פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז כך הסאב כבר בדרך אחרי הרבה חיפושים... אני מתחיל בניית פיברגלס בבגאז שתחליף את הגלגל הרזרבי, עכשיו אני נתקל בכמה בעיות תאורתיות בקשר לנפח התיבה שאני אמור ליצור, בכיוון שבספר הוראות של הסאב נתונה תיבה שלאחר חישוב מהיר היא בעלת נפח של 32.1L, מתחת לסרטוט כתוב שנפח התיבה RECOMMENDED NET VOLUME 0.875cu.ft 24.8L עכשיו כתוב שצריך להוסיף לNET VOLUME את DISPLACEMENT של הסאב שהוא 0.006cu.ft 1.7L בחישוב מהיר הנפחים השונים לא מתחברים מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה? ד"א התיבה היא אטומה http://mobile.jlaudio.com/products_subs_enclusure.php?series_id=1
הודעה אחרונה מאת speedman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יסוריי בתחום ההתקנה של הרדיו-דיסק עדיין לא תמו ואני רק יכולה ללמוד מכך להבא כפי שכתבו לי כאן כמה אנשים. עכשיו אני מגלה שבעקבות תיקון ההתקנה האחרונה אין לי תצוגת אור בשעונים כשאני מדליקה אורות. כמו כן המגזן לא מקרר אלא רק מאוורר- מכניס אויר מבחוץ- האם הדברים הללו יכולים להיות קשורים להתקנה לקויה? הם התחילו מיד לאחר ההתקנה שעשיתי.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש חנות שמוכרת כבל מתח 4 גייג' - אני צריך 5 מטר + בית פיוז עכשיו איזה פיוז אני צריך אם אני מפעיל את המגבר שלי ב4 אום - 500 ר.מ.ס שהאורך של הכבל יהיה 5 מטר ? וכמה לערך מוכרים כבל כזה למטר ? ויש המלצות לחנויות שבוודאות מוכרות את הכבל באזור ראשון וחולון ? בתודה רועי.
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
-
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שבוע וחצי בערך העלתי ת'רד לגבי בעיה במערכת שלי. בקצרה אני אזכיר שהבעיה הייתה כזאת- לאחר מספר דקות שבהם הייתי שומע בווליום גבוה יחסית 45-50 מתוך 62 בפיוניר שלי, היו מתחילים עיוותים מפחידים בסאונד כאילו המערכת זועקת תעזוב אותי בשקט כבר. חלק מחברי הפורום הצביעו על בעיה כזאת או אחרת במגבר, ניגשתי למעבדה שמתעסקת במערכות לרכב ולבית אחרי כמה ימים הוא חזר אליי עם תשובה:"אחי הפעלתי את המגבר שלך במשך שעתיים בכמה ימים שונים ופרט להתחממות קלה ואופיינית למגברים הוא פועל מצויין ואין לו שום בעיה, פתחתי אותו הכל תקין ואין שום רכיב תקול או שרוף", כמו כן הוא טען- "יש לך בעיה אחרת במערכת". שמחתי קצת כי אחרי הכל לא רציתי להחליף את המגבר (KICKER 650.4), חיברתי את המגבר והחלפתי…
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם! אני כרגע בחיפושים אחר המערכב המושלמת לרכב שלי. קיבלתי הצעה מעניינת באחד החנויות ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המחירים וגם על הרכיבים עצמם אז ככה: קומפוננט 6.5+6X9 של חברת HERTZ מסדרת HI-ENERGY דגמי HSK. מגבר אחד שיגביר רק את הקומננט+ה6X9 של SOUND STREAM (לצערי לא זוכר את הדגם, משהו עם PROFESSIONAL) מגבר+סאב 12" של LA הסידרה של The Fast and The Furious (הסאב תחת סימן שאלה יכול להיות שאקח משהוא אחר) במצב הנוכחי עם ההרכב הזה הכל כולל ההתקנה יוצא בסביבות 4600 ש"ח. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ישבתי לי ליד המחשב באמצע הלילה ופתאום עניין אותי מסיבה מוזרה כלשהי כמה אום הרמקולים שלי...אז חיפשתי על הרמקול...ולא מצאתי....אז הפכתי את המערכת עצמה, וראיתי במהרה שהרמקולים הם 6 אום... מה שהיה מוזר שהיה מין חיבור ליד החיבור של הרמקולים...נדמה לי משהו שקשור לרדיו אבל אני ממש לא בטוח והיה רשום לידו 72 אום...זה נראה לי ממש לא הגיוני ואני כבר לא יכול לחכות שמישהו יאיר את עיניי!
