פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. ימים קשים עוברים עלי. כבר כמה לילות שאני בוהה בתקרה ותוהה מה עושים? לאן ממשיכים מכאן? מה יהיה??? לא, אני לא מדבר על המצב הבטחוני. אני מדבר על המערכת באוטו. אחרי שהחלטתי לפרק את כל המערכת ולהתחיל מאפס, חיברתי סט-אפ זמני שבנוי מהד-יוניט פיוניר 9650, מידבאסים וקרוסים של זטק וטוויטרים MT11 של מורל. סה"כ הסט-אפ הזה זוכה לציון "כמעט טוב", ולפחות בשביל לשמוע רשת ב' (גבי גזית רולז) הוא סיפק את הסחורה. ערב משעמם אחד פתחתי את חוברת ההתקנה של המכשיר והופתעתי לגלות כי למכשיר יש אופציית בי-אמפינג (או בשפת פיוניר: 3 וואיי נטוורק) שפועלת לא רק על יציאות ה RCA אלא גם עם החוטים הרגילים של הרמקולים שיוצאים מצמת המכשיר: רמקולים קדמיים - טוויטרים, רמקולים אחוריים …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, אני רוצה להגביר את הסט שלי (הייבריד אוביישן) בבי-אמפינג. אני מבין שלשם כך אני צריך קרוס אובר אקטיבי 3WAY. למישהו יש המלצה על אחד מסויים? עדיפות גבוהה לאחד שהוא 1/2 DIN ונכנס לDASH. תודה.
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 1 תגובות
- 969 צפיות
אני תמיד שומע שכולם מדברים על זה ולא הבנתי עד עכשיו מה זה ? וחפשתי בFAQ של הפורום ולא מצאתי מידע
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם מישהו מכיר איפה מכרים פה בזול את הרמקולים האלה אני מתכוון על הסדרה הישנה או על החדשה העדפה לישנה... אני כרגע עומד על 1400 אם משהו מכיר פה מקום שמוכרים בזול יותר את הרמקולים הנ"ל שיעדכן אותי...
הודעה אחרונה מאת ca$pi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה... http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959 אני מכיר והתנסיתי בהמון מתקינים באזור פ"ת...שם אני גר. וברצונני לשאול ולבקש אם החברה פה יכולים להמליץ לי על מתקין איכותי ברמה גבוהה ונקי... אאחד שמכול מערכת יפיק את המקסימום בעוצמה ובאיכות שהיא יכולה להגיע..(להוציא)!!! אני כרגע עובד על הפרוייקט הבא שלי והוא הולך להיות מטורף אז אני מחפש מתקין כזה שיוציא אותי אם החיוך הכי גדול שאני ירגיש בעננים מהאיכות וכמובן שידע איך מתעסקים אם ציוד איכותי ויהיה עדין... כמובן רצוי מאוד מאזור המרכז פ"ת והסביבה!!! תודה מראש נ.ב כמובן שהרכיבים יהיו ברמות של עשרות אלפי שקילים...
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום ! אני רוצה לקנות SUB KICKER C12 ואני צריך תיבה. יש למישהו נגר או מקום טוב שעושה תיבות לסאב באיזור הקריות וחיפה?
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פורסם: 03/08/2006 ב- 16:44:57 נושא ההודעה: האם ההמגבר הזה תמחיר? אז ככה חבר שלי הציע לי לקחת מגבר של חברת SOUNDSTREAM הדגם:EGA4440 הינה תמונות http://img474.imageshack.us/my.php?image=24012006006wl8.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=24012006008ro5.jpg המחיר ש1650 שקל! תעזרו לי זה דחוף חברים
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 2 תגובות
- 755 צפיות
כרגע יש לי מגבר של פלטינום אודיו 4 יציאות 1000 וואט.. כזה...http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=944&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 והציעו לי עליו החלפה על זה http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SP9400&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 השאלה אם שווה לי והאם הוא לא מזויף..? כי כרגע המגבר שלי עושה תעבודה על פיוניר 305 סי מצוין אבל אני רוצה משהו יותר טוב כדאי או לא??
