פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה .. לא מזמן הוספתי מגבר ברכב לא רציתי להבריג אותו על הגב של המושבים אז בניתי פלטה מעץ לפי המידות שלקחתי מהרכב, עטפתי אותה בלבד איכותי ויפה שמשתלב טוב מאוד עם הצבע של השטיח ברכב. עכשיו יש משהו שאני יודע שהוא הולך להפריע לי. החוטים שהעברתי מהקדימה ומהמצבר הולכים להציק לי, כל כבל שהעברתי הוא לא מדויק על המילמטר וישר למגברים, יש לכל כבל את ה30 סנטימטרים שהולכים להיזרק שמה בבגאג', למרות שאני הולך לחתוך עד כמה שאפשר, עכשיו, איך אני יכול להעביר אותם יפה ? מבלי שיראו אותם זרוקים בבגאג' נ.ב הפלטה תשב בצורה כזאת שמי שיפתח את הבגאג' לא יראה כלום, יראה בגאג' סגור כשמורידים את הכיסאות מפנים האוטו יהיה אפשר לראות את המגברים. http://img134.im…
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר מונובלוק של רוקפורד והשלט באס בוסט שלו נאבד חבר שלי הביא לי שלט כזה אבל של חברה אחרת השלט מתאים ועושה את העבודה השאלה היא האם יש הבדל בין השלט הזה לשלט של רוקפורד ? האם כל שלט נותן איכות ועוצמה אחרת ?
הודעה אחרונה מאת focalist, -
חיתוך תדרים לסאב
מאת Dome- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חיפשתי בפורום ומצאתי שסאב צריך להיות חתוך עד 80 מה קורה אם אני חותך אותו על 120 או אפילו 150 ? מה קורה אם אני חותך אותו על 50 ?
הודעה אחרונה מאת focalist, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש כמה אפשרויות תגידו לי מה הכי שווה: Hifonics TXI-4406 4x55 4 ohm יד שניה 850 שקל orion 4004 יד שניה 850 שקל 55*4 PHOENIX Gold OCTANE R 80X4 יד שניה סביבות ה1000 שקל ומטה AUDIO Z-4200 4X110W RMS 1100 שקל דנדש מהחנות ומתנה 5 מטר כבל של סאונד קוואסט(איזה כיף ) Dragster DAB 4075 סביבות 950 75*4 חדש אפשר גם לקנות משו מהדיוטיפרי חבר שלי היום טס בלילה עד אז אני יכול להגיד לו.. חוץ מהגי בי אל שיש לו אחוז עיוות גדול מדיי מה עוד יש ששווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני לא כותב כאן - רק קורא לאיטים, אבל לדעתי כאן זה המקום הטוב ביותר לשאול את השאלה: אני מחפש מקום טוב ולא יקר באיזור רחובות שמוכר ומתקין דיבוריות בלוטות'. כמו-כן אשמח לדעת את העלויות המשוערות. מדובר על ניסאן אלמרה 99'. תודה רבה - דני. נ.ב. מנהלים אם אתם חשים שמקום השרשור הוא בפורום הכללי אודה לכם אם תעבירו אותו לשם
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
אנשים מה עשיך MOREL DOTECH? או ORION C6.2?
