פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי מערכת רדיו דיסק לרכב Bermuda MP35 Blaupunkt עוצמה אפקטיבית: 4x18 וואט RMS, עוצמה: 4x45 וואט אין לי מגבר ואין לי כוונה לקנות. אני מחפש כאמור רמקולים 6.5 לדלתות הקדמיות. מישהו יכול לעזור לי / להציע .. תקציב עד 400 ש"ח. תודה
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין להתקין מערכת בתקציב של כ - 3,000 ברכב אספנות מסוג מוסטנכ 65. קראתי בפורום והבנתי שלתוצאה של צליל איכותי רצוי להתקין במה קדמית טובה. הצרה היא שאני לא יכול להתקין במה קדמית בלי לפגוע במקוריות של הרכב בין אם מדובר בפגיעה בדלתות (ממילא בלתי אפשרי בגלל מנגון הדלת) או במקום אחר. אפשר אולי מתחת לדשבורד, יש שם רמקול בן 40 שנה ) אבל נראה לי שזה די פאסה. אני בנסיעה בעיקר שומע מוזיקת ג'אז (גם סוגים נוספים) כך שצורם לי להפסיד את הקומפוננט מקדימה וגם את הסראונד אבל המקוריות של הרכב חשובה יותר. ראיתי אפשרות לעשות בנייה של מקום לרמקולים מקדימה על רצפת הרכב אבל זה לא בא בחשבון. יש המלצות לצורת התקנה או רכיבים שיתנו לי להנות מצליל טוב כשכולו מגיע מאחורה ? חשבתי להת…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 886 צפיות
חבר שלי קיבל מחבר של אבא שלו מערכת העונה לשם XS MP9088 בכל אופן.. הבן אדם קיבל עליה פרטים שהיא מקבילה לפנסוניק בארה"ב יש למישהו מושג בקשר למערכת הזאת? הנה תמונה: http://img237.imageshack.us/img237/1142/p8240103fm2.jpg כמה היא שווה גם..אם היא שווה בכלל? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
רעשי פח
מאת atmosphere- 3 תגובות
- 922 צפיות
היי לכולם!! יש לי שאלה אחת היום התקנתי סאב באוטו ויש לי רעשי פח בתא המתען. איך אני יכול להעלים אותם?? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 3 תגובות
- 857 צפיות
איך הקומפוננט של LANZAR OPTIDRIVE 6.1 ??????
הודעה אחרונה מאת משה 159, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני טס חודש הבא לחו"ל וברצוני לרכוש מגבר 4/5 ערוצים טוב בתקציב של עד 250 דולר מה יש שם עכשיו ואיזה הכי כדאי? כרגע יש לי HU 770MP PIONEER רמקולים 6*9 350w PIONEER 80W RMS בעתיד אני רוצה לרכוש קמפוננט שעדיין לא החלטתי איזה עד סביבות 600 +סאב קיקר 400 RMS מה לדעתכם יהיה הכי טוב בשבילי מהמבחר שם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת idan.w, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעונין לעשות ייבוא אישי של image dynamics idmax12. הבנתי שיש בעיה עם הסאב הזה, שהוא נורא עדין, והמגנט שלו יכול לזוז, ואז צריך לשלוח לתיקון. עשיתי חיפוש בפורום, ולא מצאתי התייחסות לזה. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
שלום לכולם! אני חושב לקנות סאב וופר + מגבר לרכב. התקציב: כמה שיותר נמוך, הדבר היחיד שאני רוצה זה סאונד נקי בלי דיסטורשן שמגבירים , ובאס שעושה את העבודה. ברשותי כבר רדיו דיסק של פיוניר עם הספק של 45 וואט כפול 4. (לא יודע אם זה 45 לכל ערוץ או 45 כללי.) בכל מקרה מצאתי את הדברים הבאים בנענע: המגבר: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2890738&refid=6 הסאב בתוספת 200 שקל, 1300 וואט (לא יודע אם זה מקס או אראמאס, אז כנראה 650). http://www.nanashops.co.il/Files/BigImage/47044.jpg כן אני יודע לקנות מהאינטרנט זה לא עסק, מקסימום אפשר להחזיר אז מה דעתכם? בתודה, אוהד.
