פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
בקשר לפורום
מאת ford 95- 1 תגובות
- 634 צפיות
איך אני עושה הקפצה של מודעה אם מישהו יכול לעזור לי?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם זה שקו היצור שלהם עבר למזרח הרחוק זה משפיע על האיכות? או פשוט פסיכולוגית?
הודעה אחרונה מאת aviii, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התקנתי לא מזמן הד יוניט JVC KDG310 וקומפוננט 4' של Power Base. (כדי לחסוך את השאלה למה קומפוננט 4', אני יענה כבר עכשיו - בבלנו 2002 פשוט אין מקום לרמקולים קדמיים - הייתי צריך לעשות הגבהה רק כדי להכניס את ה 4'. אם רוצים משהו יותר גדול - צריך לבנות קיקפאנלים) עכשיו כנראה מכוון הקומפוננט קטן, הבאס כמעט לא מורגש, ואם אני מרים את הווליום קצת, הבאס נמעך. אני מאמין שהבעיה היתה נפתרת אם הייתי שם אחוריים, אך אחרי שחקרתי וחיפשתי בפורום, מצאתי שזה בעייתי להרכיב מאחור, וצריך לחתוך את הפח בשביל זה. השאלה האם סאב ומגבר יפתרו את הבעיה, או שאני ישמע באס איכותי מאחורה, אבל צלילי באס מעוך מקדימה.
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום לכולם.. מישהו מכיר או יכול לכייל את המכשיר הנ"ל של קלריון? מה צריכה להיות עלות של כיול כזה? האם יכול להגרם נזק מסויים? הנושא די דחוף מכיוון ואני משתמש ברדיו דיסק נוסף כרגע רק לשם הרדיו (מה שמאוד מרגיז כי יש לי דברים יותר טובים לעשות עם עוד 1DIN ) תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת green monster, -
עזרה בקשר למגבר
מאת 206t- 1 תגובות
- 712 צפיות
הציעו לי פה בעבר להרכיב מערכת משני מגברים מונו ו-2 ערוצים בשביל להגביר קומפוננט של מורל מדגם פולס וסאב cvr של קיקר האם יש איזה מגבר 4 ערוצים שיתאים בשביל להגביר מערכת כזאת?
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בעיה כבדה,נראה לי שקיצרתי את המערכת שלי בשיא טיפשותי. תחושה ששרפתי ערוץ. מי שיכול להמליץ על מקום או להגיע עד אליי לסדר לי את זה (בתגמול כספי כמובן) אודה לו. אם אפשר "מוסך" אודיו לרכב באיזור אשדוד. תודה.
AUDIOBAHN
מאת urban.racer- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. כמו ששמתם לב, אני "די" חדש פה. לא מזמן בשיטוטי האין סופיים נתקלתי באתר ששולח לארץ רכיבים של חברות אודיו לרכב, בינהם, בצבצה לה חברה, ששמעתי עליה לא פעם, אך מעולם לא ידעתי האיזו חברה ניתן "להשוות" אותה. ממה שהתרשמתי, החברה (AUDIOBAHN, אגב) שמה דגש על סאבים. יכול להיות שאני טועה, אז תקנו אותי. לעניינינו אנו, האתר נותן הנחות של 20% על הרכיבים של AUDIOBAHN, ולאחר מספר חישובים, התרשמתי, שגם לאחר חישוב מיסים ומשלוח והמרה לשקלים, העסקה נראית משתלמת. אין כל כך מושג למי ניתן להשוות אותם, ולכן פניתי לפורום הזה. הייתי רוצה מידע, ולפיו לנסות לצור השואאות עלויות (אשמח לפרסם, אם תרצו). תודה מראש. U.R.
