Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה?

מקדימה ? מאחור?

כולל בניות פודים ופיבר?

או התקנה סטנדרטית?

כולל הרצת חיווט לאלמנטים?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הערכה של בין 70-120 שח לערך.[תלוי במקום ההתקנה ונהליו וכמובן בסוג הרכב,הרי שבפגו 205 קל ונוח יותר לבצע התקנה מאשר מאזדה לנטיס].

פורסם

תודה רבה לכם...

במקרה היום הייתי אצל מתקין והוא הציע לי במחיר של 300 שקל בטענה שהתקנה של קומפוננט יותר יקרה(הוא אומר שזה יותר עבודה כי פותחים את שתי הדלתות) למזלי לא התקנתי אותם עדיין ..

עזרתם לי המון ,שוב תודה.....

פורסם

אין הבדל כזה רציני בין התקנת סט קומפוננט לבין התקנה של רמקולים רגילים , גג 200 ש"ח עם הרצת חוטים , של תחשוב לשלם יותר .

פורסם
אין הבדל כזה רציני בין התקנת סט קומפוננט לבין התקנה של רמקולים רגילים , גג 200 ש"ח עם הרצת חוטים , של תחשוב לשלם יותר .

זאת אחת מהשטויות הכי גדולות שקראתי כאן בפורום.

לפותח השרשור - אני מציע לך לחסוך את ה-100-200 ש"ח ותתקין בעצמך. התוצאה לבטח תהיה זהה....

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

זה אותו הדבר בדיוק כמו להתקין רמקולים רגילים, רק שבקומפוננטים ישנה תוספת של טוויטרים+קופסא שהיא מפצלת את תדרי השמע.

כל מה שצריך לעשות זה: הכי פשוט, תחבר את הוופר(הרמקול הרגיל), כאילו הוא מחובר לבד, עצמאית, אחרי שתסיים לחבר אחד בכל צד, תעקוב אחרי הכבל שהולך לרמקול, ותראה איפה יש לך מקום, נניח בחלק בין הדלת לקונסולה המרכזית ברכב, החוטים עוברים מתחת לרגליים=מתחת לדשבורד, פשוט תחתוך שם את הכבל ותחבר באמצע את המעגל שמפצל את התדרים, זה נקרא קרוסאובר,תחתוך את הכבל שהולך לרמקול,תגלה את הקצוות שלו, את הצד שמגיע מהרדיו תחבר לכניסה של אותו קרוס ,את הצד שמגיע מהרמקול תחבר ליציאה של הקרוס שכתוב וופר, וכל מה שנותר לך זה למקם את הטוויטרים על הקורות או איפה שנוח לך, למשוך מהטוויטר חוט ולחבר אותו לאותו קרוס איפה שכתוב טוויטר.

אותו הדבר בשתי הצדדים, תקבע את הקרוס עם כמה אזיקונים ותדחף אותו מתחת לדשבורד.

זהו בעצם.

אגב, ההבדל בסאונד הוא עצום,לטובת הקומפוננט כמובן.

כמו כן בצורה יותר מקצועים אם תרצה, מוציאים את הפאנלים של הדלתות וממקמים את אותו קרוס בתוך הדלת.

אני אישית מעדיף שהקרוסים יהיו בתוך הרכב מוחבאים איפה שהוא.

בהצלחה.

פורסם
הערכה של בין 70-120 שח לערך.[תלוי במקום ההתקנה ונהליו וכמובן בסוג הרכב,הרי שבפגו 205 קל ונוח יותר לבצע התקנה מאשר מאזדה לנטיס].

אולי כדאי לבקש לשים בדביק את מחירי ההתקנות המומלצים ע"י חברי הפורום.

קומפוננט 70-120 ש"ח.

מאיפה המחיר הזה? מהתושבים החדשים של גוש-קטיף?

קצת היגיון ,נראה למישהו שב70 ש"ח,

1.יפרקו לכם 2 דלתות.

2.חלק מהמקרים צריך לשים הגבהות,כי הרמקול לא נכנס.

כמובן , רק אם רוצים למקם את הרמקול בצורה טובה.

3.להעביר חיווט לדלת , למקם את הרמקול בצורה טובה .

