פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מנסה למצוא פרטים על הסט! הזה! מורל הייבריד 3 חלקים! קרוס MX 33.3 והשאר לא זוכר!!! האם מישהו שמע על הסט? ו\או אם יש ל מישהו נתונים עליו? תודה מראש לכל המגיבים! תמונות אני יעלה עוד יום, יומיים!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
תראו אני צריך לדעת כמה דברים ... pd זה גודל חור האוורור שצריך להיות ? וPL זה האורך ? אז אם כן יכול להיות שהPL יהיה באורך של 27 סנטי מטר לפי מידות היצרן ? ומישהו יכול לומר לי למה חובה לשים צינור עם הסאב וכמה עולה צינור כזה והאם יש באזור התעשיה או קרוב (בחולון) מקום שמוכרים כמוהו? עריכה-אני צריך לדעת ממה מיוצר הצינור הזה האם מסתם לפסטיק או שזה פלסטיק מיוחד? *בבקשה תענו לי מהר אני פה ליד נגר ואני צריך מידות .. תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת aviii, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש הבדלים באיכות של המוצרים??
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
טוב אז אחריי שהייתי בטוח שאני רוצה את ההייפוניקס ברוטוס 1000D , אני לא כ"כ בטוח. משום שהוא 350 RMS ב4 אום. מהפניקס גולד ירדתי בגלל שבעתיד אביא עוד אינפיניטי קאפה פרקפט והוא נותן ב 1-4 אום 600 RMS. האם הרוקפורד הזה עדיף במחיר של 3000 חדש? איך הוא ? עומד בהצהרות? עדיף על ההיפוניקס? היום הלכתי לסגור עניינים בחנות והזמנתי את ההייפוניקס אבל אני יכול לבטל... המגבר ירים בינתיים אינפיניטי קאפה פרפקט 12.1 . הדגש על בינתיים.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 3 תגובות
- 682 צפיות
לחבר יש רדיו דיסק פיוניר מסוג 5800 והוא רוצה לנסות ולהתקין אותו לבד...האם הוא יכול באמצעות חיבור של חוט או שתים לא נכונים לשרוף ולהרוס את הרדיו דיסק?
הודעה אחרונה מאת nirp, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בעזרת איזה חומר ניתן להדביק את הגומי של הסאב יש מכום מסוים שזה יצא לי ורק זה הבעיה וביגלל זה הוא לא עובד נקי
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי כרגע באוטו HU: SONY CDX-M8805X Component: Rockford Fosgate T162S 100RMS Amplifier: Hifonics ZX6400 85 RMS X 4 (4ohm) Subwoofer: Cerwin-Vega Vega 12" 400 RMS החלק היחידי שאני באמת מרוצה ממנו זה הסאב... בעבר הרצתי אותו עם מגבר של JBL שנתן לו 150 RMS והוא עבד פשוט פצצה!!!! מדהיםםםם בצורה שלא רציתי יותר מזה... מאז ששמתי את המגבר, התחילו הבעיות.. הבאסים נהיו מוזרים, ולא עמוקים כמו שהיו... אני אוהב שהסאב חתוך נמוך. לגביי הקומפוננט, זה לא מה שהייתי מצפה מרמקול שעולה 2500 שקל.... על כל הרכיבים יש ביקורות טובות, מה לדעתכם צריך להחליף את המגבר או את הרמקולים??? אשמח לתגובות ענייניות מכולם... תודה
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
איך הוא ? אני מתכנן לחבר אותו לסאב Hifonics Atlas AS12 הוא שווה 650 שקל?
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 0 תגובות
- 978 צפיות
הציעו לי את הסאב הזה: http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://images.cardomain.net/products/ids/IDSID10D2V2.jpg&imgrefurl=http://www.cardomain.com/item/IDSID10D2V2&h=200&w=250&sz=12&hl=iw&start=1&tbnid=oq2sSinr6JTMmM:&tbnh=84&tbnw=106&prev=/images%3Fq%3Dimage%2Bdynamics%2BID10%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DG הבנתי כבר שמדובר בחברה ברמה גבוהה. השאלה שלי היא איזה הגברה אמורה להספיק לו? כי לי יש P4004 רוקפורד שראיתי אותו בגישור מפרק P1 וכמו כן P2 . האימג' יכול לקבל 400 RMS אבל באתר שימו לב שמומלץ לתת לו 150. נראה לכם שההגברה שלי תספיק או שאני יצטרך מונו? בתודה מראש , קורן
- 2 תגובות
- 951 צפיות
שלום לאחר נבירה קלה במחסן אצלנו מצאתי מכשיר בתוך קופסא זה מן מדיד של משהו כתוב על הקופסה volt-ohm milliammeter sk-55 30,000 ohms per volt dc 14,000 ohms per volt ac זה מן מדיד כזה כמו מד אמפר ויש שם שנתות שלמעלה כתוב ohms יש שם חיבור לפלוס ומינוס כזה שמחברים פינים כאלה ובודקים איתו משהו אבל השאלה היא מה? מה זה הדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת speedman, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 943 צפיות
ערב טוב חבר'ה, ברכבי מותקן הצ'ינג'ר הנ"ל, מקורי כמובן. ומחובר אל גב המושב האחורי. הסיפור הוא כזה, כאשר ישנן מהמורות פתאומיות בדרך, הדיסק קופץ לפעמים. כמובן שזה דיי מתבקש. השאלה היא, האם יש דרך לחבר את המכשיר בצורה שתפחית את הקפיצות? אולי ספוג או גומי מסוג כזה או אחר? תודה רבה לעוזרים ערב נעים, גדעון.