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
בעיה עם באס בוסט
מאת Dome-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מונובלוק של רוקפורד שמרים 2 סאבים למונו היה שלט באס בוסט הבעיה שפירקתי את המערכת ושהחזרתי אז לא מצאתי את הבאס בוסט כרגע הבאס נמוך ושאני מחבר באס בוסט של חבר שלי אז הבאס גבוה השאלה היא איך אני יכול לכוון במגבר שהוא יהיה תמיד על באס בוסט ושאם אני יוציא את השלט זה לא יעלם
הודעה אחרונה מאת Dome, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום פורום היקר ! אני מחפש שני סאבים , שכל אחד מהם יהיה בעל סליל אחד של 4 אוהם , כל זה כדי לחבר אותם יחד על מגבר שמסוגל לתת 1000 רמס ב-2-אוהם ! כמובן כל סאב חייב לביות בין 300 ל-400 רמס . מה הייתם קונים ? עזרו לי בבקשה .
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רבותי. אני רוצה להרכיב מגבר ברכב בסכום די נמוך של 1000 שקל בערך. המגבר יתחבר אל מורל פולס בלבד בינתיים, אך גם אל סאב בעתיד כך שאני צריך שני ערוצים לגישור. HU של פיונייר מדגם- 580MP שהוא בעל 3 יציאות RCA. פרט חשוב, אני יותר מעוניין באיכות מאשר עוצמה. וגם אם אפשר לקבל עם ההצעה מקום אמין לקנייה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 1 תגובות
- 989 צפיות
שלום אני מחפש המלצה על סאב - אני מביא אותו בעצמי מארה"ב . התקציב הוא עד 600$ . יחובר למגבר שכבר קיים באוטו - מגבר של MB QUART - דגם QAA -2500 - מגבר 2 ערוצים dual mono - מספק 1000 RMS - ב -2 ו ב- 4 אום . מתלבט בין - Seas lotus , Dls , image dynamic , Jl audio w7 , peerles אשמח לקבל כמה שיותר עצות . אגב הרכב הוא דהייטסו שרייד שנת 93 .
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. מדובר על הגבהות לרמקול קומפוננט 6.5 בדלתות מקדימה, לגבי הגבהות של 1-1.5 ס"מ, האם יהיו הבדלים כלשהן בסאונד\באסים, אם משתמשים בהגבהות עשויות מעץ או בהגבהות עשויות מפלסטיק? האם יש הבדל משמעותי\מורגש? אגב,הרמקולים לא מוגברים. תודה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סוף שבוע רגוע לכול חברי הפורום לאחרונה התחדשתי ברמקולים 6 על 9 של חברת ג'י בי אל הדגם הוא cs3196 לאחר מאבקים לא קלים עם הפח של האוטו (סובארו די אל חורים 6 וחצי מאחורה) הרמקולים חוברו... הרמקולים חוברי לרדיו דיסק והקומפוננט והסאב חוברו למגבר. ועכשיו לבעיה הרמקולים ממש נשמעים יפה בכול הצלילים אך באס זה הדבר האחרון שאפשר לשמוע מהרמקולים הנ"ל.. כאשר לא חיברתי את המגבר ורק הרמקולים היו מחוברים היה נשמע כאילו אין בכלל באס.. האם זה הרמקול ככה או שמה זה הרדיו דיסק שלא יכול להרים את הרמקול ?? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
יש לי בפוקוס רמקולים אחוריים של KENWOOD 250 וואט... רמקולים קדמיים של Pioneer 160 וואט... ורמקולים שקיבלתי מחר לדלתות אחרויות 35 וואט כ"א... רציתי לבקש המלצה למה לשפר? מה להוסיף? כדי לשפר את המערכת תודה. **הודעתך ננעלה, אנא חשוב על כותרת תקנית והודע לאחד ממנהלי האודיו**
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
המגבר לא בשבילי כי אם בשביל חבר וכמו שעזרתם לי ויצא אחלה של מערכת אני בטוח שגם תצליחו לעזור גם לו. אנחנו מחפשים מגבר מונו או 2 ערוצים לחילופין אפילו משומש עד 1000 שקל כדי לנצל סאב בוס 200WRMS (כן גם אני כמעט בכיתי שראיתי מה הביאו לו =\) .. נ.ב הסאב מחובר כרגע בגישור אז אני כמעט בטוח שהסאב הוא 4 אוהם יש המלצות?
