פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 43 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הנכם מוזמנים למפגש אודיו מרכז. כרגיל מאחורי איצטדיון ר"ג. יום שבת ה19/8, שעה 12:00. נא לאשר את הגעתכם.
הודעה אחרונה מאת it_amit, -
-
התחממות של המגבר שלי 1 2
מאת ory9-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי מגבר 4 ערוצים שיושב לי על שני רמקולים 6 על 9 של פיוניר וסאב P1 של רוקפורד קיצור המגבר נורא מתחמם לי אם אני שומע חזק מאוד במשך הרבה זמן ( שעה וחצי ככה) ועקב החימום המגבר כנראה מכבה את עצמו בשביל שלא יגרם נזק האם החום הזה הוא נורמלי ואם לא אז מה אני עושה בנידון?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=988&CatCode=64 לא שמעתי בן אדם אחד בנתיים שאמר משו רע עליו.. 3 שנים אחריות 3 יציאות למגבר 4*52 כל שאר הפרטים בלינק.. שווה לחכות עוד שבועיים שלוש שירד המחיר?(אם ירד בכלל)
הודעה אחרונה מאת speedseeker, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אשמח לקבל חוות דעת על מוצר זה האם כדאי לרכוש אותו ובאיזה מחיר
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר את החברה או יש לו המלצות או להפך? אני מעוניין במונובלוק שלהם
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אתם זוכרים,אני זה שניסיתי לקבל עזרה בנוגע לרעשי מנוע(שאף מתקין עד כה לא ממש פתר)שיש לי ברכב. יום ראשון יש לי זמן פנוי ואני צריך מתקין מקצועי שגם מתעסק במערכות וגם בכל מה שקשור לחשמל/אלטרנטור הרכב כי אני בטווווווח שמשם נובעת הבעיה. אני מיהוד בכל מקרה,אדי מערכות וסאונדסטורם לא רלוונטים... אז בואו תגידו לי איפה יש מתקינים מקצועים איכותיים ואני אעשה אן דן דינו...תודה
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות בארה"ב קבל - אני זקוק ל -1 פראד , אך האם אני ישים קבל של 3 או 5 פראד זה יזיק ? ושאלתי השנייה היא האם קבלים של חברת Stinger מומלצים ? או שיש קבלים יותר טובים מהם ? התקציב שלי הוא עד 200$ . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם יש מקום באיזור פ"ת שאני יכול לבוא לשם עם מגבר, סאב, רדיו דיסק, קומפוננט ו 6X9 והוא ירכיב לי את הכל? אני יודע שיש חנויות רבות שיוכלו "איכשהו" לסדר לי הרכבה כזו, אבל ברור שבמידה ואני לא קונה מהם את הציוד עצמו הם ינסו לעשות עליי כסף.. האם יש מקום מיוחד להרבה כזו? תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום כולם! אחרי לבטים רבים החלטתי להתקין את המערכת ברכב של אמא. (סופר לנסר). הנבתי שחובה לעשות חיתוך בדלתות - אבל יש בעייה - על הדלתות יש "סימונים" של רמקולים, שזה לא עיגול אלא יותר אליפסה. לקומפונט שלי (רוקפורד P162S) יש כיסויים שבאו איתם, וחשבתי להלביש את הכיסויים על המידבאס. אבל, אם אני מלביש אותו הוא לא מתלבש בדיוק על האליפסה, אלא יישאר רווח במידה ואני חותך. איך פותרים את הבעייה? האם יש איזה כיסויים לרמקול ייעודי לסופר-לנסר? תודה רבה, אביעד
הודעה אחרונה מאת DROZD, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לא הייתי מרוצה מהגימור שעשיתי למערכת הבגאז' היה צפוף ולא אסטטי. מאילוצים של עודף זמן פנוי(תושב צפון = אין עבודה עקב המלחמה) קניתי לי קצת MDF קצת פיבר והתחלתי לבנות את הכל עטפתי בסקיי והנה התוצאה גם הסאב הוחלף לקיקר סולו באריק L5 ואני מבסוט עד הגג מהאיכות והדיוק שהשתנו לטובה. באמצע העבודה נגמר לי הסקיי ולא נשאר לי מספיק לעטוף את השטיח של הגלגל ספייר שחתכתי אז עד שיהיה רגוע בטבריה זה יהיה בעיה ללכת לקנות.
