פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
אוקיי אני שוקל להביא אחד כזה[מעבר לכיוון הSQ]. עכשיו באתר רשום שהוא 400RMS ,אבל יש מקומות באתר שהוא רשום כ250RMS. באתרים בחו"ל בפורומים אומרים שאפשר לתת לו בכייף 400RMS הזנה ואפילו יותר. יש אחד שנותן לו כבר חצי שנה 1400RMS בתיבה פורט ובכייף... אז מה לעזעזל הולך פה עם הדגם של הסאב הזה? מה הוא סופרמן? כמה RMS הוא מסוגל נקי לקבל? כמה הוא מוצהר? אני מתכנן להביא אחד כזה בגירסת DVC4OHM לעבוד איתו עם מונו שנותן ב2 אוהם 450RMS ... עזרה מהמבינים פה בעניין[לא מדובר פה על פיוניכס לאנזר וכל החרא מסביב]. ובבקשה כמה שיותר דחוף [הקניה אמורה להתבצע עוד היום גג בהמשך השבוע,וזה לא רלוונטי איך השגתי את הסאב הזה וכל זה..] תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Sago, -
- 1 תגובות
- 926 צפיות
אני צריך המלצה לרדיו דיסק טוב... בסביבות 900-1000 שקל.... תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הקומפוננט המדובר הוא מדגם 6.5", של אלפיין מסדרה TYPE X . אם אינני טועה הדגם הוא Alpine Type-X SPX-177R . האם מתאים למוזיקת האוס\טראנס ? או שעדיך שאלך על HERTZ מדגם HI ENERGY לגבי ה-HU - חשבתי על דגם 9856 - מתכנן להביא הכל מארה"ב - אין בעיה של ביצוע כיול רדיו בארץ - יכול להתבצע ע"י ביימון אלקטרוניקה... מישהו יכול לעמוד על ההבדלים בין כל הדגמים האלו של אלפיין - לי כולם נראים ממ ש אותו הדבר - 9854 9855 9856 9857 וגם הסדרה עם ה-4 + 9844 וכו ... מה ההבדלים הין כולם - ואיזה הכי ממולץ (אני אישית שמתי את עיני על ה-9856 - אבל אשמח לחוות דעתכם) תודה לכל מי שיכול לעזור
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
- 2 תגובות
- 893 צפיות
שבת שלום, קניתי שבוע שעבר רדיו דיסק יד 2 של jvc דגם kd-g310 הכל טוב ויפה,שומעים בו מצויין,קורא מהר מאוד דיסקים רק שאלה קטנה יש לי, התחנות ברדיו מכוונות לפי גירסא אמריקאית,איך אני משנה לאירופאי?כדי שאוכל לקלוט ברדיו את כל התחנות הישראליות???
הודעה אחרונה מאת itzik_ben, -
- 4 תגובות
- 978 צפיות
יש לי רכב מסחרי שלא ניתן להרכיב לו מגש רמקולים,הייתי מעוניין להרכיב רמקולים קידמיים, הבנתי שרמקול 6/9 לא ניתן להרכיב בדלתות הקדמיות, השאלה שלי מה ניתן להרכיב בדלתות קדמיות איזה גודל של רמקול ואיזה פירמה אני מעוניין ברמקול ברמה טובה.
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 863 צפיות
שלום לכולם! אצל חברי ברכבו מזדה לאנטיס 323 שנת 98. ישנה אנטנת רדיו ענקית כזאת על הקורה ליד השמשה. עם השנים האנטנה הזאת החלידה. יש אפשרות להחליף אותה כך שיהיה אפשר להוריד אותה(להכניסאותה בפנים), או אם אפשר להוריד אותה לצמיתות כי הוא בכלל לא שומע רדיו? תודה!
הודעה אחרונה מאת kobos, -
*** עריכה - אף אחד לא חייב לך כלום. אם אתה רוצה לבקש עזרה קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעה שלך ***
הודעה אחרונה מאת shiko26, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סוף סוף אני קונה סאב ומגבר כמו שצריך בתחילת שבוע הבא. אז : מי לדעתכם עדיף להגביר KAPPA PERFECT 12.1 ? ואולי בעתיד אצרף לו אח. ההיפוניקס שהוצע לי חדש ב2300? או הפניקס גולד שהוצע לי ב2500? נ.ב האינפיניטי הוצע לי ב1400 חדש ללא תיבה (והבנתי שהם מגיעים עם תיבה מקורית, הלא כך? ) - הגיוני ?
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי אפשרות של JVC KD-SC500 איך הוא?מישהוא מכיר? כמה הוא שווה בערך?
הודעה אחרונה מאת S1406, -
בעלי קליאו
מאת sahbak- 0 תגובות
- 673 צפיות
שלום לכולם. במפגש האחרון של הקליאו ספורט, היו כמה חברה שרצו להחליף את המערכת בילד אין למערכת שתפעל עם שלט ההגה. אז ככה: אחרי חיפוש מעמיק... מערכות JVC ALPINE ו KENWOOD יכולות ע"י מתאם מיוחד כן להתחבר וכן לעבוד עם שלט ההגה. ההסבר ערוך אז למעונינים .... פנו אלי.