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת עם המגבר הזה יכול להרים 2 סאבים של חברת רעידת אדמה דגם מגמה וזה המגבר: **הקישור נמחק, אנו לא מעוניינים בקישורים לאתר זה.**[/url] זה הסאב : http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=MAGMA-12&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=10&aff=Zap&lang=he השאלה עם המגבר הזה הוא לא עוד זבל סיני? ועם הוא עומד בהצהרות שלו ואיך החברה עצמה? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- 1 תגובות
- 622 צפיות
מעוניין בפרטים לגבי סוג ה EQ במכשיר זה (האם פרמטרי או גרפי). כמו כן חוות דעת כללית על איכות המכשיר תודה
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 2 תגובות
- 764 צפיות
איך האקוסטיקה במכונית הזאת. מאוד חשוב לי הענין הזה? יש לי 2 סטים של קומפוננט של5 וחצי אינטש 2 מגברים וסאב.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על המגבר הזה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21685 ואני רוצה גם לדעת מה ההבדל בצליל בין בזוקה לסאב? תודה
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עכשיו נכנסתי לאוטו רציתי לכוון טיפה תמגבר בקיצר אני יושב פתאום שם לב שומעים מוזר אני מטה תראש שמאלה קולט הטוויטר עובד יחסית חלש והמיד לא עושה כלום.. הוצאתי תקרוס הכל מחובר.. הסתכלתי במגבר הכל מחובר.. הבעיה יכולה להיות רק בתוך הדלת שהתנתק החיבור? עכשיו אני מפחד שאם אני אלך לזה ששם לי תמגבר הוא יגיד לי לא אני התקנתי לך תקומפ' עזוב אותי.. מה אתם טוענים לעשות? רותם
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים ברכב הליסינג שלי מניו קופל רנו מגאן 2007 הותקן HU של קנווד דגם 2031. המכשיר מפיק צליל לא רע בכלל בדיסקים. אבל תחנות רדיו ובמיוחד 88, 91.8, 96.6 שומעים עם הפרעות קליטה בזמן הנסיעה - כמו "צל". זה מאוד מציק, אבל ניו קופל טוענים שאני צריך לשים פחות טרבל וגם אמרו שדגם ישן יותר של קנווד יש לו טיונר יותר טוב. אשמח לשמוע המלצה מה כדאי לעשות - האם להחליף לדגם הישן יותר של קנווד דרך הליסינג? האם לקנות HU באופן פרטי? ואיזה? האם ישנה בעייה כללית במגאן בקליטת רדיו? בתודה רן.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אז ככה..אני מחפש אחד מהדגמים הבאים. אני קונה אותם בלוס אנג'לס \ ניו-יורק אני רואה שמאוד קשה למצוא את ה-9855 .. זה דגם שנדיר למצוא אותו כבר! החלטתי ללכת על ה-9857 ב-290 דולר! עד שראיתי לפני כמה דקות את ה-9856 שהוא עולה 190 דולר!! תראו את ההפרשים.. מדוע ההפרשים הגדולים האלו? יש סיבה לכך? מה ההבדלים מבחינה טכנית בין המכשירים ? כי חיצונית אני לא רואה הבדל גדול..שניהם יפים בשבילי פרטים על ה-9856 אפשר לראות פה : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16815 פרטים על ה-9857 אפשר לראות פה : http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=16991 מה ההבדלים? תודה ענקית לעוזרים
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו מהעבודה שלי טס לארה"ב (ניו-יורק ואוקלהומה) ואין לו בעיה לקנות לי מגבר (אם ימצא). אז אם מישהו מכיר חנות (אמיתית לא וירטואלית) מומלצת ואם אפשר גם מיקום . אני פשוט לא רוצה שהוא יבזבז זמן על חיפוש (מה שיוריד את הסיכויים למצוא). חוץ מזה למישהו יש המלצה על מגבר 4 ערוצים זול (100$-150$) ששווה לקנות בארה"ב. (profile, Kole וכו') תודה מראש WUKA
הודעה אחרונה מאת The_Drag0n, -
-
שבוע טוב לכולם! בתקופה האחרונה אני באופן אישי מתעניין מאוד בבניה של פודים, ואני מאמין שיש עוד מספר רב של חבר'ה בפורום שרוצים להעלות את רמת ההתקנה שלהם ולבנות פודים. רציתי לנסות ולארגן איזה מפגש שבו האנשים מהפורום יבצעו הדרכה של בניות פיברגלאס. מה דעתכם? יכול להיות מאוד מועיל. בברכה, מתן.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני הולך לקנות רדיו דיסק של JVC אני רוצה לדעת אם המערכת טוב ואם היא שוב את 900 שקל זאת המערכת http://www.jvc.ca/en/consumer/archived-product-detail.asp?model=KD-SHX700
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני חדש בפורום... לא מזמן רכשתי פג'ו 206 ואני רוצה טיפה לשדרג את המערכת המובנת..ברצוני להוסיף עוד לאוטו 2 רמקולים 6X9 וסאבוואפר בנוסף לכול מה שיש באוטו... השאלה היא כזאת האם אני יכול לחבר למערכת המובנת מגבר שיסחוב את שני הרמקולים והמגבר והאם יש לי במערכת מאחורה יציאה AUX .? והשאלה השניה האם אני יכול להתקין את הסאב על המגש של הבגז' בלי תיבה או שרצוי שתהייה תיבה שיופק צליל יותר טוב..? תודה רבה לעונים וסליחה על הבורות... מקווה ללמוד ממכם הרבה... JENIYA
הודעה אחרונה מאת זאב 206 GTI, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, כן לא טעיתי, דיסקמן....אני יודע שאפשר לעשות את זה....ככה : יש לי טויוטה קורולה 99 ויש לי רדיו טייפ מימי דוד המלך, עד שאני קונה משהו טוב אני רוצה לחבר איכשהו דיסקמן במקום הרדיו טייפ, אז איך אני עושה את זה? והאם זה אפשרי בכלל? מבחינת החשמל אני יכול לשים סוללות בדיסקמן זה לא בעיה, אבל האם אפשר לחבר את כבל הקול איכשהו למערכת של הרכב??? תודה מראש....
