Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת אני צריך ק תפאנל של אלפיין cde 9845

איפה אני קונה באזור חיפה קריות ובסביבה

תודה מראש

פורסם

ליאור מולטימדייה הוא נמצא בימאיים מאוד מומלץ יש לך את אור מצת בעל המקום הוא דני זומרשטיין גם מאוד מומלץ יש לך את אוטוס פחות מומלץ עקב מחירים בשמיים יש לך את ניסים בלילה גם פחות מומלץ עקב מחירים....

כל אלה באזור חיפה יש לך גם חנות ליד צומת קרית אתא אני לא זוכר את ההשם של החנות אבל גם פחות מומלץ מחירים יקרים

פורסם

הצעה מההנהלה:

שמור את הדעות שלך לעצמך, אנחנו לא מעודדים דברים כאלו בפורום.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

עשיתי בירורים במקומות שציינתם אבל הרוב אומרים שאין להם תדגם הזה

והיו כמה שאמרו שהם יחפשו במלאי ויתקשרו אליי .... עד עכשיו אני מחכה כנראה סתם בולשיט

פורסם

שמע זה לא בולשיט,זה לא קל לימצוא "רק את הפנאל" לרדיו דיסק... לפעמיים אם אבדת את הפאנל אתה יכול ליזרוק את הרדיו דיסק וליקנות חדש כיוון שלהביא פאנל יצא יותר יקר מחדש. אז קשה לי לאמין שתימצא רק פאנל...

פורסם

תראה פניתי ליבואן אפריל טקליין שהם אמורים להיות האמא של הגנבים והם רוצים רק 600 שקל על הפאנל שזה מחיר סביר בנתיים אחרי שביררתי בכמה מקומות אחד רוצה 1000 אחד 800 ...

פשוט הבעיה אצלם שאני צריך להזמין את זה ורק אחרי חודש אני יקבל תפאנל וזה די מבאס

פורסם

שמע אני מכיר את זה אישית מעוזי רדיו יבואן פיוניר ששם המחירים שחיטה....אבל אם אתה אומר שפאנל חדש עולה 600 שקל לדעתי לך על זה שווה לחכות...

*** מה קרה לפאנל המקורי שלך? ניגנב ?נישכח?

פורסם

אני הייתי מתחיל לחפש באי-ביי. יהיה הרבה יותר זול ולא יקחו מכס.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...