פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש את המגבר הזה POWER ACOUSTIK 4APC-560 4CH 140X4 האם מישהו התנסה איתו ו\או יש לו נתונים עליו?? ואיך החברה בכללי המגבר אמור להרים דוטק וP1 של רוקפורד בגישור! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 931 צפיות
אני רוצה לחבר איי פוד למערכת מקורית של במוו, הבנתי שניתן לעסות זאת ואף קראתי פחות או יותר איך אפשר לעשות זאת... בעקרון נכנס מתאם בין יציאת הצ'ינג'ר לבין האי פוד והוא נקרא sound gate יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כזה בארץ ובכמה??
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 9 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
תמונה של הפרטים: וכמה RMS הם?? 70 ? כמו שרשום שם? Minimon Power? http://www.car-audio.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=58 תודה
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז תראו אני ראיתי המון סאבים עם הספק של למשל.. 400 WRMS 800 WATTS וראיתי גם למשל 400WRMS ו 1000WATTS אז מה הייתם קונים עם יותר וואטים או פחות ? לי נראה שכמה שפחות כך ינוצל הRMS יותר טוב.. אני צודק?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מגבר Redsound 800W מחובר למגבר 2 רמקולים Pioneer 6.5" 200W וסאב Rockford Punch 8" בגישור. הבעיה שלי היא כזאת, שמתי לב שיש אצלי הבדל באיכות הסאונד שיוצאת מהרמקולים. רמקול אחד שומעים בסדר ובשני ממש לא. נסיתי להחליף בין היציאות, לכוון מחדש את המגבר, להחליף רמקולים והגעתי למסקנה שהרמקולים בסדר וככל הנראה זה משהו שקשור ליציאות במגבר. מישהו מכיר את התופעה ויכול לעזור? תודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת aviii, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
מדובר במגבר הזה:http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=3c39eae3a3c85a9fd678775c78c99271&productid=198 תחילה הוא יעבוד על הP1 הנוכחי שיש לי. איך נראה לכם הוא יעבוד עם P2?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
מה אתם אומרים על ה-mp30 של פיוניר? איך הוא? מכשיר טוב? חשוב לי החיבור של הaux בהנחה שאני אלך על משהו אחר..
הודעה אחרונה מאת la-v22, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הבאתי וונטה של רדיאטור של פיאט אונו. אני רוצה לחבר אותו שישמש לי כקירור למגבר, אני רוצה שהוא יפעל לי ביחד עם הפעלת המערכת. איך עושים דבר כזה? בהתחלה חשבתי על שלחבר את הרימוט לפלוס ואת המינוס לכל מינוס... אבל זה מאוורר שזולל הרבה, אני מפחד לדפוק משהו. מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 938 צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=SzeC4nibIPQ&feature=Views&page=1&t=t&f=b לכמה DB נראה לכם שהוא הגיע?
הודעה אחרונה מאת QUATRO, -
-
מחירי התקנה 1 2 3
מאת eyali123- 30 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
כמה צריכה לעלות התקנה של קומפוננטים????