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שאלה מעניינתאני יצטרך קבל של 3F. אופציה. לקנות שנים נוספים כמו שיש לי היום (קדנס) או לקנות אחד גדול. (לא פוור אקוסטיק) מה עדיף מבחינת צריכת חשמל. !! ויכולת טובה יותר למענה לצריכת חשמל.! מערכת החשמל תשודרג. אלטרנטור של כ 200A. + מצבר ג'ל. מה יהיה עדיף.. קבל אחד של 3F או 5F או כמה. של 1F מחוברים אחד לשני. אלי
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכנתי פודים חובבניים אבל נחמדים מאפוקסי עשיתי צורה נחמדה שייפתי קצת צבעתי והנה התוצאה. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אין לי רכב ספורט מיוחד ולא מפואר,כולה פג'ו 405 שנת 92 היה לי שם רדיו קסטות מעפן במיוחד,בכל מקרה הביאו לי מערכת של SONY דגם CDX-L360 הוצאתי את המערכת הענתיקה שהיתה באוטו ורציתי לחבר את החדשה לצערי הרב החיבורים הישנים המתאם של הצמות חוטים לא זהה למה שיש לי במערכת החדשה בחדשה זה חיבור אחד מלבני מחולק ל 2 יש פס חוצץ בין שני הצדדים,בכל צד ישם 8 פינים במערכת שהיתה לי באוטו לדעתי היו 12 פינים ממה שאני זוכר ,מוכרים מתאים חדש-ישן שאני אוכל לחבר את המערכת כמו שצריך לאוטו? אני מחיפה,אם מישהו יודע איפה בחיפה אני אשמח תודה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב אני מתכוון לקנות מגבר יד שנייה לרכב של חברת שרווה 960W 4 יציאות הבעיה שלו היא כפי שהמוכר אומר, שהצליל שהמגבר לא נקי ויש לו דיסטורשן עיוות של הצליל, המוכר אמר שחבר שלו בדק את זה וזה טרנזיסטור, האם גם אתם חוזבים שזה יכול להיות טרנזיסטור שרוף או דפוק? כמה אמור לעלות תיקון כזה? תודה רבה אמיר
-
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו מכיר? 4 ערוצים, 55 RMS לערוץ. איך המגבר ביחס לJBL המפורסם (75.4)? מה מחיר ראלי? (אין עדיין בזאפ...) לא ראיתי תמונה באתר של jbl, אבל דיברתי עם ניופאן ולמרות שהוא לא מופיע באתר שלהם (גם לא של ניופאן) הם כן מיבאים אותו. תמונה של מישהו שהתקין מהפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1015019&highlight=jbl+gto+4060#post1015019 נ.ב הציעו לי ב 1600 ש''ח כולל התקנה...
