Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מה שלומכם ?

אני רוצה להשתמש ביציאת ה AUX ברדיו דיסק של פיוניר מדגם : DEH-P5850MP

בחוברת למשתמש נאמר ( לפי מה שהבנתי ) שניתן לחבר ציוד לכניסת ה AUX בעזרת כבל מסוג IP-BUS-RCA כגון CD-RB20, או CD-RB10, בחיפושי באינטרנט אחר כבל כזה קיבלתי משהו אחר לגמרי - אין מדובר בכבל אלא במערך שלם !!! - הכתובת שם ראיתי זאת היא : http://www.caraudiodesign.co.uk/product_info.php/pName/pioneer-cdrb20-ipbus-rca-interconnector

אני מעוניין לחבר לכניסת ה AUX ציוד כגון מכשיר MP3, וכ"ו. השקע שקיים ברדיו דיסק ואליו צריך להתחבר כדי לנצל את כניסת הAUX הוא בצבע כחול ובתוכו פינים דקים ( הפינים דומים בצורתם לאילו שיש ביציאות המחשב הישנות של המדפסת וCOM1 או COM2!!), צורת השקע ברדיו דיסק היא של 2 מלבנים שוכבים : אחד גדול ועליו שוכב אחד קטן.

למכשירי ה MP3 יש חיבור סטאריו רגיל ( של אוזניות ולא חיבור של RCA !!! )

אז שאלתי היא:

א. האם עבור הדגם רדיו דיסק הזה יש כבל !! או קונקטור עבור כניסת ה AUX או שבאמת צריך את כל המערך שראיתי באתר ( כתובת האתר רשומה כבר ) - אם זה אכן כבל או קונקטור או מערך אז איפה ניתן לקנות כזה וכמה ( אם אתם יודעים ) זה עולה ?

ב. איך אני מחבר יציאת סטאריו רגילה של אוזניות לכניסת ה AUX של הרדיו דיסק הזה עם הכבל או הקונקטור או המערך שאני אצטרך לקנות ?

בתודה רבה מראש לכל העונים

SKI FARM

פורסם

שלום לירון

איך ייתכן שברדיו דיסק מדגם של 2005 אין חיבור רגיל (כניסת AUX רגילה של סטאריו או פשוט RCA רגיל) אבל בדגם שיש לחבר שלי משנת 2004 יש 2 !!! כניסות AUX רגילות ?

מה היתרון במה שעשו בדגם של ה 2005 ? - להרוויח עוד כסף ?

פורסם

Ski Farm,

ברוב החנויות ו/או אצל המתקינים של ציוד אודיו לרכב תוכל למצוא מתאם AUX למכשיר פיוניר. המתאם הוא מכניסת הצנג'ר של המכשיר ל - 2 נקבות RCA. כדי לחבר מכשיר בעל יציאה של 3.5 מ"מ סטריאו, אתה תצטרך כבל נוסף שבקצה האחד שלו יש חיבור 3.5 מ"מ סטריאו ובצד השני שלו יש 2 תקעי RCA.

ה - RB20 שנתת את הקישור אליו, משמש גם ככניסת AUX וגם משאיר לך את האופציה לחבר מכשיר צנג'ר נוסף.

ה - RB10 הוא מתאם AUX אורגינלי של פיוניר. המחיר שלו יקר יחסית למתאמי ה - AUX שלא בנויים ע"י פיוניר, אבל המתאמים האלה מתאימים למכשיריי פיוניר.

חשוב לזכור שיש להפעיל במכשיר את פונקציית ה - AUX.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
שלום לירון

איך ייתכן שברדיו דיסק מדגם של 2005 אין חיבור רגיל (כניסת AUX רגילה של סטאריו או פשוט RCA רגיל) אבל בדגם שיש לחבר שלי משנת 2004 יש 2 !!! כניסות AUX רגילות ?

מה היתרון במה שעשו בדגם של ה 2005 ? - להרוויח עוד כסף ?

בחלק מהדגמים של מכשירי פיוניר קיימת כניסת AUX אורגינלית ובחלק אחר של הדגמים לא קיימת כניסה כזאת, ואז כאמור יש צורך במתאם הנ"ל. יש לציין שזה לא קשור לשנת הדגם של המכשיר.

שלו.

פורסם

שלום

מאחר ואני רוצה להשתמש ביציאת ה AUX אני אקנה את המתאם והכבל - תודה על העזרה כי לרגע היה נראה לי שאין !! כניסת AUX לרדיו דיסק.

עבור הרדיו דיסק המדובר לע"ל ראיתי בכמה מקומות שרשום: "ניתן להוריד תצוגות נוספות מאתר הבית של פיוניר"

זה נכון - ואם כן אז מה כתובת האתר שממנו ניתן להוריד תצוגות עבור דגם הרדיו דיסק הזה ?

ואם כן אז איך אני מעביר את התצוגות שהורדתי לרדיו דיסק ?

