Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב-5 בצהריים חזרתי מהים הבייתה המערכת הייתה באוטו הכל טוב ויפה

בשעה 6 וקצת יצאתי לכיוון האוטו במטרה ללכת לשחק כדורגל קצת ומה אני רואה?

גנבים מזד**נים שברו את הזכוכית וגנבו לי את 2 הרדיו דיסקים (הג'יי וי סי עם המסך מובנה והמסך של הנקווקס).

אני לא רוצה להגיד לכם איזה באסה זה לראות שפורצים לך לאוטו כי עד שאתם לא חווים את זה אז אי אפשר לתאר

אבל הקטע זה שאין כוח לטירטורים (משטרה ביטוח תיקון שמשה וכו')

מזלי שהמערכת מבוטחת...

אני רק רוצה לציין שאני בטוח שמי שגנב הכיר את המערכת שלי באוטו כי... גנבו רק אותה היה לי ארנק שם וכסף והכל ולא נגעו...

אז זהו רק רציתי לספר לכם ולהגיד לכם שתבטחו את המערכת כי תמיד יכול לבוא גנב מזד**ן ולהרוס את כל מה שהשקעתם עליו ו-ב'

שבוע טוב לכולם

נ.ב

עכשיו אני יוכל להביא משהו אחרי לא פחות ואף יותר טוב צפו להפתעות

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מבאס מאוד .

תגיד אם אין לי מקיף אני יכול לבטח את המערכת?

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

משתתף בצערך גם אני יודע מה זה :(

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

וואי כל כך מצער לשמוע. תודה שפירסמת את ההודעה, אם עד היום היה לי ספק בקשר לביטוח המערכת אני יכול להגיש שהשתכנעתי אחרי הפוסט שלך. פשוט עלות הביטוחים היא אסטרונומית.רוצים ממני יותר מ 4K בשנה רק לפאקינג מערכת! כל הזמן אני בהירהורים האם שווה.

אבל מסתבר שאין תחליף לראש שקט אחרי שאתה רואה כזה דבר.

פורסם

אני במקומך הייתי מפחד להתקין משהו חדש שהוא יוקרתי בגלל שאתה אומר שסימנו אותך וגנבו לך מתחת לבית ככה שתצפה לעוד ביקור של הגנבים.....

דרך אגב הפאנל של הגי וי סי היה ברכב וגנבו אותו?

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

בגלל זה אני... מוציא את הפאנל... תמיד!!!

מנמיך בשכונה!!! משתדל אפילו להחנות כשהפנל כבר מפורק...

לא פותח את תא המטען יותר מידי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בגלל זה אני... מוציא את הפאנל... תמיד!!!

מנמיך בשכונה!!! משתדל אפילו להחנות כשהפנל כבר מפורק...

לא פותח את תא המטען יותר מידי...

אחרי שגנבו לי סאב ומגבר לפני שנה (גם צמוד לבית) אני עושה אותו דבר מה שלנוס רשם בידיוק אחד לאחד.. טפו טפו טפו בינתיים זה עובד.

פורסם

אני גם נוהג ככה בדרך כלל אבל מה שידעתי שאני מגיע הבייתה מתארגן לי ויוצא לדרך באמצע היום מי חשב שיש להם החוצפה באמצע היום ברחוב שנחשב לראשי....

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

פורסם
אני במקומך הייתי מפחד להתקין משהו חדש שהוא יוקרתי בגלל שאתה אומר שסימנו אותך וגנבו לך מתחת לבית ככה שתצפה לעוד ביקור של הגנבים.....

דרך אגב הפאנל של הגי וי סי היה ברכב וגנבו אותו?

לא מפחיד שיהיה להם לתרופות ואל תדאג אני עכשיו הזמנתי עזעקת ביפר וגם אבא שלי ישים מצלמה מחוץ לבית שמצלמת 24 שעות ככה שנקווה שעכשיו זה יעזור...

אנחנו מחזיקים 3 רכבים וחבל שלכולם יפרצו...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...