Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאב שני סלילים כל סליל 4 אום 300RMS מה יותר טוב להפעיל סליל אחד בגישור של 300RMS או להפעיל שני סלילים בגישור 300RMS ב2אום?

פורסם
סאב שני סלילים כל סליל 4 אום 300RMS מה יותר טוב להפעיל סליל אחד בגישור של 300RMS או להפעיל שני סלילים בגישור 300RMS ב2אום?
ככל שתדר בהתנגדות כך תוכל להפיק יותר הספק מהמגבר ולנצל יותר את האלמנט שתחבר אל אותה הגברה.

פה ניכנסת השאלה ,באיזה הגברה אתה מתכוון לעבוד ולחבר?[בקיצור מהו המגבר?]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אין מגבר אני שואל רק לידע מה יותר מומלץ ,עזוב אותך אם תוריד בהתנגדות המגבר יפיק יותר כוח אני רוצה בתנאי ויש לי מגבר שנותן 300RMS ב 4אום ומגבר שני 300RMS ב 2אום מה יותר כדאי איזה מגבר לחבר ה 300 ב4אום לסליל אחד?או לחבר שני סלילים של 4אום ונוריד אותם להתנגדות 2אום ונחבר למגבר שנותן 300 ב 2אום?

• תוכן חדש...