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי את המערכת הזאת PANASONIC 1301 MP3 עם שלט http://www.brand.co.il/mahsanei%2Dhashmal/site.asp ב600 שקל אבל הייתי אצל מתקין והוא אמר לי שלא שווה לקנות פנסוניק כי הם זבל ולא קוראים דיסקים שרוטים איפלו בקצת ועושים המון בעיות אני לא יודע אם זה נכון או לא בגלל זה אני שואל כאן האם כדאי לי לקנות את המכשיר הזה ואם יש למישהו המלצה על מכשיר יותר טוב במחיר הזה בערך איפלו טיפה יותר והצעה לרמקולים 6X9 עד 270 וואט (דרך אגב המתקין הזה אמר לי גם שכדאי לי לקנות רמקולים 16וואט של פיונייר במקום 6X9 240 כי ישמעו אותו הדבר ואני לא ירגיש בהבדל)זה נכון? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
טוב, אני דיי מוגבל בתקציב ולכן אני מעונין לקנות סאב זול אבל שיתן תמורה מכובדת לכסף שהושקע. מה הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 400-450שח? בינתיים יש לי כמה אפשרויות. http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=8190768 http://www.getit.co.il/Direct/30482/234#description בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יודע כמה צריך לעלות כבל מדגם CD-RB20, או CD-RB10 או מתאמים תחליפיים ?- הבנתי שבין הCD-RB10 לבין התחליפים אין !!! הבדל חוץ מהמחיר הגבוה יותר של ה CD-RB10 (שזה מקורי של פיוניר), המתאם הוא בין יציאת הצינ'צר ברדיו דיסק של פיוניר בצד אחד של הכבל לבין זוג קונקטורי RCA בצד השני, אשמח לקבל מקום ומחיר. האם יש כבל מתאם בין יציאת הצינ'צר ברדיו דיסק של פיוניר לבין קונקטור סטאריו רגיל (שיכול להתחבר לשקע של אוזניות בדיסק מן, MP3, וכ"ו ? - אם כן אז איפוא ניתן לקנות אותו ובכמה ? אשמח לדעת מקום ומחיר בתודה SKI FARM
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני עכשיו בחיפוש אחרי כבל חשמל לרכב. הוא יהיה או 0G או יותר. 0G יש של חברות כמו סטינגר. וכו אבל אני יודע על כבל של 000G. הוא 2ס"מ עובי! אבל הוא מיועד לשימוש ברתכות וכו. השאלה.. האם שימוש בכבל כזה לא יכניס לי רעשים? האם הוא יקבל קורוזיה מהר יותר? (3 שנים לפחות) בכמה יעזור העובי 000G מול 0G בצריכת החשמל? אלי.
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
STINGER HELIX שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכבל הנ"ל האם אתם חושבים שהוא איכותי ויכול לשפר את הסאונד ברכב
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני לפני קנייה של סט של דוטק ורציתי לדעת למה ממליצים לשדך להם טוויטרים אחרים??