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מדפדף לי עכשיו סתם באתר של קיקר מסתכל על הסאבים מהסידרה COMP, בשביל סתם לראות אם יש להם שם עוד תמונות או דברים מעניינים על הC12 אותו אני מתכנן לקנות ופתאום אני רואה שקיים C8 - שלא משך את העין שלי, C12 שעליו שמעתי רבות, וC15 שעליו לא שמעתי ומשך את העין! מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בארץ, מה העלות שלו? ועוד פרטים? תודה רבה, רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- 6 תגובות
- 951 צפיות
אני מעוניין בתיבה אטומה... מצאתי רק את הדף הבא http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=41358 אבל אני לא מצליח כל כך להבין את המידות.... אני מעוניין בדיוק ומהירות.... תיבה אטומה.... רוחבXגובהXעומק? עובי עץ? תודה
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
קיבוע הסאב
מאת idan.w-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סאב אינפינטי קאפה box עכשיו התיבה נוטה לנוע בסיבובים מכיוון שהיא עשויה עור למטה, אבל ממש זזה כל סיבוב אני שומע את הסאב נתקע באחת מהדפנות של המכונית, ניסיתי לקבע עם חוטים אבל בוא נגיד שזה לא יצא הכי אסתטי, רציתי לדעת אם יש איזה משהו מיוחד לקבע את הסאב שמעתי משהו על סקוטש מיוחד אולי מישהו מכיר, בכל אופן שהקיבוע יהיה דינמי שאם אני ארצה אני יוכל לפרק אותו וזה לא יהיה תמידי. תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
- 1 תגובות
- 731 צפיות
ערב טוב חברי פורום יקרים , כעת אני מתקין ברכבי את ה-P1224 תוצרת JBL . הוא מחובר באופן פרללי\מקביל בין 2 הסלילים אל ה-Xenon 600 של Phonix Gold , בעוד מספר ימים אנסה באופן סריאלי\טורי . 1. מה הוא המחיר של ה-P1224 בארצנו? 2. אודה לקישור אל הספציפיקציות וספר ההוראות של ה-Xenon 600 . אגב , ה-RTA שלי לא תקין כרגע אבל האוסילוסקופ ומיקרופון בעל תגובה שטוחה יחסית מאשרים תדרים שאיני יכול לשמוע בתודה מראש וברכת שבת שלום , גלעד מנע .
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישו יכול להשיג תרשים או להסביר איך מפרקים את הרמקולים מהדלתות הקידמיות ומהמגש מאחורה... לא ממש הלך לי וממש לא בא לי על לשבור איזה משו חח...תודה לעוזרים =)
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
טוב אז משהו קטן שמטריף אותי כבר כמה זמן, המראה הימנית אצלי ברכב כנראה משוחררת יותר מהמראה השמאלית. ואני מתכוון למראה בלבד, לא על הפלסטיקה. מהבאסים היא מקבלת את הוויבראציות שלה ותופסת לה את מקום בפינה ככה שאני יראה מה קורה עם החלק האחורי של האוטו. איך אני יכול לחזק אותה, יש איזה רעיונות יצירתיים ? דרך אגב המראה לא חשמלית. הרכב מאזדה 323 סדאן שנת 97' נ.ב העדפתי לשאול את השאלה בפורום הזה יותר מאשר בפורום טכני, למרות שהנושא לשם מתאים יותר. אני בטוח שרובכם נתקלתם בתופעה.
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב. ברכב שברשותי התקנתי לפני כשנתיים כמעט מערכת דיסק MP3, כאשר אליה מתחברים 2 רמקולים אחוריים 450 ואט של קליפורניה בום, 2 רמקולים קדמיים של סאגה 250 ואט, ו2 טוויטרים של 250 ואט, שאלתי היא, האם אפשרי להוסיף מגבר ווופר, והאם אצתרך לשנות את החיווט של הרמקולים או שרק הוופר מתחבר למגבר והמגבר למערכת? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 914 צפיות
יש לי חבר מעוניין לשים ברכב של העבודה מגבר שכנראה GBL-GTO 75?4 9*6 קנווד 280W מהסדרות האיכותיות ...וכנראה רמקולים 4 אינטש משהו נחמד (אולי בעתיד סאב נחמד שיהיה לGBL עוד חברים) השאלה היא התקציב למכשיר הוא עדדד 1500 ויסופק גם בפחות יותר טוב... השאלה היא על מה ללכת? פיוניר?קנווד?אלפיין?ועוד.... זאת לא מערכת מי יודע צמה והמכשירים של אלפיין אם כל האיכות די מכוערים ואילו של פיוניר די יפים השאלה אם יש מכשיר איכותי שמוציא צליל איכותי וגם אם תצוגות כלשהן שיעמוד בתקציב ואפילו פחות... אפילו יד 2.... תעזרו ותנו הצעות...
