Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חלק א של השאלה

אני מעוניין לשדרג את המערכת שיש לי ברכב כעת ( רדיו דיסק פיוניר, 6*9 300W של פיוניר) הרכב הוא מסוג סובארו אימפרזה 2002

עלפי שאלות ששאלתי בפרורום (ונעניתי בצורה טובה ומלאה - תודה לכל העונים !!!) וקריאת שאלות של אחרים הגעתי למסכנה את מה אני רוצה לקנות ( תקציב של לערך 2000 ש"ח !!)

א. קומפוננט של מורל מדגם דוטק

ב. מגבר לרכב 4 ערוצים 1500W MAC AUDIO Z-4200

ג. סאב לא כרגע אלא בהמשך (לא נכנס לתקציב כרגע !! ) - אולם הבהירו לי שעם מגבר זה לא תהיה בעייה לחברו בהמשך לסאב

אז לאחר כל ההסבר ופירוט הזה רציתי לשאול

האם לדעת המומחים בפורום מערך של מערכת כזו ( הקומפוננט, המגבר, וה 9*6) שווה להשקיע ולקנות ?

אם לא אז בתחום התקציב הזה מה אתם הייתם ממליצים ? סוג המוזיקה שאני לרוב שומע זה שנות ה 80 ,90, עכשווי, קצת ווקאלי ואלקטרונית - ואני יודע שזה מגוון !! )

חלק ב של השאלה

מאחר ואני אצטרך להתקין את כל המערכת שארכוש ברכב אז - על איזה מתקין באזור חולון, ראשל"צ אתם ממליצים שהוא אמין , עובד טוב, ואחראי על ההתקנות שלו אם בהמשך יש בעיות ?

בתודה רבה מראש

SKI FARM

פורסם

Ski Farm,

הדוטק והמגבר Z - 4200 הם מוצרים טובים שנותנים תמורה טובה לכסף.

לגבי התקנה יש את עופר רוטמן באדי מערכות בראשל"צ. עופר הוא מתקין על, בעל מיקצוע ברמה הגבוהה ביותר. אפשרות נוספת: ברחובות, סאונדר, אחלה חברה ומתקינים ברמה גבוהה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

ראיתי התקנות של אדי מערכות ללא ספק בנאדם מקצועי

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

בקשר למתקין הבנתי ותודה אבל הייתי רוצה את תגובתכם ודעתכם גם על חלק א של השאלה - כלומר על מערכת שכוללת (הסבר מפורט בשאלה המקורית !!) :

א. קומפוננט של מורל מדגם דוטק

ב. מגבר לרכב 4 ערוצים 1500W MAC AUDIO Z-4200

ג. סאב לא כרגע אלא בהמשך (לא נכנס לתקציב כרגע !! ) - אולם הבהירו לי שעם מגבר זה לא תהיה בעייה לחברו בהמשך לסאב

מה דעתכם ???

פורסם

כלומר מבחינתכם עבור תקציב של לערך 2000 ש"ח המערכת שפרטתי " תעשה את העבודה" !! או שיש המלצות אחרות ??

SKI FARM

פורסם
המערכת תעשה את העבודה טוב מאוד אם הקומפוננט לטעמך.

בו נגיד את זה כך :

לחבר שלי יש סיאט ( לא זוכר דגם) והוא התקין בה קומפוננט של מורל מדגם פולס - שמעתי אותם ולדעתי זה נישמע מצויין !! ומכך אני מסיק שהדוטק ( שאמור להיות דרגה מעל הפולס) ישמעו אפילו טוב מזה !!!

האם זה נכון לחשוב כך או שבין הדגמים אין קשר ויתכן שהדוטק ישמע פחות טוב מהפולס ??

פורסם

הטוויטר תמיד יישמע יותר טוב, ככה שיהיה שדרוג מיידי בתחום הזה.

במיד - זה קצת יותר בעייתי, ואני חושב שהדוטק נחותים יותר אם מדובר על התקנה רגילה

בדלת ללא כל איטום או כיוון.

אבל זו רק דעתי...

פורסם

ואם אני מתקין את הסט הבא: מורל דוטק+טוויטרים של MT22 ( הבנתי שזה מומלץ )

האם זה עדיף על סט של מורל דוטק מלא ?

כמה זה יכול לעלות ואיפו ?

SKI FARM

פורסם

דבר ראשון,רק הדוטק+המאק אודיו,איכשהו ניכנסים לך בתקציב שנתקבת.

דבר שני דוטק בשילוב עם טויטרים של ההיבריד ]MT22] יביאו עימם צליל יותר עשיר ומפורט וערב לאוזן ,השידרוג הזה שווה ומוצלח לי יצא לשמוע אותו אצל 2 חברי פורום.

דוטק חדשים לצרכן עולים בין 1150-1300 שח.

אני מאמין שהשידרוג של הטויטרים יתבטא בעוד כ200 שקלים לערך+-.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני גם שוקל לקנות את המגבר של מאק אודיו Z4200 ואני אשמח אם מישהו פה שקיבל הצעות מחיר יגיד לי כמה הוא קיבל, העדפות לאיזור המרכז, ת"א, הרצליה, רעננה וכו'..

כי שלו רשם לי פעם באחד הת'רדים שאפשר למצוא אותו ב1100-1500 לא מצאתי ב1100 אפילו שלא חיפשתי כזה טוב. אני אשמח אם תעזרו לייי

רותם

• תוכן חדש...