התודה מראש

SKI FARM

פורסם
זה גם מתאם AUX של פיוניר:

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look=

ראיתי ובררתי על המתאם וגיליתי שיש כבל !!! שבצידו האחד קונקטור שמתאים לכניסת הצינג'ר ברדיו דיסק ובקצהו השני יש 2 קונקטורי RCA

זה עולה ( הכבל ) רק 150 ש"ח - אז השאלה היא:

מה ההבדל בין הכבל מתאם מיציאת מחליף דיסקים ליציאת RCA דגם - CD-RB10

לבין הכבל של ה150 ש"ח (שהוא לא כמו הCD-RB10 שזה קופסא שממנה יוצא כבל עם הקונקטור לרדיו דיסק ובה גם מובנים הקונקטורי RCA אלא רק !! כבל קיים בין הקונקטור לבין הRCA!! )

בתודה מראש על העזרה

SKI FARM

פורסם
ראיתי ובררתי על המתאם וגיליתי שיש כבל !!! שבצידו האחד קונקטור שמתאים לכניסת הצינג'ר ברדיו דיסק ובקצהו השני יש 2 קונקטורי RCA

זה עולה ( הכבל ) רק 150 ש"ח - אז השאלה היא:

מה ההבדל בין הכבל מתאם מיציאת מחליף דיסקים ליציאת RCA דגם - CD-RB10

לבין הכבל של ה150 ש"ח (שהוא לא כמו הCD-RB10 שזה קופסא שממנה יוצא כבל עם הקונקטור לרדיו דיסק ובה גם מובנים הקונקטורי RCA אלא רק !! כבל קיים בין הקונקטור לבין הRCA!! )

בתודה מראש על העזרה

SKI FARM

ה - RB10 הוא מתאם AUX אורגינלי שמיוצר ע"י פיוניר. המחיר שלו יקר יחסית למתאמי ה - AUX שלא מיוצרים ע"י פיוניר, אבל המתאמים האלה מתאימים למכשיריי פיוניר.
Ski Farm,

אין הבדל בין הכבלים האלה, למעט העובדה שה - RB10 הוא כבל אורגינלי שמיוצר ע"י פיוניר. הכבל שעולה 150 ש"ח הוא כבל לא אורגינלי של פיוניר, אבל מתאים למכשירי הפיוניר. אין כל הבדל שלכבל האורגינלי יש גם קופסא.

שלו.

פורסם

היי,

תסתכל בקישור הבא:

http://stereophonik.com/gutterslide/IP-BUS_Hack/

זהו מדריך לייצור ביתי של הכבל שחיפשת. אני עשיתי לבדת את הכבל ע"פ המדריך. מלבד החיסכון הכספי, נהנתי לעשות את זה לבד והתוצאות טובות. אם יש לך ידיים טובות וכמובן חשק להתעסק עם זה.. לך על זה..

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
היי,

תסתכל בקישור הבא:

http://stereophonik.com/gutterslide/IP-BUS_Hack/

זהו מדריך לייצור ביתי של הכבל שחיפשת. אני עשיתי לבדת את הכבל ע"פ המדריך. מלבד החיסכון הכספי, נהנתי לעשות את זה לבד והתוצאות טובות. אם יש לך ידיים טובות וכמובן חשק להתעסק עם זה.. לך על זה..

איציק.

תודה לכם על המידע - אני אכן אנסה להרכיב את הכבל לבד ( איפוא קניתה את החלקים: קונקטורים וכבל ? ), ואים זה לא ילך אז אקנה מוכן !!

ובקשר לכבל שהיכנתה - האם כאשר השתמשתה בו היו רעשים או ששמעתה נקי, חלק, וטוב גם כשהמנוע דלק וגם כאשר המנוע היה כבוי ?

SKI FARM

פורסם
תודה לכם על המידע - אני אכן אנסה להרכיב את הכבל לבד ( איפוא קניתה את החלקים: קונקטורים וכבל ? ), ואים זה לא ילך אז אקנה מוכן !!

ובקשר לכבל שהיכנתה - האם כאשר השתמשתה בו היו רעשים או ששמעתה נקי, חלק, וטוב גם כשהמנוע דלק וגם כאשר המנוע היה כבוי ?

SKI FARM

למרות שעשיתי את הכבל מחלקים פשוטים שהיו בבית, שמעו נקי וללא רעשים ( חיברתי IPOD NANO של חבר..) עשיתי את הכבל רק לשם בדיקה... לאחר שראיתי את המדריך.

כל החלקים היו לי בבית. כבל אתה יכול לקנות בחנות אלקטרוניקה.. ולהלחים בצד אחד מחבר 3.5 מ"מ סטריאופוני, ובצד שני את הקונקטורים של המחשב כמו בתמונות. אם יש לך בבית מחשב ישן שלא בשימוש או שתשיג ממישהו, אז תחתוך משם את הכבל עם הקונקטורים ותלחים אליו. ( שים לב שיש שם שתי אפשרויות של תוצאות במדריך.. )

אפשרות נוספת היא לקנות כבל מוכן עם 3.5 מ"מ בצד אחד ולא משנה הצד השני, אותו אתה חותך ומחבר את הקונקטורים של המחשב. הכי חשוב להקפיד על חיבורי סטריאו נכונים והלחמות ומגעים טובים.

אם אתה רואה שזה מסובך מידי.. אז תחסוך את כאב הראש ותקנה מוכן. בכל מקרה הצעתי לך..

בהצלחה,

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...