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום הרכב שלי זה פורד מונדיאו שנת 95 עכשיו הבעיה היא לא רעשים בתוך האוטו אלה רעשים ממש אבל ממש כבדים מבחוץ לאוטו עקב רעידות הסאב, הבעיה היא בלוחית הרישוי ועוד משהו מטומטם שעל פי פורד קשור להעברת אויר נקי לתא הנוסעים, יש שנים כאלה בדלתות האחוריות מין פלסטיק כזה שניראה כמו פתחי טורבו(מצורפת תמונה) ויש כזה על הדלת ומבפנים על השילדה במקביל לזה שעל הדלת עכשיו שני הדברים האלו והלוחית רישוי עושים הרבה רעשש לכן אני רוצה לאטום אותם. הבעיה היא באיזה חומרים של דינאמיט להשתמש אני חשבתי ליקנות קיט לוחית רישוי או קיט רמקול ולאטום את שניהם ביחד הבעיה היא שאני לא יודע אם זה יספיק, פעם גם מישהו אמר שללוחית הרישוי מספיק גם לשים חומר איטום בארבעת הפינות וזה עושה את העבודה? בקשר לטימטום …
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אוקייי עקב דיבור כרגע עם המתקין שלי בארץ עלו הדברים הבאים סט 3 חלקים של HERTZ סדרת אנרגי מונו של אודיוסון http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=4224 5500 כולל התקנה בניות וכו' בלי אטימה שאולי גם תהיה תלוי אם אני יעלה קצת תתקציב חיווט כולל כל אלה נקנים בארץ עם אחריות חדשים ... 1500 הולכים להתקנה מתוך ה5500 ומערכת אני יקנה פה של אלפיין 53 אולי 55 עוד לא החלטתי מחר נחליט בחנות חלקים שיש הם מגבר קיקר 350.4 סאב קיקר L7 קומפ' אחורי של אלפאסוניק PCZ 6.5 לגבי המונו והסט יש דברים יותר מומלצים? לגבי הטעם שלי אני לא מחפש Sq אלא משהו איכותי וחזק בשפה המקצועית יותר SQL טוויטר רך ומיד חזק על ההד יוניט אני סגור
הודעה אחרונה מאת U.S.A, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה , מאחר ולא נתנו לי עצה ספיצפית לגבי מה לקנות אני צמצמתי את האופציות למערכות הבאות , אני מבקש מכל מי שיכול להגיב על מה יותר טוב ולמה , ולפני שתתחילו לשאול תלוי בשביל מה ולמה אז אני משתמש כרגע ברמקולים קדמיים Components של Blackupunt שש וחצי אינץ' ומאחורה 6x9 של Blackupunt . כרגע אני לא חושב על הגברה משום סוג או שינוי של הרמקולים ואלו הם המערכות : 1) Alpine CDA9853 2) Alpine CDA9851 3) Alpine CDA9854R ( אשמח גם לדעת הבדלים בין ה Alpine's ) 4) MP66 Blackupunt ( אשמח לדעת גם דעה ספיציפית על המערכת הזאת ) 5) Kenwood KDCW7531 6) Pioneer DEH8600 ( מה ההבדל בינו לבין ה 8650 או ה DEHP860 ??? ) 7) CQC7401W Panasonic CQC8400 Panasonic 9) Sony CDXRA700 …
הודעה אחרונה מאת נמו הסטלן, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מכיר מישהו שרוצה למכור לי אותם ב 250 שקל הם באריזה לגמרי לא נפתחו כלל http://www.nradio.co.il/Product.asp?Pid=102900200&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=11&aff=Zap&lang=he האם שווה להחליף אותם על המורל פולס שלי?
