Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צר לשמוע דבר כזה. במיוחד למישהו כמוני שזה קרה לו כמה פעמים.

אני לא רוצה לקוות שזה מישהו מחברי הפורום, אבל בכל זאת זו חרפה לשמה!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עופר אני יכול להגיד לך שהגלגל תמיד מסתובב ואותו גנב יענש גם אם המכונית לא תוחזר.

מקווה שבמפגש הבא כבר תוכל להגיד לי שמצאו את הזבל והחזירו לך את המפלצת שלך.

פורסם

לדעתי עופר,

אם המצלמה תפסה את הפנים של הגנב בצורה ברורה - תבנה קלסטרון, תפתח לו תיק ואולי אפילו תפרסם את התמונה כאן כדי שנזהה אותו אם אתה לא יודע מי זה.

תיתן לו אולטימטום של עוד איזה יום יומיים ואחרי זה תיגש למלאכה.

הבעיה כאן היא שאתה צריך לשאול את עצמך האם זה כדאי - מה אם אותו אדם ינטור לך טינה - לך תדע עם מי אתה מתעסק - הצליח הצליח - שיבושם לו ושיהיה "בריא"

מעכשיו אני מציע שבמפגשים הבאים נתחיל להקפיד על שמירה על הרכבים שלנו - נעילה שלהם ותמיד לדאוג שיש מישהו שמסתובב בין המכוניות ושם עין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עופר גנבו לך את הטי מאקס 23 סמ"ק ? בואנה אין גבול גם ברעננה כל הזמן יש גניבות נמאס

אני מתחיל לקשור את הGS שלי עם רצועה לרגל :(

פורסם

אני לא רוצה שמישהו ייקח את זה אישית כאימרה של "אמרתי לכם", אבל אני מעיד על עצמי

שתמיד, אבל תמיד - אני נועל את הרכב שלי ברגע שאני יודע שאני מתרחק ממנו/לא מדגים למישהו.

מה לעשות, יש לי מרכת לשמור עליה, יש לי מצלמה, פאוץ' וכו'...

בכל מקרה, לא נראה לי שצריך להסיק מסקנות מרחיקות לכת, תמיד תנעלו אם אינכם בסביבה.

כשאני נתקל ברכב נעול ורוצה לראות את תוכנו - אני פונה לבעליו... זה הכל.

אחרת, אין טעם למפגשים הנ"ל.

וכן, מאוד נשמח לדעת מי זה היה, והאם בא מתוכנו, וגם תמונה שלו.

פורסם

אפשר לדעת איך גנבו אותה?ומה המכונית על בנזין?

ואם אפשר תרשום את הכינוי שלו פה(הגנב)

אני הייתי במפגש עם אח שלי וחבר שלו היינו בניסן שחורה עם גאנטים ניקל אבל רק לרבע שעה כי לא היה לנו זמן, היה אחלה מפגש והסופר לאנסר עם שני הסאבים קנווד באס יפה אבל מה זה לא יפה הבאגז' כמה שהוא רועד תפתור את הבעיה דחוף כי גועל בלי להעליב :wink: וMX3 באס חזק ונעים.

יום טוב.

פורסם

חבל וכואב שהגענו למצב כזה, במקום להרגיש שאנו במשפחה אחת גדולה, צריך לחשוש מגנב. חבל חבל חבל.

אני מקווה שהאוטו יחזור לבעליו בהקדם--

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ב-ו-ש-ה !!!

אנחנו כולנו חובבי רכב (כל אחד והתחום שיותר ופחות - טכני, חוץ, אודיו וכו'), אנחנו יחד מנסים לפתח את העניין, להראות שאנחנו אחראיים מספיק בשביל להקים תשתית בארץ, ודברים כאלה שבאים מתוכנו?

באמת עצוב, מקווה שהגנב יפנה ויצטער לפני שיצטרכו לנקוט בצעדים קשים יותר - חבל.