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 679 צפיות
רמקול 4 אינצ' לא יוקרתי במיוחד אבל אני רוצה חוות דעת עליו ממי שמכיר http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=BP1020&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חבר מעוניין לחבר מגבר של חברת Lanzar למערכת במאזדה 3 שלי (מובנת). לאחר שהיינו בכמה וכמה חנויות התברר לנו שאין למערכת המקורית יציאת RCA וצריך לקנות רכיב מיוחד אשר מתחבר ליציאות הרגילות של הרמקולים והופך אותן לRCA, מה שנשמע לנו קצת מוזר. למי יש ניסיון עם חיבור מגברים לערכת המובנת במאזדה 3? האם יש אופציות נוספות שבהם אני יוכל לחבר את המגבר? מה האופציה הכי איכותית? האם היציאות מהמערכת המובנת לרמקולים מולחמים? או שניתן לנתק אותם ע"י הברגה\קליפס והחליף אותם לחיווט איכותי יותר? תודה מראש לעוזרים! *לפני פרסום הנושא נעשה בחיפוש מקיף.
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אנשים, יש ברשותי רנו מגאן קופה דור ראשון 96, אני רוצה להביא מערכת נחמדה, השאלה שלי היא מהם המידות רמקולים המקרויות אם מישהו יודע, במדף האחורי, בדלתות צד ובדשבורד. תודה תודה רבה למי שיעזור, עמרי.
הודעה אחרונה מאת Gargoyle, -
- 1 תגובות
- 834 צפיות
היום כאשר ניסיתי לפתוח את הפלסטיקה של הדלתות הקדמיות ברנו קליאו 94 שלי... ראיתי שכל הפסטיקה בנוסף לקליפסים מודבקת גם עם דבק מסביב השאלה היא למה הדבק הזה והאםן הוא אמור להיות שם, ואיך אני עכשיו פותחת את זה למה הדבק דיי חזק ואני פוחד על הפלסטיקה.
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם יש כמה גם טוב.
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
- 4 תגובות
- 867 צפיות
יש את המגבר הזה: Z4100 . במחיר 950 ש''ח http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=234&CatCode= ויש את המגבר הזה Z4200 . במחיר 1500 ש''ח. ו1140 ש''ח. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=Z4200&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=546&CatCode= (1)למה הפרש המחירים כל כך גדול בין שני המגברים ולה בפומפה דורשים קרוב ל400 ש''ח יותר על המגבר? (2) האם הZ4100 יוכל להגביר בצורה טובה סאב קיקר C12 וקומפוננט מורל פולס? (3)האם הZ4100 הוא מגבר בעל אמינות טובה ויוכל לתת תמורה טובה למחירו הלא גבוה במיוחד? (4)האם מומלץ להזמין את המגבר הזה מהאתר צ'יפר ? או שיש עוד מקומות באיזור הקריות וחיפה שאפשר למצוא את המגבר הנ'…
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הד-יוניט pioneer mp30 זוג אחורים 6*9 פיוניר 350 וואט 80 אראמאס דגם ts-a6971e זוג קדמיים פיוניר 6.5 160 וואט דגם ts-g1611r וטוויטרים של פיוניר דגם ts-t110 כל זה ללא הגברה בשביל מישהו כמוני שהוא לא אודיופיל - זה סט שייתן תמורה טובה לדעתכם? ז"א הסאונד שאני אקבל מהסט הזה יהיה (באופן יחסי כמובן) איכותי? או שהרכיבים האלו ללא מגבר לא מנוצלים כראוי?