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רציתי לקבל בבקשה פרטים על המגבר - gm-x978 1800W v-16 הייתי מעוניין בבקשה לדעת האם באמת קיים כזה מגבר של פיונייר, ולקבל חוות דעת ממי שניסה אותו. תודה על העזרה=>עומרי
הודעה אחרונה מאת H.C.B, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הביאו לי HU של פיוניר מדגם 3800MP מארה"ב הבעיה שהטיוניר FM קופץ ביחידות של 0.3MHZ ..למישהו יש מושג איך לשנות את זה ל0.1MHZ כמו בארץ?
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר 4 ערוצים ואני יודע שהוא נותן ב- 2 אוהם 125 RMS ובגישור הוא נותר 250 RMS יש מצב להפעיל גישור על 2 אוהם וככה לקבל יותר מ- 250 RMS ? ? ? תודה !
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אז , הכל התחיל היום , פתאם הרמקול הימני התחיל לנגן בווליום כמעט אפסי , יש אלי הת המגבר העממי של JBL , המגבר 4 ערוצים , ורק ערוץ אחד מכל יציאה עובד , לא הצלחתי לאתר את הבעיה, חשבתי שהבעיה בכניסות , אך ניסיתי להחליף ואותה בעיה נשארה.... מה יכולה להיות הבעיה? קצר? משהו? האמת כבר חשוך , אז חשבתי מחר על לפרק הכל.. ולבדוק כשהכל מפורק ( זה יעזור במקרה של קצר איפה שהוא) , למישו יש מושג מה קורה? הצעות מה לעשות/לבדוק? תודה רבה מראש..
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
יש מצב לקבל הסבר על תיפקודו של האקולייזר ברכב בנוסף ל-HU לי אישית יש את הפיוניר 9650 עם אני יוסיף אקולייזר זה ייתן לי משהו? ואם כן אז איזה אקולייזר אתם ממליצים ומה הוא יוסיף לי ניסיתי לחפש לבד ולכל אקולייזר יש המון אופציות מה האופציות הבאמת חשובות ומה זה כל המונחים שיש למכשירים תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
שאלה על חיווט
מאת U.S.A-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 956 צפיות
השאלה שלי היא כזו האם כשמעבירים חיווט מאוטו לאוטו אחר יש איזה שינוי או איזה ירידה ברמה של השמיעה? הכבל + ו- והRCA והרימוט ורציתי לדעת כמה בערך צריך לעלות לי חיווט חדש אני לא מדבר על RCA רק על ה+ 4 גייג ו- 4 גייג וגם הפיוז הגנה משהו שיהיה טוב ולא יגרום בעיות שאני יצתרך להחליף בעתיד ולשדרג החיווט יבוא למערכת עם סאב קיקר L7
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סופסוף הגעתי למסקנה שבלי קומפוננט זה לא הולך.... אני רוצה לקנות קומפוננט באיזור ה- 500 (לא צריך להיות קטנוניים על 50-100 שקל לפה או לשם) שמתי לב שהמורל פולס מאוד מומלץ פה אבל גם שמעתי על הרבה מאוד בעיות איתו, וטוויטרים שנשרפים די מהר אז חוץ מהמורל, איזה קומפוננט טוב אני יכול לקנות בסכום שציינתי ? יש לי אפשרות לקנות את הקומפוננט הבא של JBL ב- 550 שקל אולי אפילו 500: http://zap.co.il/model.asp?model_id=37790 האם כדאי לי לקנות אותו? ד"א, המגבר הוא: Crunch v-3004se 4X75 RMS
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני שואל את השאלה בשביל חבר. אני אעתיק פה את מה שהוא כתב לי באי סי קיו: "רציתי לשאול שאלה שממש דחופה לי ברגע זה. השאלה היא: אני קונה מגבר של Crunch אם אני לא טועה בשם W600(מגבר 4 ערוצים 600W). עכשיו שתי שאלות: א'. האם המגבר הזה שווה במחיר של 470 ש"ח? ב'. האם המגבר קשור למצבר והאלטרנטור של האוטו...משום ששמעתי שהאלטרנור ברכבי לא מספיק חזק " נ.ב הרכב הינו סובארו DL ידנית שנת 93
