פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב. רציתי לדעת מהו מחיר הגיוני לבניות לרמקולים 6.5 אינץ'. והאם יש בניות שהם לא מפיבר? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת שרגאמן, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
יש לי כרגע קנווד 431 ולא מוצא חן בעני הבאסים שמופקים ממנו, חשוב לי לדעת אם המערכות הנ"ל מפיקות יותר באסים מהקנווד, יש לי רמקולים אחוריים 6X9 של מגנאט שיכולים להפיק באס חזק ועמוק כמו כן אני מבקש חוות דעת כללית על המערכות הנ"ל ומי עדיפה? תודה
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 13 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קיבלתי דיוידי נייד ועכשיו אני רוצה לחבר אותו לאוטו שישמעו ברמקולים קודם איזה קבלים אני צריך ואיך אני מחבר אחר כך ולאן אני מחבר תודה
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מתכנן כנראה בחודש הבא לקנות סט של פוקל K2P, האם הוא יותר טוב משמעותיתל מהפוקל 165V2? מישהו יודע איזה קומפוננטים באים במרצדס C200 שנת 2006 (לא יודע אם השנה רלוונטית)?אם ה 165V2 ישמעו יותר טוב מהקומפוננט המקורי? ההתלבטות היא כזאת: כיום יש באוטו שלי 165V2 ואני רוצה להשתדרג ולקנות את הK2P האם משתלם למכור את ה165V2 או שמשתלם להרכיב אותם באוטו של אבא (מרצדס C200)? אם כן כדאי למכור אז כמה שווה סט כזה שהיה בשימוש חצי שנה? תודה מראש לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת shemesh17, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה ההבדל בינו לבין ה-5850?? אני לא הצלחתי למצוא חוץ מזה שב-5800 יש יציאה אחת למגבר. אבל קניתי מכשיר כזה היום ויש לי 3 יציאות למגבר. איך זה יכול להיות? אולי יש שני דגמים? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת dj-niv, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
1 בקיצור אני רוצה להביא את המכשיר מאנגליה ורציתי לדעת עם הוא מתאים לארץ (חיווט תדרים)או שאני צריך להוסיף או לשנות למכשיר דברים מהארץ 2 כרגע לפיוניר אין דיסק ניווט של הארץ השאלה שלי זה האם אפשר להוסיף למכשיר תוכנות ניווט מהארץ (כמו למחשבי כף יד)
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. מחפש המלצה ל HU עם EQ פרמטרי 5 תחומים מובנה, אינו חייב להיות מהדגמים היקרים ביותר אבל צריך להיות מיצרן טוב. 2.מחפש המלצה לסאב 8-10 אינטש המיועד להשלמת תחום התדרים הנמוך לזוג קומפוננט מורל פולס 5.25 ולאו דווקא SPL דגש על איכות הסאונד נא המלצתכם
הודעה אחרונה מאת mormaish, -
- 3 תגובות
- 929 צפיות
שלום לכולכם. יש לי בעיה מוזרה: אני מצליח לקלוט ברדיו של המכונית רק FM ולא AM. יש למישהו רעיון מהי הבעיה ואיך פותרים אותה? (כולל עלויות)?
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 734 צפיות
ברכב שלי אין אפשרות לחבר צ'ינג'ר כי אין יציאה. ולכן אני משתמש במתאם FM שמתחבר על הכבל אנטנה וככה אני שומע את הצ'ינג'ר בתחנה ברדיו. שאלה שלי- היכן אני יכול לקנות מתאם כזה? כלומר רק מתאם FM, בלי צ'ינג'ר... מה המחיר בערך? תודה!!
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 1 תגובות
- 789 צפיות
השאלה בכותרת תודה לעונים!!!
