Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת CD הייכן??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל "חג שמח", יש לנו אלופת עולם חדשה, איטליה סוף סוף!!!! 24 שנה חיכינו לרגע הזה, וכ"ך משמח לראות את טרזגה (למרות שמחשק ביובנטוס) מחטיא את הפנדל, אחרי שגנב לאיטליה את הניצחון ב'שער הזהב' ביורו 2000. ועכשיו לעיניין... סוף סוף קיבלתי את הFR (החדשה), ואני ממש לא בעיניין של שיפורים, או מערכות שמע/אודיו באלפי שקלים. אז קניתי CD-RECEIVER של KENWOOD ב-200$ בדיוטי-פרי,הרכב מגיע עם 4 רמקולים (טוויטרים או כל מה שזה לא יהיה), ככה שלא קניתי עוד. השאלה שלי היא איפה הכי כדאי לבצע התקנה באיזור ת"א/ר"ג? או שההתקנה פשוטה שאפשר לבצע אותה בכל מקום אחר? תודה לכוווולם. וITALIA CHAMPIONE DEL MONDO!!!!

FORZA AZURI

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לאיביזה FR.

סה"כ מדובר על התקנת HU, לא משהו מסובך.

אך אם אתה נמצא באיזור המרכז, גש ל"רדיו-מילאנו" הם המתקינים המורשים של "צ'מפיון מוטורס".

זה לא שכל מתקין לא יוכל לעשאת זאת, אבל אם יש מישהו שמתמחה בגרמניות זה הם.

המחיר הוא בד"כ קבוע בכל המכוני התקנות בארץ.

בין 80-120 ש"ח.

תתחדש.

under construction..

• תוכן חדש...