Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב רכשתי את הסט מורל פולס 5.25. לפני חודש בערך ומאז שהרכבתי אותם ניסיתי

אין ספור כיוונים גם במגבר גם בhu גם בבמה (ניסיתי למשוך את המיד למעלה ולהעצים אותו דרך כיוון הטוויטרים לבמה יותר גבוהה) גם באיטום נכון של המידים אך כנראה זה לא מספק אותי

אז אני חושב להחליף אותם במידים יותר "טובים" (למרות שהגדרה "טוב יותר" משתנה מאדם לאדם כפי שלמדתי מהמורה הרוחני שלי באודיו לרכב מר גל ) מה שאני מחפש זה מיד קצת יותר מודגש וחזק יש כמה אנשים שמגדירים את זה בשלל צורות שכוללות "חם"(אני שומע מוזיקת רוק) ועכשיו לשאלה המרכזית לאיזה כיוון אתם ממליצים לי לפנות ? קבלתי הצעות מגוונות למינהם שכללו מידים של

XETEC

1.צירקט

2.GRAVITY

עכשיו השאלה אם הם יתאימו לקרוס של הפולס? איך הם ישתלבו ביחד עם הטוויטרים ?

אם הם מתעלים על המידים של הפולס? אני אודה לכם אם תוכלו להציע לי מידים אחרים שמתאימים למצב הנוכחי

תודה רבה

אדם

face to face with the man who sold the world

פורסם

מוזר כי הפולס נישמעית אצלי מצויין ברוק

אני חובב הרבה יותר מוזיקה שחורה ושם יש לפולס קצת בעיה אבל ברוק הוא נותן מעל ומעבר

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

אצלי יש את המילניום 5.25 - שזה פחות או יותר האח התאום המבוגר של הפולס שלך...

ואיך שלא תסתכל על זה - הסט הזה פשוט לא יודע לנגן רוק!! (בייחוד הטוויטרים!)

הוא מנגן לא רע בכלל, כל מה שקשור לטרנס, בלוז ווקאלי... אבל רוק פשוט לא נכנס לקורות חיים שלו!

סט חלש, עם טוויטר צווחני יחסית, ומחסור משמעותי בכל רעיון מינימאלי של בס... קשה מאוד לעבוד איתם ללא התקנה מקצועית מאוד (אצלי זה לקח כמעט 4 שעות להביא אותם למשהו שלפחות יזכיר צליל איכותי.)

לגבי שילובים ומוטציות של סטים - הייתי ממליץ לך לוותר על זה!

קרוסים פאסיביים (שאתה מקבל עם סט קומפוננט), בד"כ בנויים בשביל סט ואלמנטים מאוד ספציפיים... כל נסיון לשים עליהם אלמנטים שונים - עלול להביא לתוצאות בלתי צפויות: החל מסאונד מזעזע בגלל חיתוכים לא נכונים, ועד לשריפת הרמקולים המחוברים...

אם אתה מחליף כבר - אז תחליף את כל הסט ותגמור עם זה... לא הטוויטר ולא הקרוס של הפולס אינם שווים יותר מ100-200 שקל גג כשהם ביחד... לכן לא הייתי נתקע איתם... ואם כבר מחליף סט שלם... (לא לפני שהייתי מקשיב איך הוא נשמע קודם!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני לא ציפיתי לניסים ונפלאות... וגם לא לסאוונד שיפיל אנשים מהכיסא .. אני רק שאלתי איך אפשר לשפר את המצב! אז אתם מציעים לא לוותר מראש על להחליף את המידים? זאת בכלל אופציה גרועה?

דרך אגב דווקא אהבתי את הטוויטרים הם עובדים מצויין ..

יש לי רדיו דיסק 4650 של פיוניר שאני עומד להחליף בדגם נחמד של אלפיין בעוד חודשיים

face to face with the man who sold the world

פורסם

למרות שאני הייתי אחד מאלה שהציעו לך את ההצעות, אני חייב לרשום שבאמת שאין כאן מקום להשוות את המיד של מורל אל מול הזטק.

הזטק עשוי מקוואלר ומיוצר בדנמארק ע"י ויפא (ומבוסס על סדרת ה MG שלה). אין מה להשוות מידבאסים של סט שעולה חדש 500 ש"ח לסט שבזמנו מחירו היה 1,700 ש"ח (והגרוויטי זה בכלל שתי מדרגות למעלה...).

איך נאמר את זה במילים עדינות - ממש אין לך מה להשוות ביניהם. ממש לא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי תחליף קודם את ה-HU

הצליל יכול להשתנות מקצה לקצה

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

מסט של 500 שח כמו הxetec אתה תקבל ניסים!!(סט כזה במחיר כזה זה בדיחה!)

אל תצפה לניסים ונפלאות מסט של 500 ש"ח.

ליאור

פורסם
מסט של 500 שח כמו הxetec אתה תקבל ניסים!!(סט כזה במחיר כזה זה בדיחה!)

ליאור

ליאור - הבחור התכוון למורל (פולס עולים 500 שקל).

לגבי הזטק - מצטרף לתשובה של איתמר: חברה משובחת, ומוצרים איכותיים! יש לי מגבר 5 ערוצים שלהם מסדרת GRAVITY - וזה מגבר מטורף!

אם יש לך אפשרות להביא סט מלא של GRAVITY, הייתי הולך על זה בעיניים עצומות! אתה לא תבין בכלל איך יש לך כזה שינוי בצליל (בייחוד אחרי פולס)!

אם אתה גם מתכנן להביא HU של אלפיין, אז גם ניכר אצלך כיוון לטובת איכות... אז לפי דעתי זה יהיה עוול למערכת אם תשפר הכל מסביב ותשאיר קרוסים וטוויטרים (שמשמשים תפקידי מפתח במבנה ה"במה") של סט הכי זול של מורל.

קיימת אופציה לחבר מידים וטוויטרים מחברות/דגמים שונים - אבל רק בחיבור "בי-אמפינג" משמע ערוץ במגבר לכל אלמנט. במצב כזה, אתה משתמש ב4 ערוצי הגברה של מגבר, כדי להפעיל סט קומפוננט אחד.

אבל אז - אתה צריך אחד משלושת הבאים:

1) קרוס איכותי במגבר עצמו.

2) קרוס אקטיבי חיצוני לחיתוך התדרים.

3) קרוס מובנה בHU (כמו באלפיין מהסדרות הגבוהות).

בברכה!

יונתן.

פורסם

מוזר כי גם אצלי שומעים גרוע רוק בפולס!

רק רד הוט צ'ילי פפרס נשמע איכשהו טוב!..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...