הודעה אחרונה מאת Jack, -
- 0 תגובות
- 750 צפיות
חברה מיכוון שלא הייתי פה הרבה זמן אז אני קצת לא מעודכן במה שקורה בשוק הסאונד לרכב אז בבקשה אני צריך המלצות למיד באסים וקרוסאוברים שיתאימו כמובן בגודל 6-7 אינץ' חשוב לציין שהם הולכים להצטרף לקומפוננט של LA STRIKE תודה
הודעה אחרונה מאת chaotik_angel, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 816 צפיות
חברים, פעם אחרונה לפני שמבצע את הקניה, מי מהם עדיף? האלפיין, למרות הכפתורים הירוקים המכוערים, או הקלריון, כמחזיק מועדון מעריצים מצומצם יותר? רון.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
רכשתי פורד אסקורט RS2000 ואני מעוניין להתקין בה מערכת 2 מגברים יש לי את הידע הדרוש לעשות את זה לבד אבל הבנתי שאסקורטים ידועים בבעיות חשמל השאלה אם יש סיכוי שבמהלך ההתקנה אני יכול לגרום נזק לחשמל או שאין סכנה כזאת ובמידה ואני הולך להתקנה יש למישהו המלצה על מתקין באזור טבריה? והאם ממולץ לתגבר את מערכת החשמל? כגון הערכה נוספת מהמנוע לשלדה הגדלת האלטרנטור או משהו בסגנון? אשמח לתגבות והמלצות במיוחד ממי שמכיר את הרכב ..תודה
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר מה קורה פה...? אם אנחנו נכנסים לכאן שזה הקטולוג ה2005 של מורל http://www.morelhifi.com/media/pdf/car-audio.pdf אז כש אנחנו נימצא שם את הנתןנים של הדוטק אז אנחנו רואים שנקודת החיתוך בקרוס של דוטק שהוא MX-20 רשום שהיא 3200HZ או קי הבנו.. אבל אם באותו קטלוג אנחנו יורדים יותר למעטה עד שנגיע לנתונים של הקרוסים שלהם אז רשום שבקורס MX-20 הנקודת חיתוך היא 1800HZ. מה קורה מישהו מבין?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב סוזוקי בלנו ואין לי שם כלום חוץ מרדיו טייפ מעפאן ושני רמקולים קדמיים מעפנים. יש ברכב הכנה לרמקולים מאחור(לא מגש מעץ אלא מפח) ולפי מה שאמרו לי החורים הם לרמקולים בגודל "6 ולא 6.5" או משהו אחר אלא 6" שזה ממש נדיר. אם אתם יודעים אחרת אז זה הזמן. רמקולים קדמיים אמרו לי(כנ"ל בפורום אודיו) שזה 5.25" ואם אתם יודעים אחרת כנ"ל לגבי זה, אז תגידו לי. יש לי שאלה למי שמכיר את הרכב, האם יש הגבלות בעומק הרמקולים הקדמיים(5.25")? או שאני יכול לשים איזה רמקול שאני רוצה? אז ככה, התקציב הוא לא גדול, בסביבות ה2500 פלוס מינוס. אני ארשום על מה חשבתי ואני צריך שאתם תתנו את הדעה שלכם והמלצות. רדיו דיסק: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=160 רמקו…
הודעה אחרונה מאת rg12, -
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
אז ככה : לפני שבוע רכשתי את הרכיבים הנ"ל ולמרות ששומעים שהסאב מדוייק, אני לא מרגיש שזה באמת 350 RMS. היו לי סאבים יותר חלשים שנשמעו חזק יותר עם מגברים של "זבל סיני". למרות ששיחקתי עם הכיוונים הרבה זמן, אני לא רוצה "להסתכן" יותר מידי בגלל שאין לי נסיון עם הסאב הנ"ל. לכן, אם מישהו מכיר את המגבר/סאב ויכול לעזור (גם פיזית - אני מחיפה) אודה לו מקרב לב. המונו מחובר עם כבלים של 4G . ההד יוניט הוא של אלפיין 9855 (הכל חתוך מהמגבר. הקרוס באלפיין על פלאט). עוד דבר שאציין הוא שלדעתי ברכב שלי יש "מחסור" קליל בחשמל (לא הלכתי לחשמלאי לבדוק את זה עוד, השערה שלי.) אך האם זה משפיע עד כדי כך? הרכב הוא מיצובישי כריזמה שנת 98 צירפתי תמונה שדווקא חבר מהפורום (AudioRider - ש…
הודעה אחרונה מאת nivo, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא יש מצב רוצה לקנות לי מחבר את הרכב סוזוקי אלטו הזה קיצור נדפקתי .. אני בכלל יוכל להתקין בה בעתיד מערכת? שכוללת סאב....יש בדבר הקטן הזה מקום לסאב?!?! אמא אני אוכל סרטטט עכשיו *** עריכה - אם אתה מעוניין להמשיך לכתוב בפורום השתדל לכתוב בעברית קריאה ולא בסלנג, אחרת תחסם ***
הודעה אחרונה מאת BALENO, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
השאלה היא כזו האם זה בטוח ,מבחינת נזקים למגבר, לשבת על התיבה של הסאבים? בהנחה שהמגבר יהיה מחוזק כמו שצריך וללא תזוזות אפשריות האם חלקים בתוך המגבר יכולים להתפרק כתוצאה מתנודות התיבה?