הודעה אחרונה מאת griber6, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שאלה שלא בדיוק מתאימה לכולם כאן אבל האם מישהו הרים את הכפפה ובנה פה מגבר איכותי? בשימוש יום יומי? אם למישהו יש סכמה... אם למישהו יש קיט ... יעזור תודה CLASS D 400WRMS 2OHM אלו הנתונים שהו יצטרך לספק
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום ב-5 בצהריים חזרתי מהים הבייתה המערכת הייתה באוטו הכל טוב ויפה בשעה 6 וקצת יצאתי לכיוון האוטו במטרה ללכת לשחק כדורגל קצת ומה אני רואה? גנבים מזד**נים שברו את הזכוכית וגנבו לי את 2 הרדיו דיסקים (הג'יי וי סי עם המסך מובנה והמסך של הנקווקס). אני לא רוצה להגיד לכם איזה באסה זה לראות שפורצים לך לאוטו כי עד שאתם לא חווים את זה אז אי אפשר לתאר אבל הקטע זה שאין כוח לטירטורים (משטרה ביטוח תיקון שמשה וכו') מזלי שהמערכת מבוטחת... אני רק רוצה לציין שאני בטוח שמי שגנב הכיר את המערכת שלי באוטו כי... גנבו רק אותה היה לי ארנק שם וכסף והכל ולא נגעו... אז זהו רק רציתי לספר לכם ולהגיד לכם שתבטחו את המערכת כי תמיד יכול לבוא גנב מזד**ן ולהרוס את כל מה שהשקעתם עליו ו-ב' …
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות כבלים של מינוס ופלוס כמה שיותר איכותיים לשיפור החשמל של הרכב, זאת אומרת כבלים של מינוס ממצבר לשלדה, מנוע לשלדה וגיר לשלדה וכו'. כמו כן כבל של פלוס ממצבר למגבר העתידי שלי. שמעתי שיש כבלים כאלה מצופים זהב, כמו כן שיהיו 1/0 guage. איפה יש חנויות בארץ שמוכרות כבלים כאלה, עדיף במרכז. או אם אין בארץ אז חנויות מחו"ל ששולחות לארץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 0 תגובות
- 697 צפיות
יש לי ברכב מערכת שמורכבת מקומפוננט פולס 5 ורבע (במה קידמית) פלוס סאב אינפיניטי דגם לא ידוע אבל נותן יפה שמוגברים על ידי מגבר לנזר 125RMSX4, כלומר למשהו בסיסי מדובר במערכת חביבה.. הקטע היחיד זה שאני רוצה עוד קצת עוצמה ואיכות, והמון אנשים אומרים לי לשים 6X9 מאחורה אפילו בלי מגבר וזה ישדרג לי את המערכת, אבל לפי מה שקראתי פה לא מומלץ לשים אובליים כשיש לך כבר סאב, ואני לא רוצה להשקיע יותר מ400- 500 שקל בשידרוג, מה שעלה לי זה להביא עוד קומפוננט (פולס או מגנט) 6 וחצי, ולשים אותם על המגש (או להחליף בין הפולס הקיימים ה5 ורבע ולהכניס עם בניה את ה6 וחצי לדלת) הקטע היחיד זה שאני לא רוצה ולא כל כך במצב של להשקיע במגבר שירים אותם, כלומר האחוריים יוגברו מהרדיו דיסק, זה יכול לה…
הודעה אחרונה מאת Pasha1, -
- 0 תגובות
- 706 צפיות
למי ששאל את עצמו למה מגבר של 1000 וואט של JVC נשמע כמו 40 וואט של JL audio. מאמר מצויןן מבית JBL על התקן החדש (יחסית) למדידות מגברים. אני ראיתי את הסמל במדידות של כמה חברות, שווה להתחיל לחפש... http://www.jbl.com/car/support/AUTOMEDIA_CEA2006.pdf
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למישהו יש מגבר כזה? משהו דומה? מה דעתכם על סדרת Opti של לאנזר? בבקשה, לא להעלות חוות דעת על סדרות אחרות (כמו vibe), זה לא מעניין... http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI2000D
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם... בחיפושים פה ראיתי שהמון ממליצים לבנות תיבה באופן עצמאי - מה שיכול משמעותית להוזיל עלויות, ובעיקר גם ליצור התאמה אישית. אני רוצה לבנות תיבה ל CVR12 של KICKER. הרכה הוא הונדה סיוויק 97. שומע בעיקר האוס,טראנס ומוזיקה שחורה. הבנתי שהכי תתאים לי תיבה אטומה, אך בגלל סוג הרכב- ההעדפה הועברה לכיוון תיבה פתוחה (VENTED) .יודע שיש פה המון שהפנו אותם לתוכנה להציב מספרים , אבל לצערי אין לי זמן להתבחבש עם תוכנות, קל וחומר בגלל שאין לי שמץ של מושג מה אומרים כל המספרים וכל המונחים, וכרגע קצר זמני מלהכנס וללמוד אותם. אודה מאוד למי שיוכל "לעשות" בשבילי את עבודות החישוב ולאמר לי את מידות התיבה שאצטרך, כולל מיקומי הרמקול והפורט ועומקו. כמו כן- אשמח אם תפנו אותי לנגר מב…
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת bmw528, -
חיפוש מתקין 1 2
מאת la-v22- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
אחרי שפעם אחת שכתבתי כאן וההודעה שלי נמחקה כי אלוהים יודע למה הפעם אני מקווה שאני לא עושה משהו שהוא לא בסדר ושלא יימחקו לי את ההודעה הפעם :") מישהו יכול להמליץ לי על מקום להתקין בו מערכת באוטו שעושה עבודה מקצועית באיזור חולון-בת ים/ת"א? אני אישית מכיר בחולון 3 מקומות - "צחי מערכות" "פאר הרכב" ו "אס אר סיסטם".. מישהו כאן מכיר את אחד מהמקומות האלו ויודע להגיד אם הם עושים עבודה טובה?