הודעה אחרונה מאת rreiss, -
-
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני רוצה לכוון את המערכת שלי שיהיה כמה שפחות גיין .כדי שההיסים ירדו(הרעש שנשמע בלי ווליום כמו shshshsssssiisis) ראיתי שיש לי אופציה בכיוון של הפיוניר(7750) דבר כזה שנקראSLA שאני יכול לשים אותו ממינוס 4 עד פלוס 4 וככל שאני מגביר שומעים חזק יותר אם אני שם את זה על פלוס 4 אני יכול להרשות לעצמי להוריד את הגיין נמוך ולקבל את אותה תוצאה של וליום של גיין גבוה שהSLA על 0 . השאלה שלי היא כמה ממולץ לשים את הSLA?מ-4 עד+4 השאלה השניה מה זה הSLA הזה בכלל ואם יש לו השפעה על האיכות? ואם זה קשור ליציאות V של הRCA מהמכשיר?
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש הבדל משמעותי בין הקומפ פולס של מורל לבין הרמקולים הרגילים כלומר הנק חיתוך של הקורס שווה וכמו שהבנתי מהנתונים ההבדל היחיד הוא התחום של התדר. יש הבדל משמעותי בינהם מבחינת צליל?
- 1 תגובות
- 709 צפיות
יש לי במגבר כפתור ליד ההפיכת פאזה כפתור של ISF מה זה אומר ? אני יכול לבחור בין -25hz לבין -15hz או off יכול להיות שזה הסאב סוניק ? תסתכלו בתמונה תבינו טוב יותר תודה.
הודעה אחרונה מאת VTEC, -
- 6 תגובות
- 981 צפיות
אהלן קניתי לפני כמה ימים רמקולים של Magnat מדגם Classic 694 הרמקולים בגודל 6X9 160W 80 וואט RMS 4 WAY רציתי לקבל חוות דעת על החברה והרמקולים אממ המרמקולים יעבדו כרגע רק עם פאנל של קנווד (45X4) בלי מגבר תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת boaz007, -
- 1 תגובות
- 654 צפיות
רציתי לשמוע איזה רמקולים וסאב אני צריך לקנות למגבר הזה???
הודעה אחרונה מאת bub, -
אנשיחם איך החברה הזאת?
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 6 תגובות
- 796 צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים לרכב. יש לי עכשיו HU של פיילוט דגם USB CHARM ורמקולים אחוריים (ניתקתי תקדמיים כי הם שרופים) של DHD או משו 6X9 250 וואט. אז עכשיו הסתכלתי על כל מיני דברים וראיתי את הסט הבא: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9127876 אבל קראתי פה שהוא לא משו בכלל. אז קראתי פה קצת וחשבתי על לקנות קומפוננטים של מורל הדגם הפשוט http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PULSE525&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290# ולהוסיף מגבר בהמשך ושיהיה לי יותר כסף לקנות גם סאב, קראתי פה שזה סאב טוב http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1ECLANMAX12 אז מה אתם אומרים? עכשיו יש לי 1000-1200 שקל בשביל רמקולים קדמיים (הבנתי…
- 2 תגובות
- 940 צפיות
החלטתי לקנות סאב+מגבר ב900 שקל אז אני לא יודע אם עדיף לקנות חדש אבל לא כל כך טוב או ישן (שנה בשימוש) אבל יותר טוב... תעזרו לי בבקשה להחליט..
הודעה אחרונה מאת ArIeL_sQ,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,342 אורחים (הצג רשימה מלאה)