Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפעם אחת שכתבתי כאן וההודעה שלי נמחקה כי אלוהים יודע למה הפעם אני מקווה שאני לא עושה משהו שהוא לא בסדר ושלא יימחקו לי את ההודעה הפעם :")

מישהו יכול להמליץ לי על מקום להתקין בו מערכת באוטו שעושה עבודה מקצועית באיזור חולון-בת ים/ת"א?

אני אישית מכיר בחולון 3 מקומות - "צחי מערכות" "פאר הרכב" ו "אס אר סיסטם".. מישהו כאן מכיר את אחד מהמקומות האלו ויודע להגיד אם הם עושים עבודה טובה?

פורסם

על צחי מערכות שמעתי רק דברים טובים את השאר אני לא מכיר

עוד מקום שאני יכול להגיד לך שהוא טוב כי אני עשיתי שם התקנה הוא גריז מערכות, ראשון לציון, אזור תעשיה הישן, רחוב משה בקר 32

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

אם אתה רוצה אפילו בניה יפה יש מקום בהוד השרון שנקרא "תומקאר" שמנהל אותו רמי קרדי אחד מהאנשים היותר טובים שיש..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

בעיקרון על מוצרים שניופאן מייבאת חבר מארגן לי הנחה עצבנית.. לכן חשבתי בכיוון של קנווד.. על קומפוננט לא נראה לי שאני אלך כי הבנתי שזה יחסית יקר..

אני מתכנן להשקיע על כל הסיפור בין 1500 ל 2000 שקל על הכל

פורסם

בתקציב של 2000

אפשר להרכיב גם אחוריים גם רדיו דיסק וגם קומפוננט

אילו חברות ניופאן מביאים לישראל אתה יודע?

חוץ מקנווד?

מה המבחר?

כדי שנוכל להמליץ לך על הטוב ביותר

הרדיו דיסקים של קנווד בסדר גמור לא עושים ביות ואפשר לקבל עליהם 4 שנים אחריות

פורסם

סרגיי אז אם אני רוצה שיהיה לי משהו ברמה סבירה + שייתן לי סאונד עם איכות יחסית טובה אבל בלי יותר מידי עוצמה קנווד יספק אותי?

ואם אני מוסיף גם קומפוננט ביחד עם הזוג האחורי אבל לא מוסיף מגבר -ז"א כל הרמקולים ייקבלו את ההספק שלהם רק מהד יוניט - ההד יוניט יצליח להעביר מספיק הספק לכל הרמקולים? ז"א לא צריך מגבר בשביל ארבעה רמקולים כשעוד 2 מהם הם קומפוננט?

בכל אופן על איזה קומפוננט אתה ממליץ לי?

לגבי מה המחבר שיש לניופאן אני לא כל כך יודע... נראה לי שניופאן מייבאת גם את jbl... יותר מזה לגבי מערכות לרכב אין לי מושג מה ניופאן מביאים.. חבל שלא שאלתי כשהייתה לי הזדמנות לברר את זה..

בוא אני אגיד לך כזה דבר - ברכב הקודם שלי היה לי מערכת של פיוניר לא זוכר איזה דגם אבל היא הייתה לא רעה בכלל + פלוס רמקולים 6*9 של פיוניר של 240 וואט (או שזה היה 230..לא זוכר..) והם נתנו לי סאונד שממש הייתי מרוצה ממנו וגם עוצמה מספיק סבירה כי אני לא מחפש לעשות מהאוטו שלי דיסקוטק..

קנווד לדעתך ייתן לי תמורה מספקת? אני אצא מרוצה עם קנווד?

mormaish - מה זה רינתיה?

פורסם

רינתה זה מושב

קנווד הם בסדר גמור אתה תיהיה מרוצה מהם בדיוק כמו מפיונר

רמקולים 6X9 של קנווד ידועים כרמקולים שנותנים באס טוב

וזה טוב בישבילך כי אתה לא מרכיב סאב אז אתה צריך לקבל את מקסימום הבאס מה 6X9

לגבי קומפוננט תגיד לי מה המבחר שיש לך שם

כי לי לא בדיוק ידוע מה הם כל החברות שניופאן מביאים לישראל

פורסם

אז זהו שגם אני לא יודע מה כל החברות שניופאן מייבאים.. אני אנסה לברר ואחזור לכאן אם תשובה.. בינתיים המון תודה על העזרה עד כה :")

אבל בלי קשר לא בטוח שאני אקנה גם את הקומפוננט דרך אותו חבר אז בגדול אם אתה יכול להמליץ לי על משהו טוב אני אשמח :) הבנתי שמורל פולס זה ממש טוב לא?

פורסם

בגלל זה חשוב לחפש קומפוננט מתאים להגברה של רדיו דיסק ולא סתם כל קומפוננט

ואתה בהחלט יכול להיות מרוצה מהגברה של רדיו דיסק ברגע שהרכיבים מתאימים לו ישמעו טוב

ברור שאם תרכיב לרדיו דיסק רמקולים חזקים יותר מדי זה לא יהיה טוב

לכן הפיתוי של כל הוואטים זה טוב אבל לא שימושי

הקומפוננט גג שיהיה 50 RMS אותו הדבר לגבי ה 6X9

אז אתה אומר שאתה יכול להביא גם מוצרים של ג'יביאל במחירים טובים?

פורסם

לגבי העובדה שאם אני לא מוסיף מגבר -אני יודע שאני צריך לשים רמקולים בלי יותר מידי וואט כי בלי מגבר ועם רמקולים עם הספק וואט גבוה אני לא אקבל איכות טובה נכון? אם אני לא שם מגבר עדיף לי ללכת על רמקול עם פחות הספק את זה למען האמת כבר ידעתי :")

לגבי הקומפוננט לא חשבתי על אותו עניין אבל עכשיו שאמרת לי את זה אז מן הסתם שזה תקף גם בקומפוננט כמו ב6*9 כי אם המערכת בלי מגבר לא תתן הספק מספק לרמקול אז הוא לא ינוצל כמו שצריך וכתוצאה מכך לא ייתן איכות מספקת נכון?

לגביי ג'ייביאל אם ניופאן מייבאת אותם אז גם עליהם אני יכול להוציא מחיר טוב

נכנסתי לאתר של ניופאן לברר מה הם מייבאים - מבין כל החברות שיש שם יש את החברות הבאות שגם מייצרות מערכות לרכב - קנווד כמובן, jbl וגם פיילוט.. לגבי שאר החברות שראיתי שם רובן אני יודע שלא מייצרות מערכות לרכב וכל השאר פשוט לא ידעתי...

• תוכן חדש...