Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מה שלומכם !!

אני כבר חשבתי לקנות את המגבר מאק אודיו Z-4200 והרבה אנשים בפורום זה אכן המליצו לי עליו בחום בתחום התקציב שלי !! ( תקציב של לערך 1200ש"ח), אולם אחרי שקראתי כאן עוד הרבה שאלות ותשובות אני כבר יצאתי מבולבל וכבר לא בטוח בעצמי מה כדאי לי לקנות

מה עדיף בתחום התקציב שלי - המאק אודיו או המגבר המדובר ביותר כאן בפורום הגי בי אל ?

אם הגי בי אל עדיף אז כמה עולה הגי בי אל ואיפוא ( מה הדגם של הגי בי אל המדובר - מצטער שכחתי )?

אם אף אחד משניהם לא אז האם תוכלו בבקשה להנחות אותי מה כן עדיף ( חברה ודגם בבקשה כי אני לא מתמצא עד כדי כך ) וכמה זה אמור לעלות ?

ועוד שאלה אחת - על ניפלאותיו ושביעות הרצון של לקוחות רבים בפורום זה ממגבר הגי בי אל קראתי הרבה אך האם יש מישהו שקנה התקין וניסה כדי שיוכל לומר לי מה דעתו על המאק אודיו Z-4200 כי עד עכשיו קיבלתי את הרושם שאומנם יש שממליצים עליו אך כמעט איש לא באמת !! קנה אותו וניסה אותו - חוות דעתכם על המגבר ( מתוך שמיעה ועבודה איתו ) יתקבלו בברכה

בתודה מראש

SKI FARM

פורסם

אני התנסתי עם 2 המגברים(והרבה יותר מפעם אחת:p).

בתמורה למחיר המאק-אודיו הוא פנטסטי.

מגבר מאוד אמין.

פשוט סוס עבודה...

אני ממליץ עליו בחום.

under construction..

פורסם
תן יותר פרטים.

מה אתה רוצה להגביר על המגברים:roll:

אני רוצה להגביר על המגבר סט קומפוננט של מורל דוטק (עם אופצייה לשדרג לטוויטרים של MT22 )

וכן 2 רמקולי 6*9 של פיוניר (של 300 וואט - שיש לי כבר )

סאב - לא כרגע אלא בהמשך

אז שוב אילו מהשתיים (מאק אודיו או הגי בי אל ) עדיף בתקציב של 1200 ש"ח

וכן מה הבדל האיכות ביניהם ?

SKI FARM

פורסם
אני התנסתי עם 2 המגברים(והרבה יותר מפעם אחת:p).

בתמורה למחיר המאק-אודיו הוא פנטסטי.

מגבר מאוד אמין.

פשוט סוס עבודה...

אני ממליץ עליו בחום.

איך התרשמתה מביצועיו של המגבר ( איכות צליל לאורך כל ספקטרום העוצמה שלו, דחיסות שלו, ובכלל !! ) מה "הלבשתה" עליו (רמקולים וכ"ו), וחוץ מאמינות שהתרשמתי שיש לו איך הוא מוגדר בכללי:

מגבר איכותי !! או מגבר טוב עד איכותי במסגרת !! תקציב של 1200 ש"ח

בתודה

SKI FARM

פורסם

ידידי היקר SKI FARM.

אתה שואל איך התרשמתי?

אז אני יענה לך מבלי לענות על השאלות המוזרות שאתה שואל אותי (דחיסות המגבר?:shock: ).

מדובר על מגבר פשוט, זול לא משהו מיוחד כלל.

אם התקציב היה גדול יותר הייתי ממליץ על מגבר אחר.

אתה משלם 1140 ש"ח על מגבר, זה לא היי-אנד ולא מתקרב לכך, מדובר על מגבר פשוט מאוד שמספק את הסחורה עבור התשלום(היחסית זול) שאתה משלם.

הוא אמין, וזה הכי חשוב.

במחיר של עד 1200-1300 ש"ח אין לו מתחרים .

under construction..

