פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 956 צפיות
ראיתי בפומפה את הטוויטרים האלה מישהו מכיר תחברה הזאת? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=AT20&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=178 או יש המלצה לזוג טוויטרים אחרים עד 600 ש"ח ואני אוהב איכות לא כאלה צורמים תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מגבר סוני (ככה הוא טוען) v12 250*4 w ב400 שקל. שווה או לא?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה?? בבקשה זה מאוד חשוב לי מי שמכיר את המכשיר שיגיב....... jvc kdar 20
הודעה אחרונה מאת מהיר^ועצבני, -
- 0 תגובות
- 681 צפיות
רכשתי את הרדיו דיסק הבא: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=291 הייתי רוצה לדעת איך לכוון את המערכת שהתוצאה תהיה כמה שיותר טובה, אם זה עוזר אני אוהב לשמוע בעיקר היפ הופ והאוסים. וגם יש לי כפתור ברדיו דיסק שקוראים לו פלייליסט, בספר הדרכה כתוב ככה: turn on or off the play list mode זה אומר שאני יכול ללחוץ על זה וזה יציג לי את כל רשימת השירים שלי? אני ניסיתי אבל לא הצלחתי יש אולי איזושהי שיטה שזה יציג את זה? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת פונטו HGT, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני נוסע לתאילנד בעוד כמה ימים לבנגקוק, ואני מעוניין לרכוש שם סט קומפוננטים. השאלה היא האם במחיר של מורל פולס אני יכול לרכוש שם משהו יותר טוב(אם יש שם בכלל )?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 989 צפיות
יש לי מגבר אלפיין(2/3/4 ערוצים) מקורי דגם MRP-F306 מיובא מספרד שע"פ הנתונים בחוברת שלו הוא מוציא עוצמת RMS של 30W לכל ערוץ (ב- 4 ohom) או 40W לכל ערוץ (ב- 2 ohms) או 80W ( בגישור , ב- 4 ohms ). השאלה שלי היא איזה סאב יכול להתאים ובתקציב 400-500 ש"ח? כבר קניתי את כל החלקים למערכת שתורכב בסוזוקי סוויפט 95' : -רדיו דיסק קנווד דגם 434 -אחוריים 6*9 JBL rms 70w - קדמיים 4 אינץ' 20 rms קנווד - טוויטרים jbl עם 50W rms אשמח לקבל תשובה כי נראה לי שסאב פיוניר 12 אינץ' דגם 306 הכי משתלם(מחיר-איכות).
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים שלום. אחותי עשתה תאונה עם הרכב וניכנסה במישהו מאחורה... בתאונה היא הרסה את החיישן (כפתור) שנימצא במיכסה מנוע ובודק אם הוא פתוח או לא ומאז האזעקה תמיד חושבת שהוא פתוח. השאלה היא מאיפה אני יכול ליקנות כפתור כזה ונאם מוחרים כאלא ביכלל?? תודה יבגני.
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סאב 15" חזק! יש המלצות? בבקשה אם אתם יודעים גם מחירים ו/או קישורים אני אשמח
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום כולם הייתי שמח לקבל המלצה וקנה מידה למחיר על התקנת בד אקוסטי במגש האחורי. אני רוצה לחסל את אלמנת הויזואליות לחלוטין שלא יאו כלום אני אשמח להמלצות תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה להזמין טויטרים מחו"ל, בדרך החוקית כמובן, והשאלה : האם אני אצתרך לשלם מכס עליהם, לדוגמה עם המחיר 100$ ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.mtxaudio.com/caraudio/archive/thunder275x.cfm לא הבנתי מהנתונים האלה יותר מידי,אבל קראתי בכמה מקומותש הוא אנדר רייטד רציני.
הודעה אחרונה מאת avi-b, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מתכוון להרכיב סט קומפ' באוטו הבעיה היא שבדלתות המצב קצת לא אפשרי מבעיה של חדירת מים בצורה קטסטרופלית בדלתות (הרכב המדובר הוא חיפושית שסביר מאוד להניח שגילה עולה על גיל האמא שלכם, בלא שום מטרה לפגוע) הרעיון הוא לשים את הסט בתוך תיבות בצידיי האוטו בחלק התחתון (זה אפשרי לכל המתעניין), השאלה היא האם רצוי לשים בתיבות הללו פורט או להשאירן אטומות ? תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את המגילה הזאת ולכל העונה עליה, שלכם, יניב הצעירוס הקומפ' הוא פשוט למדי, הורד מאוקטביה שעברה טוטאלוסט הספק מקסימלי 45 RMS לפי הידוע לי, מוגבר ע"י ר"ד דיסק פשוט שמספק לו 22 RMS מסכנים, התיבה המתוכננת תהיה בצורת משולש ולא מרובעת (תראה כמו מעיין רמפה קטנ…
הודעה אחרונה מאת Farjeman, -
-
במפגש האחרון בחיפה נגנבה מכונית על שלט ע"י אחד מחבריי הפורום! בתחנת הדלק שבה נערך המפגש מותקנות מצלמות שתיעדו את המעשה, אני נותן במה כאן בפורום לגנב ליצור איתי קשר במטרה להחזיר את הפריט לפני פנייה לרשויות החוק,במידה והפריט יוחזר לא יינקטו הליכים! מי שהיה קשור בצורה ישירה או עקיפה למעשה שים לב - המצלמות תיעדו את כל הנוכחים! בתודה עופר
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 819 צפיות
זהו הסאב. http://www.cardomain.com/item/INFREF1040W חבר שלי מביא אותו מארצות הברית ביחד איתו... מה אתם אומרים עליו? הסאב הולך לשבת בתוך סיטרואן AX שזהו כמעט הרכב הכי קטן שנוסע על כבישי ישראל...אז 10' יספיק לו. הוא מחפש בסאונד שלו SQ ולא SPL.