הודעה אחרונה מאת sahbak, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש המלצה שלכם לאתרים שיש בהם מצעדים אחרונים של מוסיקה אלקטרונית
הודעה אחרונה מאת 98civic, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בזמן הקרוב אני מתכוון להחליף את הסאב שלי ואני מחפש סאב איכותי מדוייק ונעים שנותן קיקים יפים ולא מרוחים. התקציב יחסית ד"ל לכן המלצות לסאבים עד 800 שקל גג ללא תיבה. רצוי לפחות 200 RMS ומעלה. ההגברה המתוכננת תהיה MACROM M2A.500D (מונו של 250 RMS ב4 אוהם).
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 945 צפיות
מישהו מכיר? אני כבר הרבה זמן מחפש רדיו דיסק שיתאים לצבע התאורה ברכב, ונראה שהוא יתאים. למישהו יש נסיון עם הרדיו דיסק הזה? איכות הסאונד ? מחיר בארץ הקודש? תודה מראש רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
S4.12.VC2 מישהו מכיר את הסאב הזה ? ראיתי שפרסמו אותו בפורום לא מזמן ב950 ש"ח.. האם הוא שווה את המחיר ? אני מחפש סאבוופר חזק בארץ עד 1200 ש"ח.. תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 0 תגובות
- 849 צפיות
שלום לכולם שאלתי בפורום לא מזמן איך אני יכול לחבר את המגברים שלי שיוציאו את המירב מהם באיכות הצליל שלהם ובעוצמה, כול מה שרשום לי בחתימה זה מה שיש לי כרגע עד שאני ישדרג בעתיד לאיכות יותר גבוהה... כרגע אניצריך התייעצות קטנה לגביי איך לסדר את המגברים מחדש שעד עכשיו הקומפוננט הקידמי והסאב היו מחוברים על המגבר לאנזר והאחוריים היו על המגבר קונקורד וכרגע הם פורקו ואני רוצה לחבר אותם עוד היום (בשבת בבוקר כי אין לי זמן אחר)אז תמליצו לי לעבוד עם מה שיש לי בדרך הכי טובה ואיך לכוון את המגברים הייטב ועל איזה תדרים, למשל בקונקורד יש לי קרוסאובר של ככה:HI ו LO ותחום תדרים של 40 הרץ עד 400כמובן ברייג' לסאב לא משהו משוככל ההיייתי אומר, זה המגבר של הלאנזר http://www.e-net.co.il/…
הודעה אחרונה מאת roki, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מחר אני צריך לטוס לבקר את הדוד סאם, business not pleasure:sad:, והרכב יחנה למשך עשרים וקצת יום בחנייה בנתב"ג. משהו נתקל ב, שמע על, יודע על וכו' על גניבות/פריצות/בזיזות של מערכות ורכבים מחניון זמן ארוך בנתב"ג? אני מתכנן לפרק מגברים, קרוס וסאב. האם כדאי להשקיע את הזמן לפרק H/U וקומפוננטים? יש למשהו עצות לגבי "טיפול לפני אחסנה" - לנתק מינוס ממצבר? להעלות לחץ בצמיגים? לצערי את רוב זמני אבל בין החור שכוח האל Sioux falls - SD לבין חור שכוח האל Gardiner - MT. כך שפוטנציאל הרכש של ציוד אודיו לרכב הינו, להערכתי, נמוך למדי.
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
המגבר המדובר הוא OCTANE-R 4.0:2 (באמצע העמוד) http://www.phoenixgold.com/2004/octane-ramps.html 125W x 2(4 ohm stereo) 400W x 1(4 ohm bridged) האם הנתונים האלה הם הספק נקי? חשבתי להגביר איתו סאב P2, או שהמגבר יתאים לCVR? ובכלל מה החוות דעת על מגברים מהסדרה הזאת?