בצורה כזו, אנחנו בחיים לא נגיע למצב של חוץ לארץ. כולם תמיד מתלהבים ממפגשים בחו"ל, אבל בחו"ל לא מתנהגים ככה. המוני אנשים צופים ברכב, נכנסים, אבל לא פוגעים ברכוש!

לקח להבא, לכל מי שאפילו רק יעלה לעצמו מחשבה של גניבה. שיחסוך מכולם את הביקור שלו.

פורסם

הבעיה כאן היא שאתה צריך לשאול את עצמך האם זה כדאי - מה אם אותו אדם ינטור לך טינה - לך תדע עם מי אתה מתעסק - הצליח הצליח - שיבושם לו ושיהיה "בריא"

.

ינטור לו טינה? יחשוש?

הבחור נטל רכוש השייך לעופר ללא רשות.

היחיד שצריך לחשוש זה הבחור מפני תיק פלילי, או תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כפי שנאמר לפני, תפרסם את התמונה שלו פה!

שכולם ידעו מי זה החרא הזה.

עצוב, שגם לפה חדרו את התתי רמה האלה.

מקווה שהגניבה תוחזר.

פורסם

תפרסם את התמונה של הבחור, תפרסם קלסטרון וכל אחד פה מכיר מישהו מהפורום אז בטח ימצאו אותו בסוף.

אני אישית הייתי במפגש הזה רק לאיזה חצי שעה והתנדפתי אח"כ ולא ראיתי מכונית על שלט בכלל, אולי תפרסם תמונה של האוטו וככה נוכל אולי לפקוח עין לנסות לתפוס את זה ברחוב.

פורסם

ליטל - רואים שאת בחיים לא התעסקת עם הסוג הזה של האנשים...

זה נכון שהעקרונות ה"יפים" שלנו מכתיבים לנו לפנות למשטרה וכמובן שאנחנו גם מאמינים שלמשטרה יש שיניים כשבתכלס חוץ מלפתוח תיק פלילי לגנב ולעשות לו "נו נו נו" הוא במקרה הטוב יקבל כנס מסכן ולא מעבר לזה...

מה שעלול לקרות לעופר לעומת זאת, אם הגנב הזה הוא גם אדם חמום מוח זה קצת יותר לא נעים מכנס...

יש גם אנשים כאלה בעולם שלנו - לא מעט לצערי.

בגלל זה אני אומר שאפשר ללמוד לקח בכל מיני דרכים.

השבוע נסעתי בכביש בדרך הביתה - היתה מאחוריי מרצדס ספורט מדהימה ומקדימה רכב שבקושי נסע

המרצדס בא לעקוף את שנינו אבל לא נתתי לו כי גם רציתי לעקוף - אז אחרי שהוא ואני עקפנו את הטרנטה הוא נסע לצידי ופתח חלון ושאל אותי אם אני מטומטם ואיך לא ראיתי אותו - עניתי לו בצורה יפה שזה שיש לו רכב כל כך טוב לא אומר שאין לי זכות לעקוף לפניו - את יודעת מה? היום יש אנשים שעל כזאת שטות היו הורגים אותי - אחרי שהוא נסע התחלתי להבין שזה גם היה יכול להגמר אחרת.

את לא יודעת איזה חלאות מסתובבים בחוץ ולרוב יצר הנקם של האנשים הללו מעפיל על היכולת שלהם להבין שהם נענשו על פשע שהם ביצעו והם מחזירים חטא על פשע.

בגלל זה אני אומר שאם עופר רוצה להסגיר אותו - זכותו - אבל שיקח בחשבון שזה יכול להיות גם בן אדם הרבה יותר גרוע ממה שהוא חושב... נכון, סביר מאוד להניח שלא - אבל במציאות של ימינו זה שווה מחשבה - עופר זה חבר טוב ומורה בשבילי - איכפת לי ממנו ובגלל זה אני כותב את מה שאני כותב

אפילו אם אני יוצא רכיכה - עדיף להיות חכם יותר ולדעת מתי לוותר ואיך להתנהג להבא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...