Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי 700 שקל על המגבר שלי(ליטניג אודיו 4 יציאות) ואני מחפש מגבר במחיר 1000-1200 שקל 4 יציאות ושייה יותר חזק מהליטניג אודיו

מה אתם מציעים לי?

פורסם

איזה לייטנינג אודיו היה לך ?

ה250 RMS או ה150.?

אם היה לך ת150 ונהניתי ממנו אז תתפשר ותמשיך עם החברה הזאת ותקנה את ה250 WRMS.

או שאם אתה רוצה לקנות חברה אחרת..

אז הייתי ממליץ לך על המגבר VIBE 431 לא יודע למה אבל המגבר הזה היה בולט אצלי ברשימה פשוט אהבתי אותו יש לי אותו בבית.. הוא מפרק לי סאב של קנווד 300 WRMS ופיוניר 400 WRMS..

פשוט חיה!

פורסם

יש לי סאב קיקר 400 רמס

ואני מוכר את הליטיניג שלי שהוא ארבע יציאות של הבולט הסדרה הצהובה ואני רוצה מגבר יותר חזק שיפתח לי את הקיקר שלי מה אתם מציעים לי בתקציב 1000-1200

פורסם

כדי להזיז את הקיקר CVR אתה צריך מגבר שהוא מינימום 300 WRMS וזה רק כדי להזיז אותו..

אז אני מציע שאם תעלה טיפה את התקציב(200 שקל) תוכל לקנות את הMAC AUDIO שבעל 110 WRMS ליצאה.(4 ערוצים.)

פורסם

אני מחפש מגבר 4 יציאות לשתי קומפוננטים ומונו אחד לסאב עכשיו אני מתלבט אם למכור את הליטניג שהוא יושב על שתי קומפוננטים ולהביא משהו אחר

פורסם

אמבטיות פיוניר 80 רמס....קומפוננט בקרוב(דוטק) ...וסאב קיקר 400 רמס

והציעו לי על המגבר של הליטניג אודיו 700 שקל האם שווה לי למכור אותו ולקנות אחד אחר יותר חזק

או להשיאר אותו ולהביא מונו לסאב

Hu:AUDIO-VOX(מוחלף בקרוב..)

Amp1:B2.300.4 Lightning Audio

COMP: PioNeeR TS-A6991S

Sub:KIcKER-cOMp-VR

פורסם

יש לי אמבטיות פיוניר 80 רמס ובקרוב קומפוננט דוטק ...ויש לי סאב קיקר 400 רמס

הציעו לי על המגבר ליטניג אודיו 700 שקל האם כדאי למכור אותו ולהביא משהו יותר חזק או להשיאר אותו לשתי קומפוננטים ולהביא מונו רציני??

פורסם

תמכור אותו, אתה לא תקבל גבוה מזה אף פעם, הזדמנות טובה.

פרט לכך, תוסיף את ההפרש ל1150 ש"ח, ותוכל לרכוש מגבר של מאק-אודיו Z4200.

הוא נמכר במכירה מיוחדת בצ'יפר.(המחיר המקורי הוא באיזור ה1400-1500 ש"ח).

מגבר טוב, גם בגישור הוא יכול להחזיק כל סאב קטן-בינוני.

under construction..

פורסם

אני היה לי מגבר של מק אודיו של 30 RMS ליציאות FRONT ו60 WRMS לREAR.

עם אפשרות גישור עם הגדרות הסאונד והכל פשוט קטלני אין מילים לא מתחמם כמעט ובכלל לא נכנס לפרוטקשיין בכלל!

והמגבר שהיה לי ירד ל2OHM והיה יכול להכניס לכל יציאה 120 WRMS...

תאמין לי שווה לקנות

פורסם

כמה הבאס בוסט עד כמה הוא מגיע?

עדיף שלא תשתמש ב"באס-בוסט", אתה יכול בקלי קלות להביא את המגבר לקליפינג מיותר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אתה מציע בגישור של הסאב לא לישתמש בבאס בוסט לסאב?

Hu:AUDIO-VOX(מוחלף בקרוב..)

Amp1:B2.300.4 Lightning Audio

COMP: PioNeeR TS-A6991S

Sub:KIcKER-cOMp-VR

• תוכן חדש...