4.לחבר טויטרים.

5.לבדוק כיוונים בקרוס של הקומפוננט.

מי שחושב שזה עולה בין 70-120 ש"ח, שייהנה .

ד"א,

אסף , אולי כדאי לחכות שהעשן יתפוגג מהמסך לפני שרושמים הודעה,

כשיש עשן, המקשים לא ברורים.

ZZR

פורסם
אולי כדאי לבקש לשים בדביק את מחירי ההתקנות המומלצים ע"י חברי הפורום.

קומפוננט 70-120 ש"ח.

מאיפה המחיר הזה? מהתושבים החדשים של גוש-קטיף?

קצת היגיון ,נראה למישהו שב70 ש"ח,

1.יפרקו לכם 2 דלתות.

2.חלק מהמקרים צריך לשים הגבהות,כי הרמקול לא נכנס.

כמובן , רק אם רוצים למקם את הרמקול בצורה טובה.

3.להעביר חיווט לדלת , למקם את הרמקול בצורה טובה .

4.לחבר טויטרים.

5.לבדוק כיוונים בקרוס של הקומפוננט.

מי שחושב שזה עולה בין 70-120 ש"ח, שייהנה .

ד"א,

אסף , אולי כדאי לחכות שהעשן יתפוגג מהמסך לפני שרושמים הודעה,

כשיש עשן, המקשים לא ברורים.

עשיתי אחורה קדימה עם הרמקולים שלי.

פירוק 2 דלתות הקדמיות

הגדלת החורים של הטוויטרים בדלתות מקדימה

פירוק הדש-בורד האחורי

כל זה ב-100 שקל.

יש מציאות לא צריך לשלם מאות שקלים.

פורסם

מה זה קשור לנושא ?!

התקנת קומפוננט? כנראה שלא.

בסה"כ התקינו לך רמקולים עם חיווט קיים ברכב וחורים מוכנים (לרמקולים),

אני בטוח שזה גם לא לוקח הרבה זמן, וזה מחיר סביר, לא "מציאה" .

ZZR

פורסם
עניין אותי באמת לדעת,עד כמה אפשרי זה להתקין ר''ד וקומפוננט לבד.

אפשרי ומומלץ(כמובן עם ידע בסיסי בחשמל),או להתרחק?

אם אתה מתעניין בתחום (ואפילו אם לא ..) אפשרי מומלץ ואפילו רצוי :-) , פעם ראשונה אולי יקח קצת זמן , ותסתבך טיפה

אבל אז זה ישתלם שלא תאלץ לרוץ למתקין \ מישהוא מקצועי בעיניין , כדאי להחליף HU \ קומפוננט.

פורסם

ד"ר מידן,

להתנגח ראש בראש זה כבר חלק ממך..

אם היית קורא בין השורות היית יכול להבחין שציינתי את סוג הרכב כתלות בעלות ההתקנה,וכדרך אגב הזכרתי פגו 205 שכל הסיפור בדלת ב205 הם 4 ברגים שפותחים את הגריל ומפה הגישה מהירה וקלה עד להחלפת האלמנט,לא הגבהות לא חיתוכים ולא טיזי,קיבוע רגיל של האלמנט,הטויטרים והקרוס ].

[אצלינו בחדרה דבר כזה ברכב הספציפי הזה כולל הרצה של חיווט בסיסי עולה 70 שח,תתפלא!]

לבין מאזדה לאנטיס ששם כבר הסיפור יותר מורכב ומסובך ושם מן הסתם [כבר הזכרתי] המחיר יהיה שונה מהמחיר הנידרש כשמדובר בפגו 205.[אגב 120 שח היה המחיר שחברי שילם עבור התקנת מורל פולס בניסן אלמרה 97]

אני לא יודע אם אצליכם שם בסביון חירור 6*9 עולה 200$[איך שאתם מציגים זאת] כמה לוקחים על התקנה בסיסית של קומפוננט ,אבל באיזור שלי אילו המחירים[אם אתה בכוח רוצה לשמש ככבש ומחפש לעצמיך שוחט-זה כבר סיפור אחר]

• תוכן חדש...