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
איך המגבר של DRAGSTER מדגם DAB 4160 לא רק מבחינת עוצמה אלה גם איכות אם שווה להביא את המגבר הזה... אני מעדיף גם תגובה של משהוא שהיה לו את המגבר...
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רדיו דיסק המחובר למגבר עם שני RCA אחד עובר בצד ימין של האוטו והשני עובר בצד שמאל של האוטו שניהם מחוברים למגבר שני ערוצים ,יציאה לרמקולים האחוריים ויציאה לסאב וופר עד לכאן הכל בסדר! בזמן שהמנוע עובד נשמע רעש זימזום ברמקולים האחוריים ככל שסבובי המנוע עולים רעש הזמזום עולה, כידוע יש בשוק כל מני מסנני רעש המחוברים בין ה RCA לבין המגבר וכו' ... האם משהו יכול להמליץ על פתרון כזה או אחר , ...
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי רדיו דיסק מחבר שלא צריך אותו כי הוא החליף החיבור שע"ג הבלוק לא מתאים לחיבור שמצוי ברכב שלי מהרדיו דיסק הקודם.. איפה אני יכול למצוא חיבור שכזה או מתאם או כל פתרון אחר..
הודעה אחרונה מאת yakirmac, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי שני הצעות לקנות רדיו דיסק שני המכשירים היו חודש בשימוש יש לי את panasonic w1301 או את פיוניר 4750 הפנסוניק -500 שקל הפיוניר 650 שקל מה כדאי לקחת?? והאם יש הבדל משמעותי בין שני המכשירים??
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
המלצה על מגבר
מאת CaR MaN- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי מערכת רדיו דיסק פיוניר 3850 , עם רמקולים קידמיים ( בלי חברה, קיבלתי עם הרכב ) רמקולים אחוריים פיוניר 220W ( שגם קיבלתי עם הרכב ). עכשיו אני רוצה לקנות מגבר רק בשביל הרמקולים אחוריים, יש לי הכנה הכל ואני צריך רק מגבר. מה אתם ממליצים בתקציב של 600 ש"ח? חדש או יד שניה? אני לא אצטרך מגבר עוצמתי, מכיוון שזה יהיה רק על הרמקולים האחוריים. זה היה דבר ראשון, דבר שני אני רוצה לדעת עם כדאי לי במקום לקנות את המגבר, לקנות רמקולים אחוריים של פיוניר בעוצמה של 350W או 460W. או שעדיף לי לקנות את המגבר ובהמשך לקנות רמקולים אחוריים חדשים. בתודה, עמית.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם מה שלומכם !! אני כבר חשבתי לקנות את המגבר מאק אודיו Z-4200 והרבה אנשים בפורום זה אכן המליצו לי עליו בחום בתחום התקציב שלי !! ( תקציב של לערך 1200ש"ח), אולם אחרי שקראתי כאן עוד הרבה שאלות ותשובות אני כבר יצאתי מבולבל וכבר לא בטוח בעצמי מה כדאי לי לקנות מה עדיף בתחום התקציב שלי - המאק אודיו או המגבר המדובר ביותר כאן בפורום הגי בי אל ? אם הגי בי אל עדיף אז כמה עולה הגי בי אל ואיפוא ( מה הדגם של הגי בי אל המדובר - מצטער שכחתי )? אם אף אחד משניהם לא אז האם תוכלו בבקשה להנחות אותי מה כן עדיף ( חברה ודגם בבקשה כי אני לא מתמצא עד כדי כך ) וכמה זה אמור לעלות ? ועוד שאלה אחת - על ניפלאותיו ושביעות הרצון של לקוחות רבים בפורום זה ממגבר הגי בי אל ק…
