Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיהו לי בריאים איך אתם מגיעים מאביזה לפולו לסטארלט לסקודה ... מה ההמשך קרייזלר סיטרואן פיג'ו וולבו ?!?!?!!? קיצר כאשר המכונית הזאת עירומה כלומר בלי בידוד היא מהווה בעיה מבחינה אקוסטית, ברגע שיש בידוד האקוסטיקה לא מהווה בעיה כריטית וכמו ש"כוח הלאנוס" אמר אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד מבחינה אקוטסית .. אני שמעת סיאט איביזה לפני בידוד ואחרי בידוד וזה עשה הבדל ענק.

פורסם

בענין הזחל...

הוא "אוגר" בתוכו כמות אלכוהול ומי שבולע אותו נהנה מאלכוהול אשר מתפרק ממנו באיטיות,דהיינו - שיכרות ליותר זמן(עדיין לא ניסית בעצמי)

לגבי האקוסטיקה..יש לי קורודובה ואני יכול להבטיח לכם שאקוסטיקה ברכב לא מוצאים - ויש "חריקות " לצערי של חלקי פלסטיק בשעה שהסאב עובד(עבד..נגנב)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

פח גרמני, פח שוודי,פח יפני,פח תורכי,פח ספרדי,פח איטלקי....לכולם משותף הפח, עשוי מאותו חומר ותמיד יחרבש\יצרצר\יחרוק\ידפוק\ירעיש וכו' וכו' וכו'.

תפסיקו להצמד לשטויות כמו איזה אקוסטיקה טובה באיזה רכב, ותתחילו להשקיע בדברים שחשובים באמת.

ישנם חומרי איטום, לשם כך הם קיימים, עשרות חברות מפתחות מאות מוצרים יעודיים לאיטום לרכב.

תשקיעו בסביבת העבודה,זוויות ההתקנה,הגבהות,מיקום האלמנטים,נפחי עבודה,מערכת החשמל,איטום וכמובן התקנה מקצועית והכי חשוב כיוון מקצועי.

ישנם רכבים שמתחרים בEMMA עם לאדה שזה רכב שעולה במקרה הטוב 2000 ש"ח וראיתי אפילו פיאט פנדה ישנה, ואז מה? עדיין מערכות מדהימות.

מדהים אותי לפעמים כמה שטויות אפשר לרשום בתרד' אחד...

אני יכול לצרף אותכם לאותו מתקין שאמר לי "הפח של סקודה מחזיר מיד הפוך", עד היום אני אפילו לא מצליח להבין מה עבר לו בראש כשהוא אמר את זה, נסתרות דרכי האל...

under construction..

פורסם

ניר תודה על התשובה - לא הצלחתי כנראה להעביר את המסר בצורה שאתה עשית בצורה כל כך יפה.

מה שניסיתי לאמר כאן זה שהרכב הוא בסך הכל "מצע" שעליו מתקינים את מערכת הסטריאו

יש רכבים שצריך להשקיע בהם יותר באיטום ובידוד ויש רכבים שפחות...

לצורך העניין - יש רכבים שה"מצע" שלהם טוב יותר מרכבים אחרים - אבל זה עדיין לא קשור בשום דבר לאיך שתתקין מערכת סטריאו ברכב הזה.

לגבי הלאדה...

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/VAZ-2108/11-08-2003-Install-VAZ-2108.html

ללאדה יש פח של טנק - אבל פלסטיקה של ריקשה

- אלוף אממא!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניר ואדי - סיכמתם את הנושא הזה בצורה הפשוטה והברורה ביותר.

הסיבה שבגללה גולף נחשב רכב "אקוסטי" נעוצה בעובדה שהדלת שלו (לפחות הקדמית, ואני מדבר על סימן 4) מגיעה כמעט אטומה לחלוטין מן המפעל, מה שנותן את התחושה של "אקוסטי".

בת'כלס - הפח הוא אותו פח וגם פלסטיק גרמני מרשרש יופי.

אני מציע לכולם לקרוא את המאמר הזה - http://www.elitecaraudio.com/article.php?sid=22

שעוסק בבעיות האקוסטיות במכונית, בהחזרים ובמיקום רמקולים.

תראו שזה ממש לא משנה אם יש לכם פאסאט או לאדה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קאווטרו - כל מה שנשאר לי זה לאמר לך תודה בשפת הרומנים

סקודה סאנרוף!

או לאדה טוטאל-לוס!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...