Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הIMAGE DYNAMICS id10v3.2 הוא 250RMS?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אני שוקל להביא אחד כזה[מעבר לכיוון הSQ].

עכשיו באתר רשום שהוא 400RMS ,אבל יש מקומות באתר שהוא רשום כ250RMS.

באתרים בחו"ל בפורומים אומרים שאפשר לתת לו בכייף 400RMS הזנה ואפילו יותר. יש אחד שנותן לו כבר חצי שנה 1400RMS בתיבה פורט ובכייף...

אז מה לעזעזל הולך פה עם הדגם של הסאב הזה? מה הוא סופרמן?

כמה RMS הוא מסוגל נקי לקבל? כמה הוא מוצהר?

אני מתכנן להביא אחד כזה בגירסת DVC4OHM לעבוד איתו עם מונו שנותן ב2 אוהם 450RMS ...

עזרה מהמבינים פה בעניין[לא מדובר פה על פיוניכס לאנזר וכל החרא מסביב].

ובבקשה כמה שיותר דחוף [הקניה אמורה להתבצע עוד היום גג בהמשך השבוע,וזה לא רלוונטי איך השגתי את הסאב הזה וכל זה..]

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין לי מושג, אבל הייתי פועל עפ"י הוראות היצרן, נראה לי שהם מספיק רציניים לא?....

אני הייתי מחבר לו מגבר שנותן 500 וואט RMS. זה כלל האצבע שלי.

אפשר לשאול איך אתה קונה אותו? וכמה עולה אחד כזה?

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

הקטע הוא שהיצרן באתר מורה שהסאב 400RMS בנירת ותעודת לידה רשום 250,בפועל יש עוד 2 מכרים שיש להם את הסאב אחד מהם מוזן ממונו של גולד אוקטן 400RMS והשני מגישור של 300 נקי. בחול יש אחד שנותן לו 1400 נקי,מה הולך פה. כמה לעזעזל הסאב הזה אמור בתאכלס לספוג [בלי לפגוע בו בטווח הארוך] בכל זאת לא נעים לדפוק סאב כזה ...

פורסם

הבנתי אותך...

יכול להיות שהסאב יכול לקבל RMS של עד 400. והם ממליצים על 250 כממוצע כלשהו....זה באמת קצת מוזר מה שאתה אומר.

אני חושב ששווה לשלוח מייל או להתקשר לחברה...:?:

לא אמרת מאיפה אתה מזמין ובכמה...אתה יכול גם לשלוח בפרטי אם אתה לא מעוניין לחשוף...

פורסם

כל עוד הוא לא בידיי אני לא אחשוף נתונים באוויר,נכון לעכשיו לא רלוונטי בכמה או מאיפה,בהנחה והוא יהיה בידיי אני יחשוף.

פורסם

fare enough...

תעדכן אותנו בעניין, אני אישית מאוד אשמח לשמוע את הסאב הזה.

אני גם בהליך שדרוג סאב...

חשבתי על JL, אבל אני עדיין מתלבט. אני לא חושב שיש לי צורך בחזקים יותר, כמו ה 12W7.

חשבתי על W6 או W3, למרות שנראה לי שה W3 קצת חלש לי... (הכל בגרסות ה ''10).

• תוכן חדש...