Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איטום לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לאטום את הדלתות מקדימה אבל לא בדיינאמיט כי אין לי כסף כרגע.

הבנתי שספוג ביצים לא יעיל ורציתי לדעת באיזה חומר ניתן להשתמש שהוא יעיל כמו הדיינאמיט אבל זול בהרבה ממנו-שכחתי את השם שלו.

פורסם

שום חומר לא יעיל כמו הדנמייט, אני נסתי מספר חומרים, אומנם יותר טוב מכלום כמו שאומרים,אך, לכשתנסה לעבוד עם דיינאמאט...תזהר לא להתמכר....

פורסם

אם התכוונת לCASCADE AUDIO אז בארה"ב לפחות הוא לא זול בחצי, לפעמים אפילו יקר יותר. יכול להיות שהשוואת חומר זול שלהם לחומר יקר של DYNAMAT?

מוכרים את החומר בארץ? יבוא אישי יהיה יקר (החומר כבד).

פורסם

קיים חומר אחד בKITS!

יש בהודעה הקודמת את הקישור לאתר הבית שלהם.

בכול אופן עלותו בערך 500 ש"ח לארכת תא מטען שהיא מספיקה לאיטום 2 דלתות. כפי שאני זוכר ותקן אותי אם לא ארכה דומה של דינימיט אקסטרים תעלה 900-800.

פורסם

בארץ החומר נמכר ע"י צ'יפר, יכול להיות שגם בעוד מקומות בכל מקרה, קישור.

***לא מורשים בפורום קישורים לחנות הזו (עקב עבירה על כללי הפורום).

בשיפוצים

פורסם

אדי, אתה מתכוון לקיט דלת . התכוונו לקיט תא מיטען.

אייל, אני מדבר על החומר הקיים בקיט בלבד! נכון קיימים כמה סוגי חומרים והטוב שבהם הוא ה MAX שהוא ממש כמו האקסטרים וזה החומר שמסופק בתוך הקיט של תא המיטען שלהם בלבד.

יש סוג אחד של קיט בשונה מהדיינמיט שיש להם כל קיט וכמעט כל מוצר בשתי החומרים.

אני ביצעתי את האיטום שלי עם החומר הזה והוא נהדר.מומלץ. אני גם הוספתי גימור של ספריי איטום שלהם לפלסטיקה מבפנים ובמקומות הקשים וזה רק הפך את העבודה למקסימום.

פורסם

ההתלבטות שלי באיטום היא כזאת- אין לי שום בעיה של פלסטיקים רועדים או רעש של פח הדלת.

או לפחות לא כזאת שאני שומע-ולכן לא ממש מפריע לי.

אני רוצה לדעת אם הסאונד בתוך האוטו יהיה חזק ואיכותי יותר-בשביל זה אני כן מוכן להשקיע סכום לא מבוטל של כסף.

כי אחרי הכל זה אוטו של אבא שלי אם עוד יום יומיים הוא יחליט להחליף את האוטו בניגוד לכל המערכת שעוברת איתי זה נשאר.

• תוכן חדש...