Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שתדע שרוב המוצרים שקונים בEBAY אפילו אלו שרשום עליהם NEW הם REFURBISHED!!

מנסיון.

המוצרים ב EBAY לא תמיד REFUB' מנסיון רב...

צריך לדעת ממי לקנות ב EBAY. אתה יכול להריץ חיפוש או להתייעץ עם GREENMONSTER, יש לו נסיון רב.

דבר שני, לפני שקונים מונובלוק, צריך לדעת מה הולכים להגביר איתו. לדעתי צריך להחליט על המונו המתאים לסאב. אם אתה סגור על אחד מהם, גש לקנות את השני.

חוץ מזה, לא הייתי נוגע במגברים של audiobahn. בגדול זה "קקי סיני" ועוד אחרי הרבה אורז...

יש לי נסיון עם hifonics ואף מותקן אצלי אחד מהם (1205BD) והוא מעולה וחזק, תמורה טובה מאוד לכסף. כמובן שיש הרבה יותר טובים אבל משלמים בהתאם.

תצליח

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

צחי.

לפני שאתה מחליט לקנות מגבר לסאב שאין לך.

והיום לדעתי אין לך מחסור של באס ברכב.! שומעים אצלך מאוזן ויפה.

אבל לפני זה. הייתי מנסה סאב אחר על המגבר שלך.

לפני שאתה מוציא עוד כסף על מונו מחו'ל.

המגבר שלך יכול לתת עוד טיפה. לסאב.

ואגב. עם תחפש סאב כמו הקיקר CRV. בגירסת 2 אום לכל סליל. !!

תוכל לחבר אותו למגבר שלך ( סליל לערוץ.). הוא יהיה הרבה יותר חזק. מהסאב היום.

וזה עוד שהיום הסאב שלך הוא 10".

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כן הקיקר כנראה כן יהיה יותר חזק, אבל אני יודע שאחרי כמה זמן גם ממנו ימאס לי.

לכן חשבתי לקנות את המונו של הייפוניקס, שמתאים לרוב הסאבים, וככה אני יוכל להשתפר בהמשך.

פורסם

זה נכון.! ומה הפירוש ימאס?

אתה רוצה בס חזק יותר?

חם יותר?

חד יותר?

ונכון שאתה יכול להביא מונו שיפתח כל סאב.

אבל גם השאלה על איזה מחיר סאב אתה רוצה להגיע?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש הרבה מאוד חנויות שעושות חידוש ומוכרות כחדש, וכן זה גם קורה בארץ ברשתות מובילות ומפורסמות, ואי אפשר לגלות את זה או להימנע מזה, נסו לקרוא את הפידבקים של המוכר אולי תמצאו אחד שכתב שהמוצרים בעצם מחודשים.

פורסם
רק שתדע שרוב המוצרים שקונים בEBAY אפילו אלו שרשום עליהם NEW הם REFURBISHED!!

מנסיון.

מאיפה את מוציא את השטויות האלו?

שום נגיע לנקודה שאם אין לך נסיון או ידע אל תמליץ דברים שגויים כי אתה טועה ומטעה את הפורום.

כפי שכבר אחי כתב לך (QUATRO) יש לי נסיון ארוך טווח ועם הרבה חנויות והזמנת עשרות פריטים לאורך התקופה שאני מתעסק עם איביי, בד"כ מה שריפבריש כתוב במפורש שמדובר על מכשיר מחודש וחלקם אפילו במסגרת אחריות של כמה חודשים.

חוצמזה בד"כ גם המחירים שלהם יהיו נמוכים משמעותית, וגם מה שמוגדר משומש, מצויין על כך במפורש.

אני מבקש ממך אם אתה לא יודע אל תזרוק סתם דברים לאוויר, יש פה עוד המון משתמשים ואורחים שקוראים את הפורום, ויכולים לקבל את ההמלצות השגויות שלך.

ניר

under construction..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

המגבר הראשון הוא דגם ה 1200. קרי הוא נותן 1200 RMSב 1 אוהם.

המגבר השני הוא דגם חזק יותר. דגם 1500. (קרי 1500 ב 1 אוהם)

הראשון מודל חדש - 2006

השני ישן יותר. לפחות 2004 ומטה. אם היה 2005 היה קרוי 1505. זו הייתה שנת האניברסרי של HIFONICS שחגגו 25 שנה.

כמו שאתה רואה אין הבדל בין השנתונים (לאותו דגם אני מתכוון...) זה אותם מגברים בדיוק. לי יש את ה 1205BD שיוצר ב 2005 (זו גם הסיומת של הדגם - 5 במקרה שלי). אני מאוד מרוצה מהמגבר שלי. מגברים מצויינים, מומלץ.

אבל למה אתה צריך מגבר כזה אם אפשר לשאול (כלומר לאיזה סאב/סאבים)?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

double cvr כנראה(עוד לא החלטתי), אני יודע שהוא חזק להם כשמחברים אותם ב1 אוהם, אבל אולי בעתיד אני ירצה להוסיף סאב/ או לשנות את הסטאפ.

• תוכן חדש...