פורסם

לי אין נסיון עם המגבר הנ"ל, רק הייתי רוצה לציין משהו מוזר, המגבר הזה נמכר גם תחת שם אחר "פולס אודיו", שד"א אם מורידים את המדבקה מגלים את הכיתוב "מאק אודיו". אין לי הסבר אבל לי זה נראה מאוד מוזר כמו כן החברה עצמה ממה שאני מבין זה סטייל בי 52 וקליפורניה טראח, זאת אומרת רמה אחת מתחת לJBL, מבחינתי אין בכלל מה להשוות בין 2 המגברים (למרות שהם עושים את אותה העבודה)

JBL זאת לפחות פירמה עם שם טוב. ומזה מאק אודיו??

http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=141435397&sog=T-Amplifier

E46 330CI

פורסם

מאזאפאקה... אני גם כן שאלתי את השאלה הזאת לא מזמן

מתברר שמק-צ'יקן זו חברה גרמנית עם שם מוכר מאוד בשוק, יש להם כמה סדרות שמורכבות מרכיבים מאוד איכותיים כמו למשל סדרת המאק-אטאק שמבוססת רובה על רכיבים של חברת על שנקראת "סאנקן" - חברי פורום יודעי דבר חשפו את המידע הזה בפניי - ההבנה שלי בהגברה בתחומים מסויימים היא קצת יותר מבסיסית אבל במגברים של אודיו אני מחשיב את עצמי בור.

מקריאת ת'רדים רבים בפורום הזה - המגבר המדובר של JBL נופל בהרבה מרמת המתחרה שציינת, הוא עובד בתקנים שונים מהמק-צ'יקן ובעוצמות גבוהות נחשב כבעל אחוז עיוות גבוה. המגבר של JBL הינו כלי עבודה רגיש מאוד יחסית למגברים אחרים - תופעות חוזרות ונשנות של שריפת טוויטרים בעיקר של מוראל בגלל כוון לקוי ודווחים על ירידה למצב של פרוטקשיין - שזה דבר שקורה לא רק במגבר הזה של JBL...

הJBL לדעתי נותן לך תמורה הרבה יותר נמוכה יחסית למתחרה שלו אם כי הוא אכן מגבר חזק, מבית טוב וגם מתאפיין בעיצוב יפה.

אני הייתי גם הולך על המק-אודיו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם אני הייתי הולך על המאק אודיו.

יש אותו למישהו שאני מכיר והוא מרים יפה סט קומפוננט של פייס(לא יודע איזה בדיוק), ועוד סאב של פייס.

ולא היו לו בעיות.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
ידידי היקר SKI FARM.

אתה שואל איך התרשמתי?

אז אני יענה לך מבלי לענות על השאלות המוזרות שאתה שואל אותי (דחיסות המגבר?:shock: ).

.

אני מקווה שלא העלבתי אף אחד או נתתי רושם של אחד שסתם שואל שאלות מוזרות כדי להעביר את הזמן

אני פשוט חסר ידע בתחום המגברים לרכב ובכלל בהגברה ולכן גם רמת השאלות שלי היא אולי בסיסית ולא כל כך מדויקת או ברורה אבל בשביל אחד שלא יודע כלום כמוני התשובות שאני מקבל נותנות קצת אור !!

בתקווה שלא תיקחו את שאלותי לכיוונים לא נכונים

SKI FARM

פורסם

אנשים אני שאלתי בערך את אותה שאלה לפני מספר ימים ואמרו לי ללכת על הג'י בי אל ועכשיו אתם אומרים שעדיף את ה-Z4200 אפשר בבקשה להחליט כי אני כל פעם שאני רוצה לגשת לקנוטת אני רואה פה משהו אחר וזהו השרשור שדיברתי עליו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=121252

פורסם

אופיר.

גם בתרד' שאתה פתחת אנשים המליצו גם על הJBL וגם על המאק-אודיו.

זה שאתה בחרת לבחור המלצות על הJBL מפי אנשים משבעלי אותו מגבר זה כבר בעיה שלך.