הודעה אחרונה מאת la-v22, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני יודע מאיפה מורידים פשוט איך אני עושה את זה?? איך אני מעביר למכשיר. 580MP מבקש עזרה.. תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, עשיתי מספר חיפושים לפי שכתבתי את ההודעה ואף אחד מהם לא ענה לי על השאלה באופן ספציפי.. יש לי DVD נייד ואני רוצה להפעיל אותו ברכב, חיברתי אותו למגבר עם כבל RCA ויש לי מספר בעיות: 1. אני שומע רעשי אלטרנטור ברמקולים, הכבלים הם RCA רגילים לא מיוחדים והם לא נוגעים בשלדת הרכב או משהו. - מהמגבר ישירות לDVD מונחים על המושב האחורי. איך נפטרים מהרעש? 2. האם יש דרך להתקין את הנגן? מעמד מיוחד לדש? שמעתי על מישהו שהתקין אותו הפוך לתקרה (יש לי אפשרות של היפוך תמונה אבל אני לא יודע איך לחבר לתקרה) 3. לDVD הנייד יש יציאה אחת במקום 3 ברדיו דיסק, אם אני אשים מפצל של אוזניות (3.5") ואז שני כבלים למגבר אחד לרמקולים ואחד לכניסה של הסאבים, זה ייתן את אותו אפקט של שמע? 4.…
הודעה אחרונה מאת Tzabary, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, בסיטרואן שלי מותקן ר"ד של PAYTON ו2 רמקולים קדמיים של DHD. לאחרונה, יש תופעה מוזרה: סיבוב שנלקח "חזק", או באמפר, גורם למערכת להשמיע רעשים כמו של קליטת רדיו משובשת, גם אם היא מנגנת דיסק, הרעשים נשמעים ב2 הרמקולים, ככה שזה לא בעיית מגע של רמקול. שלפתי את הרדיו בזמן שהיה רעשים לראות אם זה הצמה, נאדה כיבוי והדלקה, לא עוזר המקרה קיים גם אם שומעים רדיו, וגם אם מנגן דיסק. מיותר לי התגובות של "מזה הזבל הזה שמורכב לך באוטו", אני מודע לעובדות, אני מחליף בקרוב (או את הרכב או את המערכת), סתם מעניין אותי ממה נובעת הבעיה, כדי ללמוד עוד כמה דברים בחיים תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
טוב בהמשך לשיחתי עם אבא שלי(מהנדס אלקטרוניקה) שתחום עיסוקו בין היתר, קבלים במטוסים. אפשר לומר שלמדתי המון בנושא מערכות חשמל. את מטרת הקבל בצורה מפורטת יותר ניתן למוצא כאן. מסתבר שהמצבר שיושב לנו ברכב שבעל פעילות כימית ,נטען ע"י אלטרנטור חלש יחסית ולא סתם. האלטרנטור נועד להטעין את המצבר באופן איטי יחסית וזאת על מנת לטעון את המצבר לצורתו המקסימלית ולשמור על חיי המצבר. לדוגמא מצבר לא מקצועי שיטען ע"י אלטרנטור חייתי של 150A יטען אומנם מהר יותר ויתן מענה לצרכי זרם גדולים לדוגמאת המגברים אך אותו מצבר יטען פחות טוב(לא מקסימלי) וזמן ההתפרקות שלו יהיה מהיר יותר מה גם שלאורך זמן חיי המצבר יתקצרו. ניתן למשל להמכיש את הנשוא בצורה טובה יותר ע"י הדוגמא הבאה: מצבר של 55A ס…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
