Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי היום ברכב סט מורל הייבריד אוביישן 6.5"

וחשבתי להביא את האלייט של מורל בתנאי שהתמורה שאני יקבל מההחלפה תהיה שווה את זה .

חוץ מזה שהאלייט הוא 3 חלקים וההיבריד 2 חלקים, מה ההבדל ביניהם מבחינת איכות סאונד ? ובכלל ....

ואם בכלל שווה לי לעשות את ההחלפה הזאת ?

אם זה חשוב אז אני שומע בעיקר שחורה , דאנס והאוס .

תודה !!

פורסם

יש לך מקום לסט 3 חלקים?

אגב יש אילייט 2 חלקים!

איזה מגבר יש לך בשביל הסט?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
יש לי היום ברכב סט מורל הייבריד אוביישן 6.5"

וחשבתי להביא את האלייט של מורל בתנאי שהתמורה שאני יקבל מההחלפה תהיה שווה את זה .

חוץ מזה שהאלייט הוא 3 חלקים וההיבריד 2 חלקים, מה ההבדל ביניהם מבחינת איכות סאונד ? ובכלל ....

ואם בכלל שווה לי לעשות את ההחלפה הזאת ?

אם זה חשוב אז אני שומע בעיקר שחורה , דאנס והאוס .

תודה !!

האילייט הוא סט טוב יותר מהאובישן כמעט בכל פרמטר אפשרי.

פרט לכך, סט 3 חלקים יהיה בעל הענות טובה יותר לאורך כל הספקטרום של התדרים לעומת סט 2 חלקים.

אבל וזה אבל גדול.

סט 3 חלקים דורש בנייה מתאימה, גם מבחינת זוויות התקנה וגם מבחינת מיקום האלמנטים.

בהיעדר בנייה מתאימה אתה לא תנצל את הסט כלל.

מה שכן, ההייבריד אוביישן עם כייון נכון,זויות מתאימות ,הגברה ראויה וכמובן איטום כמו שצריך בדלתות יתן תוצאה מדהימה.

אז אם אין לך הגברה ראויה,כיוון נכון וכמובן איטום בדלתות, הייתי מציע לך להתחיל קודם כל מזה.

זה שתשדרג סט זה לא אומר שזה ישמע יותר טוב.

כי כדי להוציא את המקסימום מסט טוב הוא דורש את כל תנאי העבודה.

ולכן, תתחיל בבסיס וזו ההתקנה הראויה כוללת איטום.

שבוע טוב,

ניר

under construction..

פורסם
האילייט הוא סט טוב יותר מהאובישן כמעט בכל פרמטר אפשרי.

פרט לכך, סט 3 חלקים יהיה בעל הענות טובה יותר לאורך כל הספקטרום של התדרים לעומת סט 2 חלקים.

אבל וזה אבל גדול.

סט 3 חלקים דורש בנייה מתאימה, גם מבחינת זוויות התקנה וגם מבחינת מיקום האלמנטים.

בהיעדר בנייה מתאימה אתה לא תנצל את הסט כלל.

מה שכן, ההייבריד אוביישן עם כייון נכון,זויות מתאימות ,הגברה ראויה וכמובן איטום כמו שצריך בדלתות יתן תוצאה מדהימה.

אז אם אין לך הגברה ראויה,כיוון נכון וכמובן איטום בדלתות, הייתי מציע לך להתחיל קודם כל מזה.

זה שתשדרג סט זה לא אומר שזה ישמע יותר טוב.

כי כדי להוציא את המקסימום מסט טוב הוא דורש את כל תנאי העבודה.

ולכן, תתחיל בבסיס וזו ההתקנה הראויה כוללת איטום.

שבוע טוב,

ניר

ניר , אחלה של תשובה ! תודה רבה , נתחיל קודם כל עם מה ששאלת , ההגבה שלי דיי גבוהה האמת , יש לי מגבר קיקר 850.4 - אם אתה מכיר תדגם .

בוא נגיד ואני עושה את הצעד הזה ועובר לאלייט , מה המיקום הכי נכון למקם את כל אחד מהחלקים ? ידוע לי שדרוש בנייה לרכב בשביל סט כזה , רק רציתי להבין מה בידיוק המקומות הנכונים ביותר לשים את הרמקולים , ובשלב הבא אחשוב איך אני עושה את הבנייה .

תודה !!!

• תוכן חדש...