בפועל, אני אישית ממליץ מבין שניהם על המאק-אודיו Z4200, מגבר טוב,אמין ופשוט.

במחיר של עד כ1300-1400 ש"ח אין לו ממש מתחרים.

גם האוריון 4004 או הרוקפורד 4004, דרך האינפינטי והJBL 75.4.

זו דעתי והיא מתבססת על נסיון של כשנה וחצי עם המון מגברים כאלו (עשרות...) ואני רק יכול לשבח את תמורתו למחיר.

ניר

under construction..

פורסם

אני ממליץ שתלך על מה שיותר זול ,ההבדלים בין המאק אודיו לJBL מיזערים .

הJBL לא מעוות אם מכוונים נכון אם רגש ,וזה קצת מוזר שרק טוויטרים של מורל נשרפים לא??

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

===================================

פורסם

בפועל, אני אישית ממליץ מבין שניהם על המאק-אודיו Z4200, מגבר טוב,אמין ופשוט.

במחיר של עד כ1300-1400 ש"ח אין לו ממש מתחרים.

גם האוריון 4004 או הרוקפורד 4004, דרך האינפינטי והJBL 75.4.

זו דעתי והיא מתבססת על נסיון של כשנה וחצי עם המון מגברים כאלו (עשרות...) ואני רק יכול לשבח את תמורתו למחיר.

ניר

כלומר אם הבנתי אותך נכון ניר אז לדעתך ומתוך ניסיונך המאק אודיו Z-4200 עדיף על האוריון, הרוקפור, האינפיניטי, ואפילו על הגי בי אל !!, אז לחידוד הבנתי אשאל (ואל תיקח את הניסוח קשה מדי )

במה המאק אודיו Z4200 עדיף על כל ארבעת המגברים שהזכרתה - חוץ מאמינות שאת זה אפילו אני הצלחתי להבין ?

בתודה רבה על הסבלנות והתשובות המפורטות

SKI FARM

פורסם
אני ממליץ שתלך על מה שיותר זול ,ההבדלים בין המאק אודיו לJBL מיזערים .

הJBL לא מעוות אם מכוונים נכון אם רגש ,וזה קצת מוזר שרק טוויטרים של מורל נשרפים לא??

1.לא מכוונים מערכת עם רגש, מכוונים מערכת עם האוזניים.

2. לרוב האנשים אין את היכולת הבחנה באוזן של מה מעוות ומה לא ,וגם הרוב לא יודע למה בכלל להקשיב...

3.כל טוויטר של כל חברה יכול להשרף על כל מגבר.

הטוויטר היחידי של מורל שעשה איזושהיא "בעיה" היה הMT11(שבמקור משודך לדוטק) ואצלו הייתה בעיה שהמובילים הפנימיים היו מתנתקים(לא נשרפים) כתוצאה מעיוות גבוה או מעוצמה גבוהה מידי, אבל עדיין בכיוון נכון מעולם לא נשרף לי כזה טוויטר.

אבל גם פה מדובר על כיוון נכון = הגורם האנושי.

מאוד קל לזרוק ולהשמיץ חברות ומוצרים על גבי הפורום.

אל תשכחו אבל שיש מוצרים שהם פופלריים יותר וחלק פופלריים פחות.

מן הסתם אם חצי מהפורום רכש את הJBL75.4 בדיוטי פרי ב200$, הוא ימליץ מטבעו על המגבר הזה.

מה גם שחצי מהתגובות יהיו לטובת המגבר הזה.

גם אם הוא לא טוב, אנשים ימליצו עליו , למה?- ככה!, "כי אני לא יצא פראייר!".

מצד שני חצי מהפורום גם נוסע ברכב עם מורל דוטק MK2, ולכן אתה שומע ש"טוויטרים נשרפים".

ככל שהמוצר פופלארי יותר ככה אתה תשמע יותר ביקורות, בין אם הם חיוביות או שליליות.

under construction..

• תוכן חדש...