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
או alpine 9830 השניים הראשונים פשוט מאוד קרובים במחיר... השני אני קונה משומש שעבד יותר משנה במחיר שיותר זול מהשניים הראשונים. תודה!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשע"ט קיבלתי את הג'ימני החדש. ברכב מותקנת מערכת מובנית של חברת קלריון מדגם PS-2685. בחוברת המצורפת מצויין שניתן לחבר למערכת Changer. Changer לא רלוונטי לי, אבל אני מעוניין לחבר למערכת iPod תוך שימוש בכניסת ה Changer. אני לא מצליח למצוא ברשת את מפרט ההתקנה/פירוט החיבורים של המערכת הנ"ל. אשמח אם תוכלו לעדכן אותי לגבי האפשרויות העומדות בפני, איזה ציוד צריך (כבל מסויים, ממשק מיוחד) ולגבי בעלי מקצוע שמבינים בתחום שיוכלו לבצע את ההתקנה. תודה, בן
הודעה אחרונה מאת benler, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי שאלה... ראיתי שהרמקולים של אינפיניטי רובם עם התנגדות של 2 אוהם.. עכשיו משהו לא מסתדר לי.. למשל אם אני רוצה לקנות רמקולים קואקסיאלים של אינפיניטי 6.5 לדוגמה קידמיים ורוצה לחבר אותם על הרדיו דיסק, האם הרדיו דיסק יוציא להם עוצמה של 30-40 אר.אמ.אס? בגלל ההתנגדות? גם לא הגיוני לי מכיוון שראיתי שרוב הרדיו דיסקים תומכים בהתנגדות של 4-8 אוהם... מישהו יכול להסביר? והאם זה גם נכון שככל שההתנגדות יורדת ככה גם האיכות של הצליל מהרמקול? תודה מראש! ערן
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
אני בוחן אפשרות של קניית מגבר חדש והתפעלתי מהמחיר של הPHASE RS4 בעוד כל מגבר של חברה "נחשבת" בשוק שמוציא 100RMS לערוץ *4 ועולה קרוב ל4000 שקל. המגבר הנ"ל נראה טוב מבחוץ אני חייב להודות עולה 2200 ש"ח וטוען שעומד באותן הצהרות כמובן מבית טוב ומחברה גרמנית ובלה בלה בלה... השאלה אם למישהו יש ניסיון עם המגבר? האם הוא טוב? האם הוא עומד בהצהרות? יכול להיות שאני ארים איתו מורל הייבריד אוויישן.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 1 תגובות
- 778 צפיות
http://www.kicker.com/06/kicker_home.html בטבלה פה רשום לי כמה ליטר תיבה צריך להיות לסאב L5 10 אינץ' ב4 אום או ב2 אום. ומה שלא הבנתי זה האם יש קשר בין כמות האומים שהסאב מחובר בהם לבין גודל התיבה? והליטר שרשום לי איך אני אדע עם זה לתיבה עם פורט או בלי פורט ? ומה בכלל ממולץ לסאב כזה להיות עם או בלי פורט?
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חייב תשובה בשעה הקרובה.... מתנה לחבר לימולדת אנשים אנא עזרו לי יום טובב
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5354 סאב 3200 וואט, 1600W RMS של PYLE בפחות מ 400 שקל כולל משלוח
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי צורך לחבר רדיו דיסק חדש ברכב שאין בו כבלים שמספקים את המתח, זה אומר שצריך להעביר כבל מהמצבר אל הרדיו דיסק ובדרך יש צורך להישתמש בפיוז. אני צריך שמישהו יומר לי מה הוא גודל הפיוז הדרוש והאם אופן ההתקנה שתארתי הוא נכון? כמו כן את המינוס מהרדיו דיסק אני הולך לחבר לשילדה...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 991 צפיות
שלום, אני מעוניין בבקשה לקנות מגבר+סאב,הסאב שיהיה עד 400-600RMS,המגבר שיחזיק את הסאב. התקציב שלי עיוד על גג 1600-1800. אני מחפש משהו איכותי ואם אפשר גם עוצמה. יד שנייה בא בחשבון אבל שיהיה מתאים אחד לשני ולא סתם לזרוק איזה סאב ואיזה מגבר... תודה לעוזרים, מתן
הודעה אחרונה מאת matan_bit1, -
- 0 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מעבד הצליל האינטראקטיבי החדש ה-Rockford Fosgate 3SIXTY מהמוחות שהמציאו את המגברים והסאבוופרים המהוללים, מגיע מוצר שכל מתלהבי האודיו לרכב, מחובבים ועד אודיופילים, חיכו לו. ה- Rockford Fosgate 3SIXTY הוא מעבד צליל אינטראקטיבי המשפר את הצליל, השליטה והגמישות של כל מערכת מקורית או נרכשת ברכב, באמצעות 153 ערוצי אקולייזר ותכונות נוספות. ה-Rockford Fosgate 3SIXTY מאפשר לשלב בקלות כל רכיב אודיו נרכש עם מערכת שמע מקורית, הקיימת ברכב. הוא מנתח ומכוון בצורה אוטומטית את האקולייזר, מאפשר כניסת שמע נוספת למשחקים, לנגני DVD או MP3. השיפור בצליל מתבצע תוך שמירה על פונקציות הפעלה של יצרן הרכב, כמו ניווט או שליטה מההגה. ה-Rockford Fosgate 3SIXTY קיים בשתי פלטפורמות, 3SIXTY.1 ו- …
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 1 תגובות
- 606 צפיות
איך אני מוצא את המידע הזה של כמה הנפח של התיבה של הסאב צריכה להיות? ואיך מתרגמים את הליטרים למידות בס''מ?