הודעה אחרונה מאת Ski Farm, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום,רציתי לדעת אם יהיה מצב שהכבל של המתח יהיה צמוד לכבל של רמקול,לא כבל ארסיאיי אלא כבל של רמקול,כלומר אם זה יעשה הפרעות או שלא תודה מראש
הודעה אחרונה מאת speedman, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב.. אז ככה חברים.. יש לי 2 חברים טובים שביקשו שאני אנסה להרכיב להם SETUP בסיסי אבל בעל התמורה הטובה ביותר למחיר... עכשיו הדגש הוא בהחלט ללכת על יד שנייה, כך שמי שיש לו פריטים למכירה אשמח להצעות בה"פ. טוב אז ככה.. 1) קומפ' חשבתי כמובן על המורל פולס.. 2) מגבר חשבתי על ה Mac audio z4100/4200 (מה ההבדלים ביניהם? האם ה 4100 מספיק לפולס ולגישור של סאב 10" חביב? כי כל שקל פה מתחשבן ) 3) HU - פה אני צריך את עזרתכם.. אני צריך מכשיר זול ואמין אבל הדגש הוא שאני צריך כניסת AUX.. מישהו יכול להמליץ על מכשיר אמין (JVC, Pioneer, clarion, kenwood, alpine וכו'... אני מנסה לא להכניס זבל סיני לשם..) 4) המלצתכם על סאב 10" כולל תיבה שיתן סאונד רך ומדויק... תודה מראש ל…
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 2 תגובות
- 838 צפיות
הגיעו לידיי צמד סאבים של LANZAR ישנים ולא מזוהים כ"כ.. על קדמת הסאב רשום 350 WATTS V-L SERIES לאחר חיפוש קצר ברשת לא מצאתי מידע עליהם.. האם תוכלו לעזור לי? מידה מומלצת? נתונים?
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אחרי שיגועים. וחינת ראש. וסלט. ואמייקים. ועוד. ואחרי שעברתי אלף!!! לפחות אופציות. גולף / ראנקס/ 206 /307 / פאסאט/ מגאן/ אסטרה. / ואפילו מסחרית למניהן. נבחרה סקודה אוקטביה (דיזל) 1900 עכשיו החיפוש אחרי הרכב. 2002-2004. מערכת החשמל תשודרג!! כרגע. !! מחפשים. סט קדמי. סט 3 חלקים של: 1. 6.5 + 4 + טיווטר. יוגבר אקטיבית! אופציה 2- 6.5 *2 + 4 + טוויטר . טוויטר = סופרימו רגיל. (הוחלט)! מיד- גודל 4 או 3 פחות קריטי. וופר - 6.5. או כפול. מחפש סאוד דומיננטי. חם. פאנטצי. ומדוייק.! *השני חלקים בחיפוש. (מוזיקה. האוס. טראנס, ישראלי, MTV. ) מי שאני אוהב את הסאונד. פוקל ! הסאונד של מורל אנמי לדעתי. * סטים שחשבתי אוטופיה הישן 165W רק ה מיד והוופר. …
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.