הנכם מוזמנים למפגש אודיו מרכז שיערך ביום שבת ה 1/07/06. מאחורי אצטדיון ר"ג כרגיל , בשעה 12:00. נא לאשר את ההגעה בלבד ולא להפוך את השירשור לצ'אט. אז אני מקווה לראות את כולם, גם את הוותיקים וגם אנשים חדשים. מנהלים, אנא ממכם להפוך ל"דביק" , תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה סאב יותר מתאים לSQ? את ההגברה אני יתאים לפי הסאב הנבחר.. מה ההבדלים ביניהם? חוץ מזה שהCVR יותר חזק. לא יודע עם זה משנה אבל הרכב הוא 206
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר את חברת bostwick?? http://www.bostwick.com קצת חוות דעת יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת aviv007788, -
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם... אני רוצה לקנות מגבר.. ורציתי חוות דעת על המגבר הנ"ל... מפרט טכני: ======= פילטר משתנה לצלילים גבוהים ונמוכים. יכולת עבודה ב 2 אום. ניתן להפעילו בקונפיגורציה של 4 ערוצים או 2 ערוצים. מנגנון הגנה חכם בפני עומסים וקצרים. נורות חיווי הדלקה/הגנה. הדגשת בסים. תחום הענות תדר : 50KHZ - 5HZ הספק מקסימאלי ב 4 אום : 4X200W הספק מקסימאלי ב 2 אום : 4X250W http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=THEROCK800&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 אני רוצה לחבר אילו רמקולים אחוריים של מורל פלוס וקומפוננט MKII בתודה טל..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 30 תגובות
- 4 אלף צפיות
היום שוב היה לי יותר מדי זמן פנוי וכסף ששרף לי בכיס אז החלטתי לבנות תיבה חדשה לCOMP VR שלי קרץ לי מאוד שבתיבה פתוחה שכזאת הסאב דורש הרבה פחות עוצמה (פחות עוצמה פחות מונו בלוק= קמצן) ולכן התחלטתי לבנות אותה השתמשתי ב MDF שבא עם ציפוי לבן (לא פורמייקה) תוכנית הבניה (באדיבות הפניה של מתן הDR.) היא מהאתר של קיקר והיא מכוונת ל38HZ צירפתי את התמונות מתהליך העבודה את התוצאות ללא גימור יהיה ניתן לראות מחר במפגש (מצורפות תמונות של כלי העבודה סתם בשביל התענוג )
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
במידה ואני לא סומך על זה שאדום זה פלוס אצלי ובנוסף אין שינוי משמעותי בשמיעה שאני מחבר אדום לפלוס או אדום למינוס, איך אני יכול לזהות את הדרך הנכונה לחבר את הקומפוננט(ובלי לפתוח את הדלת). תודה מראש על התשובות למרות שהשאלה קצת דבילית
הודעה אחרונה מאת GORGE, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לפני כמה זמן פירקתי תמעכרת עכשיו אני רוצה לחבר אותה בחזרה אבל הבעיה שלי היא שכניתקתי אותה הנתנתק לי עוד איזה כבל איתה כנראה של ה (-) כי אני לא מצליח לחבר אותה.. עכשיו אני לא יודע לאן לחבר בחזרה את המינוס.. אם מישהו יודע ויכול לעזור לי אז שיגיד.. תודה מראש.. ד"א זה הכבל שהתנתק http://img45.imageshack.us/img45/5371/img00045ou.jpg וה(+) זה אותו כבל שמחובר ככה אל בורג..
הודעה אחרונה מאת chaky_D, -
התקנת רדיודיסק.
מאת יגאל- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, תגידו בתור אחד שלא מבין בזה, האם ניתן לקבל הסבר מפורט ולהתקין לבד או שחבל על הזמן אין מה להסתבך ואך ורק לפנות למתקין? תודה.
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- 3 תגובות
- 928 צפיות
ראשית יש לי HU של Pioneer 7700, אחלה של HU. יש לי מגבר לבד על הסאב וופר Comp c12 Kicker, מגבר של 4 ערוצים, שמחוברים רק אליו דרך גישור. אני רוצה להביא את הרמקול הזה מקדימה (קומפוננט) Infinity 6510 ,90 RMS 270 watt כסף: 800 מאחורה:Focal 690 ca 75 RMS, 150 watt כסף: 800 מגבר לשתיהם: 4 ערוצים: Lanzar Vibe 421 1000 watt 4 channles 4x 100 Watts RMS at 4 Ohms 4x 250 Watts Max at 4 Ohms 2x 400 Watts Max at 4 Ohms Bridged 4x 175 Watts at 2 Ohms http://www.e-net.co.il/product.asp?productId=4137 כסף: 1000 תקציב : 2500 שקל מה אתם אמרים?
הודעה אחרונה מאת barak5915, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
למי שמכיר מה דעתו על שני דגמי רמקולים 4 אינטש 1) MAGNAT BP1200 סדרה בול פאוור 2) BLAUPUNKT BGX402
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
צריך עזרה!
מאת boaz007- 1 תגובות
- 545 צפיות
**תוכן ההודעה נמחק, אתה לא צריך עזרה, אתה צריך לקרוא את כללי הפורום!**
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- 0 תגובות
- 640 צפיות
אני מחר טס לפריס \אמסטרדם ורוצה להביא משם קומפונט שיולבש על מגבר 55X4 RMS מישהו מכיר חנויות? יש מושג אולי? ודבר אחרון מה גודל רמקול קדמי במאזדה לנטיס 323 שנת 96?
הודעה אחרונה מאת lantis, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שרשום בכותרת אני צריך ק תפאנל של אלפיין cde 9845 איפה אני קונה באזור חיפה קריות ובסביבה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -