Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Time Correction בDXZ755

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו יש לי אופציה של טיים קורקשן בקלריון DXZ755 או שזאת אופציה שקיימת רק ברדיו דיסקים של אלפיין?

ומה זה טיים קורקשן בעצם?

(סליחה על הבורות).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אני לא מכיר את המכשיר שאתה מדבר עליו, אבל טיים קורקשיין בעצם זה DELAY ("איחור") לרמקול אחד או יותר בכדי לגרום למוזיקה להגיע לאוזנינו באותו הזמן.

דוגמה פשוטה: כשאנחנו נוהגים ברכב יוצא שטוויטר שמאל קרוב הרבה יותר לאוזן השמאלית מאשר טוויטר ימין לאוזן הימנית. ע"י משחק בטיים-קורקשן אנחנו "מאחרים" קצת את הטוויטר השמאלי וכך גלי הקול יגיעו לאוזניים שלנו פחות או יותר באותו הזמן, מה שיגרום לנו לחשוב שאנחנו בעצם מול הבמה ולא בצד שלה.

כמובן שזה לא פשוט כמו שזה נשמע, אבל זה הרעיון הכללי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אההה הבנתי תודה.

אבל עדיין יש מישהו שיכול להגיד אם יש לי אופציה כזאת ברדיו דיסק שלי?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...