Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע התקנתי קבל 2 פארד ומה שהוא נתן זה רק פתרון להיבהוב האורות עם הבאסים .

ולא פעם ראשונה שאני שומע שקבל זה חארטה מבעלי מקצוע מנוסים עם נסיון של שנים.

תאמת העניין הזה סקרן אותי הרבה זמן.

מחכה לעוד תגובות.

אין חכם כבעל ניסיון!!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במע' חשמל רכב בריאה הקבל הוא תוסף מצויין בהיותו ספק זרם ריגעי גבוה.

(כאמור מגבר צורך זרם גבוהה יותר בזמן מאמץ,באסים)

אם ברצונך להעמיק באשר לסיבה הפיסיקאלית לכך. אתה מוזמן להעמיק בפוסטים קודמים שלי בת'רד

הנוכחי. הנושא הוצג בצורה הכי מפורטת שניתן.

פורסם

תגיד אתה לא שם לב שאתה מתחרה עם התותחים שבתותחים של הפורום ??

האנשים האלה יש להם המון ידע במערכות ובדברים האלה אז אל תגיד להם לא כי הם יודעים מה הם עושים

ויש הבדל בין חשמל של מטוס לבין חשמל של רכב..

פורסם

תותחים? יש לך בכלל מושג כמה שטויות לא מבוססות נאמרות בפורום הזה מידי יום ע"י אנשים שמגדירים את עצמם כ-"מבינים"?

תשים את הכל בפרופורציה, לא כל מה שנאמר בפורום קדוש יש המון מחלוקות ויש גם המון אמת בנושאים מסויימים.

במקרה שלנו אני מציע לך לקרוא את כל הת'רד לפני שאתה לוקח צדדים על נושא שאינך מתמצא בו.

את חוקי הפיסיקה לא ניתן לשנות וזה הדבר היחיד שהיה נתון למחלוקת פה!

מה גם שחוקי חשמל לא משתנים בין מטוס לרכב. מדובר על רמת בסיס פעולה של קבל ללא כניסה לפרטים.

פורסם

רגע אני רק להוסיף הערה(אני לא כל כך מבין בתחום)

אתה כל הזמן אומר שאתה מדבר על הקבל בצורה תאורטית ובסיסית

האחרים מדברים מתוך ניסיון מעשי אז יכול להיות שיש משהו גם בדבריך בצורה תאורטית אך גם בדברם בצד המעשי לא?

פורסם
קבלים יכולים להועיל במצב אחד בלבד:

כאשר מערכת החשמל תקינה מבחינת הספק זרם שיודע לייצר האלטרנטור, ומצבר שיודע לעבוד בשילוב עם האלטרנטור .

אחרי ששני התנאים הללו מתקבלים, ניתן להוסיף קבל על מנת לקבל את אותה עזרה רגעית שקבל יכול לתת.

כל עוד האלטרנטור לא יכול לספק את הדרישה של מערכת החשמל של הרכב ובנוסף עליה את דרישת מערכת הסטריאו, הוא אינו מועיל, והופך להיות טפיל (עלוקה) על מערכת החשמל שגם ככה אינה יכולה לספק את הנדרש ובתור צרכן הוא יוסיף חטא על פשע ויגזול עוד זרם מהחוסר הכללי גם כך.

מכיוון שהתרד' הזה המריא לגבולות חדשים, אני מצטט עצמי ורק אוסיף עוד משהו קטן על מה שכבר אמרתי בעבר (הלא רחוק).

אם כבר מערכת החשמל תקינה, ויש אלטרנטור שמסוגל לספק את כל צריכת החשמל של מערכת החשמל ברכב ובנוסף גם את המערכת וכמובן מצבר שעובד בהרמוניה מושלמת עם האלטרנטור.

אין לנו אפילו צורך בקבל!....

under construction..

פורסם
רגע אני רק להוסיף הערה(אני לא כל כך מבין בתחום)

אתה כל הזמן אומר שאתה מדבר על הקבל בצורה תאורטית ובסיסית

האחרים מדברים מתוך ניסיון מעשי אז יכול להיות שיש משהו גם בדבריך בצורה תאורטית אך גם בדברם בצד המעשי לא?

יתכן מעוד, לא שללתי את זה. ההפך אני חושב שאני אחד הכי פחות מנוסים כאן מבחינה מעשית ולכן כמו שרשמתי כבר בתחילת הת'רד. "יתכן ומעשית הדבר שונה אך אין כלל וויכוח לגבי תאוריה"

השלילה שהבחור ניסה להביא היא על הצד הפיסיקאלי שלא יעלה על הדעת כמות הקישקושים שהוא רשם.

פורסם

ומה בדיוק אתה רוצה להראות פה?

שבונים רכב תצוגה אז מכניסים גם קבלים, כדי שאנשים בדיוק כמוך שרואים את זה ילכו ויקנו כי "הם בטוח לא טועים".

אבל בנוגע לכמה שזה יעיל והאם זה נכון? אז התשובה תהיה שכן, גם הם טועים.

under construction..

• תוכן חדש...