הודעה אחרונה מאת Caveman, -
-
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מגבר: LANZER VIBE 421 1000 W רמקולים: קומפוננט infinity 6500cs סאב: Rockford P212s4 אינץ' 12 +תיבה רוקפורד מקורי מנהלים, פרסמתי את השאלה הזאת כבר ומחקתם לי אותה.. אין לי מושג למה .. **פרסם הודעה בפורום מכירה - זה למה**
הודעה אחרונה מאת volvo 240, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
תראו לחבר שלי יש מגבר שמוציא 35 WRMS ליציאה (4 ערוצים..) 2 ערוצים שמוציאים 35WRMS ושני ערוצים אחרים מוציאים 90 WRMS ליציאה... אז רציתי לדעת האם יהיה הבדל בין אם אחבר זוג רמקולים פיוניר 40WRMS ל35WRMS לבין לחבר 80WRMS ל35WRMS פשוט היציאות השניות (החזקות..) משומשות לסאב 200 WRMS... עזרה בבקשה...
הודעה אחרונה מאת aviii, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר? אם כן אז מבקש פרטים בבקשה ודגמים. כל רכיבי האודיו לרכב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תגידו יש לי אופציה של טיים קורקשן בקלריון DXZ755 או שזאת אופציה שקיימת רק ברדיו דיסקים של אלפיין? ומה זה טיים קורקשן בעצם? (סליחה על הבורות).
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אפשר בבקשה לקבל ח"ד על הקומפוננט הנ"ל http://cheaper.co.il/product.asp?productid=798&CatCode=83 נכון לעכשיו אני לא הולך לחבר אותו למגבר וגם אם כן אז למגבר לא איכותי במיוחד (toxic 500W) מה אתם אומרים? איך נשמע? שווה את המחיר? תודה.
הודעה אחרונה מאת Oz, -
- 1 תגובות
- 909 צפיות
שלום. רציתי בבקשה חוות דעת על מכשיר הרדיו דיסק של- cdxm8800 sony. והאם הוא שווה 1300 שקל ליד שניה? תודה לעוזרים=> עומרי
הודעה אחרונה מאת OmRi_PoLo_16V, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי היום ברכב סט מורל הייבריד אוביישן 6.5" וחשבתי להביא את האלייט של מורל בתנאי שהתמורה שאני יקבל מההחלפה תהיה שווה את זה . חוץ מזה שהאלייט הוא 3 חלקים וההיבריד 2 חלקים, מה ההבדל ביניהם מבחינת איכות סאונד ? ובכלל .... ואם בכלל שווה לי לעשות את ההחלפה הזאת ? אם זה חשוב אז אני שומע בעיקר שחורה , דאנס והאוס . תודה !!
הודעה אחרונה מאת elior1111, -
- 1 תגובות
- 965 צפיות
deh p7750mp pioneer dotech mkll6 morel v12 platinum audio
הודעה אחרונה מאת gal75, -
מגבר מונו מארה"ב 1 2
מאת tsachi1- 27 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
התקציב הוא עד 270-280 דולר כולל משלוח לניו יורק. הסתכלתי על כמה, ורציתי שתתנו דעה. http://cgi.ebay.com/AUDIOBAHN-A16000V-INTAKE-3200W-MONO-AMPLIFIER-CAR-AMP_W0QQitemZ9742357481QQcategoryZ64571QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/HIFONICS-BXi1206D-BRUTUS-CLASS-D-MONO-AMP-BXi-1206d-NEW_W0QQitemZ9712200234QQcategoryZ18797QQtcZphotoQQcmdZViewItem מה עדיף? ומה זה class a/class d/class b ?? מה זה אומר?
