פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היה לי מערכת ישנה של BLAUPUNKT והדבר שכ"כ אהבתי בא היה העובדה שהיא עבדה גם בלי לסובב את ה SWITCH או להניע את האוטו. קניתי מערכת חדשה, של חברה לא הכי ידועה וזאת לא נדלקת ללא התדלקת האוטו או ה SWITCH. אותם כבלים בדיוק לא שניתי כלום, האם זה תלוי במערכת? אפשר לשנות את זה ולגרום גם לזאת לעבוד ללא הדלקת המנוע? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת broshm, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה תראו לחבר של אבא שלי יש נגריה והוא יכול לארגן לי כמה חתיכות MDF... אז ככה מישהו יכול לעזור לי קצת ... יש לי סאב ישן של רוקפורד ויש לי אותו בתיבה אטומה .. והיא על ידי התאמת היצרן.. אז עכשיו מרוב שעמום בא לי לעשות לה תיבה עם פורט מישהו יכול לעזור לי? התיבה צריכה להיות 56.63 ליטר ... מה זה אומר ? מישהו יכול להביא לי את הגודל בנורמליות ? וגם רשום לי : Fb-35hz Pd-4" (10.16 CM) Pl -10.75" (27.300 CM) ככה כתוב לי .. ורציתי לדעת האם הסאב יותר חזק ?או שיהיה אותה העוצמה ? עוד דבר בדבר האחרון שציינתי קודם עם מה שכתב היצרן לא יודע אם זה PL או PI .. תודה רבה לכם!
הודעה אחרונה מאת aviii, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
בתודה, אם יש הצעות באותו טווח מחירים של 250$ בערך אודה לכם. panasonic CQ-C8413U
הודעה אחרונה מאת ow-polo, -
- 3 תגובות
- 794 צפיות
אז ככה... אין לי מושג במערכות AUDIO אני רק יודע שיש לי קומפוננט של מורל מקדימה ונשרף לי רמקול אחד... מה מומלץ לעשות?? להחליף את כל סט הקומפוננט? להביא רק רמקולים?? ואם כן אז איזה מידה(הרכב הוא 106) האם זה 5.5"? איזה סבטוחה....
הודעה אחרונה מאת BLUE-R, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר מצא בבית זוג רמקולים. של רוקפורד. משהוא ישן אני חושב. ושמור. בקרטון ארוז יפה. הדגם הוא PCH-34T2D קישור למפרט. אשמח לדעת איך הם? ומה הם בדיוק. CP8804B_ClassicTwins_MAN.pdf
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם... אני רוצה לקנות קומפוננט.. התקציב הוא עד 1500 שקל.. חשבתי על מאגנט, מורל דוקט, פוקל אני אוהב הרבה באס.. חשוב לי שיעמוד בעוצמה.. שלא יזייף.. שיחזיק מעמד.. מה אתם ממליצים לא חייב מהרשימה.. בתודה טל..
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
המלצה לנגר
מאת shaulyb- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
צריך ממכם המלצה לנגר שהתנסיתם איתו בבניית תיבה לסאב,וכמובן במחיר סביר . אני מאיזור המרכז. תודה
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מתכוון מחר לקנות את הסאב של פינקיס גולד דגם Octane ZR שני סלילים של 4 אוהם 300 רמס 10 אינצ' בקיצור, אני מתכוון להתאים לו תיבה שהוא יהיה כמה שיותר מדויק ! עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא פרטים על הסאב, חיפשתי באתר החברה של פיניקס http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html עכשיו אני רוצה להשתמש בתוכנה WinISD או לפחות לנסות להשתמש בה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא עליו פרטים או אם מישהו בנה לו תיבה מקצועית טובה ויכול למסור לי את המידות. בתודה רועי.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום,אני זקוק להמלצה על מערכת בתקציב שבין 1500 ל2000 ש"ח (כמובן שעדיף שישאר עודף ). אני משער שכל דבר יהווה שיפור ניכר ממה שנימצא כרגע באוטו - רמקול סיני מימין ורמקול לא ידוע ויבש משמאל,רדיוטייפ סיני לא ידוע וזוג 6X9 יבשים של קנווד מאחורה . HU אין לי מושג איזה כדאי לקחת בחשבון,העיקר שיתמוך בMP3,יקלוט רדיו בצורה נורמלית ויהיה אמין. מקדימה חשבתי לשים או מגנט או מורל פולס (תלוי בתקציב שישאר לי) בגודל 5 ורבע. ומאחורה אני מחפש 6X9 שיתנו לפחות קצת בס מכיוון שאין לי אפשרות לשים סאב. ראיתי המלצות על קנווד שאומרות שיש להם בס טוב יחסית. אשמח אם תמליצו על האפשרויות העומדות בפני.