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
BLITZ AUDIO PYLE LANZAR אני יודע שהם אותה חברה. אך מבחינת הרכבה ועדיפות הם יש שוני? מי מהם העדיפה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין בחוות דעתכם המקצועית הרכב הוא איביזה טורבו (hu מקורי -נשאר ) ואני מעוניין להכניס לה הגברה נורמלית סוף סוף אני רוצה להכניס: בקומפוננט סאב(לא משהו מפוצץ רק כמה שיותר מדוייק) מגבר שיתאים על שניהם כדאי גם 6X9 או שאין צורך ? אני מעדיף שישמעו יותר איכותי מאשר חזק האלמנטים הם של החברות: JL AUDIO MB QUART HILEX DLS התקציב הוא עד 5000 ללא התקנה אני שומע כמעט את כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר הופעות חיות ורוק אם לצמצם את זה אני מבקש את עזרתכם בבנית מערכת מהאלמנטים של החברות הנ"ל בלבד בבקשה רק מי שמכיר יודע ומבין .. כי אני מספיק מבולבל גם ככה המון תודה מחכה לתגובותכם ....
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות מורל פולס אבל ישנה בעיה של מידות. המידות של הרמקולים הקדמיים זה 5.25 . האם יותר כדאי לעשות שתי טבעות MDF ולהתאים 6.5 או שלא יהיה שיונוי אם אני אשים 5.25. מה עדיף להתאים או לשים כמו המידה המקורית? הנה ההבדלים ביניהם: http://www.morelhifi.com/products/mob_2way_pulse.html האם הם משמעותיים?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
קניתי קלריון 646, ואני מעוניין לכוון אותו לבד אך נתקלתי בשני מושגים שאיני מכיר ואיני יודע איזה השפעה יש להם על המוזיקה... רציתי לדעת מזה gain ו q curve ואיזה השפעה יש להם... בנוסף יש לי עוד שאלה, כאשר חיברתי אותו היה חוט כתום לבן שבדמריך כתוב שהוא illuminition lead לא חיברתי אבל יש אור והתצוגה עובדת כמו שצריך... אולי מישהו יודע מזה החוט הזה ולאן אני צריך לחבר אותו?? תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת deadeye, -
- 5 תגובות
- 734 צפיות
שלום לכולם. סוף סוף אני הולך לרכוש מגבר 4 יציאות חדש. הוא הולך להרים סאב של קיקר CVR 10 אינצ'. את הסאב אני מזמין מחו"ל. המגבר נותן 360 RMS בגישור. עכשיו אני לא מבין איזה סאב אני צריך להזמין. רשום שם DUAL 2 OHM ו- DUAL 4 OHM. איזה מהם אני צריך להזמין? ומה ההבדלים ביניהם. הסאב רשום 300 RMS. תודה לעוזרים. סם.
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב חבר'ה, הנה הסיפור ממש בקצרה. היה לי זמן פנוי, אז החלטתי להרכיב את המורל שלי ברכב. הכל טוב ויפה, מכיוון ובפונטו הקודמת הכל התאים יופי. לא ציפיתי לקשיים מיוחדים, עד שפירקתי את הרמקולים המקוריים. ושם ראיתי, שבניגוד לפונטו הקודמת, כאן ישנה קורת מתכת, שתפקידה להוביל את החלון. כעת, הרמקול לא נכנס בעומק. מצ"ב תמונה. חשבתי על הגבהה קלה, אבל אז הגריל המקורי מתעקש לא לחזור למקומו. הבעיה היא יותר עם קוטר המגנט, מאשר עם עומק הרמקול. אז הנה אני פונה אליכם לעזרה. האם תוכלו להמליץ לי על סט קומפוננט טוב, דומה למורל פולס, בעל מימדי עומק קטנים יותר? אני מאמין שכמה שיותר קרוב ל 60 מ"מ יהיה נהדר. אם מישהו מכיר סט ספציפי בעל קוטר מגנט שמתחת ל 9.5 ס"מ, אני אשמח לדעת…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה לאחר ביבולי מוח חשבתי על המערכת הבאה רוב הרכיבים כבר יש לי ... 1 רדיודיסק : א.ALPINE 9853 ב.880PRS Pioneer 2 במה קדמית : היבריד + CDM54 - אקטיבי! 3 סאב\ים : א. ID12" X2 ב. IDMAX 4 מגברים : XENON600.1 אוריון 4004 P6002 Rockford או 3002 . הדילמה על הרדיודיסק והסאבים כל השאר בטוח. הקסנון יחובר לסאב\ים אוריון יגביר את הגבוהים מיד+טוייטר והרוקפורד הנבחר את הוופרים מחכה להצעות יעול .. תודה רוני
