Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לכוון את המערכת שלי שיהיה כמה שפחות גיין .כדי שההיסים ירדו(הרעש שנשמע בלי ווליום כמו shshshsssssiisis)

ראיתי שיש לי אופציה בכיוון של הפיוניר(7750) דבר כזה שנקראSLA שאני יכול לשים אותו ממינוס 4 עד פלוס 4 וככל שאני מגביר שומעים חזק יותר אם אני שם את זה על פלוס 4 אני יכול להרשות לעצמי להוריד את הגיין נמוך ולקבל את אותה תוצאה של וליום של גיין גבוה שהSLA על 0 .

השאלה שלי היא כמה ממולץ לשים את הSLA?מ-4 עד+4

השאלה השניה מה זה הSLA הזה בכלל ואם יש לו השפעה על האיכות?

ואם זה קשור ליציאות V של הRCA מהמכשיר?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הSLA יוצר הפרדה קבועה בווליות בין רדיו להשמעה מדיסק..

בדך כלל ברדיו שומעים נמוך יותר אז שמים את הSLA על +4 ומדיסק שומעים חזק יותר אז שמים על 0..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אבל אם אני שם בדיסק את הSLA על 2 אני יכול להוריד קצת גיין וההיסים יורדים לגמרי.

אבל השאלה אם זה הורס משהו?

פורסם

אבל אם אני מוריד את הגיין ההיסים יורדים לא עובדה מספקת?

ןאני יודע בהד יוניט של פיוניר יש תופעה כזאת.ובשבילי זה עדיין לא סיבה לעבור לאלפין

פורסם

בעיקרון כשמכוונים גיין מאפסים את כל המערכת.. זאת אומרת פיידר באלנס באס טרבל מיד במקרה שלך גם SLA

בעיקרון אתה יכול לכוון את המערכת כשהSLA הוא על +4 ואז זה הכי הרבה שהמערכת שלך יכולה להוציא..

כשאתה מכוון את המערכת אתה שם את הווליום על 3/4 מיכולת המערכת?

אם כן והSLA שלך היה על 0 אז בעצם לא כיוונת את המערכת כמו שצריך ולכן הגיין שלך גבוה מידי.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

פעם אחרונה שכיוונתי הSLA היה על 0 והווליום היה על 40 מתוך 60 והפונקציה ברדיו דיסק היתה על פלאט.

אבל לא כל כך הבנתי מה זה ההרצים שרשומים לי בקרוס של המגבר?

כמה אני צריך לכוון אותם במידה ויש לי קומפוננט קדמי ואחורי?

וגם את הפריקוונסי?

פורסם

הייתי שמח לההגיע למפגש אבל שבת הזאת לא יצא לי :(

כי אני צפוני וזה בעיה להגיע לת''א

בעזרת ה' שיהיה מפגש צפון או מישהו מהצפון יתנדב לכוון לי ואני אבוא אליו אני אשמח מאוד

פורסם

ariel_opel,

אם אני לא טועה התפקיד של ה - SLA הוא להשוות את העוצמות של ה - C.D וכניסת ה - AUX לעוצמה של הרדיו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הרכיבים הם ככה:

שני זוגות קומפוננטים של וייב אודיו הבריטית אחד 6.5 115RMS והשני 5.25 90 RMS שניהם מאותה סדרה.

הד יוניט של 7750 פיוניר

מגבר 4 יציאות JBL המפורסם

מגבר מונו מאותה סדרה 300.1

סאב קיקרS10L5

עכשיו ראיתי בפריקוונסי שיש לי טווח של 320 עד 30 משהו כזה (על המגבר) ככל שאני מוריד נמוך לאזור ה30 הקומפוננט נשמע כמו סאב וככל שאני מרחיק הוא נותן פחות באס.

השאלה אם אני יכול או צריך לכוון לפי האוזן שלי או שזה יכול להיות מסוכן?

פורסם

כמו ששלו אמר המטרה של SLA הוא להשוות את העוצמות בין הCD לרדיו. זה דיי חכם למעשה, כדי שתעביר מהרדיו לCD העוצמה לא פתאום תהיה חזקה ותחריש לך את האוזן, אצלי הSLA מכוון ל1 בפלוס. תכוון ככה ששתעביר בין הרדיו לCD העוצמה תהיה פחות או יותר זהה. אחכ אם אתה רוצה לכוון את הגיין, תשים על פלאט על 45 ככה בווליום ותכוון בפאנן..

בקשר לחיתוכים אצלי יש לי אחוריים שלא מחוברים למגבר אז אני משתמש בחיתוכים שבמגבר בשביל הקומפ', בדר"כ הקומפ' צריך להיות חתוך בסביבות ה80, הנקודה צריכה להיות בהכי גבוה שהסאב מגיע, למשל אם הסאב מגיע ל 70 הרץ אז הקומפ' צריך להיות בHPF על 70, זה בתיאוריה, במעשית לא יודע אם עם הרכיבים שלך תגיע לזה, תקרא על זה קצת בפורום פה, תעשה חיפוש על חיתוכים וזה.

בקיצר תחתוך בHU על 80 הרץ ובמגבר על הכי נמוך שהוא יכול להגיע בלי שהוא יתפוצץ, בסביבות ה80 אני מזכיר לך..

רותם

רותם

• תוכן חדש...