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
חלק 1
הודעה אחרונה מאת Peker, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 961 צפיות
אנשים עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תוצאה שעוזרת לי... מישהו מכיר חברה שמייצרת מגברים בשם SPL? הציעו לי לקנות מונו שלהם יד שנייה ואני לא כל כך מכיר את השם... מישהו מכיר? יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אני רוצה לקנות Hu לאוטו ואני מחפש חנות שמוכרת ומתקינה כאלה דברים(בעיקר פיוניר) במחירים סבירים, באיזור מערב ראשל"צ (מישהו אמין שנותן אחריות).
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה אמורים להחליף את העגלה שאני נוסע בה בפורד פוקוס 2007 חדשה. יש לי מערכת קיימת שמורכבת מרדיו דיסק, מגבר, זוג וופרים 6.5" וזוג טוויטרים (כ-4") שאני מעוניין להרכיב בפוקוס החדשה. בנוגע לרמקולים - החיפוש עזר, ואני מבין שאפשר להתקין בדלתות בעזרת מתאמים. מגבר מאחורה - סטנדרטי. אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה כיצד מחליפים את הצ'יקמוק המובנה ברדיו דיסק שלי? עזרה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 935 צפיות
שלום.. אני רוצה לרכוש קומפוננט וראיתי את ה-PowerAcoustik בזול.. תראו: http://www.marionette.co.il/productspec.asp?id=518&name=%20קומפוננט%206.5%20אינטש%20%20PowerAcoustik%20CNEO-65 אני לא מוצא נתונים עליו כמה RMS המיד וכמה הטויטר פשוט כתוב 120W ובזאפ כתוב 150W עכשיו עוד שאלה אין לי מגבר אבל בעתיד הקרוב אני יביא משהוא לא משהוא ממש חזק משהוא כמו 50 RMS יציאה+- השאלה אם הקומפוננט יעבוד בלי מגבר עם רדיו דיסק של פיוניר דגם 7400? ישמעו טוב עם פיוניר 460W מאחורה והקומפוננט הזה כצלילי היקפי?(בלי מגבר-זמנית) תודה על התשובות ולילה טוב. שי.
הודעה אחרונה מאת S1406, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחר חיפושים ותלאות (וחודש מילואים בצו 8 שפגעו בתהליך...), הותקן במיאטה סאב - Vibe Exact 8. הסאב מגיע בתיבה מקורית, קטנה ופתוחה, ועובד יפה. סוף סוף יש עומק לסאונד ברכב. פרטי המערכת: HU מקורי עם מנחת דיגיטלי, מגבר שלושה ערוצים Audison SRx3, סט שלושה חלקים Hertz HSK163, וסאב Vibe Exact 8. עכשיו אני ממתין לשלט רחוק של המגבר על הסאב, שבתקווה יגיע מאנגליה בימים הקרובים. המחיר בארץ שערורייתי.
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
-
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קראתי קצת אחורה בפורום וביצעתי חיפוש, והוצפתי על ידי המון אינפורמציה, אני מקווה שתוכלו לעזור ולמקד אותי. אני רוצה להוסיף לרכב סאב ומגבר. כרגע מותקן HU של אלפיין - 9827, ומקדימה קומפוננט של xtant (אשר קראתי בפורום את הויכוחים עליו, ואני מקווה לא לפתוח תיבת פנדורה). מאחורה ישנם רמקולים מקוריים של הרכב כרגע מנותקים. התקציב למגבר + סאב + התקנה עומד על כ-3000 ש"ח. מגבלה אחת היא גודל הסאב. הרכב הוא רנו קליאו ואני רוצה שישאר קצת תא מטען בסוף התהליך. מגבלה נוספת היא רכיבים חדשים בלבד (צורכי מס). שאלה נוספת - עד כמה רמקולים אחוריים יעשו הבדל בעומק הצליל? האם עדיף להתקין מאחור רמקולים בינוניים (תקציב של עד 600 ש"ח כולל הההתקנה), או לוותר לחלוטין על אחוריים כי…
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הבנתי שיש אופציה להוריד אנימציות נוספות למכשיר. השאלה היא רק איך ומאיפה?