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חבר'ה.. יש לי סט הייבריד אוביישן (כמו למחצית מאיתנו ).. עכשיו מעניין אותי לחבר אותו בבי-אמפינג.. איזה קרוס אקטיבי מומלץ? האם להזמין מחו"ל? או שיש מקום משתלם לקנות אותו בארץ? לא התנסיתי ולא שמעתי את הסט בבי אמפינג והבנתי שזה עולם אחר לגמרי... דרך אגב, יש ברשותי אקולייזר Clarion 744 שעוד לא הותקן, האם הוא יכול לעשות את העבודה? (הוא גם קרוסאובר אקטיבי לפי מה שהבנתי) דעתכם חשובה
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
איך המגבר DA-1404 לא רק מבחינת עוצמה אלה גם איכות הייתי מעדיף גם תגובה של מישהו שהיה לו את המגבר. ואם שווה בכלל להביא DRAGSTER...
הודעה אחרונה מאת דביר יהודה, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ממצב כל באי הפורום?! אני לא כ"כ פעיל, אבל אני גולש כאן כבר המון זמן והספקתי ללמוד ה-מ-ו-ן מכם..! ככה שדבר ראשון אני רוצה לעשות הוא להודות לכולכם, על כל הידע שאתם מספקים כאן והזמן שאתם משקיעים..! =) באמת - תודה רבה..! (תודה מיוחדת אני ארצה להקדיש ל-fastgt, שהמון זמן זיבלתי לו ת'שכל בפרטי והוא הבהיר לי כמה דברים נורא חשובים... חח fastgt, כמו ששמת לב, בסוף לא יצא לפועל המערכת ב-40 אלף שרציתי לקנות... אבא היה צריך עזרה עם הכסף למשהו יותר חשוב... אבל אני עדיין נעול על זה לעתיד... טימפאני שולטת! )... אז ככה, לענינו... זו המערכת שאני עוד מעט הולך לרכוש: Morel Hybrid Ovation 6" Hifonics Zeus ZXi 1006 Kicker CompVR 12" Hifonics Brutus BXi 606 Alpine CDA-98…
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול אם יש למישהו נסיון או שיודע משהו על פרוססור כזה? נפלה לידי הזדמנות לרכוש אחד כזה,אבל השאלה שלי היא למה צריך מכשיר כזה אם יש את כל אופציות השליטה כבר מהHU שכולל כבר קרוס מלא,אקולייזר וטיים קורקשן. מה המשמעות של פרוססור?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, כמעט קניתי מגבר ובמזל ניצלתי, גיליתי שברכב שלי אין יציאת RCA מה-HU המובנה. עכשיו שיניתי כיוון ואני מחפש מגבר עם יציאת HI-POWER, שיהיה לפחות 4 ערוצים. רציתי לדעת אם ידוע לכם על מגברים מהדגמים הנ"ל שמכילים יציאת HI-POWER: 1. MAC AUDIO. 2. LANZAR. 3. LIGHTHING AUDIO. JBL אני יודע שבחלק מהדגמים מכיל, יש לכם דגמים ספציפים? תודה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי קליאו עכשיו קניתי לה סאב ושמעתי אותו עובד במאזדה 323 עכשיו שאלתי היא האם ישמעו פחות טוב או יותר טוב כיוון ששטח הפנים של האוטו קטן יותר ואם ישנם איטומים למינהם שאני צריך לשים באוטו על מנת לשפר את איכות הסאונד מה הם
הודעה אחרונה מאת moto-x, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לאיזו רכב שייך הרדיו דיסק שבפולקסווגן גולף? הרדיו דיסק עם התאורה הכחולה
הודעה אחרונה מאת RS, -
שלום לכולם כבר הרבה זמן שאני מחפש אחר תצוגת מד דיגטלי כמו שיש בקבל מתח איפה אפשר להשיג רק את התצוגה של הקבל עצמו ???????