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום... אני עומד לקנות רמקולים קדמיים של פיוניק.. רציתי לדעת עם החברה הזאת שווה משהו? תודה
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם עליו? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1538&CategoryID=159 http://zap.co.il/model.asp?model_id=244896 נתתי שני קישורים אחד לזאפ ואחד לדיוטי פרי, אני נוטה להעדיף את האתרים שבזאפ למרות מחיר יותר גבוהה בגלל התקנה חינם, באחד מהם יש אחריות ל4 שנים לעומת אחריות לא ידועה בדיוטי פרי, בשניהם אפשרות לשני תשלומים. עוד מכשיר נחמד: http://zap.co.il/model.asp?model_id=150459 בקיצור מחפש מכשיר מתוצרת מוכרת לא איזה זבל סיני, איכות טובה, עוצמה טובה, מעדיף בווליום גלגלת בתחנות רדיו לא חייב אבל גם יהיה נחמד, קורא אמ פי כמובן, לא חייב שלט, זמן טעינה של דיסק סביר, עיצוב צבעוני לא מחפש דולפינים או משהו מיוחד אבל לא דכאוני, בקיצור מכשיר שייתן את הת…
הודעה אחרונה מאת zaza20, -
- 0 תגובות
- 531 צפיות
שלום לכולם, אם שמתם לב, יש בדביק הכרזה על רדיודיסקים חדשים של BOSS. ראיתי דגם אחד במחסני חשמל שיודע לקבל כרטיס זיכרון. מישהו יכול לומר משהו על הדגם הזה או החברה? מה עם היבואן "אוטופרט"? המחיר עבורו הוא 869 ש"ח וחוץ מהיכולת לקבל כרטיס (שזה דיי חשוב לי) הוא גם יכול להוציא 60 ווט בכל ערוץ (אני לא מתכוון לקנות מגבר).. ועוד שאלה: המחיר הזה שווה את הרדיודיסק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת merlin77, -
איך אדע שהדיודי יכול לקלוט ערוץ2 ולשדרו במסך
מאת Guest asafdery7280- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות דיוידי ומסך לאוטו מיד שניה, עכשיו המסך הוא בלי טיונר PYRAMID MV7SC , והדיוידי עכשיו יכול להיות שהדיוידי יכול לקלוט תתחנות ולשדרן על גבי המסך למרות שלמסך אין טיונר מובנה הדיודי הוא BOSS 2500DVD בבקשה זה דחוף מחפש דיוידי ומסך, הצעות בה"פ
הודעה אחרונה מאת dj-uri, -
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כאמור אני מחפש סאב SQ ללא תיבה (התיבה תיבנה לבד יחד עם עיצוב הבגאז בזמן הקרוב). חשוב לציין שעוצמה לא כל כך מעניינת אותי לכן סאבים של 200-300 RMS יספיקו לי עד הגג. התקציב הצטמק מסיבות שונות ל500-600 שקל. ככה שאני קצת בבעיה וצריך את עזרתכם. שוב פעם התקציב הוא לסאב נטו ללא תיבה!
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע אם קיימת בעיה לחבר קבל גדול מדי למרות שלא צריך? למשל קבל 2 פאראד על מגבר 1 100x4 שהולך לעבוד עם זוג קומפוננט וסאב 250 rms או שזה פשוט יעבוד אותו דבר? זה לא מסכן משהו נכון?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככה שני מגברים שהתעניינתי לגביהם האחד הוא: SOUND STORM VANQUISH V300.4 4-Channel Vanquish Series Amplifier SOUNDSTORM V300.4 4-Channel Vanquish Series Amplifiers (300W x 4 max; 150W x 4 RMS; 600W x 2 bridged) features: 4-channel, bridgeable amplifier MOSFET power supply Tri-mode operation Remote subwoofer level control Input level adjustment Line & speaker level inputs Line outputs S/N ratio: 105 dB THD: 0.01% Freq resp: 9 Hz-50 kHz Channel separation: 90 dB 300W x 4 max; 150W x 4 RMS; 600W x 2 bridged השני הוא מגבר של EARTHQUAKE דגם TNT-600 אחוז עיוות 0.016 signal to ratio 104 db מוציא 65 רמס לערוץ ,4 ערוצים או …
הודעה אחרונה מאת שרגאמן,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,754 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Ash1
- גולדן191
- sperial
- ישיר
- santiago
- רכב זה אני
- DareDevil
- חולגי
- avizaz
- borsood
- jackjack2020
- jpex