- 7 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מורכבים אצל חבר שלי באוטו רמקולים 6 על 9 מאחורה והוא לא מתכוון לשים סאב בזמן הקרוב, לבינתיים הוא מסתפק בבאס שיש לו מהאחוריים וחשבנו על משהו, אם הוא ישתמש בתיבה לרמקול 6 על 9, סתומרת שהרמקול ישב על המגש (כמו עכשיו) אבל בעצם הרמקול יהיה בתוך תיבה האם איכות הסאונד תשתפר ? האם באס ישמע פאנצ'י יותר ? האם תיבה אטומה או פתוחה ?
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
מישהו מכיר את הדגם הזה של הסאבוופר? של פיוניר ts-w34f אם מישהו מכיר שיכתוב לי איך הוא תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת מהיר^ועצבני, -
שאלה של GAIN
מאת mazda f2- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 947 צפיות
בעקבות התקנת מגבר (JBL המפורסם) יש לי 2 שאלות. 1. איך אני יכול דעת אם החיווט שלי הוא 10 או 8 AWG לא כתוב עליו כלום. 2. האם אפשר לעבוד בגיין סגור כמעט עד הסוף, הרמקול שמשמש כסאב אולי נותן 100WRMS תודה.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 5 תגובות
- 882 צפיות
למישהו יש נסיון עם הסאב? רשום שהוא רק 150 אר אמ אס שעל הנייר זה חלש מאוד . אם למישהו יש נסיון איתו אני אשמנח לחוות דעת
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לפעמים באיכות של הדחיסה של הקובץ בר"ד הוא מראה לי VBR, וחשבתי הרבה זמן מה זה, מאיך שזה נשמע זה נשמע דווקא איכות טובה, אז מה הר"ת? ואם אפשר הסבר על זה קצת.. תודה, רותם
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 993 צפיות
סאב אחד של 15 או שניים של 8 בעיקרון אני אוהב את הבאסים שלי מקפיצים כאלה שגורמים לך להרגישת פרפרים ולא מרוחים כאלה שמושכים ומרעידים
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז ככה ברכב הזה יש אנטנה שמרימים אותה אנטנה קשיחה כזאתי שהיא במצב מלא קולטים מעולה אבל אני לא מעוניים לפתוח אותה בצורה הזאתי זאת אנטנה קשיחה ונראה לי תישבר בנסיעה מהירה וכאלה או שמשהו ישבור אותה להנאתו כי זה ממש דורש את זה לדעתי זה פאק ביצור בכל אופן שמעתי שיש איזה תוספת כזאתי קטנה ששמים אל הסופית של האנטנה וזה משפר את הקליטה אין לי מושג מאיפה קונים וכמה עולה ואם זה בכלל שווה משהו בכל אופן אשמח לפתרון אחר אם יש כזה תודה רבה לכל העוזר
הודעה אחרונה מאת אבולושיין, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה הקומפוננטים המומלצים בגודל 6.5" עד סכום של 2300 ש"ח ? ומה המגבר (4 יציאות) הכי מומלץ עד מחיר של 4000 ש"ח ? המכשיר מקדימה יהיה בקרוב DVD (אני בחיפושים) ומאחורה כנראה ישב זוג קומפ' של MBQ (לרקע בלבד) על המגש עם הגברה נפרדת . תודה !! נ.ב - שומע לרוב מוזיקת דאנס ראפ וישראלית . וחשוב לי יותר להגיע לביצועים של SQ מאשר SPL
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
שלום לכולם, רכשתי שני מאווררים גדולים כמו שיש במחשב מאחורה עכשיו הבנתי שצריך גם ממסר, אז גם אותו קניתי ממסר עם 2 יציאות. עכשיו השאלה שלי אשמח לדעת איך הולכים כל החיבורים אשמח אם מישהו ישרטט לי סקיצה קטנה של כל הסיפור הנ"ל
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,754 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ash1
- גולדן191
- sperial
- ישיר
- santiago
- רכב זה אני
- DareDevil
- חולגי
- avizaz
- borsood
- jackjack2020
- jpex