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כרגע הכל עדיין ניסיוני אלמנט ה L5 האמצעי יוחלף בקרוב ל L7 כמו חבריו תיבת CUSTOM סילד אטומה 43ליטר X 3 בכללי היא בסביבות ה 140 ליטר בנויה מעץ MDF 3 סנטימטר עובי תודה רבה לעופר שבנה אותה ובלעדיו כל זה לא היה מה אתם אומרים? תמונה צולמה בחושך במצלמה לא משהו לבנתיים עד שאסיים הכל הסאבים יוגברו על ידי המגברים ROCKFORD 501BD ROCKFORD 1000BD תגובות יתקבלו בברכה יש לציין שהציוד עדיין לא חובר סופית ממתין לכמה דברים קטנים להשלמת ה SETUP
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
תמורה מלאה לכסף
מאת R8082- 0 תגובות
- 818 צפיות
*** תוכן ההודעה נמחק. קרא את כללי הפורום ותן כותרת עניינית להודעות שלך ***
הודעה אחרונה מאת R8082, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 974 צפיות
החלפתי אוטו והמערכת הותקנה HU: אלפיין 9855 קומפוננט: MBQUART PSD216 הגברה לקומפוננט: ETON PA1054 בבי אמפינג סאב: INFINITY KAPPA PERFECT10 הגברה לסאב: ROCKFORD 501BD אז ככה הסאב דוחף חבל על הזמן וגם המיד באסים יושבים יפה אבל הטויטרים נשמעים שטוחים מצד אחד וקצת צורמים מצד שני. כרגע כל החיתוכים מהמגברים (הטויטרים חתוכים ב HIGH PASS על 3KHZ) ובאקולייזר בHU הכל על FLAT אני יודע שזה עניין של טעם אישי אבל אני רוצה קצת המלצות לגבי אילו תדרים בטווח 3 עד 20 KHZ להרים יותר ופחות
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. אני רוצה לקנות.. אבל באמת לא יודע איזה.. יש מלא סוגים במחירים שונים.. התקציב שהיא הוא בין 500-550... אני מתלבט בין 4 סוגים.. אני אוהב הרבה באס.. עוצמה.. ושישמעו טוב גם שאני מגביה גבוהה.. הראשון זה KFC6980IE Kenwood http://zap.co.il/model.asp?model_id=411295 השני זה JBLוGTO926ו http://zap.co.il/model.asp?model_id=20713 השלישי זה וMorelוPLUSE 6*9ו http://zap.co.il/model.asp?model_id=37554 והרביעי זה PioneerוTSA6991Sו http://zap.co.il/model.asp?model_id=131077 איזה מהם... ואם אתם אומרים להוריד אחד מהם אז סיבה בבקשה.. בקרוב יתחבר אילהם מגבר... עדיין לא ידוע איזה... בתוד…
הודעה אחרונה מאת koyote, -
סאבוופר לרכב
מאת idanw- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אני מחפש סאבוופר ב1300 ש"ח בערך.. מחפש סאב כמה שיותר חזק. הציעו לי אלה : Phase - Multiohm Eton 12/600 MacAudio Maximus 300 2 * Eton 10/400 - זה יוצא בערך ב500-600 יותר מהתקציב. אם אתם יכולים לעזור לי לבחור, ויחד עם זאת להוסיף המלצות משלכם... זכרו אני מחפש עוצמה, פחות איכות. תודה.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אוקי אז כפי הכותרת ההיתי מעוניין לשמוע חוו"ד והמלצות מאנשים ששמעו את שתי האלמנטים הנ"ל.. בבקשה לא להגיד לי את הנתונים היבשים כי אני גם יודע אותם, אלא מישהו ששמע אותם וגיבש דעה לגבי מה הוא מעדיף ולמה... המחירים של שני הסטים הנ"ל הם בערך אותו דבר ואם אתה תוהים לגבי איזה אינפינטי קאפה מדובר אז לגבי ה 65.7 קיצר אשמח לקבל השוואות לגבי שני האלמנטים הנ"ל.. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
מה עדיף ב6*9? עדיף לקנות פיוניר או שעדיף קנווד? איזה חברה נותנת איכות סאונד יותר טובה?
