Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

בחיפושים פה ראיתי שהמון ממליצים לבנות תיבה באופן עצמאי - מה שיכול משמעותית להוזיל עלויות, ובעיקר גם ליצור התאמה אישית.

אני רוצה לבנות תיבה ל CVR12 של KICKER. הרכה הוא הונדה סיוויק 97. שומע בעיקר האוס,טראנס ומוזיקה שחורה. הבנתי שהכי תתאים לי תיבה אטומה, אך בגלל סוג הרכב- ההעדפה הועברה לכיוון תיבה פתוחה (VENTED) .יודע שיש פה המון שהפנו אותם לתוכנה להציב מספרים , אבל לצערי אין לי זמן להתבחבש עם תוכנות, קל וחומר בגלל שאין לי שמץ של מושג מה אומרים כל המספרים וכל המונחים, וכרגע קצר זמני מלהכנס וללמוד אותם.

אודה מאוד למי שיוכל "לעשות" בשבילי את עבודות החישוב ולאמר לי את מידות התיבה שאצטרך, כולל מיקומי הרמקול והפורט ועומקו.

כמו כן- אשמח אם תפנו אותי לנגר מבין עניין שהתנסיתם איתו בבניית תיבה לסאב- ויצאתם מרוצים.

כמה אמורה לעלות העבודה+החומרים של תיבה כזאת ?

תודה לכל מי שיכול לעזור.

שאולי.

פורסם

מצטער שאין לי כוח לעשות את שוב...עשיתי את זה בעבר בשביל מישהו ששאל לגבי תיבה של C12

כנס לאתר www.kicker.com

כנס לחוברת הסברה(מניואל) של CVR

יש שם מידות לתיבה פתוחה ותיבה סגורה.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

עשיתי את זה .... דיי מובן מה שקורה שם אך הם נותנים 3 וא 4 אפשרויות, ואינני יודע מה ההבדל בניהן.

זאת ועוד- הבנתי שעדיף תמיד שאחת או אפילו 2 מדפנות התיבה יהיו בזוית- ובאתר התיבה שמוג=דגמת הינה מלבנית לחלוטין.

אולי בכל זאת קצת עזרה ממישהו ??

תודה

פורסם

ה3 - 4 אפשרויות האלו הם לפי הגודל של הסאבים (8 עד 15 אינץ) אתה צריך את התיבה של ה 12 (אני מניח..).

http://www.kicker.com/06/tech-support/manuals/manuals/2005/2005%20CompVR%20Sub%20Manual.pdf

פה יש לך את המידות לתיבה האטומה (שים לב אתה צריך את ה CVR12)

פורסם

נ.ב.

מישהו יכול להמליץ על נגר טוב באיזור המרכז (ת"א והסביבה) לבניית תיבה לפני מידות שאתן לו- ובמחיר סביר ?

• תוכן חדש...