Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

S4.12.VC2

מישהו מכיר את הסאב הזה ? ראיתי שפרסמו אותו בפורום לא מזמן ב950 ש"ח.. האם הוא שווה את המחיר ?

אני מחפש סאבוופר חזק בארץ עד 1200 ש"ח.. תודה לכל העונים

פורסם

אני קניתי לפני כמה ימים את הקיקר CVR ב1200 ש"ח כולל תיבה מקורית והתקנה (אצל אילן כלבו לרכב בקריות שהוא לא זול בכלל ) אני חושב שהוא סאב חזק מוציא 400 RMS - ממליץ עליו

HU:pioneer deh4850mp

FRONT: morel pulse 6 components

BACK: morel pulse 6x9

AMP: soundstream lw 4.480

SUB: kicker cvr 10'

AMP: jbl 300.1

פורסם

אני שמעתי המון על הסאב הזה, הייתי רוצה קצת יותר חוות דעת על הליטינג אודיו שרשמתי ..

מישהו מכיר / התנסה ?

פורסם

לזה שמעליי הוא גנב ממך פשוט הקיקר עולה בלי תיבה 700 ש"ח ועוד תיבה מקורית עוד 200 ש"ח גג!

ובנוגע לשאלה הסאב הוא סאב טוב יצא לי לשמוע אותו פשוט נהנתי!

פורסם

אלעד, אתה יכול לפרט מעבר ל'טוב' ?

הוא יוצא עוצמתי מהCVR ? איך האיכות שלו ? שווה את המחיר שלו ?? האם יש סאב אחר שהיית מביא במחיר של עד 1200 ש"ח או שהיית הולך עליו ?

תודה.

פורסם

העוצמה יותר חשובה, השאלה אם הוא היה ממש חזק או חוזק בינוני ??

והאם הוא ממש לא מדוייק (נגיד כמו הפיוניר) ?

• תוכן חדש...