Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה,החלטתי לגשר 4 ערוצים ל2 ערוצים (כל המגבר זה 6 ערוצים), עכשיו חיברתי בגישור את הקומפוננט הימני ליציאה הקדמית ואת השמאלי ליציאה האחורית. כאשר ה- הוא של רמקול שמאל וה+ הוא של רמקול ימין.

הכל עובד אבל יש לי הרגשה שאיבדתי את המידבאס איכשהו....יש מצב שאני הוזה? אני מרגיש שהסאונד נהיה חלול יותר,מיותר לציין שלא שיניתי חיתוכים ב60 הרץ לקומפוננטים ככה שאין סיבה שהם ישמעו בלי באס שלא כמו שהיה מקודם..

מישהו יודע במה יכולה להיות הבעיה?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

תבדוק את חיבורי הRCA שלך

- אתה צריך לנתק את הRCA של הרמקולים האחוריים מהמגבר משום שאתה לא משתמש בהם וגם לא ביציאת הRCA שלהם כרגע מה HU - הסאונד של הרמקולים הקדמיים אצלך נשלט רק מהRCA של יציאת הRCA של הפרונט בHU

מה שאתה צריך לעשות זה לקחת את הRCA של היציאה הקדמית - לפצל את צד ימין שלו עם מפצל RCA מנקבה אחת לשני זכרים ולחבר את שני צדדי הימין שהתקבלו לך לערוץ ששולט ברמקולים הימניים.

לקחת מפצל RCA שני - לחבר אותו לצד שמאל של הRCA של הרמקולים הקדמיים ולחבר את שני הקצוות המפוצלים של צד שמאל של כבל הRCA לשתי הכניסות שעכשיו הולכות לרמקול השמאלי... (הערוצים האחוריים במגבר)

גם לערוץ הקדמי וגם לערוץ האחורי במגבר אתה צריך לקבוע את אותו החיתוך בקרוס אובר

את הסאבוופר תשאיר כמו שהיה...

כשאתה מנגן לסט אחד מהערוץ הקדמי של הHU ולסט השני מהערוץ האחורי - אתה עדיין מגנן סטריאו, גישור עובד במונו ויכול להיות שזה משפיע - בגלל זה אני מציע לך לרדת לכבל RCA אחד ולפצל כל יציאה שלו ל2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יענו מה שאתה אומר זה שכרגע מתנגן אצלי הכל במונו? דווקא נשמע הגיוני...

בגדול לRCA שלי יש 4 יציאות זכר ו4 נקבה..מה שאתה אומר זה לפצל את זה לכבל של 2 כניסות ו4 יציאות נכון?

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

לא בדיוק,

מה שאני אומר זה שאתה מנגן לערוץ ימין שלך מהפרונט של הHU

ולערוץ שמאל שלך מהערוץ האחורי של הHU

תגביר את הכל בגישור - סבבה - אבל תנגן לערוצים של המגבר גם את הימין וגם את השמאל רק מהפרונט של הHU.

כלומר - את שתי הכניסות של כבל הRCA לרמקולים האחוריים - אל תשתמש בהם.

תיקח רק את כניסות הRCA של הפרונט מה HU ותפצל אותן - שתי צדדי הימין ילכו לערוצים ימין ושמאל במגבר שמנגנים לצד ימין ושני צדדי השמאל ילכו לכניסות ימין ושמאל של המגבר שמנגנים לצד השמאלי של הרכב.

ואת הRCA שבמקור מיועד לרמקולים האחוריים אל תשתמש בו.

מה שאתה עושה עד עכשיו זה להשתמש בערוץ ימין ושמאל של הקדמי - לרמקול למין

ובערוץ ימין ושמאל של האחורי - לרמקול שמאל

בזמן שאתה צריך לקחת מהערוץ הקדמי בלבד ולפצל אותו ככה שימין וימין ילכו לצד שמנגן במגבר את רמקול ימין

ושמאל ושמאל ילכו לצד במגבר שמנגן לרמקול שמאל.

אתה יכול גם לחבר כרגע את חיבורי הימין של חוטי הRCA רק לצד שמנגן בצד ימין

ואת חוטי שמאל של הRCA רק לצד שמנגן את רמקול שמאל - זה יתן תוצאה דומה

אבל אני מעדיף להשתמש בסיגנל אחד (ערוץ אחד) כשמדובר בזוג רמקולים - ולא בשני ערוצים של הHU.

לכל צד - תיתן את הצד שלו - על תערבב ברמקול ימין חוטים שקשורים לצד שמאל וההפך

תבדוק גם את ההגדרות בקרוס של הערוץ האחורי בHU.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...