הודעה אחרונה מאת R8082, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 940 צפיות
בוקר אור,אז ככה,אחד אמר לי "אחי חבר את הגראונד רק לקוטב של המצבר הכי טוב,רק לקוטב!",אחד אמר לי "אוי ואבוי תחבר לקוטב של המצבר,רק לגוף מסויים איפשהו" אפשר לאמר שבילבלו אותי מעט,ובכן..מה אעשה? ועוד דבר...יש את התושבת הזאת לפיוז בתוך המגבר,אז במגבר יש פיוז 60 אמפייר ועל הקבל יש פיוז של 40 אמפייר...משנה?הם צריכים להיות זהים ? תודה מראש ויום טוב
הודעה אחרונה מאת starline, -
- 2 תגובות
- 882 צפיות
צריך המלצה למגבר 2 יציאות שעליו יעבדו קומפוננטים של אמ בי קווארט מסדרת R שהם 70 ואט RMS בערך התקציב הוא 800 ש"ח (לחדש) ואפשר גם פחות רשמתי תרד דומה אבל לא קיבלתי הצעות ספציפיות לדגמים , תודה נ.ב מה זה בי אמפינג ?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
מגבר מקצר
מאת Bass-In-Me- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר של BOSS 1000 WATT 4 יציאות הוא מחובר לזוג רמקולים אחוריים 6.5 מקוריים של הרכב(פשוטים) ולסאב של INOX עכשיו הבעיה שאם אני שומע על ווליום גבוה במשך שעה בערך בלילה וחצי שעה בערך ביום .. אז הוא מקצר ומפסיק לעבוד אני חושב שזה ביגלל החום ביגלל שביום הוא מנתנק הרבה יותר מהר יש למישהו פיתרון מה לעשות? ובמקום שהתקנתי את המגבר עשו לי כמו מגן כזה כאילו שפותחים את הבאגאז' אז לא רואים את המגבר אז ניראה לי שזה מה שחונק את המגבר.. וחבר אחר אמר לי ללכת לחנות ולעשות משהו במגבר שהוא יותר לא יתנתק... זה בכל המגברים של BOSS הוא אמר.. יש למישהו פתרון? תודה
הודעה אחרונה מאת Bass-In-Me, -
- 2 תגובות
- 751 צפיות
מגבר 4 ערוצים CE4F מבית CuttingEdgeAudio http://www.kolbi.co.il/shop/product_data.asp?Quant=1&ID=187&Vendor=66 אני רוצה לקבל חוות דעת מלאה על המגבר הזה. ובנוסף: איך הוא ביחס למגבר rockford הישן 400a4 מבחינת איכות?אמינות?אחוזי עיוות? וכו? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
המגבר המדובר הוא Rockford Fosgate RF X5.C. כבר שאלתי פעם אחת ולא נאמרה לי עליו חוות דעת.. הוא יחובר לסאב Hifonics Atlas AS12 בחיבור של 4 אום. איך הוא בכלליות? חזק,אמין? ובהשוואה לאוריון 600D? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 1 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכם הייתי מעוניין בעזרתכם בכך שתאמרו לי איזה גודל של קומפננט אני יכול להרכיב אצלי בדלתות הקידמיות? חלק אמרו לי 4" וחלק אמרו לי 5.25" - למישהו יש תשובה מדוייקת? (פיז'ו 106 שנת 97 MK2) בתודה מראש שי
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש המלצות למגבר ארבע ערוצים בתקציב של 1100 מורכב ברכב ר"ד 6850 פיוניר אמבטיות פיוניר 80 רמס סאב קיקר COMP VR מחפש מגבר חזק שבעתיד יחזיק לי קומפוננט מורל (דוטק) ורמקולים פיוניר 80 רמס שיהיה איכותיי ולא זבל סיני ראיתי באינטרנט בציפר את המק אודיו 4200Z והציעו לי גם את הגי בי אל הדגם המוכר עכשיו תלוי אם שווה להביא את אחד מהדגמים האלה או ששווה להביא מגבר יד שניה בתקציב הזה(האם יורגש ההבדל בסאונד?)
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לשים רמקולים 6.5" בדלתות הקדמיות ברכב סוזוקי בלאנו. בדלתות יש רמקולים 5.25" ושמעתי שאפשר לשים 6.5" עם איזה קרש שמעצבים. אתם מכירים מישהו שיכול לעשות את זה וכמה זה יכול לעלות? ויש גם הגבלה בעומק הרמקול ברכב הזה, אז רציתי לדעת אם מורל 6.5" הם לא עמוקים מידי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Jeka,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,719 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- yoav911gt2
- nglancer
- santiago
- DareDevil
- nimo
- Coresh
- חולגי
- fishmanl
- zaf
- WideFocus
- ANUTKK