה אפשר למצוא מגברים טובים יותר.

הכל שאלה של תקציב, פשוט במסגרת המוגבלות שציינת זה המגבר שהכי נותן לתמורה לעומת המחיר שלו.

אגב עוד מגבר טוב וזול זה הלייטנינג אודיו B400.4, הוא נותן 75 וואט RMS לערוץ, אך קח בחשבון שהוא לא יוכל להחזיק CVR בגישור , אך אם זאת, שמעתי אותו עובד במספר מערכות עם סט של דוטק מקדימה, וסאב קיקר C12 בתיבה אטומה, וזה נשמע טוב יחד.

under construction..

פורסם
אני דווקא הייתי ממליץ על מגבר של מאק-אודיו הZ4200, מגבר שהוא סוס עבודה ואמין.

מגבר יחסית ל4 ערוצים מאוד חזק, יחזיר לך גם את הסאב בגישור וגם סט קומפוננט טוב.

המחיר שלו הוא כ1150 ש"ח (כרגע הוא נמכר כך בצ'יפר), בתכלס ממה שאני זוכר הוא היה נמכר באיזור ה1400-1500 ש"ח, ובתמורה למחיר הוא פנטסטי.

בגדול אין הרבה מגברי 4 ערוצים שמסוגלים לתת לסאב כמו הCVR את ההספק הדרוש לו(400 וואט RMS), למעט המאק-אודיו.

מה שכן, אם יש לך תקציב גבוה יותר יהיה אפשר למצוא מגברים טובים יותר.

הכל שאלה של תקציב, פשוט במסגרת המוגבלות שציינת זה המגבר שהכי נותן לתמורה לעומת המחיר שלו.

אגב עוד מגבר טוב וזול זה הלייטנינג אודיו B400.4, הוא נותן 75 וואט RMS לערוץ, אך קח בחשבון שהוא לא יוכל להחזיק CVR בגישור , אך אם זאת, שמעתי אותו עובד במספר מערכות עם סט של דוטק מקדימה, וסאב קיקר C12 בתיבה אטומה, וזה נשמע טוב יחד.

היי,

תראה אם ה MAC AUDIO יוכל להחזיק את כל הציוד יחד.. אז אני אלך על זה ללא קשר למחיר.

ההפרש בין ה JBL CS לבין ה MAC הוא בעך 500 שקל.. ואם זה עושה את כל ההבדל אני אלך על זה.

אתה סגור על זה שה MAC AUDIO ויוכל להחזיק את ה קומפוננטים וה CVR בגישור?

אם לא, איזה מגבר כן - בטווח מחירים עד 1700 ש"ח

פורסם

איך בידיוק המאק אודיו יוכל להחזיק סאב של 400 RMS

התוצאה שתצא מהשילוב היא הרבה פרוטקשנים של המגבר ,והסאב בכלל לא יזוז.

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

הקיקר צריך הספק של 350-400 וואט כדי לנצל אותו בצורה טובה, כך שמגבר 4 ערוצים במחיר הזה יהיה קשה למצוא משהו חדש .

פורסם
הקיקר צריך הספק של 350-400 וואט כדי לנצל אותו בצורה טובה, כך שמגבר 4 ערוצים במחיר הזה יהיה קשה למצוא משהו חדש .

אז איזה פתרון אתה ממליץ?

אני בטוח שאני לא היחיד שנתקל בבעיה מהסוג :\

פורסם

בד"כ קונים מגבר בנפרד לסאב

במיוחד לאחר שבחרת בקיקר שהוא 2 סלילים

אז מין הסתם תפעיל אותו ב2 אום ורוב המגברים בטווח המחירים שרשמת

לא יספקו לך את העוצה הרצויה בגישור וב2 אום

מונו בלוק

מגבר יעודי לסאב

אם מעיין אותך ציוד יד 2

אני יוכל לעזור לך בקטע הזה של המגבר

תסתכל על הלינק שבחתימה שלי

אור.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אוקי, אז ככה.

קניתי תמערכת של PIONEER P6850 במחיר יפה (הנחה מחבר) - טיפה פחות מ ZAP :D אחריות 3 שנים - מקורי מהיבואן. יצא ממש נחמד!

סאב אני כנראה גם אקנה קיקר CVR משומש 2 סלילים ב 600 שקל במקום 1000 חדש (עם תיבה)

מה שהשאיר לי טיפה כסף גם למגבר וגם למגבר מונו.

סה"כ התקציב ל2 המגברים האלה זה: 2000-2500

החישוב שלי התחלק באמת ל 2 חלקים, או לקנות מגבר 6 ערוצים (JBL GTO755.6) - ב2000 וזהו. לגבי זה אני טיפה ספקן, אני לא בטוח שהמגבר הזה יחזיק קומפוננט מורל וסאב 2 סלילים (וארגנו לי רמקולים 6*9 רוקפורד חינם אז אני שוקל להתקין אותם גם ולא סגור שהמגבר יסחוב את כל זה)

או, 2 מגברים נפרדים:

1. JBL GTO4000 1250 ש"ח

2. LIGHTINING AUDIO B.250.1 ב 850 ש"ח

עכשיו גם פה אני טיפה ספקן, לגבי 2 האפשרויות.

אני לא בטוח שהמגבר יחזיק קומפוננט ו 6*9 באיכות שהם דורשים.

ואני גם לא בטוח שהמונו בלוק הזה יחזיק קיקר 2 סלילים.

מה אתם אומרים? איזה מהאפשרויות שלי עדיפה או בכלל יש להם המלצה אחרת לגמרי במסגרת התקציב :D

תודה מראש.

• תוכן חדש...