Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רשיון בסך הכל קצת פחות מחצי שנה ואני מאוד רוצה להשתדרג מבחינת סאונד ברכב,

אני נוהג בפורד פוקוס שלא בבעלותי (ליסינג-עבודה של ההורים), אז השאלה הראשונה שלי היא האם יש בעיה עם זה שאני רוצה לשנות רכיבים כמו רמקולים ורדיו דיסק ברכב ליסינג?

עכשיו בהנחה שאין שום בעיה,

התקציב שלי לא ספציפי אבל בואו נגיד שאני יעבוד בחופש וירוויח לא יותר מ2000 ש"ח ואני לא רוצה לבזבז על העניין את כל הכסף ככה שסביבות 1700-1600 פלוס מינוס לכל העסק של הסאונד ברכב שזה כולל כל מה שצריך.

הסאונד צריך להתמקד בעיקר מקדימה כי אסור לי להסיע גם ככה יותר מנוסע אחד מאחורה.

אני משער שדבר ראשון צריך רדיו דיסק, מה ההמלצות? משהו שיתן תמורה טובה לכסף, כלומר שיהיה במחיר צנוע+ אבל שיהיה איכותי (ושיראה נורמלי לא מצועצע מדי).

אח"כ איך אני מתקדם הלאה? כמה אינטש הרמקולים בפוקוס?

זוג רמקולים? זוג רמקולים+ טוויטרים(מה טוויטר עושה?!)? קומפוננט? איזה? לא מחפש סאונד חזק מפוצץ ופוזה אלא משהו איכותי שיתן סאונד נקי ומעודן בווליום לא בהכרח גבוה.

שאני ישים goo goo dolls - iris ויתפעל מסאונד הגיטרות המדויק הנקי והמעודן :>

גם כן לא מחפש באס מטורף, לא חולה על באסים ולא שומע מוסיקה עם באסים מטורפים.

מצפה לעזרה שלכם :>

פורסם

לאור העובדה שאתה לא רוצה להשקיע יותר מידי ואתה וצה לקבל את המקסימום מהשקעה אני ממליץ לך

את הרדיו דיסק של קלריון db355mp

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=284&PHPSESSID=9cb4ba51fc75e55ccea613cc6a09cbe9

שזה רדיו דיסק איכותי מבית טוב שנותן תמורה מלאה + למחיר שלו

בנוגע לקומפוננט

אין לך הרבה אופציות במחירים הללו שהם יהיו מספקות בשבילך חוץ מכמה דגמים

1. מורל פולס

2. לייטנינג אודיו

שתי הקומפוננטים יעבדו מצוין עם הרדיו דיסק שלך וינגנו לך את אייריס בכיף. כמובן אם בעתיד תשקול הגברה לקומפוננטים הם יקבלו בברכה את המגבר.

בנוגע לשאלה שלך על מה זה טוויטר קומפוננט וכו אני מציע לך לחרוש את הלינק הבא זה יעזור לך מאוד

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=284&PHPSESSID=9cb4ba51fc75e55ccea613cc6a09cbe9

face to face with the man who sold the world

פורסם

אני לא מבין יותר מדי אבל המפרט של הקלריון נראה מצוין, רק הפאנל עצמו קצת יבש הייתי אומר.

יש איזה רדיו דיסקים מקבילים לו בערך באותו מחיר ובאיכות? או שהוא באמת יוצא דופן מבחינת עלות-תועלת?

וממה שהספקתי לקרוא המורל פולס יתאימו לי בול. בשביל שהסאונד ישמע טוב בעיקר מקדימה איפה צריך לשים אותם מאחורה או מקדימה (מן הסתם מקדימה לא?)?

מגבר כמו שהוא נקרא הוא בשביל להגביר את המוסיקה? מבחינת ווליום? כי זה לא ממש מה שאני מחפש, או שהוא מבחינת איכות? :shock:

עריכה: עשיתי חיפוש פה בפורום על הדגם של הקלריון וראיתי שיש תלונות שהדיסקים קופצים, יש בזה משהו או שאפשר לקנות בראש שקט?

עוד משהו, אני לא ישיג את הכסף בפעם אחת כנראה, אז מה לקנות קודם? את הרמקולים או הרדיו דיסק? כרגע יש לי דגם ישן של kenwood שבא עם האוטו זה בסדר לשים עליו רמקולים כמו המורל או שקודם לקנות רדיו-דיסק נורמלי?

