Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליטל - רואים שאת בחיים לא התעסקת עם הסוג הזה של האנשים...

את לא יודעת איזה חלאות מסתובבים בחוץ ולרוב יצר הנקם של האנשים הללו מעפיל על היכולת שלהם להבין שהם נענשו על פשע שהם ביצעו והם מחזירים חטא על פשע.

עדיף להיות חכם יותר ולדעת מתי לוותר ואיך להתנהג להבא.

תודה על הדאגה, אבל אל תשכח שאני לא גדלתי בתוך בועה, וכמו שכבודו נתקל ב "תופעות" מהסוג הזה גם אני פגשתי בהן במקצת.

לא חושבת שעופר עושה דבר פסול בכך שהוא יגיש תלונה, ואין לו ממה לפחד, הרי לא הוא הגנב.

אסור להבליג על כך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בושה וחרפה !....

אני בתור אחד שיש לו 4 מכוניות על שלט והשקיע\משקיע בזה אלפי שקלים, זה דבר כואב,

זאת אחת הסיבות שאני לא מגיע להסיע ברעננה או בכל מיני מקומות שנפגשים חבר'ה יקרים שאוהבים את ההובי

כי יש יותר מידי חלאות במדינה שזוממים על רכוש שלא שלהם - רכוש שעבדו בשבילו קשה מאוד !

ועוד לעופר היה רכב שיש לו גם ערך כספי וגם סנטימנטלי כי הוא פרי יצירה שלו....

פורסם

עופר יש את הסרטון של השמונה דקות יש שם מישהו מצולם ליד הרכב שלך תעבור על זה תראה מי זה רואים אותו בשש דקות ו 40 שניות

דאבל קיקר

פורסם

באמת לא נעים ומגעיל במיוחד שזה קורה במפגש. ייתכן מאוד שזה לא מישהו מהפורום , תמיד יש סקרנים שעוברים במקום ומצטרפים.

בכל אופן חובה להגיש תלונה, איך תראה המדינה אם כולם יחששו להתלוננן?

פורסם

אני לא רוצה לאמר איך המדינה שלנו נראית כבר עכשיו

וזה שמתלוננים זה ברוב המקרים שווה ל(_,_) אם הבנתם אותי

אם יש לעופר תמונה ברורה שמזהה את הגנב זה כבר משהו אחר - אם זה יחזיר לו את האבדה, נהדר

אחרת זה לא יניב שום תוצאה - חובת ההוכחה לצערי הרב חלה על עופר.

אני רק מקווה שהגנב הוא בכל זאת אדם שפוי בדעתו וזה הכל, אם זה לא משהו קריטי, אז אולי זה לא שווה את המאמץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שציינתי בעבר

פרסם את התמונה

לצערי התועלת שתצמח מהמשטרה שלנו שבימים אלו בכוננות שיא תהיה מאד קטנה.

פורסם

תן לבנאדם אפשרות להחזיר את המכונית בלי להזדהות, אולי הוא לא ישלם על מה שעשה אבל לפחות אתה תקבל את המכונית חזרה

פורסם

עופר עם מצב המשטרה היום עדיף שתצליב את הסרט מהתחנת דלק עם הסרט שצולם במפגש

תשתמש בחומר שנשאר מחוץ לעריכה שלהם

8 דקות אומר שעה ומשהו של חומר לא "תקין" לסרט ותוציא מהסרט תמונה ברורה יותר של הבחור

חיפה היא עיר מאוד קטנה לא תאמין עד כמה

או שתחכה למשטרת ישראל שתעשה את העבודה

ואז הנכד שלך יקבל חזרה את המכונית (אולי...בעצם לא)

פורסם

לכל הגיבורים שמציעים לנקום בעבריין בדרכים שונות - ההודעות שלכם נמחקו והן לא רצויות כאן בפורום.

להבא , כל הודעה שתהיה בה הסתה\הצעה\רצון לנקום בדרך כל שהיא שהיא עבירה על החוק בפני עצמה - אנשים יחסמו וכמובן זה יביא לנעילת השרשור.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

lanforce צודק אי אפשר לדעת עם מי אתה מתעסק היום.

קראו לי מספר פעמים שהיו לי מפגשים עם אנשים כאלה רעים *** ***** ובגלל זה צריך להזהר גם מאלה, בדרך כלל מי שגונב הוא כזה...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

מתעסק?

מה אתה ברפובליקת בננות בדרום אפריקה?

למה מי זה פספוס קטן או גדול שגונב?

גם אם עומד מאחוריו צבא צריך לתת לו בראש

תאמין לי הדבר שהכי מפחיד אנשים "גדולים" ומפחידים זה משטרה

מישהו מאיים עליך תצעק את זה בקול רם בכל מקום וגם במשטרה תאמין לי שיהיה בסדר

חוץ מזה אני לא דואג לעופר הוא יסתדר אני מאמין.

לא צריך לתת לו עצות של "תיזהר"

הוא רק נתן פה "במה" לגנב

פורסם

היום מי שנותן ל"גנב" בראש מקבל כפליים אם תופסים אותו ולא רק זה - הגנב יקבל פיצויים ויצא מחייך בזמן שאתה תיכנס לסרט אין סופי עם המערכת המשפטית שלנו - שלגנב תיתן ללכת בידיים נקיות ואותך תרדוף מספר שנים טובות.

אחת התוכניות שחשפה את זה בצורה הכי מדהימה היא "הקרב על הבית" של חיים הכט שהוא פשוט הראה לנו בצורה מאוד ברורה עד כמה המערכת שלנו דפוקה, למשטרה אין שיניים להלחם בפשעים קטנים וזה גם לא מעניין אותם כל כך...

המצב הוא היום שחצי מאלה שגונבים, עושים את זה כי הם יודעים שעד שהם לא יפגעו בנפש אדם - לא יעשו להם כלום. ולגעת בהם - אתה לא כל כך יכול... ואם כן - כדאי מאוד שהם לא ידעו מי אתה ומה אתה אחרת זה יחזור אליך כמו בומרנג ואתה תצטער על הרגע.

תצא מהרעיונות הונדיקטיים האלה - לרוב זה גם סתם דיבורים בלי מעשים בכל מקרה... ותנחת על הקרקע ותתעורר - תבין איפה אתה חי!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תנשום עמוק

הכוונה ב"לתת בראש" היא תלונה במשטרה

שים לב לשורה מתחת שרשום שהם מפחדים ממשטרה

עברתי מזמן את הגיל שסכסוכים פותרים ב"מכות"

• תוכן חדש...