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 951 צפיות
אני שם לב שכמעט עולם פה ממליצים לאנשים על מערכות (HU) בסכומים גבוהים, ואם אין לאותו אדם כסף אז הם אומרים לו לחסוך עוד או לקנות יד שניה אני לא מבין גדול במערכות, אבל אני לא חושב שזהו צעד נכון אני חושב שאדם שרוצה לבנות מערכת ב- 1200-1500 שקל יכול להסתפק בדגם ביניים או דגם נמוך של חברה אמינה, הוא לא חייב שיהיה אקולייזר, ועוד מיליון פונקציות שאני בכלל לא יודע עליהן יש הרבה אנשים שהבדל של 300-500 שקל במחיר ההד יוניט יהיה הרבה יותר משמעותי עבורם מאשר ההבדל בביצועי ההד יוניט בסופו של דבר: אין בשוק הד יוניטס סבירים/מספקים במחיר של 600-800 שקלים ?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
סאב קיקר ES?
מאת eranisra- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו שמע על סאב קיקר ES? אני מכיר את הC12 ואת הCVR12, יכול להיות שהES זה הC12 בעצם?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם . צריך בבקשה המלצה מכם על מפרט של רמקולים טוב . אין לי משוג בכלום ואין לי כוונה לקנות מערכת מפוצצת אלא משהו שיעשה סאונד טוב ואיכותי . אני מעוניין ברמקולים אחוריים ( אולי גם קדמיים ) שיתנו לי סאונד היקפי . יש לי 2 קדמיים די טובים נראה לי . יש לי אופל קורסה ושמעתי שזה בעיה להתקין רמקולים אחוריים , מישהו מכיר ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bub, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי הונדה ג'אז 2003,אני כרגע לא בארץ אז מצאתי תמונה בגוגל שתמחיש לכם: http://www.in.gr/auto/parousiaseis/foto_big/ae_honda_jazz_659_02.jpg אצלי זה בדיוק ככה מבפנים. איך אני יכול להחליף מערכת,אני רוצה לשים MP3, ואני רוצה להוסיף באב ורמקולים, איפה אני עושה את זה,והאם זאת בעיה במוסכי אודיאו ??
הודעה אחרונה מאת מיכאל-ק, -
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם משהו יכול להמליץ לי על אומן שבונה תיבות לסאב מסוג Bandpass לפי נתונים שיש לי מהיצרן? זה תיבה שהבניה שלה קצת מסובכת ולפי הנתונים שקבלתי צריך בעל מקצוע טוב...
הודעה אחרונה מאת buzz_ly, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחרונה נחשפו עיני לקומפוננטים של מורל, את השדרוג המפורסם של דוטק ו mt22 שיש לחצי פורום כולם כבר מכירים, אבל לאחר שעשיתי "סקר שוק" והבנתי כי ההיבריד (לא האובשיין הסדרה הישנה), מגיע עם אותם mt-22 ובנוסף לכך הוא משודרג עם מיד וקרוס שונה מהדוטק החדש, לא מצאתי סיבות ללכת על הדוטק המשודרג, וזאת מכיוון שדוטק משודרג עם טויטרים של ההיבריד נע בסביבות ה 1400 ש"ח וכך גם נע ההיבריד מהסדרה הישנה שהטויטרים שלו כבר משודרגים, אז מדוע אנשים מעדיפים לקחת סט שהוא הינו סדרה נמוכה יותר ולשלם מחיר דומה?, רק מכיון שהוא חדש יותר?, חדש הוא לאודווקא טוב יותר. בקיצר ההיתי מעוניין שמישהו ישפוך אור לגבי ההבדלים בין הקומפוננטים הנ"ל מבחינת המפרט והן אם יש מישהו שהיה לו את שני הקומפוננטים הנ"ל ויכול …
הודעה אחרונה מאת -alf-, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אנשים אני חושב לרכוש אץת הדברים הבאים מה דעתכם? מגבר מגבר לרכב KX350.4 Kicker http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=360902 קומפוננט מה עדיפ? ORION 6.2 CL או MOREL DOTECK יש לי מגבר LIGHTNING AUDIO SUB KICKER VES
הודעה אחרונה מאת rreiss,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,342 אורחים (הצג רשימה מלאה)