דגם BRUTUS BXI 1606D (האם הדגם המגביל שלו בארץ זה 1605D?) באתר שלהם רשום שהמכבר הוא 1600RMS ב-1 אום מי יודע כמה הוא ב 2 - אום? איך הם נחשבים ברמה שלהם? עומדים בהצהרות? מה ההבדל בין XX Zeus לבין המגבר הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ככה,החלטתי לגשר 4 ערוצים ל2 ערוצים (כל המגבר זה 6 ערוצים), עכשיו חיברתי בגישור את הקומפוננט הימני ליציאה הקדמית ואת השמאלי ליציאה האחורית. כאשר ה- הוא של רמקול שמאל וה+ הוא של רמקול ימין. הכל עובד אבל יש לי הרגשה שאיבדתי את המידבאס איכשהו....יש מצב שאני הוזה? אני מרגיש שהסאונד נהיה חלול יותר,מיותר לציין שלא שיניתי חיתוכים ב60 הרץ לקומפוננטים ככה שאין סיבה שהם ישמעו בלי באס שלא כמו שהיה מקודם.. מישהו יודע במה יכולה להיות הבעיה?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן . אני רוצה לעשות לבדוק איך הסט קומפוננט שלי נשמע (לייטינג אודיו ) שמחברים טוויטרים בנפרד ומידים בנפרד . האם יכולה להווצר איזה בעיה כלשהי מצורת החיבור הזו?,מאיזה תדר בידיוק חותכים את הטוויטרים?.
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברכב מותקן כבל 8G ומשהו מוזר נתגלה בימים האחרונים לנגד עיניי... בית הפיוז נסדק בקצה אחד...קצת נסדק וקצת התבשל.....מרוב העוצמה אולי....וקצת הכבל גם השחיר..הציפוי סיליקון או גומי שעל הכבל 8G נשאר שלם, רק השחיר...והפך מאדום לשחור... הכבל נראה שלם ולא חשוף בכלל...הבעיה היחידה שבגלל שבית הפיוז התבשל קצת, לא ניתן לפתוח אותו מקצת אחד...רק מקצה שני. לא משהו שמפריע לי.. בכל אופן רציתי לשאול אם זה נורא בכלל? או שאפשר להמשיך בחיים הרגילים?? מחובר לכבל JBL 75.4 למגבר מחובר סאב פיונייר וזוג קומפוננטים של MBQ. אני אישית חושב להבליג על כל הנושא....ולדעתי זה לא נורא...אבל אולי אני טועה? מישהו חושב אחרת? בתודה מראש, דימה
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
ברשותי סאב JL AUDIO w6ae סאב של 300 RMS סליל כפול 12 אינץ הוא יושב עכשיו בתוך תיבה לא אטומה אבל נראה לי שקטנה מידיי ואין לי מושג כמה ליטרים היא הרבה אנשים שלחו לי תוכנות שאני יבדוק את הגודל המתאים לי...אבל הסתבכתי יותר מידיי אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח...תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת צחור11, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחליף את המגנאט שלי בP4004, כרגע יש לי כבל אחד של 8G, כיד להחליף ל4G ולפצל אותו או פשוט להוסיף עוד 8G (זה גם יוצא הרבה יותר זול) מה יהיה ההבדל?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי תפנאל 6850 ואני מנסה לשמור את ההגדרות ואני לא מצליח בבקשה עזרה
הודעה אחרונה מאת bmw528,