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם החלטתי ללכת על קומפוננט של מורל דוטק אך בזאפ גיליתי שיש 2 תת דגמים : קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוDotech MKII 6ו ועוד תת דגם קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוDotech MKII 5.25ו חוץ מהRMS השונה ביניהם ( ל5.25 יש יותר :140 לעומת 125 של ה6 ) מה ההבדלים ביניהם ומי הדגם היותר חדש או איזה דגם מבין השתיים שווה יותר לקנות - כי מחירם מתברר זהה - איך זה יתכן ? בתודה מראש SKI FARM
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קניתי רדיו דיסק של פנסוניק ואני רוצה לשלוף את הרדיו דיסק הישן שלי בלנטיס. הרדיו דיסק הישן של בלאופנקט והדגם: dakota cd31 ראיתי שיש 4 חורים וניסיתי להכניס לשם מברג פיליפס קטן ומברג שטוח ולפתוח את זה אבל זאת לא הברגה... אין לי את השולפים של בלאופנקט אז השאלה שלי היא איך אני יכול לאלתר כדי לשלוף את הרדיו דיסק??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כנראה שהלכו לי הפיוניר 300 וואט לפי מה שהבנתי מהתגובה שלהם,אחד מהרמקולים נשרף (כנראה.) תגידו? המורל פולס הרבה יותר טוב מהפיוניר? ומה המחירים שלהם? 500 שקל ככה?
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 1 תגובות
- 707 צפיות
שלום לכולם.. אני די חדש פה..ומאוד אוהב את הפורום.. יש לי שאלה ורציתי שתתנו לי חוות דעת,ומה אתם הייתם עושים בקרה שלי.. יש לי סובארו סטיישן (....) ואני די חולה מערכות,מוזיקה וכל מה שקשור לזה. ברכב יש לי מקדימה קומפוננט 6.5 של מורל HU של פיוניר (עם העיגול באמצע..לא הפרמייר..(אני חלש מאד בדגמים)) מאחורה 6*9 של פיוניר 260 הסדרה הלבנה. וסאב P1 שאלה ראשונה:הקומפוננט מוגבר בגישור האם זה בריא לרמקול?? שאלה שנייה:אני די אוהב את הרמקולים האחוריים שלי אבל חשבתי להחליף אותם לאינפיניטי (אין לי מושג מה הדגם...) תודה על הייעוץ... ושבוע טוב.
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר 500 ר.מ.ס ב4 אום 850 ר.מ.ס ב2 אום וסאב של פינקס גולד, אוקטן ZR - עוד לא הופעל, אני יכול להחליף לאותו סאב עם התנגדות שונה או כל סאב אחר. עכשיו הסאב סופג ב4 אום 350 ר.מ.ס לא יודע אם הוא יכול לעבוד ב2 אום האם זה בריא לחבר אותו ב4 אום ל500 ר.מ.ס ? ואני מתכוון גם לטווח הארוך. בתודה, רועי.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הי, כנראה שחברת הליסינג שלי חסכה ברמת האיבזור עוד כמה שקלים על ידי ביטול חיבור ה- AUX של מערכת הסטריאו המקורית ברכב, ולכן אין באפשרותי לחבר נגן MP3 דרך תא הכפפות. כמובן שהמערכת לא מנגנת דיסקים המכילים MP3... שאלתי את קצין הרכב בחברה והוא אמר שאני יכול להתקין בעצמי עם אני רוצה. מישהו יודע באיזה חלק בדיוק מדובר וכמה הוא צפוי לעלות? כמו כן כמה צפויה לעלות ההתקנה, ואיפה כדאי? יש לי גישה טכנית - האם כדאי להסתכן ולנסות להתקין בעצמי כדי לחסוך כמה שקלים? אני חושב שמדובר בכבל די פשוט ולא נראה לי שזו ערכה מורכבת מדי... אודה לתשובתכם נ.ב. מדובר בפורד פוקוס מהסדרה החדשה (2006).
הודעה אחרונה מאת elad-g, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יודע שמאגנט של היום זה לא מאגנט של פעם ושהחברה נסגרה לפני כמה שנים, אבל מה אתם אומרים על הפאנטום? יש למישהו נסיון איתו?
הודעה אחרונה מאת fastgt, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 688 צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל אתר בעל תמונות של בנייה מאחורה בעייקר של קליאו B
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן . האם יש דרך לגרום לכך שיכנס אויר לתא המטען בלי לסוע שהכסאות פתוחים?.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבקשה תיבנו לי מערכת לאוטו בתקיצב של 5000 שקל הרכיבים רמקולים מגבר רדיו דיסק כל זה ותירשמו לי איך קוראים לכל דבר כדאי שאני יבוא לחנות הוא ידע להביא לי מה אני רוצה
הודעה אחרונה מאת shai5554,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 1,667 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- stx
- SlowRide
- gpm11
- שלמה האספן
- סולל הדרך
- amosbmw
- flytomars
- TheArcane
- במבליק
- Pavlik
- ezuf
- צוק