פורסם

כך בחשבון שבפוקוס המידות לרמקולים הם 5X7 או 6X8 נורא חשוב.

כפי שציינת הרכב ליסינג אז הפרט הזה חשוב מאוד עבורך כמי שלא יכול לעשות שינוי מהותי ברכב ולא מעוניין להתחיל להתעסק בטבעות.

תתחדש על הרישיון והפוקוס באמת רכב מצויין. קניתי לא מיזמן ואני מבסוט.

פורסם

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=128541

דגם מקביל לקלריון

בנוגע למה שאמרת על הקלריון אני אישית לא נתקלתי בדבר הזה אבל כמובן הכול מסתכם לשיקולך האישי

קומפוננט מיועדים לבנות במה קדמית שהצליל בא מקדימה באופן מפורט שנוצר על ידי הפרדת האלמנטים המיד וטרבל(טוויטר) על ידי מיקום באזורים שונים ברכב

התפקיד של המגבר הוא לספק את הכוח לאלמנט על מנת שהאלמנט יעבוד בצורתו המלאה (דבר זה מתבטא באיכות ובעוצמה)

ובנוגע להתלבטות שלך לגבי הרכישה הראשונה אני אישית הייתי קונה קודם את הרדיו דיסק.אבל כפי שאמרתי למעלה זה מסתכם בשיקולך האישי :)

face to face with the man who sold the world

פורסם
כך בחשבון שבפוקוס המידות לרמקולים הם 5X7 או 6X8 נורא חשוב.

כפי שציינת הרכב ליסינג אז הפרט הזה חשוב מאוד עבורך כמי שלא יכול לעשות שינוי מהותי ברכב ולא מעוניין להתחיל להתעסק בטבעות.

תתחדש על הרישיון והפוקוס באמת רכב מצויין. קניתי לא מיזמן ואני מבסוט.

כן שלי 2004 והוא פשוט מצוין יוצא לי לסוע בהרבה מכוניות משפחתיות באותה רמה שלו והוא עולה על כולם עד כמה שאני שם לב.

עכשיו בקשר למידות, מה המידות מקדימה? 5X7? המורל פולס מתאימים? בשביל לשים את המורל פולס מקדימה אני צריך לעשות כמו שאמרת שינויים ברכב ולהתעסק עם טבעות (מה זה?) או שזה בסדר לא צריך להתעסק עם כלום?

פורסם

הייתי מציע לפותח התרד קודם כל לבדוק עם נציג של חברת הליסינג לגבי האפשרות להחליף רדיו דיסק , החלפת מגבר או הוספת רמקולים.

מניסיון של כמה חברים שלי , לא כל חברה מאפשרת החלפת הרכיבים הללו וכדאי שתבדוק הכל לפני שתקנה.

בהצלחה

פורסם
זאת שאלת קידבג(איך לעזאזל מאייתים את זה?) - פשוט שים את המערכת וזהו.

אז לחסוך לעצמי את השאלות לחברה ופשוט לשים הכל? מאיפה אני מביא טבעות עץ שמתאימות למורל פולס? חברה אם אפשר טיפה יותר פירוט כי לכם זה מובן מאליו אבל לי אין מושג איך הולך העסק, התקנה וכו'.

את הפאנל אני משער שלא ביג דיל לשים בלי לשאול ליידע את חברת הליסינג השאלה לגבי הרמקולים שזה כבר קצת יותר מסובך, או שלא?

פורסם

לא תשאל? הליסינג יגיד לך שהפרת חוזה או משהו בסגנון. חבר שלי , שאל לגבי התקנה של מגבר , קופוננט , רדיו דיסק וסאב , ובניו קופל הודיעו לו חד משמעית שאסור לו ושכל דבר שהוא ירכיב , ויגלו זאת (עם כל הבדיקות שעוברים רכבי הליסינג , לפחות בחברה המדוברת , יגלו זאת מהר מאוד ) הוא יצטרך לשלם על הפירוק תכף ומיד בעת הגילוי וגם על כל נזק \חורים \ סימנים ברכב.

למה לעשות משהו שאסור? אתה היית רוצה שאוטו שהיית משכיר לאנשים היו עושים בו כל מה שעולה ברוחם?

לשיקולך.

• תוכן חדש...