Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מכיוון שהבאתי מגבר מונו נוסף אני לא רציתי לשים את המגברים על הגב של המושבים

חשבתי קצת ובסוף הכי טוב שאני יעשה פלטה שיושבת בבגאג' כמו חוצץ בין הגב של המושבים לבין הבגאג' עצמו.

היום התחלתי, חתכתי קרטון לפי המידה, חתכתי עץ ועכשיו נשאר רק לעטוף את זה בלבד שאני יעשה את זה מחר, להיום זה מספיק עבודה.

עכשיו יש בעיה קטנטנה, שאני מלביש את העץ למקום שהוא אמור לשבת בו הוא נכנס עם טיפה לחץ

ואני חשוב מאיפה לחזק את העץ ועם מה ? כמובן שהכי חזק יתפסו אותו הברגים, אבל אין לי מושג מה נמצא מתחת לבגאג' ולא רוצה חלילה לחורר את הטנק דלק.

אשמח לקבל רעיונות מאחרים שעברו את זה

(כמובן אפרסם תמונות של הבניה בסוף שהכל יהיה מסודר ויפה)

בתודה, רועי.

נ.ב

הרכב הוא מאזדה סדאן מודל 97'.

פורסם

תיקח לפחות ארבעה פסי מתכת עבים - תחורר בהם לפחות שני חורים בכל קצה.

אחרי שתמקם את המגש - תכופף את הפסים לצורה הנכונה ותבריג אותם עם ברגים קודחים + דיסקית משוננת+דיסקית קפיצית+דיסקית עבה למקום שבו אתה יודע בוודאות שאין סכנה - אם זה מקום שהבורג יעבור דרך - תשים גם "אום צפה" לסגירה הרמטית של ההברגה - עם קאטר שחותך ברגים תחתוך את השארית ואז תכסה את הקצה שעבר לצד השני בסיליקון.

לעץ תבריג עם בורג עץ - גם רצוי להשתמש כאן בדיסקיות הקפיציות והמשוננות לקבלת לחץ על ההברגה.

- המקומות הנוחים יותר הם המגש האחורי של הרכב - למתכת שלו (רצוי לפרק את המגש שנמצא מעל המתכת - שלא תעשה בו חורים בטעות) וצידי תא המטען - בד"כ הצדדים של הפתח של המושבים מאוד נוחים למטרה הזאת.

בהצלחה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...