הודעה אחרונה מאת la-v22, -
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
שלום לכולם, ברשותי אופל אסטרה 2002 5 דלתות. יש לי קומפוננט קדמי של מורל ומגבר עם 4 יציאות של קראנצ'. ברצוני להוסיף סאב כאשר יש לי בעיה של נפח בתא המטען מכיוון שלעיתים קרובות אני צריך להעמיס עגלת תינוק. חשבתי להתקין את הסאב ללא תיבה כשפניו מופנות לכיוון המושב (האם כל הסאבים מתאימים לכך ואם לא אז אילו כן מתאימים - מהדגמים היותר זולים 400-500 ש"ח). מה דעתכם בעניין ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
700 שקל בשביל MT22? 1 2 3
מאת amit20-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
צהריים טובים. היום התקשרתי לחנות מפעל של מורל בשביל לשאול כמה יעלה לי לקנות מהחנות מפעל. לא יודע איך הם הגיעו למחיר הזה ,אבל הבנדאם אומר לי בלי בושה 700 שקל. אני שואל אותו איך זה שבחניות הטוויטרים נמכרים ביותר זול ,הוא משיב כנראה שהם חותכים מחירים. למישהו יש הסבר?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 909 צפיות
אני מתכנן להעביר את הקומפוננט הקדמי שלי (פולס) למגש האחורי שכרגע ריק, להגביר אותם מהרדיו דיסק ולפרונט להביא סט קומפוננט ברמה קצת יותר גבוהה, לא סגור עדיין על מה, אבל אני רוצה לדעת אם השמיעה תיפגם בגלל העובדה שהבמה הקדמית תהיה מוגברת בבערך 80 RMS ולעומת זאת הבמה האחורית תהיה מחוברת לרדיו דיסק שנותן בערך 20 RMS. בווליום גבוה הרמקולים מאחורה יחנקו? זאת אומרת ברמות שהבמה הקדמית שלי תעמוד בהן הבמה האחורית תקרטע או שפשוט היא תיתן יותר קולות רקע?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
רמקולים ב-ZX
מאת mazda f2- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 656 צפיות
שלום לכולם שאלה למתקינים המכונית ZX 96 איך אני מפרק את הרמקולים http://www.pioneer.eu/files/SFYC/images/fd-016.gif הגריל יורד במשיכה או יש ברגים או שיש צורך לפרק את כל הדלת?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 4 תגובות
- 730 צפיות
כתבה בנושא אודיו לרכב בנענע. http://mymoney.nana.co.il/Article/?ArticleID=385138&sid=130 עשו תחקיר של 5 דקות.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, השגתי לאחרונה סאב ישן של ALPINE, דגם 6002CX, שיושב בתיבה פתוחה שבנה מי שקנה אותו במקור. בכל מקרה, כשחיברתי אותו הכל היה נראה לכאורה בסדר, אבל היתה לי הרגשה שהוא יכול ליותר.. אז פירקתי אותו מהתיבה ואז גיליתי שהממברנה לא יושבת במקום שלה. כלומר לא באמצע המהלך שלה אלא בחלק התחתון שלו ושהתנועה שלה מוגבלת רק כלפי מעלה. מה הבעיה? איך אני פותר זאת? אם אני ממשיך להפעיל את הסאב ללא תיקון, לאיזה נזק אני עלול לגרום? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, ברצוני לשדרג את השמע ברכב עם נגן דיסקים וMP3 אך אינני רוצה לפגוע בעיצוב הפנימי של הרכב. (מגיע עם פאנל רחב הכולל רדיו-טייפ בדיוק כמו בתמונה - http://www.barriecars.co.uk/Images/Rover%2075%20Int.jpg) חבר יעץ לי כי ניתן לשים צ'נג'ר בתא המטען במקום להחליף את הפאנל המקורי שהגיע עם האוטו (ובכך מלבד העיצוב, גם לאבד את השליטה מההגה) האם מישהו יכול ליעץ בנושא? מקורות ידע נוספים? כל עזרה תתקבל בברכה! ימים טובים לכולנו, רון
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
סקיצה ראשונית ב 5 דקות מה אתם אומרים.. תבנה מעץ עובי 3 סנטימטר ככה שהמידה הפנימית תהיה פחות החיצוני 318 ליטר לא כולל אלמנט פורט ולהוריד 3 סמ מכל צד מה אתם אומרים
הודעה אחרונה מאת כושי,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191