הודעה אחרונה מאת Delusion, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה היא, האם יש אפשרות במכשיר הזה לכוון תדרים בEQ בניפרד לכל זוג רמקולים? הכוונה היא שיש לי כרגע 4 רמקולים. 2 מקדימה + 2 מאחר. אז אני רוצה נגיד לחתוך תדרים נמוכים רק מהקידמיים... אני מקווה שהיסברתי את עצמי טוב. תודה לכל העונים! ואדים.
הודעה אחרונה מאת djushi, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר החליף את הרכב. היה לו באוטו הקודם מקום לגודל 5.25. אז הוא קנה סט של היפוניקס. זהוס.והוא אוהב את הסאונד שלהם. והוא מחפש בס. מיד דומיננטי. הוא שומע טראנס. והרבה. היום יש לו מקום ל 6.5 ויש לו גם. מידים של פלאנט אודיו. דגם P62CKX. גודל 6.5 לפי מה שאני זוכר זה. דגם גבוה שלהם. איך מבררים את הדרישות של הקרוס. ושל המידים. מבחינת התאמה בין הקרוס למיד. חוץ מחיבור ונסיון? ולמי שיש את הסט הזה של הפלאנט ומוכן לעזור. שיעלה תמונה בבקשה של הקרוס פתוח לפורום. או יצור איתי קשר בפרטי.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 895 צפיות
לחבר שלי יש דיאו ריסר והוא רוצה לשים לה מגבר סאב רמקולים קדמיים 3 וחצי אינטצ' ואחורים 6.5 הוא רוצה 2000 שקל כולל התקנה אבל ברור שזו בקשה קשה מדי תציעו מה לעשות עריכה: לא אכפת לו מגבר יד שניה
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צריך המלצה על זוג רמקולים 5.25" שיתנו קצת בום איכותי וופר לא רק מיד...בטווח מחירים נמוך יחסית מישו יודע אולי ויכול לייעץ לי תודה ...אם מישו אפילו רואה ת'הודעה ומוכר או מכיר מישו שמוכר יעזור לי דחוף לי שוב תודה..
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
רציתי לדעת אם יש אפשרות לשפר את קליטת הרדיו am ו fm במערכת מקורית ברכב הרכב הוא סיטרואן c6 (האנטנה המקורית נמצאת בחלון האחורי,אין אנטנה חיצונית) תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עדיף? 6X9 של אינפיניטי או קופוננט איכותי בסביבות ה1000 ש"ח (שאתם תמליצו) ? מה יותר חזק ? אחד מהאפשרויות יהיה מחובר למגבר של 50RMS לערוץ , JBL ואם צריך לדעת יש גם סאב 230RMS מאגנט. כיום יש לי באופטרה שתי קומפוננטים אחד מאגנט ואחד מורל.. הסידרות הנמוכות ואני מאוכזב... הם לא חזקים בכלל. קופוננט ב1000 שקל אמור להיות חזק בהרבה מהם לא?!