הודעה אחרונה מאת la-v22, -
מישהו מכיר / התנסה עם המגבר הזה : PPI 800.5 תודה
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר?? שמע? http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=302&catid=11&subcatid=53
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מאזדה לנטיס 323 אני מעוניין לקנות תוך חודש מגבר מונו (או 2 יציאות) וסאב התקציב שלי עומד על 2500 ש"ח (פחות או יותר ) אם אפשר המלצות על סאב לא מטורף אבל שאני ירגיש אותו ככה טוב שיעשה לי מסאז' מגבר לא אכפת לי יד שנייה סאב אני מעוניין בחדש תודה
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
- 1 תגובות
- 672 צפיות
איך המגבר של SOUNDSTREAM מדגם 680 ?????
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חשוב לצייון ששלושת האלמנטים בעלי 2 סלילים של 2 אום כלומר נדרש מגבר שיורד לאום אחד הספק אמור להיות בערך 2000RMS וגם יש לי שאלה האם מגבר שיורד לאום אחד צורך הרבה יותר חשמל ממגבר שיורד ל 2 אום.? תודה אשמח לקבל המלצות למגברים
הודעה אחרונה מאת optisub, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שגנבו לי תאלפיין החלטתי ללכת על משהו שונה קצת ראיתי באתר את המוצרים של חברת eclipse רציתי לדעת איך הם ? אמינים טובים ? והתלהבתי מהרדיודיסק הזה : http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3934 שחשוב לציין יושב לי בדיוק על התקציב השאלה איך הוא ? הוא עדיף על ה 55 של אלפיין ? אני מבקש כל מידע שידוע לכם על החברה או על הרדיודיסק הזה. או שיש הצעות יותר טובות עד 400 דולר? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת liron27, -
שאלה על סאב
מאת eladbe- 3 תגובות
- 715 צפיות
http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3417 זה הגיוני שסאב כזה עולה 99 דולר???!
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שברולט קווליר 99 התקציב הוא: 600 שקלים רמקולים אחוריים 1200 קומפננט קדמי (ניראה לי אני נעול על הסט של מורל) מגבר שיתמוך בקומפננט וברמקולים ויתן להם את כל העוצמה אני מקציב בין 1000 ל2300 ככה וכמה יעלה התקנה ואיטום של הכל פחות או יותר?
הודעה אחרונה מאת vassily, -
- 5 תגובות
- 822 צפיות
שלוםם לכולם.. אני מחפש רמקולים אחורים לקנות.. התקציב הוא עד 500 שקל.. שהיו טובים... אני אוהב הרבה באס... ואני ירצה בעתיד לחבר להם מגבר...
הודעה אחרונה מאת BRAVO_SX, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם! עוד שבוע אני טס לרומניה ורציתי לשאול איפה כדאי לקנות זוג קומפוננט וסאב בדיוטי פריי או ברומניה? ואם אפשר המלצה לדגמים של קומפוננט ו סאב בסביבות 300 דולר אני אוהב איכות וגם טיפה עוצמה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הציעו לי 700 שקל על המגבר שלי(ליטניג אודיו 4 יציאות) ואני מחפש מגבר במחיר 1000-1200 שקל 4 יציאות ושייה יותר חזק מהליטניג אודיו מה אתם מציעים לי?
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רציתי את דעתכם לגבי המערכת הזו: רדיו: DVD-JVC DV 5100 קומפוננט:מורל דוטק רמקולים אחוריים:FOCAL POLYGLASS 690 CV1 מגבר 4 ערוצים לקומפוננט ולאחוריים:לאנזר וויב 431 1200W סאב:FOCAL A33 800W - אינץ13 ומגבר לסאב:לאנזר וויב 211 360 W תודה רבה מראש על חוות הדעת, אם למישהו יש הצעות, שינויים(באותו תווך המחירים) אני ישמח.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב חברים !! ... תמליצו לי בבקשה מה לקנות עד 2500 שקל המערכת צריכה לכלול מערכת עצמה רמקולים מגבר וסאב תודה רבה ....
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=35889 המטרה שלי שישמעו גבוה ואכותי צריך גם המלצה לרמוקלים אחורים
הודעה אחרונה מאת eladbe,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob