Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שאלתי בפורום לא מזמן איך אני יכול לחבר את המגברים שלי שיוציאו את המירב מהם

באיכות הצליל שלהם ובעוצמה, כול מה שרשום לי בחתימה זה מה שיש לי כרגע

עד שאני ישדרג בעתיד לאיכות יותר גבוהה...

כרגע אניצריך התייעצות קטנה לגביי איך לסדר את המגברים מחדש שעד עכשיו הקומפוננט

הקידמי והסאב היו מחוברים על המגבר לאנזר והאחוריים היו על המגבר קונקורד וכרגע הם פורקו ואני

רוצה לחבר אותם עוד היום (בשבת בבוקר כי אין לי זמן אחר)אז תמליצו לי לעבוד עם מה שיש לי בדרך הכי טובה ואיך לכוון את המגברים הייטב ועל איזה תדרים, למשל בקונקורד יש לי קרוסאובר של ככה:HI ו LO ותחום תדרים של 40 הרץ עד 400כמובן ברייג' לסאב לא משהו משוככל ההיייתי אומר, זה המגבר של הלאנזר http://www.e-net.co.il/product.asp?productId=2504 וכול מה שצריך לדעת עליו

הסאב אתם מכירים הוא ה800 וואט וזהו לעת עתה...

אשמח לשמוע את המלצותיכם וזה יעזור שזה יהיה עוד היום כי אין לי כול כך זמן באמצע שבוע כי האוטו

לא אצלי פשוט...

בתודה

אבי.

עריכה: אנא חשוב על כותרת תקנית, הודע לאחד המנהלים והשרשור ייפתח מחדש.

hu-deh p7650mp comp-dragstar rear-6*9 pionner amp1-HTG414 Lanzar amp2-concord 600 sub-305c

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...