הודעה אחרונה מאת srool, -
עזרה עם KICKER 12L5 1 2
מאת erez10- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי את הסאב כי הבנתי ש600 וואט נקי זה מפלצתי... ואני דיי מאוכזב מהסאב... הבנתי שבגלל שהביאו לי איתו תיבה אטומה אנילא יכול להשתגע איתו וכדאי לעבור לתיבה פתוחה שתיתן לי 3דיבי אקסטרה... מה שעוד בעיה זה שהמגש האחורי שקופץ ומרעיש כשאני מחליט לחלוב את הסאב(וגם בזה אני נלחץ כי מהבהב לי כבר קליפינג במגבר) בקיצור 1.רציתי שתעזרו לי איך אני יכול לעשות תיבה שתתאים במיוחד לסאב שלי ... אני קורא את האלמנטים שיש לסאב בחוברת וזה סינית בשבילי ככה שאין לי טעם ללכת לנגר בלי לתת לו מידות מדוייקת כי לא הצלחתי לחשב... 2.וגם איך אפשר לאטום את המגש האחורי שמקבל את כל ההידף.. תודה! לינק - (לא צריך WWW) photos.walla.co.il/erezgt בספריית a4 kicker
הודעה אחרונה מאת erez10, -
- 3 תגובות
- 826 צפיות
ראיתי מגברים עם 2 ערוצים(יציאות) ו4 ערוצים. השאלה שלי היא ערוץ הכוונה היא כמה רמקולים הוא יכול להפעיל? כלומר במגברים ביתיים כשאומרים 5.1 ערוצים הכוונה היא 5 רמקולים וסאב אחד. אם יש למישהו להציע מגבר +סאב עד 900 שקל (עדיף עם קבלות ואחריות) לשלוח לפרטי
הודעה אחרונה מאת bub, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עשיתי חיפוש אבל לא הבנתי כמה דברים מה ההבדל בין 680 , 6800 , 6850 ? ב-6800 ו-6850 יש RDS ? יש 3 יציאות אר סי איי שאחת מהם היא שליטה על הסאב ? כמה Volt יש ביציאה ? בנוסף ל-3 יציאות יש גם יציאת AUX לחבר די וי די או דברים אחרים ? מה עדיף לקנות 6800 או 7700 ?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 6 תגובות
- 961 צפיות
ערב טוב לכולם, לחבר טוב שלי יש בקרוב יומולדת ובתור מתנה אני מתכנן לקנות ולהתקין לו מערכת חדשה ברכב שלו, אשמח להצעות של חברי הפורום לגבי מערכת איכותית. הרכב הוא סובארו לגאסי 92', כרגע יש בה רדיו טייפ וארבע רמקולים (2 קדימה 2 אחורה), לא מוגבל בתקציב (כמובן לא תקציב מופרז), כמו כן קיבלתי בקשה מהוריו, מאחר והרכב שלהם, שלא יהיה מותקן סאב. אם צריך לתת עוד פרטים רק תגידו. תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת zaza20, -
- 2 תגובות
- 988 צפיות
אני קונה בקרוב סט קומפוננט ואני מתלבט בין: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2747004&refid=6 ל http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=768&CatCode=242 מה אתם אומרים? הקומפ ישב על מגבר 1400 וואט של סאונדסטורם (150 וואט רמס לכל ערוץ לפי ההצהרות) בסובארו DL שנת 88. תודה
הודעה אחרונה מאת Angel Tears, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! ברצוני לברר אם ניתן להוריד היכן שהוא באינטרנט חוברת הפעלה לאלפיין 9830R תודה מראש לכל העוזרים..
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לפורום. קיבלתי רכב חדש מליסינג, ויש לי בדיוק אותה הבעיה שיש לבחור כאן (אותו אוטו, רק 4 דלתות ולא 5): http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95784 יש סיכוי שלמישהו עכשיו יש פתרון? תודה. נ.ב. איפה בדיוק אמור להיות המיקום של החיבור בתוך תא הכפפות? לפי איך שזה נראה, החיבור נמצא במקום כך שאם יהיה מחובר אליו משהו, אי אפשר יהיה לסגור את תא הכפפות... יכול להיות שאני צודק?
הודעה אחרונה מאת שניצל, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קודם כל תודה על כל התשובותואני מודה שהנושא נטחן אך אני לא בגיע להחלטה.הבנתי שאת התמורה הגדולה לכסף נותן פיוניר (התקציב בסביביו1000 שקל) לכן התלבתות בין 480,5800,5750 .לויזואליות אין שום תפקיד מה שמעניין אותי זה כמה שיותר חיתוכי תדרים רמקולים קדמי\אחורי וסאב כולל שליטה בסאב,3 יציאות עם וולט כמה שיותר גבוה,בקיור כמה שיוטר שליטה באיכות הצליל ללא תוספות מיותרות. ת ו ד ה
הודעה אחרונה מאת רועי .א,
-
מי מחובר 23 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,686 אורחים (הצג רשימה מלאה)