Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננטים מורל פולס,

מגבר Dragster 4050

סאב - רוקפורד p-1

הכל חדש ועם אחריות לשנה.

כולל קיט התקנה ועבודה ב2500, שווה?

פורסם

מאד יקר...

פולס-500

סאב - 750 גג עם תיבה

ולא נראה לי שהמגבר של דרגסטר שווה 1300 שקל..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
מאד יקר...

פולס-500

סאב - 750 גג עם תיבה

ולא נראה לי שהמגבר של דרגסטר שווה 1300 שקל..

ואיפה ההתקנה והחיווט ?! רק התקנה מקצועית עם חיווט טוב יכולה להגיע לכ 650 שקל ויותר..

אם אתה הולך למתקין מקצועי שאתה יכול לסמוך עליו, המחיר שווה את זה, האלמנטים הם פחות או יותר משקפים את המחיר שלהם בשוק, ניתן למצוא קצת יותר זול - אבל בסך-הכל אם האלמנטים נקנים אצל מישהו שאתה סומך עליו ואתה יודע שיש לך אבא ואמא למי לפנות אם יש בעיות זה שווה את זה.

פורסם

p1 לא עולה יותר מ 450 ש"ח עם תיבה עוד 150 ש"ח הפלוס 500 ש"ח מגבר לא הייתי נותן יותר מ 1000 ש"ח והתקנה זה לא 600 ש"ח זה סביבות 400 ש"ח למתקין נורמלי

בקיצור לא שווה תמחיר הזה!!!

פורסם
קומפוננטים מורל פולס,

מגבר Dragster 4050

סאב - רוקפורד p-1

הכל חדש ועם אחריות לשנה.

כולל קיט התקנה ועבודה ב2500, שווה?

המחיר טיפה מוגזם , ובנוסף הרכיבים שבו הם לא משהו, ב 2500 ש"ח אפשר להרכיב סט אפ יותר מוצלח.

הכי טוב שתגיד כמה אתה מוכן להשקיע , מה יש לך כבר , מה אתה רוצה להביא , ויהיה אפשר לעזור לך.

פורסם

טוב,

אז מורל פולס יש לי כבר ועלה לי 650, עם התקנה ואחריות,

בדקתי בזאפ והכי זול היה 600 בלי התקנה.

המוכר אמר לי שיש להם את המבצע הזה של הכל ב2500, אבל זה נשמע לי יקר מידי אז רציתי לברר קודם, וקבענו שאם אני אחזור הוא מתקין לי גם את הסאב והמגבר ב1850.

הקטע הטוב זה האחריות ושאני קונה מחנות שלא תיעלם לי והיא ליד הבית.

מה שאני רוצה, זה סאב ומגבר ארבע יציאות, שיהיו סבבה, בכמה שפחות כסף, אם אפשר לסגור הכל עם התקנה ורצוי אחריות ב1400 ככה זה יהיה נהדר.

מה זה מונובלוק, ומה ההבדל שלו מול מגבר רגיל?

ואני לא שומע טראנסים בד"כ, לרוב אני שומע מטאל, סטונר רוק, פוסט-רוק, פאנק, הארד-קור וקצת אלקטרוני...

מה אתם מציעים?

תודה.

פורסם

היום חיברתי P1 ללייטנינג אודיו 150.2 נשמע מעולה

אני ממליץ על הסאב הזה שבהגברה מינימלית ממגבר 2 ערוצים פשוט סוחט התפעלות

בקריית שמונה P1 עם תיבה של אוטופרט בערך 25 - 30 ליטר ואחריות עולה 600 שקל!! אצל עוזי בחלפים

(לא גר שם , משרת קרוב)

תיבה באזור ה 45 ליטר אטומה עם הגברה של 100RMS נשמע טוב ואפילו טוב מאוד

אצלי הפולס יושבים בדלת עם DYNAMAT ואני מאוד מרוצה מהסכום ששילמתי והתוצאה שאני מקבל

טוויטר מאכזב הייתי ממליץ לקנות סט בחלקים

לסיגנון מוזיקה שלך

אולי סאב מדוייק מאוד 10 אינטש

פורסם

אני לא מבין מה כל כך יקר?למה ישר מורידים לבנאדם את כל האויר?

המגבר-שווה בסביבות 1000-הוא מגבר ממותג בינוני שיעשה את העבודה.

הסאב-שווה 600 עם התיבה לפחות .

הקומפוננט-שווה בערך כמו ששולם עליו,זה המחירים היום אולי עלה לו 50 שקל יותר מהרגיל,זה לא אומר שזה יקר,זה רק 50 אחרי הכל.

סט כבלים הכי מעפאן שאפשר למצוא,רק בשביל ההדגמה עולה 70 שקל,שזה גם כלול במחיר.

מה יצא?בערך 2300 ועוד 200 להתקנה.

הוא קיבל את הכל עם אחריות מלאה והוא קנה ממקום שהוא סומך עליו ככה שיש לו אמא ואבא,למה ישר לקטול?זה שאפשר להשיג בפחות בבאסטות למיניהן ומתקינים חאפרים-זה ברור,אבל זה לא הופך את העסקה ליקרה זה גם לא הופך אותה למציאה,העסקה סבירה,הוא יכל לקבל יותר זולות וגם יותר יקרות סך הכל המחיר משקף את המחיר בחנויות.

ולכל מי שמוציא פה יש מאין,אני רוצה לבקש ממנו שירכיב הצעה בסכום הזה טובה יותר.

• תוכן חדש...